AnimeOu Fansub 11.09.2009
+49
S.Tensei
baris777777
jidoshie
SeRKaN
Mahlas_Kafkef
yuuki_cross
Katsura
SPAWN-TheUndead
Desire
tujo
new_cellie
cynthia
jinxleus
ozman
Saiyo
Lyzard
Shinonome
duktak
stratospheregirl
TooFun
HellAngel
Ranka Lee
hione
SheaN
Yaser
özz
4sprz
Underfined
bLue-Dragon
savage garden
anqelus
kisuke
bonjour
edemirci44
Darkcity87
AnTiOkSiDaN
bluetear
lantis
Susano'o
ecursed
sakura hime
spartiate
lafolya
mavilynx
CHOBiTS
meyday
sera myu
ademania
Merhak
53 posters
4 sayfadaki 23 sayfası
4 sayfadaki 23 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Geri: AnimeOu Fansub 11.09.2009
Tamam bundan sonra seni takipcilerimiz arasinda ilk siraya yerlestiriyorum . Sera myu ve Sakura hime sira düstüler azcik. Sirf bayanlar icin yeni seriye basladik ama hic orali olmadilar. Ama bir daha yeni seri icin kapimizi asindirirlarlafolya demiş ki:istemezmiyim merhak. birde soruyor tabiki indirip birde fansub izlerim
ama ama öyle deme lütfen seracım tatilde. sakuracımda yaz okulunda giremiyor... yoksa ben onların eline su dökemem. ama yinede teşekkürler...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
neyse ortaligi daha karistirmadan ve geyige döndürmeden olayi kapiyorum o zamanlafolya demiş ki:ama ama öyle deme lütfen seracım tatilde. sakuracımda yaz okulunda giremiyor... yoksa ben onların eline su dökemem. ama yinede teşekkürler...
Merhak demiş ki:Tamam bundan sonra seni takipcilerimiz arasinda ilk siraya yerlestiriyorum . Sera myu ve Sakura hime sira düstüler azcik. Sirf bayanlar icin yeni seriye basladik ama hic orali olmadilar. Ama bir daha yeni seri icin kapimizi asindirirlarlafolya demiş ki:istemezmiyim merhak. birde soruyor tabiki indirip birde fansub izlerim
aşkolsun merhak öyle şey olur mu bilirsin biz bütün projelerinizi yakından takip ediyoruz hem sera tatilde ben de okuldayım yoksa kaçar mı bizden çok kırıldım
lafolya demiş ki:ama ama öyle deme lütfen seracım tatilde. sakuracımda yaz okulunda giremiyor... yoksa ben onların eline su dökemem. ama yinede teşekkürler...
teşekkürler cnm sende olmasan bizi ezip geçicekler
merhal sen en iyisi bizim üçümüzü aynı sırada tut
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamam pardon yaw Ben hicbir sey söylemedim farzedin Yok sayin beni yani . Bu arada Bedifeci ya da Spartiatie bu kadar geyikten sonra üstümüze cökmezse iyidir
sanmıyorum biz konuyu kapattık ve uzatmıyoruz
merhak bleach'den haber var mı? yani yakında 60'dan sonrasını vermeye başlayacak mısını? birde honey & clover serisine devam edecek misiniz?
merhak bleach'den haber var mı? yani yakında 60'dan sonrasını vermeye başlayacak mısını? birde honey & clover serisine devam edecek misiniz?
Ruh Hali :
Evet her iki seriden de haberler var. Bleach e sifirdan encodeye baslandi ve bir encoder bütün projeyi üstüne aldi. Kisa zamanda bitirecegi sözünü verdi ben onun yalancisiyim. Honey and Clover da yeni cevirmenlerimizden birine emanet edildi. O da ona devam edecek.sakura hime demiş ki:sanmıyorum biz konuyu kapattık ve uzatmıyoruz
Bak günün en güzel haberlerinden biri.Çalışma da emegi olanlara teşekkürler.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Orjinal 900mb lik 1440x1080 Raw a ait görüntü
Bu da bizim 190mb lik 1024x768 olacak videonun görüntüsü
Yaptigimiz denemeler sonucu nihayi kararimiz sonucunda Eureka 7 encodeleri bu sekilde olacaktir. 1024x768 cözünürlükte ve yaklasik bölüm basi 190mb civarlarinda. 1080p likkaynak videolari biraz daha kaliteli olabilseydi cok daha iyi bir kalite yakalayabilirdik ama resimlerdende görülebilcegi üzere orjinalinden bile daha net bir görüntü kalitesi yakalamis olduk. Burda üstteki resim tam cikmiyor ama isteyenler forumumuzda her iki resmin ayni ebatta ve ayni boyuttaki resimlerine bakabilirler.
