AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Güncel altyazı ve fansub haberleri

+36
Cemis
Voodoo_Baby
muhtesemmatrix
aytugselcuk
alieser
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
nico robin
Susano'o
savage garden
Sodakazam
Underfined
RaJeV
lantis
Yaser
ateştopu
vayuz
zagato
RoMe
athii
diaboliksword
silindi
achie-san
rcatalkaya
new_cellie
Rotea
sempai
çamekoo
Exile Falcon
rockchu
aoshi
umi
CHOBiTS
spartiate
edemirci44
mavilynx
40 posters

9 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sonraki

Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Empty Geri: Güncel altyazı ve fansub haberleri

Mesaj tarafından Exile Falcon C.tesi 10 Mayıs - 21:32

evet bizden önce davrandılar.Bizde yakın zamanda çıkarmayı düşnüyoduk.Neyse artık
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Empty Geri: Güncel altyazı ve fansub haberleri

Mesaj tarafından CHOBiTS C.tesi 10 Mayıs - 21:46

eline saglık haber için.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 3289
Nerden : Çanakkale'de artık askerim.Mesaj atarken bunu unutmayın.
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Anlayi10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından sempai C.tesi 10 Mayıs - 23:20

umarım tamamlarlar. bildiğim kadarıyla daha önce başladıkları bir kaç seri yarım kalmıştı. bunu bitirmelerini ümit ediyorum.haber verdiğin için teşekkürler.
sempai
sempai
Isınan üye
Isınan üye

Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Stresl10

Mesaj tarafından Rotea Paz 11 Mayıs - 10:48

mavilynx demiş ki:Lantis
D.Gray-man Bölüm 20
http://www.lantis-3.blogspot.com/
Teşekkürler...
Birçok kişi benle zıt görüşde ama d.gray man çeviren ve fansub şeklinde sunan çok iyi bir grup var çok hızlı çeviriyorlar 32 bölümdelerdi en son sanırım aynı anime çevirmek yerine başka animeleri türkçe kazandırmak varken çevirilmiş serileri tekrar yapanları anlamıyorum türkiyede zaten türkçe çeviri yapan grup sayısı çok az aynı anime tekrar çevirenler artık ne düşünüyorlarsa ben daha güzel yaparım yada yapancı gruplara özenmek gibi biz yapancı gruplar ile aynı konumda olamayız onlarda bir anime onlarca grup çeviriyor.
Rotea
Rotea
Isınan üye
Isınan üye

Kadın Mesaj Sayısı : 114
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Pusuda10

Mesaj tarafından rockchu Paz 11 Mayıs - 11:30

Rotea demiş ki:
mavilynx demiş ki:Lantis
D.Gray-man Bölüm 20
http://www.lantis-3.blogspot.com/
Teşekkürler...
Birçok kişi benle zıt görüşde ama d.gray man çeviren ve fansub şeklinde sunan çok iyi bir grup var çok hızlı çeviriyorlar 32 bölümdelerdi en son sanırım aynı anime çevirmek yerine başka animeleri türkçe kazandırmak varken çevirilmiş serileri tekrar yapanları anlamıyorum türkiyede zaten türkçe çeviri yapan grup sayısı çok az aynı anime tekrar çevirenler artık ne düşünüyorlarsa ben daha güzel yaparım yada yapancı gruplara özenmek gibi biz yapancı gruplar ile aynı konumda olamayız onlarda bir anime onlarca grup çeviriyor.

İlk olarak kimseye sen şunu yap şunu yapma diyemeyiz herkesin kendi bileceği iş ancak D-Gray man'da gerçekten gerek yoktu diye düşünüyorum.Zaten süper kaliteli bir çeviri ve encode ile bizlere sunulmuştu ancak hala fansub ın f sini duymamış anime izleyicileri mevcut bunlarada ulaşmak için alt yazı olayı güzel ama bana göre fansub gruplarının sayısı artmalı ve artık alt yazı dağıtım olayı azalmalı hatta tamamen ortadan kalkmalı ama bunun olması için en azından yabancı fansub gruplarının % 1 i kadar fansub grubumuzun olması lazım.

