Seyredilmesini Önereceğiniz filmler
+60
hipernova
Ownd
PinkLemonade
Tenbatsu
Mahlas_Kafkef
Unde®minE
mavi_61
bLue-Dragon
özz
Susano'o
Squaw
AnTiOkSiDaN
kanade
kordiseps
yuuki_cross
scoutcrawler
stratospheregirl
FoRZa
Kansu
sakura
Ryoko Yoichi
sera myu
Darkcity87
jax
Shiniko
FindaSoul4$ale
sakura hime
resurgam
ronin47
FromHeLL
gundamaster
Godslayer
zagato
Darklight
oZzIiI
therockula_99
Hanajima
Akuma_Blade
Unde®kaN
omerbaba18
Harusame
nico robin
savage garden
Zax
soma
MetatroN
rockchu
(^sakura^)
Vincent
lantis
RoMe
Exile Falcon
aoshi
DarkeLia
BladeSinger
sempai
CHOBiTS
DFalcon
spartiate
edemirci44
64 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
7 sayfadaki 11 sayfası
7 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Geri: Seyredilmesini Önereceğiniz filmler
lantis demiş ki:forbidden kingdom'u bende izledim gerçektende güzel bir film, keşke jackie chan ve jet li karşı tarafta olup savaşsalardı daha bir güzel olurdu ama böylede harika
evet bu da güzel olabilirdi aslında amahangi tarafı tutacağıma karar veremezdim o zaman:D jackie chan çocukluk kahramanımda olsa jet li hayranlığımı da kenara atmamak lazım:D
vin diesel sesi apayrıdır... kardeşim bir insanın sesi bu kadar mı karizma olur... ilk pitch black'te görmüştüm ondan sonra tüm filmlerini izlemeye çalıştım... umarım riddick serisinin de yenisini çekerler...
Pitch Black de ayrı güzel bir filmdir. Bak o da izlenecek filmler arasında önerilir.spartiate demiş ki:
vin diesel sesi apayrıdır... kardeşim bir insanın sesi bu kadar mı karizma olur... ilk pitch black'te görmüştüm ondan sonra tüm filmlerini izlemeye çalıştım... umarım riddick serisinin de yenisini çekerler...
Vin Diesel in kendi karizmasının yanında sesi de gerçekten ayrı bir karizma.
Ben hangi filmi ile tanıdım hatırlamıyorum ama tanıdıktan sonra bütün filmlerini izlemeye çalıştım.
Riddick in birde 34 dklık animesi var izlemediysen ve riddick dünyasını da seviyorsan ki sevdiğin çok bariz izlemelisin Sparti.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
aaaaaaa izlememmi gundam ayıp ettin yani:D ama kesmedi keşke biraz daha uzun yapsalarmış demiştim bittiğinde... umarım komando dadıda yaptığı gibi fazlakomedilere yönelmez, bizonu aksiyon yıldızı olarak seviyoruz:)
Spartie ve gundamaster size vin diesel hakkında katılıyorum, gerçekten karizmatik bir oyuncu bende ilk olarak pitch black filmini izleyip çok sevmiştim filmi, ve şu anda heyecanla babil' filmini bekliyorum
Bendeki de laf işte hem Vin Diesel seven hemde Riddick seven birine dark fury i seyret demişim olacak iş mispartiate demiş ki:aaaaaaa izlememmi gundam ayıp ettin yani:D ama kesmedi keşke biraz daha uzun yapsalarmış demiştim bittiğinde... umarım komando dadıda yaptığı gibi fazlakomedilere yönelmez, bizonu aksiyon yıldızı olarak seviyoruz:)
Bence zaten Riddick anime serisi olmalı en az 26 bölümlük falan iyi bir hikayeye sahip çünkü.
Evet komando dadı gibi fazla komedilere kaçmaz umarım ama ne yapsa yakışıyor adama 8)
Tabi aksiyon adamı o, orası ayrı.
Lantis kısa zamanda izlemelisin çok seveceksin kesin Babylon A.D'ilantis demiş ki:Spartie ve gundamaster size vin diesel hakkında katılıyorum, gerçekten
karizmatik bir oyuncu bende ilk olarak pitch black filmini izleyip çok
sevmiştim filmi, ve şu anda heyecanla babil' filmini bekliyorum
En son gundamaster tarafından Paz 28 Eyl. - 11:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
aaa lantiste vin diesel'cı çıktı bu arada güzel bir haber vereyim, vin diesel "hanibal the conqeuror" diye bir film çekecekmiş... (hanibal hani şu kartacalı general olan arkadaş)... oldukça güzel bir savaş filmi olacağını zannediyorum:) ama sanırım 2-3 sene bekliycez tek kötü yanı o...
