genel anime tartışma başlığı
+23
zhaomc
Hitokiri
muhtesemmatrix
Hei_(BK201)
sakura hime
sera myu
hipernova
S.Tensei
SheaN
doumeki
LordCha
kanade
özz
bLue-Dragon
yuuki_cross
Katsura
Zax
zhenya
hione
meyday
Squaw
lafolya
bluetear
27 posters
8 sayfadaki 11 sayfası
8 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Geri: genel anime tartışma başlığı
uzun serilerin de bir sonu olmalı. çocukken izlemeye başlayıp koca adam olduğunda da hala aynı şeyleri izlemek ne kadar zevk verebilir bilmiyorum doğrusu.
valla shoujodan çok shounen tercih edicem özellikle school rumble izledikten sonra. bakalım one piece 100 küsür bölüm var elimde yakında ben de izlemeye başlıcam umarım zevk alırım.
valla shoujodan çok shounen tercih edicem özellikle school rumble izledikten sonra. bakalım one piece 100 küsür bölüm var elimde yakında ben de izlemeye başlıcam umarım zevk alırım.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
One Piece 'in hajime no ippo ve detective conan gibi olucağını sanıyorum yani daha uzun süre devam eder heralde ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
school rumble shoujoya girermi acaba
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sanmam ...hatta shoujo ile alakası yok denebilir...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bencede öle parodi gibi bişey o ama ben çok sevmiştim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
okul parodisi ve sadece komedi olarak izlenmeli zaten başka bi özelliği yoktu ...serinin genelinden ziyade ilk bölümleri güzeldi benim için...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
parodinin ne özelliği olabilirki iğneler,güldürür ben sonlara doğru sevmiştim ya gitgide cozuttular zaten harimanın maceraları ayrı bi olay 2.sezonada başlarım bu ay içinde heralde hayal kırıklığına uratmaz umarım ama üstüste 5-6 bölüm izlenecek seri değil adamı yoruyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
demek ki parodi animeleri sevmiyorum ben ya da böyle sulu parodileri sevmiyorum.
şimdiye kadar zevk almadığım 3 seri var; itazura na kiss, full metal panic ve school rumble. full metal panic'te sadece 1. sezonu izledim, devamını izlemeye korkuyorum.
şimdiye kadar zevk almadığım 3 seri var; itazura na kiss, full metal panic ve school rumble. full metal panic'te sadece 1. sezonu izledim, devamını izlemeye korkuyorum.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
School Rumble'n 2.sezonunu izlemeyi 4 gözle bekliyorum.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ben ilk sezonu pek sevmemiştim özkan ama devamnı izliyecem o serinin one piece de biraz daha ilerliyeyim.
gerçi biraz tuhaf gelmişti o seri bana ama başladığım bir seriyi bitirmeden edemiyorum bir türlü..
gerçi biraz tuhaf gelmişti o seri bana ama başladığım bir seriyi bitirmeden edemiyorum bir türlü..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Baya bir komedi animeydi. Resmen 4 takla attı birşeyleri açıklamak için Harima Ben sırf komedisine baktım. Seride birisi birine aşık ama icraat yok o yüzden aşk göremiyorum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ewet zaten harima olmasaydı izlenemzdi ama çizimleri iyi deyildi animenei. acaba ikinici sezonu nasıl..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
terddüte düşmemi sağladınız ben bu animeyi indireyimmi yoksa vaz mı geceyim
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aynen bende ındrmek ıcın downloadera eklemiştim. tereddüte düştüm ben de...bluetear demiş ki:terddüte düşmemi sağladınız ben bu animeyi indireyimmi yoksa vaz mı geceyim
gerçi sera sevmiş anime ikizim sera
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ehehehehehe wala parodi seviosan izle derim cnm onu seversen sayonara zetsubou senseim varr zaten school rumble izliceksen school rumble = harima gerisini boşver otur onu izle gül ama oturup ardarda bölüm izleyebileceğin bi anime değil bence yoruyor adamı bu arada ezgi yanomla tanışmışsınnn o animeyi izlenir kılan tek şeyle yano-chan
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3. sezon için yorum yapmıyacağım ama bana kesinlikle güven 2. sezon yani fumoffu da o kadar güleceksin ki keşke 4 sezon olsaydı diyeceksinözz demiş ki: full metal panic'te sadece 1. sezonu izledim, devamını izlemeye korkuyorum.
muhtesemmatrix- Soul of Anime
muhtesemmatrix demiş ki:3. sezon için yorum yapmıyacağım ama bana kesinlikle güven 2. sezon yani fumoffu da o kadar güleceksin ki keşke 4 sezon olsaydı diyeceksinözz demiş ki: full metal panic'te sadece 1. sezonu izledim, devamını izlemeye korkuyorum.
