Seyredilmesini Önereceğiniz filmler
+60
hipernova
Ownd
PinkLemonade
Tenbatsu
Mahlas_Kafkef
Unde®minE
mavi_61
bLue-Dragon
özz
Susano'o
Squaw
AnTiOkSiDaN
kanade
kordiseps
yuuki_cross
scoutcrawler
stratospheregirl
FoRZa
Kansu
sakura
Ryoko Yoichi
sera myu
Darkcity87
jax
Shiniko
FindaSoul4$ale
sakura hime
resurgam
ronin47
FromHeLL
gundamaster
Godslayer
zagato
Darklight
oZzIiI
therockula_99
Hanajima
Akuma_Blade
Unde®kaN
omerbaba18
Harusame
nico robin
savage garden
Zax
soma
MetatroN
rockchu
(^sakura^)
Vincent
lantis
RoMe
Exile Falcon
aoshi
DarkeLia
BladeSinger
sempai
CHOBiTS
DFalcon
spartiate
edemirci44
64 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
6 sayfadaki 11 sayfası
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Geri: Seyredilmesini Önereceğiniz filmler
forrest gump
kelebek etkisi
philadelphia
mesajınız var
ps i love u
50ilk öpücük
esaretin bedeli
leon
prestij
cesaretin var mı aşka
ratatouille
click
cinderella man
kelebek etkisi
philadelphia
mesajınız var
ps i love u
50ilk öpücük
esaretin bedeli
leon
prestij
cesaretin var mı aşka
ratatouille
click
cinderella man
therockula_99- Mesaj Sayısı : 7
evet tatilde jacket ve the rec'i izledim... tavsiye edenlere teşekkür ediyorum gerçekten iyi filmdi ikiside... ayrıca kingdom'ı da izledim oda beğenimi kazandı
spartiate demiş ki:shoot em up.....
aksiyon severler izlesin, 1.5 saat boyunca 180 e yakın kişiyi hakladı clive owen.. devamlı aksiyon var filmde... hatta herkes izlesin bu kadar aksiyona zor rastlanır..
Katılıyorum,adam ısı gotururken bıle bır atraksıyon var ordan burdan bırılerı fırlıyor ama herıf pro her ıkı ısı bırden yapabılıyor,ızleyen ne demek ıstedıgımı ıyı anlar ^^
Carlito's Way: alpacino yu scar face ve the godfather ile tanırız genelde ama bu filmi mutlaka izlemelisiniz. hayat üzerine çok büyük bir derstir bu film.
Rendition: kurgusu mükkemel
The Usual Suspects: alın size sonunda yokebesinin ..... dedirticek bir film mutlaka izleyin mutlaka
Rendition: kurgusu mükkemel
The Usual Suspects: alın size sonunda yokebesinin ..... dedirticek bir film mutlaka izleyin mutlaka
oZzIiI- Mesaj Sayısı : 12
hahah usual suspect yorumunu çok sevdim, bende yazmıştım onu tamamen katılıyorum sana:D
bak ben usual suspect'i söylemeyi unutmuşum favori filmlerimdendir. ozzii yorumuna tamamen katılıyorum filmde her şey süper, konusu, oyunculuk ve sürpriz son
yine will smith in I'm Legend filmini öneriyorum(bana göre her filmi güzel de )
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
sanırım Ali dışında her filmi güzel... nedense onda çok sıkılmıştım, hele bıyıklı bir kadın görünce yuh dedim ben çıkıyorum (izledim ama sonuna kadar)...
ama il filmlerindne olan Bad boys (ve bad boys 2 tabiki); biraz daha zirveye çıktığı independence day, men in black (2.sini o kadar sevmem) ve dediğin gibi i am legend güzel filmleridir.. hancock'ı da en kısa zamanda izliycem bakalım...
ama il filmlerindne olan Bad boys (ve bad boys 2 tabiki); biraz daha zirveye çıktığı independence day, men in black (2.sini o kadar sevmem) ve dediğin gibi i am legend güzel filmleridir.. hancock'ı da en kısa zamanda izliycem bakalım...
Dark Knight süperr bir film . Batman serisinin en iyi film olmuş ben ce . Jokerrrrrrr
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
haklısın darklight dark knight gerçektende çok güzel bir film olmuş.
@spartie hancock filmi bence eğlencelik bir film zaten komedi macera türünde bir konusu var, izlemeni tavsiye ederim
@spartie hancock filmi bence eğlencelik bir film zaten komedi macera türünde bir konusu var, izlemeni tavsiye ederim
hımm o zaman ben onu bulayım... herhalde dvd'si 1-2 aya çıkar, o zamana kadar bekliyim...
not:para babası değilim, yanlış anlamayın dvd almıycam... screener izlemek hoşuma gitmiyor, dvd-rip'in torrente düşmesini bekliycem
not:para babası değilim, yanlış anlamayın dvd almıycam... screener izlemek hoşuma gitmiyor, dvd-rip'in torrente düşmesini bekliycem
Filmi seyrederken batmanı unutuyorsun bence joker inanılmaz bir karakter olmuş film de
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
» Kataude mashin gâru (2008)
Directed by: Noboru Iguchi
Genre: Action,Horror
User Rating: 7.9/10 (73 votes)
Runtime: 96 min
Cast (first 5): Honoka, Ryôsuke Kawamura, Kentaro Kishi, Ryôji Okamoto, Taro Suwa
IMDB: http://imdb.com/title/tt1050160/
Konusu: The life of a young, Japanese schoolgirl is destroyed when her family is killed by a Ninja-Yakuza family. Her hand cut off, she replaces it with various machines-of-death, and seeks revenge.
