Sahur Yoklaması ...
+36
Katsura
gezz+
Hitsu
yuuki_cross
sera myu
kanade
Sonvaynard
MetatroN
lantis
mai_siyah
gundamaster
SPAWN-TheUndead
sakura hime
hipernova
halvah(J)
Squaw
wiL-
Zax
Mahlas_Kafkef
S.Tensei
bLue-Dragon
Unde®minE
savage garden
Seifukusha
doumeki
özz
spartiate
Ryoko Yoichi
edemirci44
juvenil
meyday
bluetear
muhtesemmatrix
Susano'o
ademania
hione
40 posters
2 sayfadaki 6 sayfası
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Sahur Yoklaması ...
Sahura kadar buralardaydım, davulcunun geçmesiyle (evet, burada geçiyor, fakat davulcu çok hızlıydı, sanırım kasetten çalıyordu, arabayla sokak sokak gezen yardımsever bir ekip olsa gerek) annemin gelip elini prize doğru götürmesi bir oldu, ben de el mahkum bilgisayarı kapatıp ona yardım ettim, zaten açtım, gece ne yedim ama *-* 2 gün bile tutarım orucu bu mideyle, susamak da yok, yeah !
@Seifukusha: Evet, işte benim yaptığımı yapan biri daha, o saatlerde gelen serinlik bir yana, havanın yarı aydınlık olduğu saatler harika. O saate kadar kitap falan okurum sonra aç camları, o esinti, ah o esinti..
@Seifukusha: Evet, işte benim yaptığımı yapan biri daha, o saatlerde gelen serinlik bir yana, havanın yarı aydınlık olduğu saatler harika. O saate kadar kitap falan okurum sonra aç camları, o esinti, ah o esinti..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende sahura kadar oturdum anime seyrettim. Sahurda ise kapadım girmek bile aklımda yoktu buralara Sahurdan sonra yattım saat 13:00de kalktım. Sonra dışarı çıktım arkadaşla gezdik yeni geldim
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Seifukusha demiş ki:Ben sahur vaktini bırak, akşam bile internete giremiyorum artık.
Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin arkadaşlar.
Bir sefer sahurdan sonra güneş doğana kadar yatmamayı deneyin.
GÜneş doğduğu zaman etrafta tam tarif edemeyeceğim güzel bir hava oluyor.
Pencereyi de açın, içeri serinlik gelsin. Güneş ilk doğduğu an ışığının gözünüze doğrudan gelmesini de sağlayın. Milyonlarca iris hücresi tam güneş doğduğu vakitler yenileniyormuş her sabah. O esnada güneş ışığının vurması, yeni hücrelerin daha sağlıklı olmasını sağlıyormuş.
Göz kusurlarınız varsa faydalı olur.
O atmosfer güzel, evet.
Bayramınız mübarek olsun. Allah niyetinizi kabul etsin. (Nedense bu otistik ifadeyi kullanasım geldi...)
Seifukusha demiş ki:Bayram olmadı daha Tensei
Bir pot da ben kırayım yahu. ( :
Her neyse herneyse, şimdiden mübarek olsun o zaman. -.-
S.Tensei demiş ki:
Bayramınız mübarek olsun.
tensei ye hergün bayram (ve fazlı savaşa hazırlanır)
- Spoiler:
- bu ne yaa tensei gibi konuşmaya başladım
Bugün oruç tutulacağını dün geceki davulcudan öğrenmiş biri olaraktan tutan herkese kolay gelsin diyorum.
Çok istiyorum tutmak, utanarak parmak kaldırıyorum aile arasında " beni de kaldırın ben de tutayım ya " diyerekten, her zaman cevap " otur ulan aşağı oruç tutmak senin neyine, afrika'da oruç tutuluyor mu? " aldığım cevap bu. Ben de bu ramazan aylarını hep millete yetişme amaçlı kullanmaya çabalarım. Şimdi onlar yemez ben yerim kilom artar, onlara denk olurum felan. O hesap. O nedenle severim ramazanı.
Çok istiyorum tutmak, utanarak parmak kaldırıyorum aile arasında " beni de kaldırın ben de tutayım ya " diyerekten, her zaman cevap " otur ulan aşağı oruç tutmak senin neyine, afrika'da oruç tutuluyor mu? " aldığım cevap bu. Ben de bu ramazan aylarını hep millete yetişme amaçlı kullanmaya çabalarım. Şimdi onlar yemez ben yerim kilom artar, onlara denk olurum felan. O hesap. O nedenle severim ramazanı.
doumeki demiş ki:
- Spoiler:
bu ne yaa tensei gibi konuşmaya başladım
Buluşmalara ge~l !