The Second Raid izlemeyen taş olur
özz demiş ki:slam dunk 29-46 tabiki çok güzeldi, hanamichi, rukawa kompleksinden kurtulsa müthiş bir ikili olurlardı. hanamichi kafa atacak yer buldu yine
sera myu demiş ki:
onu bekleme hiç ama rukawayı bile kışkırtıo ya bitiorm o sahnelere çocuk sakuragi sayesinde konuşuo resmen
naruto 125
burdan cevap yazayım bari azar işitmeyelim biliyorum zaten bu izlemem hatırlama gibi bişey. hanamichi-rukawa çekişmesi komedinin belkemiği. sera dediğin gibi hanamichi resmen rukawayı taciz ediyor ama bugün izlediğim bölümlerde güzel şeyler vardı. rukawa bir adım attı hanamichi ilk kez takımı düşündü. keşke anime devam etseymiş, mangada nasıl devam ediyor işler bilmiyorum ama tam bir takım gibi hareket ettiklerini görmek istiyorum.lafolya demiş ki:
özz bencede onu bekleme sen zaten animenin ana konusu basketbol ve hanamichi ve rukawa arasında geçiyor...
sorma ya ben de çok üzülmüştüm hatta mangada olanları duyduktan sonra sinirden ağlamıştım.yuuki_cross demiş ki:bokura ga ita 10-26 sonunu hatrlamak istemiyorum
taş olmamak için izliyim o zaman valla 1. sezon zevk alamadım devamı da aynı çizgide gidiyorsa hiç başlamayayım.Hitokiri demiş ki:muhtesemmatrix demiş ki:3.özz demiş ki: full metal
panic'te sadece 1. sezonu izledim, devamını izlemeye korkuyorum.
sezon için yorum yapmıyacağım ama bana kesinlikle güven 2. sezon yani
fumoffu da o kadar güleceksin ki keşke 4 sezon olsaydı diyeceksin
The Second Raid izlemeyen taş olur
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya ben mangasına hayran kaldım slam dunkın bence çizimleri daha ii animeden daha tr çevirisi başta işte şuan sakuraginin faul korkusunun olduğu yerlerde ama çizimleri bi görmen lazım vücut çizimleri o kadar güzelki adam nasıl bu kadar özümsemiş hayret ettim spor mangası heralde ii olacak die düşünsen bile bence çok iyi
ben fmp serisini sevmiştim 1.sezon da güzeldi fumoffuda güzeldi ama 2.sezondan nefret ettim belki sende tersi olur
bokura ga itanın mangası uçmuş zaten ya ben onun gibi vıcık vıcık shoujoları semiorm sırf yano için izledim yoksa bayardı yani
ben fmp serisini sevmiştim 1.sezon da güzeldi fumoffuda güzeldi ama 2.sezondan nefret ettim belki sende tersi olur
bokura ga itanın mangası uçmuş zaten ya ben onun gibi vıcık vıcık shoujoları semiorm sırf yano için izledim yoksa bayardı yani
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hah şimdi gördüm çoooooooooooooookkk teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrbLue-Dragon demiş ki:Sera sonunda filleri buldum
54-61 Filler
136-143 Filler
196-206 Buda filler ama gülmek için kesin izle derim.
220-226 Filler
lafiş, zaten sen 200+ izledin hatta seriye bile yetiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden dilediğin gibi izlersin.
zhenya ben bu görüşüne katılamayacağım. Oda arada bir iki hata yapmış olabilir ama hala bize one pieceyi izlettiriyor sıkmıyorda. One Piece hakettiğini önceden almıyordu. Çok şükür son zamanlarda kat kat alıyor. Mangakanın hemen bir yerde bir hata yaptıysa "aaa bak hata yaptı ıyy ezik mangaka" demek için bekleyen o kadar insan var ki bence bu çok yanlış.
