genel anime tartışma başlığı
+23
zhaomc
Hitokiri
muhtesemmatrix
Hei_(BK201)
sakura hime
sera myu
hipernova
S.Tensei
SheaN
doumeki
LordCha
kanade
özz
bLue-Dragon
yuuki_cross
Katsura
Zax
zhenya
hione
meyday
Squaw
lafolya
bluetear
27 posters
7 sayfadaki 11 sayfası
7 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Geri: genel anime tartışma başlığı
sera sana isimleri söleyelim ama ben unutmandan korkuyorum çok güzel seri ama ya ben çok beğendim 1 günde izledim tüm bölümleri eminim sende seversin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya şimdi dateyi hatırlıorm o birazda hajime no ippo sayesinde bide 4 harfli olmasından kaynaklanıo yukimurayıda hatırlıorm başkada kimsei hatırlamıormda ben ortada ne olduğunu anlamadım şimdi bi tuzak olayları falan döndü anlamadım oraları bekliorm dövüş sahneleri gelsin die öle öle 4 bölüm izledik işte bi adam çıktı ortaya delici bakışlar attı gitti uçurumdan heralde ona karşı birleşiolarda birleşenler kim onuda bilmiorm zaten şu lord varya erkek mi kadın mı çözemedim onun bu serideki olayı nedir onuda çözemedim pek anlamadım kısaca sakura ya bide blabla ile birleştik blabla ya savaştık blablageldi gitti falan diolar o blablalar kim onuda hatırlamıorm
hayata 1-0 yenik başladım ben
hayata 1-0 yenik başladım ben
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
şimdi sana o blabla olan kısımları açıklamadan önce o kadın mı erkek mi olduğu belli olmayan kişi erkek adıda kenshin sonra bu yukimura'nın lordu ile kenshin'in ordusu birleşip 6.şeytan kral oda'ya karşı gelecekler date de ben onun başını alıcam diyip önden saldırıya geçti yani senin anlıyacağın bir ortaklık kuruldu
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
e ondan önce bi yukimurayla date karşı karşıya geldi sonra date bi plan yaptı onları tuzağa düşürdü sonra yukimura bizim tuzağmızı bize kullanıolar falan dedi ben oralarıda anlamadım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O zaman düşmanlardı. Sonradan ortak oldular.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yok onu anladımda orda dönen olayı anlamadım ne amaçla savaştılar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Toprak savaşı. Herkes toprağını büyütme çabası içindeydi.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ya ayashi no cerese başladım öldürdü anime beniiii
gitmiyor yaw izleyemedim bi türlü 12.bölüme kadar gelebildim 1 haftadır eğer böyle devam edecekse en fazla 4 puan veririm onuda neye dayanarak verdin dersen cevap veremem reverse haremler harikadır lafını eskileri hariç olarak yada fantastik olanlar hariç olarak mı değiştirsem acaba
ya bana hanasakeru seishounen getirin illa yeşilçam tadında olacaksa bari kalitelisi olsun ouranı furubayı vk yı falan hatmettim zaten
ama yinede bitireceğim hayatta tek yarım bıraktığım anime green green olarak kalsın istiyorum bu arada artık ecchi izlemicem akikandan sonra farkettimki -onuda zar zor bitiriorm- ben fantastik ecchi izleyemiorm ancak dövüş olur çok iyi komedisi olur ecchisine katlanırım yoksa olmaz şu sıra bi asu no yoichi izlerim başkada izlemem samurai ı çok sevdim çünkü ilk defa bi ecchide yakşıklı ve şepşeker ana karakter görüorm
one piecede başladım 3 bölüm izledim süper süper şimdilik haklı çıktın blue dragon diorm bitek umarım sıkmaz ilerde ama biri one piece in filler bölüm aralıklarını biliosa yazarsa çok sevinirim gerçekten
çok doluydu içim yazdım rahatladım
ha bide naruto ship. çizimleri eskiye göre epey düzeldi farketmişsinizdir zaten,heralde fanlar kulaklarını iyi çektiler yukardakilerin ama sasukenin usura tonkachi diyişini özledim ölmesin sasuke ya elimizde büyüdü bi nevi