Bana kalırsada aynı animeyi yapmaktansa başka animelere el atmak daha doğru DP den bir alıntı yapayım.
tqnqt demiş ki:
@manyakimm dostum, rosario to vampire bir fun sub tarafından çeviriliyormuş. Bu yüzden biz başka bir seriye el attık.
Arkadaşalr çok doğru bir iş yapmış ha eğer yapılan fansub yada alt yazı kalitesizce başkası da yapabilir süper kalitede bir işi tekrar yapmaktansa başka serilere el atmak daha mantıklı... Tabi dediğim gibi iş kalitesizce yapılabilir bu gün alt yazıların bir çoğu yanlış anlaşılmasın ama o kadar kolpa ki geçenlerde 50 küsür bölümlük bir seriyi tr alt yazı ile izleyeyim dedim çevirisi tam rezalet hiç alakası yok olaylarla...

Kısacası bana göre eğer yapılan iş kalitesizse yada daha önceden o işi yapmaya karar verdiyseniz ve aynı zamanlarda denk getirdiyseniz o zaman yapılsın ama d-gray man e hiç ama hiç gerek yoktu.

Çok uzattım son olarak Ülkemde fansub gruplarının sayısı artmalı artık eng. alt yazının üzerine tr alt yazı atıp izleme olayı bitmeli diye düşünüyorum. (tamda alt yazı takımının sitesinde yapılacak yorum ha Razz )
rockchu
rockchu
Anitoryum Fansub
Anitoryum Fansub

Erkek Mesaj Sayısı : 809
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Defaul10

Mesaj tarafından spartiate Paz 11 Mayıs - 12:21

aslında çok güzel bir özet yapmış bu konuda rockchu.. gerçekten hani diyecek başka birşey yok gibi birşey.. aslında fansub grupları serileri tamamladıktan sonra altyazılarıda ayrıca verseler iyi olabilir diye düşünüyorum:scratch: özellikle mkv formatının sayesinde altyazı üzerine altyazı olayından da kurtulmamız sayesinde rahat rahat izlenebiliyor artık animeler...

bu arda rockchu ii yazmış hoş yazmış ama en sonlarda bize gönderme (aslında gönderme deil bindirme lol ) yapıp durmasaymış iyi olacakmış, yok siteden ilk banlanan üye olacakk ona üzülüyorummm lol nanik

not:altyazı olayı bitmez, bizim site bölünmez...
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Eglenc10

Mesaj tarafından edemirci44 Paz 11 Mayıs - 12:28

Karşınıza fansub çalımalarıyla da inşaLLah gelecegiz...

rockchu haklı olduğunu düşünüyoruz ama işte encode karaoke gibi bu işi bilen elemanımızın olması gerekiyor..
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4110

Mesaj tarafından sempai Paz 11 Mayıs - 12:32

rockchu demiş ki:Çok uzattım son olarak Ülkemde fansub gruplarının sayısı artmalı artık eng. alt yazının üzerine tr alt yazı atıp izleme olayı bitmeli diye düşünüyorum. (tamda alt yazı takımının sitesinde yapılacak yorum ha Razz )

çok doğru söylemişsin. ve çok doğru noktalara parmak basmışsın.ing.
anlamayınca altyazılar anlamlı geliyor ama anlamaya başlayınca bazı
altyazıların ne kadar anlamsız olduğunu fark ediyorsun. ama şurası bir
gerçek ki çoğu kişinin fansub dan haberi yok ve altyazı aramak için
doğrudan divxplanet e gidiyor. hatta benim tanıdığım bazı animeseverler
divxplaneti bile tam olarak tanımıyor. bırak fansub gruplarını...ben de
gruplarla yeni tanıştım mesela. bir kaç ay öncesine kadar haberim yoktu
hangi grup ne çeviri diye.divxplanetteki altyazılara göre anime
indiriyordum. ama son zamanlarda çoğalması sevindirici bir gelişme.