İftarda igu'yu mu yediniz? -.-
Of varmı ilk iftar gibisi -sahuru 2 de yapınca baya zor geldi de
Allah herkesin oruçlarını kabul etsin...
Allah herkesin oruçlarını kabul etsin...
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
İlk iftar... 1 saat geç olsa da 5 dakikalık olsa da, tek başıma olsam da, güzel bir iftardı.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hione yoklamada bir kaçak bendim sanırım
Malum dışarıda net.e girip eve sahur için gidince böyle yazlıkta ramazan olduğu sürece de böyle devam edecek gibi neyse bu gece gitmeden veririm yoklamamı ilk gün baya iyi geçti benim susamak dışında (: en çok gözümü korkutan oydu ama şu an elimde 5.su şişiem bitmek üzere yemek sonrasından itibaren yemek başlangıcında büyük bardakla 2 kez su dönemi geçirdim annemin itirazılarıyla elimden bıraktım su bardağını ama bakalım alışacak vücut birkaç gün içerisinde...
Sahur da en sevdiğim şey çay içmektir iftar'da da çorba yaz da olsa kış da olsa fark etmez akşam süresince de elbette su yaz ve kış dönemi de olsa
Oruç tutan tüm arkadaşlarımın niyetlerini Allah kabul etsin tutmayanlarınkini de tabiki ve de sizin için de dua ediyorum arkadaşlar merak etmeyin
Malum dışarıda net.e girip eve sahur için gidince böyle yazlıkta ramazan olduğu sürece de böyle devam edecek gibi neyse bu gece gitmeden veririm yoklamamı ilk gün baya iyi geçti benim susamak dışında (: en çok gözümü korkutan oydu ama şu an elimde 5.su şişiem bitmek üzere yemek sonrasından itibaren yemek başlangıcında büyük bardakla 2 kez su dönemi geçirdim annemin itirazılarıyla elimden bıraktım su bardağını ama bakalım alışacak vücut birkaç gün içerisinde...
Sahur da en sevdiğim şey çay içmektir iftar'da da çorba yaz da olsa kış da olsa fark etmez akşam süresince de elbette su yaz ve kış dönemi de olsa
Oruç tutan tüm arkadaşlarımın niyetlerini Allah kabul etsin tutmayanlarınkini de tabiki ve de sizin için de dua ediyorum arkadaşlar merak etmeyin
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
heeh bnimde güzel geçti ilk gün şükür yalnız bi ara öğlen uykuya daldığımda market market geziyodum rüyamda,nasıl acıktıysam artık :D
cümlemizin oruçlarını Allah kabul etsin:D
cümlemizin oruçlarını Allah kabul etsin:D
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
AMİN
bu arada çok acıktım susadım demek orucun sevebını azaltır
mümkün olduğunca az kullanın
bu arada çok acıktım susadım demek orucun sevebını azaltır
mümkün olduğunca az kullanın
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
S.Tensei demiş ki:doumeki demiş ki:
- Spoiler:
bu ne yaa tensei gibi konuşmaya başladım
Buluşmalara ge~l !
İftarda igu'yu mu yediniz? -.-
igu bugün tekne orucu tuttu abisi.....
- Spoiler:
- onu sahurda yiiicez (abim duysa beni yer valla )
iyi geceler arkadaşlar sahurda grşmek dileğiyle:D:D
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Ben tutmayacağım (sanki çok matah bişeymiş gibi söylüyorum) ama yine de bi yazayım dedim hazır bu saate kadar ayaktayken
hipernova- Hiraishin Manga
Hayırlı sahurlar.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hayırlı sahurlar arkadaşlar
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hobaa yemek vakti okadar yaklaştı mı yaa.....
durun bizimkileri uyandriim ben yoksa bunlar iftara kadar uyur
hayırlı sahurlar
durun bizimkileri uyandriim ben yoksa bunlar iftara kadar uyur
hayırlı sahurlar
Ramazan 2. Gece ; bendeniz nöbetçi encoderınız bi yandan mehmetten aldığım onikikrallık altyazıları kodlarken bi yandan sahur için çayın suyunu ocağa koymaktayım hayırlı geceler hayırlı sahurlar dilerim ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 sayfadaki 6 sayfası