gitmiyor yaw izleyemedim bi türlü 12.bölüme kadar gelebildim 1 haftadır eğer böyle devam edecekse en fazla 4 puan veririm onuda neye dayanarak verdin dersen cevap veremem reverse haremler harikadır lafını eskileri hariç olarak yada fantastik olanlar hariç olarak mı değiştirsem acaba
ya bana hanasakeru seishounen getirin illa yeşilçam tadında olacaksa bari kalitelisi olsun ouranı furubayı vk yı falan hatmettim zaten
ama yinede bitireceğim hayatta tek yarım bıraktığım anime green green olarak kalsın istiyorum bu arada artık ecchi izlemicem akikandan sonra farkettimki -onuda zar zor bitiriorm- ben fantastik ecchi izleyemiorm ancak dövüş olur çok iyi komedisi olur ecchisine katlanırım yoksa olmaz şu sıra bi asu no yoichi izlerim başkada izlemem samurai ı çok sevdim çünkü ilk defa bi ecchide yakşıklı ve şepşeker ana karakter görüorm
one piecede başladım 3 bölüm izledim süper süper şimdilik haklı çıktın blue dragon diorm bitek umarım sıkmaz ilerde ama biri one piece in filler bölüm aralıklarını biliosa yazarsa çok sevinirim gerçekten
çok doluydu içim yazdım rahatladım
ha bide naruto ship. çizimleri eskiye göre epey düzeldi farketmişsinizdir zaten,heralde fanlar kulaklarını iyi çektiler yukardakilerin ama sasukenin usura tonkachi diyişini özledim ölmesin sasuke ya elimizde büyüdü bi nevi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ayashi no ceresde 9.bölüme kadar dayanabilmiştim
green green çok mu kötü sera
green green çok mu kötü sera
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
wala ben 2 bölüm izleyebildim birbirinden aptal basma kalıp kadın karakterler erkek sapık yan karakterler bide onlara göre daha normal olan bi erkek karakter var biraz sanırım fantastik ögeler katmışlar 12 bölüm klasik sıradan ecchi işte 4 yıl önce olsa izleyebilirdim belkide şimdi bayıyor ama sen bi dene istersen erkeklerde sevebilir belki ben bayan olarak ecchilerdeki kadın duruşuna uyuzum zaten
ya bide ayashi no ceresin çeviriside bi tuhaf
work hard ı çalışmak zordur, itadakimasuyu hadi anlayalım olarak çevirmenin mantığını çözemedim
ya bide ayashi no ceresin çeviriside bi tuhaf
work hard ı çalışmak zordur, itadakimasuyu hadi anlayalım olarak çevirmenin mantığını çözemedim
En son sera myu tarafından Paz 6 Eyl. - 3:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
One Piece filleri için şunu söyleyim naruto ve bleach gibi saçma ve sıkıcı değil. Ayrıca naruto ve bleach gibi 30-40 bölümlük filler göremezsin. One Piece 400 küsür bölümde ve hala kendini katlaya katlaya ilerliyor.
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
ne kadar sürüyor peki 3-4 bölüm falan mı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
En fazla 6-8 bölüm filan sürüyor. Bir de One Piece ilk bölümlerde beğendiysen ilerde aşık olursun animeye benden söylemesi . Ben 50'te kadar sıkılmıştım sonra tutkunu oldum.
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
ya öle diyen bi çok kişi var ilk 100 bölümü falan izleip sıkılan ama bana ilk 3 bölüm çok eğlenceli geldide 400 bölümün yanında 3 bölüm biraz komik oluyor o yüzden daha bişey söyleyemiorm
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
one piece başlamışsın özkan duy sesin seranın. bana görede ilerde aşık olursun seriye. özellikle luffy beni gülmekten öldürdü ilk bölümlerde. özellikle gemisine tayfa toplama serüveni... istediğini almak için aptal ayağına yatıp birşeyden anlamıyormuş gibi yapması...
özkan one piece movilerini hangi bölümler arası izlemek lazım bana bir yardımcı ol ya..