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ehehehehehe wala parodi seviosan izle derim cnm onu seversen sayonara zetsubou senseim varr zaten school rumble izliceksen school rumble = harima gerisini boşver otur onu izle gül ama oturup ardarda bölüm izleyebileceğin bi anime değil bence yoruyor adamı bu arada ezgi yanomla tanışmışsınnn o animeyi izlenir kılan tek şeyle yano-chan
@özz, @sera; nana da çok şekerdi. bebek gibi ya, miniş şeker bişey ama çok ağlak. bu animenin sonuna gelince nana dan beter ağlak bi kız oldum
yanoya otani 2 diyorum ben ya çocuğun o bütün yaramazlıkalrı diyim çok komikti,ne sevimli ya
yer yer çok güldüm ama bi süre sonra sürekli ayrılıp barışmaları sıkmaya başladı. mangasını anımeden daha iyi bi son elde etmek için okudum daha beter oldum. zaten ingilizce okuyanlardan biri devamını özetlemiş aluminiada onu okudum 3.kat daha da sinir oldum. bu kadara da cıvıtılmaz bir anime. yahu bi kere ;
- Spoiler:
- bunların 21ine geldıkten snra takahashi-kun la , yanonunda başkasıyla olmasının ne gıbı bır sebebı olabılır! uzak oldukları ıcın mı kızı bıraktı. saçma. ayrılamdan önce o kadar sevıyorlardı birbirlerini. bi 4 yıl üniversiteyemı dayanamadılar,hemen başkalarıyla ilişki kurmaya başladılar.çok sinirlendim, aptalca geldı...
En son yuuki_cross tarafından Ptsi 7 Eyl. - 12:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ruh Hali :
yok ben onu daha önce yazmıştım ondan değil yuuki şimdi şöle olmuş ''sanırım''
- Spoiler:
- yano maddi sıkıntılardan dönememiş nanaya ve cep telefonunuda suyamı düşürmüş nolmuş o yüzden arayamamışta 1 sene sonra döncekti ya 1 sene geçio kız bakıoki ne gelen var ne giden yanonun arkadaşıyla çıkmaya başlıo en sonunda yano parayı topluo gelio kızın yanına ama yolda o arkadaşıyla karşılaşıo oda nanayla çıktıklarını söleince çocuk geri dönüo geldiği gibi nanayı görmeden ve oda gözlüklü kızla çıkmaya başlıo yanonun arkadaşı nanaya evlilik teklif edio nana kabul etmio yanonun peşinden gidio yanoya ulaştığında bi bakıo karşısında gözlüklü kız yanoda senin yaptığını yaptım gibi bişey sölüo sanırım sonrada nanadan tokadı yio ben öle biliorm
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
dediğim gibi fumoffuya güven.sayılı gözüm kapalı güvendiğim serilerden
muhtesemmatrix- Soul of Anime
sera myu demiş ki:yok ben onu daha önce yazmıştım ondan değil yuuki şimdi şöle olmuş ''sanırım''bu arada gördüğün gibi kırmızı kafalarda iiymiş dimi lavi-yano-otani falan sen bu 3 lünün yanına fruits basketten kyoyuda eklersin yakında adlarıda hot4u olsun
- Spoiler:
yano maddi sıkıntılardan dönememiş nanaya ve cep telefonunuda suyamı düşürmüş nolmuş o yüzden arayamamışta 1 sene sonra döncekti ya 1 sene geçio kız bakıoki ne gelen var ne giden yanonun arkadaşıyla çıkmaya başlıo en sonunda yano parayı topluo gelio kızın yanına ama yolda o arkadaşıyla karşılaşıo oda nanayla çıktıklarını söleince çocuk geri dönüo geldiği gibi nanayı görmeden ve oda gözlüklü kızla çıkmaya başlıo yanonun arkadaşı nanaya evlilik teklif edio nana kabul etmio yanonun peşinden gidio yanoya ulaştığında bi bakıo karşısında gözlüklü kız yanoda senin yaptığını yaptım gibi bişey sölüo sanırım sonrada nanadan tokadı yio ben öle biliorm
eh o zaman ben nana ya ne diyim. gerizekalı !
- Spoiler:
- yano sırf onun yaptıgına inat o gözlüklüyle çıkmış ama nana nın 1 yıl konusmadı dıye onunla olması büyük alçaklık bence .
fruits basketi de indirtiyordun bana bi ara unutmuşum onu da eklıyım downloadera
Ruh Hali :
unutma unutma bi muhabbetini yapamadığımız kyon kaldı zaten
lavi şeytana pabucunu ters giydirir zaten şeker pare of ezgi of daha seni bekleyen ne bishounenler var başta zaten rukawa ve sasuke varr furubayı izlede hot4u kurulsun artık imzasını falan yapalım facede kulüp açalım
lavi şeytana pabucunu ters giydirir zaten şeker pare of ezgi of daha seni bekleyen ne bishounenler var başta zaten rukawa ve sasuke varr furubayı izlede hot4u kurulsun artık imzasını falan yapalım facede kulüp açalım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
8 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
8 sayfadaki 11 sayfası