Şimdi nereden bulucaz diye düşünmemeniz için bu güzel filme Tr Altyazısını ekledim ve MP4'e (for PSP) çevirerek upload ettim . Bir Hollywood yapımı olmasada Popüler Japon kültürünü iyi anlatan güzel bir yapım. Tavsiye ederim
The.Machine.Girl.DVDRip.mp4 (407,19 Mb)
zagato- Isınan üye
ilginç birşey gibi:) ilk bakışta kızın kolundaki silah dolayısıyla planet terror filmini hatırlattı ama ortalıkta zombiler yok sanırım:) teşekkürler zagato, bu aradaki film yoğunluğum azalınca izliycem bakalım....
spartiate demiş ki:ilginç birşey gibi:) ilk bakışta kızın kolundaki silah dolayısıyla planet terror filmini hatırlattı ama ortalıkta zombiler yok sanırım:) teşekkürler zagato, bu aradaki film yoğunluğum azalınca izliycem bakalım....
Aynen bende ole dusundum xD
Madem zombıler yok bu yırtıcı dısılerımız kımlerı oldurcek onları doven kocalarını felan m xD
galiba buda ninjaları öldürecek zax aslında öyle olacaksa koluna bir kılıç yerleştirseler daha güzel olurmuş
ben filmi izledim ama pek beğenmedim, kız burada mafya üyelerini öldürüyor kolundaki testereyle bu koluda zaten o mafyanın patronunun oğlu kesiyor.eğer puan vermek gerekirse 10 üzerinden 4 alabilecek bir film.
The Dark Knight....Let'ssss put a smile on that face
Hellboy 2:Altın ordu...Tam bir fantastik film..Sırf Prens Nuada için bile izlenir..
Hannibal Rising.......Hannibal ağabeyimiz nasıl büyümüş,ne olaylar yaşamış öğrenelim tabii
Transformers.....Hala izlemeyen varsa bişey demiyorum
Hellboy 2:Altın ordu...Tam bir fantastik film..Sırf Prens Nuada için bile izlenir..
Hannibal Rising.......Hannibal ağabeyimiz nasıl büyümüş,ne olaylar yaşamış öğrenelim tabii
Transformers.....Hala izlemeyen varsa bişey demiyorum
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
bile'si fazla,sadece onun için izledim benGodslayer demiş ki:Hellboy 2:Altın ordu.....Sırf Prens Nuada için bile izlenir..
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Kung Fu Dunk. Çooook kısa özet; Müthiş kung fu teknikleriyle basketbol oynarsanız ne olur? Süper bir film, kaçırmayın
http://www.megaupload.com/?d=0W0QZJWW (TrSub) (MP4 for PSP) (419,96 Mb)
zagato- Isınan üye
Babylon A.D izleyin pişman olmazsınız.
Vin Diesel den adına yaraşır mükemmellikte bir film.
Az önce filmden geldim hala etkisindeyim
Vin Diesel den adına yaraşır mükemmellikte bir film.
Az önce filmden geldim hala etkisindeyim
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Olu ozanlar dernegi.
FromHeLL- Yeni Üye
Ruh Hali :
forbidden kingdom, gerçekten güzel bir filmmiş... bluray olarak izlemenin keyfi ayrıca bir başkaydı... jackie chan ve jet li bir daha bir araya gelir mi bilinmez kaçırmayın bence....
ve gundamaster babylon!a gitmeyi çok istiyorum..zaten vin diesel hayranıyım umarım bayramda zaman bulup gidebilirim:D
ve gundamaster babylon!a gitmeyi çok istiyorum..zaten vin diesel hayranıyım umarım bayramda zaman bulup gidebilirim:D
forbidden kingdom'u bende izledim gerçektende güzel bir film, keşke jackie chan ve jet li karşı tarafta olup savaşsalardı daha bir güzel olurdu ama böylede harika
Benim gibi bir Vin Diesel hayranı daha o zaman gitmen için başka bir sebep daha sana Sparti.spartiate demiş ki:forbidden kingdom, gerçekten güzel bir filmmiş... bluray olarak izlemenin keyfi ayrıca bir başkaydı... jackie chan ve jet li bir daha bir araya gelir mi bilinmez kaçırmayın bence....
Vin Diesel konuşturmuş kendini yine bu filmde.Adamın sese de hastayım ben ya.
Bayramda kesin izlemelisin. Bende bayramda Hellboy 2 yi izlemeyi düşünüyorum.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
6 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
6 sayfadaki 11 sayfası