evet gundamgerçekten anime serisi olabilecek bir hikayesi var riddick'in... şöyle filme bakıyorumda, öncesi-sonrası derken dediğin gibi en az 26 bölümlük bir hikaye çıkar buradan:)
not:lantis gel babylon'a beraber gidelim:)
evet gundamgerçekten anime serisi olabilecek bir hikayesi var riddick'in... şöyle filme bakıyorumda, öncesi-sonrası derken dediğin gibi en az 26 bölümlük bir hikaye çıkar buradan:)
not:lantis gel babylon'a beraber gidelim:)
Benim favorilerim genelde Uzak Doğu ve Avrupa sinemasından çıkıyor ama tabiki başarısı yadsınamayacak birçok Amerikan filmide var. Ben özellikle şunları tavsiye ederim :
Seven Samurai
Ran
Black Cat White Cat
Pan's Labyrith
Oldboy'unda içinde olduğu Vengeance Trilogy
A Clockwork Orange
Pulp Fiction
Dolls
Zatoichi (En son çekileni izledim sadece zira bu karakter Japonya'nın Cüneyt Arkın'ı gibi bir sürü filmi var)
Apocalypse Now
Dekalog Serisi (Kısa filmlerden oluşan çok güzel bir çalışma)
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
Seven Samurai
Ran
Black Cat White Cat
Pan's Labyrith
Oldboy'unda içinde olduğu Vengeance Trilogy
A Clockwork Orange
Pulp Fiction
Dolls
Zatoichi (En son çekileni izledim sadece zira bu karakter Japonya'nın Cüneyt Arkın'ı gibi bir sürü filmi var)
Apocalypse Now
Dekalog Serisi (Kısa filmlerden oluşan çok güzel bir çalışma)
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
ronin47- Yeni Üye
Ruh Hali :
hep izlemek istedim bu filmi ama bir türlü fırsatım olmadı...ronin47 demiş ki:A Clockwork Orange
uzakdoğu seviyorsan kim ki duk'un binjip(boş ev)'i tavsiye ederim kore filmi..7 samurai kurosawa'nındı değil mi,o halde rashomon'u da sevebilirsin...
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
A Clockwork Orange insanı bayağı etkileyen bir film bence hiç durma en yakın zamanda izle. Kim Ki Duk'un Yay filmini izlemiştim ve fena değildi. Ama yanılmıyorsam Boş Ev tatile giden insaların evlerinde kalan bir çiftin hikayesini anlatıyordu. Zaten benim amacımda Kim Ki Duk, Akira Kurosawa, Chan Wook Park ve Takeshi Kitano'dan oluşan sağlam bir arşiv kurmak...
ronin47- Yeni Üye
Ruh Hali :
yay filmini izlemedim bir ara nefes çıkmıştı o da türkiye'de gösterime girmedi heralde..evet tatile giden insanların evinde kalan bir çocuk var başta çift değil onlar zaten kadını da o girdiği evlerden birinde tanıyor...dediğin yönetmenler iyidir...bunlara bir de takashi mikee'yi ekliyorum bu arada dolls süper filmdi yukarda yazmışsın söylemeden geçemedim...çok güzel bir film...içi boş hollywood filmlerinden iyidir...ama yine de bunların arasında quentin tarantino'yu ayırıyorum(tarantino'nun filmlerinin içi boş değil mi derseniz istediği kadar boş veya dolu olsun seviyorum adamın filmlerini xD hep minimalist filmler de seyredilmez ya )
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Dolls'da kesinlikle hem fikiriz. Özellikle son sahne beni banden almıştı diyebilirim. Ayı şekilde Tarantino ne çekse izlerim adamın şiddeti anlatış biçimi çok hoşuma gidiyor... Takashi Miike'de, Tarantino'nun Japonya bürosu galiba. Onun filmlerinide en yakın zamanda izleyeceğim.
ronin47- Yeni Üye
Ruh Hali :
ahaha bencede zaten django filminde tarantino'yu oynatmış miike amca...bir de 3 sıradışı(three extrem)diye bir film var 3uzak doğulu yönetmenin 3filmi bunlardan biri de takashi miike...onu da merak ediyorum seyretcemronin47 demiş ki:Takashi Miike'de, Tarantino'nun Japonya bürosu galiba.
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
dün hancock ve the promotion'ı izledim... promotion'dan kesinlikle uzak durun, bence çok kötü bir film olmuş(sean william scott sana yakıştıramadım).... hancock ise izlenip zaman geçirilebilecek güzel bir film... ve charlize theron hakkaten güzel bir bayan:D
sonatine ( takeshi kitano )
violent cop ( takeshi kitano )
kikujiro ( takeshi kitano )
jugatsu ( takeshi kitano )
rainy dog ( takeshi miike )
izo ( takeshi miike )
shinjuku triad society ( takeshi miike )
ley lines ( takeshi miike )
bunun yaninda eger hala izlemediyseniz alien ve predator serileri ile snatch, underword I, II, kitamura' nin son filmi olan the midnight meet train, the boondock saints, lock stocks and two somoking barels, rezervuar dogs, requiem for a dream vs. simdilik aklima gelenler.
