Mısır Belgeseli.
+3
lantis
Unde®minE
Desire
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mısır Belgeseli.
Acaba benden daha fazla mısır meraklısı olan birisi daha var mıdır bir belgesel paylaşmak istiyorum umarım begenirsiniz.
Eğer bulabilirsem kıral olan klarliçe nin belgeselini de paylaşmak istiyorum.
http://belgesel-tv.blogspot.com/2008/11/msr-belgeseli-izle.html
Eğer bulabilirsem kıral olan klarliçe nin belgeselini de paylaşmak istiyorum.
http://belgesel-tv.blogspot.com/2008/11/msr-belgeseli-izle.html
Geri: Mısır Belgeseli.
Mısıııııııır !! Bi Mısır bir de Yunan Mitolojisine deli olurum Hemen izlicem ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben teşekkür ederim ^^ şu an izliyorum ama dediğim gibi hatşepsut un araştırmasını da yapıyorum bakalım bulabilecek miyim
Mısır!
Uff!
Bugün Mısır-ABD müsabakası var... Mısır kazanırsa Konfederasyon kupasında yarı finale yükselicek...
Uff!
Bugün Mısır-ABD müsabakası var... Mısır kazanırsa Konfederasyon kupasında yarı finale yükselicek...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yav siz erkekler neden her şeyi spor a çekiyorsunuz anlamıyorumkordiseps demiş ki:Mısır!
Uff!
mısır mısır mısır
paylaşım için teşekkürler desire hemen izlicem
paylaşım için teşekkürler desire hemen izlicem
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
sabah eklediğimde izlemiştim biraz eski bir çekim bol paça pantolonlu adamlar filam XD ama yinede iyiydi
Mısır Belgesllerine ben de meraklıyım da şu kadın pek ilgimi çekmedi 17. dk da sıkıldım kapadım Ama paylaşım için teşekkür ederim. Belki bi ara hepsini izlerim Ben Mısırın daha çok gizemli yanını seviyorum
gizemli medeniyetlere hayranim. misir, maya, mu
misir ile ilgili pek tatmin edici belgesel piyasada yok acikcasi. onca indirdim netten ama hepsinin %75'i klasik yalan tarih. eric von daniken tarzi adamlar yapsa da gercek misir medeniyetine ait olgular izlesek tipki yazilan kitaplar gibi..
paylasimin icin tesekkurler.
misir ile ilgili pek tatmin edici belgesel piyasada yok acikcasi. onca indirdim netten ama hepsinin %75'i klasik yalan tarih. eric von daniken tarzi adamlar yapsa da gercek misir medeniyetine ait olgular izlesek tipki yazilan kitaplar gibi..
paylasimin icin tesekkurler.
robotech- Mesaj Sayısı : 18
1 sayfadaki 1 sayfası