bu
arada bildiğim kadarıyla altyazı sitesi olmasına rağmen burada da
fansub yapılacak. fansub yapılan animelerin
nereye upload edileceği tartışılıyordu. yoksa yanlış mı biliyorum. yani yavaş yavaş da olsa fansub
çalışmaları artıyor Razz
sempai
sempai
Isınan üye
Isınan üye

Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Stresl10

Mesaj tarafından spartiate Paz 11 Mayıs - 12:35

doğru biliyorsun sempai.. az kaldı, geldi gelecek bizim fansublarda.. ya bende buradan söyleyeyim benimde death note çevrilene kadar fansub, yansub vs. gruplarından haberim yoktu.. vaaddaaaaaaaa oldum zaten bu kadar çok animenin çevrildiğini gördüğümde Very Happy ama ben divxplanet'ada gitmiyordum, muhtemelen yoktur deyip ingilizce izliyordum lol
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından rockchu Paz 11 Mayıs - 12:41

spartiate demiş ki:
bu arda rockchu ii yazmış hoş yazmış ama en sonlarda bize gönderme (aslında gönderme deil bindirme lol ) yapıp durmasaymış iyi olacakmış, yok siteden ilk banlanan üye olacakk ona üzülüyorummm lol nanik

not:altyazı olayı bitmez, bizim site bölünmez...

Ben o yazıyı daha çok alt yazıda çok iyisiniz fansub işinede girin diye yazmıştım desem de kıvırmaya çalışsam Very Happy Razz
rockchu
rockchu
Anitoryum Fansub
Anitoryum Fansub

Mesaj tarafından CHOBiTS Paz 11 Mayıs - 12:58

bedifeci haklı baya bi eleman lazım.Ben Serkan sayesinde bişeyler ögrendim.Hiç yoktan alt yazı sökme ayarlama format degiştirme yi ögretti.Bitek çeviri kaldı onuda sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum.Ufakta olsa katkı yapmaya calısacam bu konuda.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Mesaj tarafından Exile Falcon Paz 11 Mayıs - 13:07

Çeviri işi fansub grubunda tek kişinin omzuna yüklenince zor oluyor onu biliyorum kendimden Very Happy Şimdi geheimnis gitti aynı anda Gundam SEED,To Love Ru,Itazura Na Kiss ve dahada bir kaç seri çalışmalarımız var onlarla uğraşıyorum.Cidden yorucu oluyor ve çoğu zaman unutuyorum hangisini ne zaman çevirmem gerektiğini.Mesela Gundam SEED'i unutmuşum dün aklıma geldi Very Happy
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

Mesaj tarafından CHOBiTS Paz 11 Mayıs - 14:11

Allah kolaylık versin Falcon.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Mesaj tarafından Rotea Paz 11 Mayıs - 15:06

rockchu demiş ki:
İlk olarak kimseye sen şunu yap şunu yapma diyemeyiz herkesin kendi bileceği iş ancak D-Gray man'da gerçekten gerek yoktu diye düşünüyorum.
Mesajımı tekrar okursan kimseye şunu yada bunu yap demedim sadece kendi görüşümü yazdım ve yazdıklarım d.gray man çeviren arkadaşa değil genel olarakdı ama yinede biraz sert olmuş sanırım bu yüzden özür diliyorum. Rolling Eyes
Rotea
Rotea
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından rockchu Paz 11 Mayıs - 15:37

