Hangi Anime?
+25
sera myu
gundamaster
Zax
zhenya
Servet
savage garden
Unde®kaN
kanade
AnTiOkSiDaN
Rendan
meyday
sakura hime
bluetear
CHOBiTS
ademania
Hitokiri
spartiate
Kitiara
doumeki
bLue-Dragon
SheaN
kordiseps
lafolya
Unde®minE
Exile Falcon
29 posters
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
7 sayfadaki 13 sayfası
7 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Geri: Hangi Anime?
Sorayım sorayım. Uzak kaldım oyundan
İşgal altındaki ülkenin genç ve güzel kraliçesi, halkını korumak için elinden gelen tek şeyi yapar; bir başka boyuttaki genç kahramanımıza ulaşır ve onu boyut değiştirip ülkesini kurtarması için ikna eder. Gencimiz mecburi verilen bu karar sonrası her şeyini geride bırakıp kraliçenin dünyasına geçer ve hikayemiz böylece başlamış olur.
İşgal altındaki ülkenin genç ve güzel kraliçesi, halkını korumak için elinden gelen tek şeyi yapar; bir başka boyuttaki genç kahramanımıza ulaşır ve onu boyut değiştirip ülkesini kurtarması için ikna eder. Gencimiz mecburi verilen bu karar sonrası her şeyini geride bırakıp kraliçenin dünyasına geçer ve hikayemiz böylece başlamış olur.
Ben de Exile_Falcon'a katılıyorum. Ayrıca bu anime benden ay farkıyla büyük. Bu da ipucunuz olsun.
Deity olmasın.Ondada öyle birşeyler vardı.Tama dını hatırlamıyorum ama oysa kabul edin.
Deity, God Mazinger'a Türkiye'de HBB'de yayımlanırken verilmiş olan isimdir. Kanal 6'da da Dragon Savaşçıları ismiyle yayımlanmıştı. Doğru cevabı ilk veren kişi Exile Falcon olduğuna göre onun sorması makbuldür.
Evet yeni sorumuz:
Bu animenin ana karakteri liseli bir gençtir. Ama her zamanki gibi normal bir genç değildir O sürekli şehrin ortasında savaşan dev robotlar görmektedir. Tek sorun ondan başka kimsenin bu robotları görememesidir. Gencimiz bu gördüğü şeyleri internet üzerinden hikaye olarak yazmaya başlar. Bir gün okulun en popüler kızı çocuğumuzun yanına gelerek hikayelerinin çok ilgisini çektiğini söyler.Ama aslında bu bir kandıramacadır.Kızın babası bir bilimadamıdır ve bizim çocuğu incelemek istemektedir.Birkaç olaydan sonra kaza sonucu çocuk başka bir boyuta ışınlanır.Ve bunca zamandır gördüğü robotların hayal olmadığını anlar.Aslında bizimki farklı bir boyutu görmektedir.Işınlandığı bu boyutta dev robotlar dünya hakimiyeti için birbiriyle savaşmaktadır.Ve karakterimiz bu boyuta ışınlanarak ister istemez savaşın içine sürüklenecektir.
Çok uzun yazdım ama animenin özelliğini başka türlü nasıl veririm bulamadım. Boyut değiştirme geyiği çok sık olduğu için ayırıcı özelliklerini belirtmek istedim. Evet cevapları alalım
Bu animenin ana karakteri liseli bir gençtir. Ama her zamanki gibi normal bir genç değildir O sürekli şehrin ortasında savaşan dev robotlar görmektedir. Tek sorun ondan başka kimsenin bu robotları görememesidir. Gencimiz bu gördüğü şeyleri internet üzerinden hikaye olarak yazmaya başlar. Bir gün okulun en popüler kızı çocuğumuzun yanına gelerek hikayelerinin çok ilgisini çektiğini söyler.Ama aslında bu bir kandıramacadır.Kızın babası bir bilimadamıdır ve bizim çocuğu incelemek istemektedir.Birkaç olaydan sonra kaza sonucu çocuk başka bir boyuta ışınlanır.Ve bunca zamandır gördüğü robotların hayal olmadığını anlar.Aslında bizimki farklı bir boyutu görmektedir.Işınlandığı bu boyutta dev robotlar dünya hakimiyeti için birbiriyle savaşmaktadır.Ve karakterimiz bu boyuta ışınlanarak ister istemez savaşın içine sürüklenecektir.
Çok uzun yazdım ama animenin özelliğini başka türlü nasıl veririm bulamadım. Boyut değiştirme geyiği çok sık olduğu için ayırıcı özelliklerini belirtmek istedim. Evet cevapları alalım
Code Geass
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ediorum len! (Kızgın mod!!!)
BEnim cevabımı beklemediniz. depresyon modundayım.
Ama nasıl bildim akira yı... hehhe
code geass yanlış mı
BEnim cevabımı beklemediniz. depresyon modundayım.
Ama nasıl bildim akira yı... hehhe
code geass yanlış mı
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Utandım şimdi. Sağ olun, çok teşekkürler.
Bu seferki sorum aşırı derecede kolay. Bu yüzden tek cümleyle yetiniyorum: Aynı isme sahip iki genç kız, Tokyo'ya giderken trende tanışırlar ve....
Bu seferki sorum aşırı derecede kolay. Bu yüzden tek cümleyle yetiniyorum: Aynı isme sahip iki genç kız, Tokyo'ya giderken trende tanışırlar ve....
Hiç bilgim olmamasına rağmen NANA diyorum
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Okulda okuyan 3 arkadaştan, kız olanın kimya laboratuvarında ilginç bir nesne bulması ile zamanda yolculuk yapmasını konu alıyor.
Kolay oldu ama az seri bilince böyle oluyor
Kolay oldu ama az seri bilince böyle oluyor
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Kesinlikle öyle
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Bu animede üniversite öğrencisi yalnız yaşayan ana karakterimiz bir gün metro istasyonunda kimonolu bir kadınla karşılaşır.Bazı olaylardan sonra bu kızın çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda eski nişanlısı olduğunu farkeder. Bilin bakalım nedir bu anime
ai yori aoshi de öyle bi muhabbetler vardı ama ... sallama bi tahmin benimkisi....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben sormasam olmazmı ...neyse uzay akademisinin sınavlarına giren ve son testte gurup olarak terkedilmiş bi uzay gemisinde belirli bi süre geçirmeleri gerekir ama işler pek younda gitmez (daha gemiye ayak bastıkları ilk andan itibaren)..falan filan ...
En son zhenya tarafından Ptsi 13 Tem. - 19:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
7 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
AnimeManganTR :: SOHBET :: Tartışmalar
7 sayfadaki 13 sayfası