Bu da bizim 190mb lik 1024x768 olacak videonun görüntüsü
Yaptigimiz denemeler sonucu nihayi kararimiz sonucunda Eureka 7 encodeleri bu sekilde olacaktir. 1024x768 cözünürlükte ve yaklasik bölüm basi 190mb civarlarinda. 1080p likkaynak videolari biraz daha kaliteli olabilseydi cok daha iyi bir kalite yakalayabilirdik ama resimlerdende görülebilcegi üzere orjinalinden bile daha net bir görüntü kalitesi yakalamis olduk. Burda üstteki resim tam cikmiyor ama isteyenler forumumuzda her iki resmin ayni ebatta ve ayni boyuttaki resimlerine bakabilirler.
Koi Kaze 4. bölüm
Soul Eater 40. bölüm ve
dün de Bleach 227. bölüm eklendi.
Soul Eater 40. bölüm ve
dün de Bleach 227. bölüm eklendi.
Soul Eater gelmiş hemen indirelim teşekkürler
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
güncellemeler için teşekkürler soul eater de finale az kaldı son 11 bölüm merakla bekliyorum
Ruh Hali :
hakan vallaha hergün düzelleme güncelleme yapıyorsunuz, tebrikler gerçekten
spartiate demiş ki:hakan vallaha hergün düzelleme güncelleme yapıyorsunuz, tebrikler gerçekten
Sagol Serkancim aslinda bu aralar yavasladik epey . Tek Tek geliyor iste birseyler.
Bu arada, herkesin en azindan ilk bölümüne bakip seri hakkinda bir fikir edinebilmesi icin, City Hunter serisinin daha önceden cevirdigim ilk bölümü encode edip koydum. Serinin devamini kismet olursa Agustosun basindan itibaren cevirmeye devam edecegim.Herkese iyi seyirler ve yasasin Mokkori
Serkan ilk bölümü kesinlikle seyret Ryo Saeba dehset ya
ellerinize sağlık hemen indirme listeme alıyorum çalışmalarınızın hepside bir birinden kaliteli
Sagol lantis teveccüh ediyorsunlantis demiş ki:ellerinize sağlık hemen indirme listeme alıyorum çalışmalarınızın hepside bir birinden kaliteli
city hunter eski seriydi di mi
merak ediyorum
valla merakımdan izlerim gece
merak ediyorum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
gülcelleme için teşekkürler.
merhak hemen indiriyorum merak ettim doğrusu. daha önceden kapanış şarkısını dinlemiştim .... dediğin gibi dans etmek geldi içimden...
merhak hemen indiriyorum merak ettim doğrusu. daha önceden kapanış şarkısını dinlemiştim .... dediğin gibi dans etmek geldi içimden...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet 1986 yapimi epey güzel bir seri.bluetear demiş ki:city hunter eski seriydi di mi
merak ediyorum
Bu arada yeni mangalarada baslamisiz onlarida yazayim hemen.
Naruto 455
Shaman King chapter 1
Ve tek bölümden olusan Jump Super Stars eklenmistir
Jump Super Stars'ı okudum gerçekten ilginç bir çok anime karakteri var hepside bir mangada
ellerinize sağlık
ellerinize sağlık
Merhak demiş ki:Naruto 455
Shaman King chapter 1
Ve tek bölümden olusan Jump Super Stars eklenmistir
üff süpersiniz
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 23 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
4 sayfadaki 23 sayfası