violent cop ( takeshi kitano )
kikujiro ( takeshi kitano )
jugatsu ( takeshi kitano )
rainy dog ( takeshi miike )
izo ( takeshi miike )
shinjuku triad society ( takeshi miike )
ley lines ( takeshi miike )
bunun yaninda eger hala izlemediyseniz alien ve predator serileri ile snatch, underword I, II, kitamura' nin son filmi olan the midnight meet train, the boondock saints, lock stocks and two somoking barels, rezervuar dogs, requiem for a dream vs. simdilik aklima gelenler.
eyvah eyvah eyvah... dün happening diye bir film izledim izlemez olaydım... bir film bu kadar mı kötü olur yarabbim... N.Shyamalan ismine güvenip birşeyler beklemiştim, ama unuttuğum şey Shyamalan'ın 6.Histen beri sürekli olarak düşen film kalitesi... hiçbir süpriz yok, merak ettirii hiç bir şey yok, filmin sonunu 5. dakikada anladım(ki genelde ters köşeye yatardım)... konu 1/10 ile hayatımda verdiğim en kötü notu hakediyor... peki oyunculuk nasıl, berbat ötesi... Mark Wahlberg böyle bir rolde oynar mı ya, buz gibi adam yanında atom bombası patlasa adamın surat ifadesi değişmez... hele o kadın oyuncu(adını bilmiyorum) daha da berbat, yanında minik çocuk kafasından tüfekle vuruluyor(yaklaşık 1 m mesafeden) kadında hiç bir tepki yok:D ben filmi izlerken daha fazla tepki veriyorum... birde küçük çocuk olacak illa tabi shyamalan filmlerinde, ama oda acayip yeteneksiz... nerde haley joel osment(6.his i see dead people diyen şahsiyet) nerde bu... yarıda kapatmadan sonuna kadar izledim, keşke hiç bulaşmasaymışım boşuna 1.5 saat harcadım... sakın izlemeyin uzak durun....
N.Shyamalan filmleri konusunda sana katılıyorum. 6. his ten sonra sürekli bir düşüş halinde.
-Kır zincirlerini
-So Close
-Aşk ve Gurur
-Mutluluk
-Şimdi ya da Asla
-Kaplumbağalar da Uçar
-Beynelmilel
-I am Sam
-Son Samurai
-Ölüm Kitabı
-Fidye
-Hayat Güzeldir
-Zehra'nın Gözleri
-KORO
Benim önerebileceğim filmlerden... Daha aklıma gelmiyo..
-So Close
-Aşk ve Gurur
-Mutluluk
-Şimdi ya da Asla
-Kaplumbağalar da Uçar
-Beynelmilel
-I am Sam
-Son Samurai
-Ölüm Kitabı
-Fidye
-Hayat Güzeldir
-Zehra'nın Gözleri
-KORO
Benim önerebileceğim filmlerden... Daha aklıma gelmiyo..
En son resurgam tarafından Cuma 14 Kas. - 14:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
So Close gerçekten çok güzel bir filim ya Ben onun etkisinden çıkamamıştım bir ay normalde aynı filmi kesinlikle 2 kere izlemem ama O filmi en az 5-6 kere izledim şu an elimde olsa yine izlerim
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
the pursuit of happyness
I am lengend
my girl and I (kore yapımı)
şehrin azizleri bu filmi nedenini bilmiyorum ama sürekli izliyorum
juno
august rush
aklıma şimdilik bunlar geliyor
I am lengend
my girl and I (kore yapımı)
şehrin azizleri bu filmi nedenini bilmiyorum ama sürekli izliyorum
juno
august rush
aklıma şimdilik bunlar geliyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
will smith'in oynadığı filmlerin hepsini izleyebilirsiniz arkadaşlar
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Unde®kaN demiş ki:will smith'in oynadığı filmlerin hepsini izleyebilirsiniz arkadaşlar
bu cümleye kesinlikle katılıyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®kaN demiş ki:So Close gerçekten çok güzel bir filim ya Ben onun etkisinden çıkamamıştım bir ay normalde aynı filmi kesinlikle 2 kere izlemem ama O filmi en az 5-6 kere izledim şu an elimde olsa yine izlerim
ben de izlediğim zaman çok beğenmiştim, hatta CD den ses kayıtları da yaptım bayağı güzel dövüşüyorlardı ama...
bencede... Bu arada V for Vendetta izleyeniniz yok mu ya aranızda_?? Ya da Leon: The professional...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben izledim V'yi, aksiyon sever olara beğendim kendilerini:)
V gerçekten güzel bir filmdi,
Leon herkesin izlemesi gereken bir film
Leon herkesin izlemesi gereken bir film
7 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
7 sayfadaki 11 sayfası