Rotea demiş ki:
rockchu demiş ki:
İlk olarak kimseye sen şunu yap şunu yapma diyemeyiz herkesin kendi bileceği iş ancak D-Gray man'da gerçekten gerek yoktu diye düşünüyorum.
Mesajımı tekrar okursan kimseye şunu yada bunu yap demedim sadece kendi görüşümü yazdım ve yazdıklarım d.gray man çeviren arkadaşa değil genel olarakdı ama yinede biraz sert olmuş sanırım bu yüzden özür diliyorum. Rolling Eyes

Rotea sanırım sen benim mesajımın tamamını okumamıssın ben senin mesajını tekrar okudum ve yaptığım yorumun tamamına bakınca bir yanlış göremedim sanada ''kimseye şunu yada bunu yap'' dedin diye bir itihaf da bulunmadım Very Happy
rockchu
rockchu
Anitoryum Fansub
Anitoryum Fansub

Mesaj tarafından edemirci44 Paz 11 Mayıs - 15:38

Kişisel görüşler belirtilmiştir.Kırgınlık yok yanlış anlaşılma belki var.Sorun çözülmüştür..
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Mesaj tarafından Rotea Paz 11 Mayıs - 18:22

rockchu demiş ki:
Rotea sanırım sen benim mesajımın tamamını okumamıssın ben senin mesajını tekrar okudum ve yaptığım yorumun tamamına bakınca bir yanlış göremedim sanada ''kimseye şunu yada bunu yap'' dedin diye bir itihaf da bulunmadım Very Happy
Bu mesajı okudukdan sonra 5 dakika güldüm Smile rokchu özür dilerim ortada benim tarafımdan oluşan büyük bir yanlış anlama var. Smile
Rotea
Rotea
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından mavilynx Paz 11 Mayıs - 19:53

Divxplanet
Kidou Senshi Gundam MS IGLOO: 1-nen Sensou Hiroku

Bölüm 3
http://divxplanet.com/sub/m/15714/Kidou-Senshi-Gundam-MS-IGLOO-1-nen-Sensou-Hiroku.html
Teşekkürler...
mavilynx
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1547
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Yoksu611

Mesaj tarafından edemirci44 Paz 11 Mayıs - 19:57

Bilgi için teşekkürler..
edemirci44
edemirci44
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Ptsi 12 Mayıs - 11:38

Son zamanlarda fansub ve çeviri gurupları durgun anime izleyemez olduk;Sad
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından spartiate Ptsi 12 Mayıs - 11:39

hakkaten, bir ara epey hareket vardı.. yaz geliyor herkes dolaşmaya başladı tabi:)
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Mesaj tarafından CHOBiTS Ptsi 12 Mayıs - 11:56

Yazın artar diyorduk ama azalacak gibi.Kim bu havalarda evde oturup çeviri yapsın.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Mesaj tarafından Rotea Ptsi 12 Mayıs - 12:15

CHOBiTS demiş ki:Yazın artar diyorduk ama azalacak gibi.Kim bu havalarda evde oturup çeviri yapsın.
Aynı şekilde yaz geliyor kim evde oturup anime izler kendimi bir tatil yerinde buldum mu gerisi yalan moduna girerim sonra eylül de anime izlemeye devam. Smile
Rotea
Rotea
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından new_cellie Ptsi 12 Mayıs - 12:16

Hayır ben yazın izlicem asıl serileri o zamana saklıyorum çevirilere devaam dk nese en azından Sr var o biyere gidemez o çevirir ben izlerim iyi işbirliği lol
ama son zamanlarda baya arttı fansub işleri farkındayım ah umarım böle devam eder thump
new_cellie
new_cellie
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 284
Ruh Hali : Güncel altyazı ve fansub haberleri - Sayfa 9 Kustah10

Mesaj tarafından CHOBiTS Ptsi 12 Mayıs - 12:43

İnşallah artar.Bekledigim bir Fansub var 3 haftaya girdi nerdeyse daha 4 bölüm cıkmadı.Bu Rosario yakacak beni.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

9 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sonraki

- Similar topics