özkan one piece movilerini hangi bölümler arası izlemek lazım bana bir yardımcı ol ya..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Şu One Piece'de 100 bölüme gelipte sıkılan kişiye hayret ediyorum. Nami'nin, Chopper'ın hikayesini izleyipte ve ayrıca Arabasta gibi iç savaşın hüküm sürdüğü bölümlere gelipte sıkılmak benim şahsi fikrime göre shounen animesi pek sevmemekten kaynaklanıyor olabilir. One Piece ilk 100 bölüme gelince seversin. 200'e gelince coşarsın. 300'de aşık olursun. 400'de hayretler içerisinde azın açık kalırsın. Bleach gibi soul siteye kadar mükemmel gidip sonra hep birbirine benzeyen bölümler görmezsin One Piece'de. Karakterler hiç bir animede bulunamayacak kadar çok ve çoğuda orjinaldir. Yine bleach diyeyim hep aynı karakterleri çizimini değiştirip sunuyor bize. Şunu rahatlıkla söyleyeyim gelecekte hele 400'lü bölümleri görünce One Piece'n üstüne shounen anime çıkacağını sanmıyorum. Geçmişte zaten yok.
Mesela naruto'ya 7-8 kere başlayıp yarım bıraktım. 100'e kadar gelmiştim. Bundan 3-4 sene evvel. Şimdi 19'a kadar dayandım. Bazı bölümleri naruto'da iki düşman birbirine bakışarak bitiriyor. Dedim yeter artık bakıştıkları. İnsan sevgilisine bile bakmıyor o kadar . Bleach'te gene savaş bölümlerinin hepsi aynı bıdı bıdı konuşuyorlar. Ben dövüş mü izliyecem buların konuşmasını mı? Hele baş karakter bir depresif moddan çıkamadı. O da baydı beni artık. One Piece gelince konuşma yok bakışma yok direk dövüş var.
Mesela naruto'ya 7-8 kere başlayıp yarım bıraktım. 100'e kadar gelmiştim. Bundan 3-4 sene evvel. Şimdi 19'a kadar dayandım. Bazı bölümleri naruto'da iki düşman birbirine bakışarak bitiriyor. Dedim yeter artık bakıştıkları. İnsan sevgilisine bile bakmıyor o kadar . Bleach'te gene savaş bölümlerinin hepsi aynı bıdı bıdı konuşuyorlar. Ben dövüş mü izliyecem buların konuşmasını mı? Hele baş karakter bir depresif moddan çıkamadı. O da baydı beni artık. One Piece gelince konuşma yok bakışma yok direk dövüş var.
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
wala bleachde fillerları atladım o yüzden benim için eğlenceliydi naruto ship. hayatımın en rezil shouneni zaten d.gray man de salla ama narutoyu çok severim karakterler süperdir shikamaru olsun rock lee olsun gaara olsun tabiikiiii bıcırık sasukede var bi narutoyu sevmem bi sakurayı sevmem hatta hinata dışında hiç bi kadın karakteri sevmem ama narutoyu ne bleachle ne başkasıyla karşılaştırım o özel benim için bleach narutoya göre çok sıradandı bana göre ama one piece pek onlara benzemiyor ya daha çok geyik,gırgır gibi o yüzden karşılaştırmak ne derece doğru bilmiorm ama eğer senin o dediğin bakışmalar dövüşürken 246392 saat konuşma muhabbet olayı falan yoksa zaten diğer shounenlere göre 1 adım önde başlar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
naruto ,bleach ve one peace(tamam başlarda çok güzeldide ilerledikçe de oda bayıyo) tamamaiyle şişirilmiş animele bence ...shounen lerin standartı bu aslında. Gerçekten güzel bi shounen e henüz rastlamadım heralde rastlamamda...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sera sonunda filleri buldum
54-61 Filler
136-143 Filler
196-206 Buda filler ama gülmek için kesin izle derim.
220-226 Filler
lafiş, zaten sen 200+ izledin hatta seriye bile yetiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden dilediğin gibi izlersin.
zhenya ben bu görüşüne katılamayacağım. Oda arada bir iki hata yapmış olabilir ama hala bize one pieceyi izlettiriyor sıkmıyorda. One Piece hakettiğini önceden almıyordu. Çok şükür son zamanlarda kat kat alıyor. Mangakanın hemen bir yerde bir hata yaptıysa "aaa bak hata yaptı ıyy ezik mangaka" demek için bekleyen o kadar insan var ki bence bu çok yanlış.
54-61 Filler
136-143 Filler
196-206 Buda filler ama gülmek için kesin izle derim.
220-226 Filler
lafiş, zaten sen 200+ izledin hatta seriye bile yetiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden dilediğin gibi izlersin.
zhenya ben bu görüşüne katılamayacağım. Oda arada bir iki hata yapmış olabilir ama hala bize one pieceyi izlettiriyor sıkmıyorda. One Piece hakettiğini önceden almıyordu. Çok şükür son zamanlarda kat kat alıyor. Mangakanın hemen bir yerde bir hata yaptıysa "aaa bak hata yaptı ıyy ezik mangaka" demek için bekleyen o kadar insan var ki bence bu çok yanlış.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
kişisel olarak one piece bi düşmanlığım yok...ki kendi türünün en iyi örneği sayılır aslında ama shounen leri genel olarak eleştiridim aslında tümünde boş ve fazla şişirilmiş sahnelerle göz boyamalara rastlıyoruz ...ki shoujoların durumuda bundan farklı değil ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bunu zaten çoğu seride yaşarız. Ama bence eleştiriyi dozunda yapmak daha iyi bence(Saan demedim yanlış anlama zhenya). Mangalara animelere para vermeden emek vermeden izliyoruz. Mangaka yaptığı zman geri dönüş olmuyo malesef.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Valla one piece i 250 ye kadar okumuştum ve herhangi bi problem olmamıştı konu nun işlenişi açısından ...bırakmamın nedeni ise konunun bi sona varıcağından ümidi kesmemdi yani benzer olaylaı sürekli izlemek sıkmıştı ...ama hala içimde kalmıştır okadar okumuşken devamınıda okuyim derim arasıra..(hatta yalan yok yeni chapterlara göz atarım arada ilelem durumuna bakarım ara sıra haliyle merak )
Eleştiri dozu konusunda haklısın yani benim ''şişirilmiş'' demem bile oldukça sert sayılır sonuçta para bile ödemeden izlediğimizi düşününce...
Eleştiri dozu konusunda haklısın yani benim ''şişirilmiş'' demem bile oldukça sert sayılır sonuçta para bile ödemeden izlediğimizi düşününce...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Mangayı bende takip ediyorum. Şimdi son chapterler gerçekten güzel ve süper ama onları görünce bu bittikten sonra acaba ne olacak diye kendime hep soruyorum. Spoiler vermeden söyleyeyim eğer birşey olursa sanki one peicenin biteceğini düşünüyorum ama bitmez. Odanın yakaladığı şöhreti kaybetmez herhalde.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yok ya ne serti adamlar tonla para kazanıo anime manga işinden bedavayamı çalışıolar sanki karşılıklı alışveriş sonuçta madem öyle işini adam gibi yapacaksın çizimlerini batırmayacaksın okuyucuyu sıkmayacaksın mangakanın görevi bu naruto,bleach gibi shounenler konusundada zhenya haklı temelde aynı çoğu kötü adamlar çıkar gaza gelir savaşırlar ve ucuucuna kazanırlar dimi olay bu ha nolur karakterleri derin işlersin duygu sömürüsü değil adam gibi dram yaparsın komedi konusunda çoğunun sorunu yok zaten kurgusunu güzel yaparsın o zaman başarılı shounen olur o açıdan yani orjinallik ve konu çeşitliliği açısından doğal olarak shoujolar çok daha çeşitli ama shounenleri izlemekte daha zevkli onada bişey diyemem
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Diğer sayfada filleri buldum sera oraya bak. One pieceyide hızlı şekilde izle sen bi belki istediğin bir seriyi bulmuş olursun
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
7 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
7 sayfadaki 11 sayfası