Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
+75
worless
darthminot
scoutcrawler
ugly-bakura
maviSiah
hipernova
Katsura
sera myu
halvah(J)
Zax
kanade
gundamaster
sakura hime
histugaya
brisingr
wiL-
S.Tensei
Ozey
cmgrgn
+L+
SheaN
bluetear
Tonwer
zhenya
Akuma_Blade
KaranlıK
silentwarior
e_wNdY
alik1818
jax
savage garden
Unde®kaN
ozman
eczmeltem
lovel-chan
sonercirit
Alchemist
digigirl
Merhak
Sercan
darkblue*
Brubaker
Voodoo_Baby
Hanajima
Desire
misuteri-chan
Yaser
kouta
Hitokiri
muhtesemmatrix
Rotea
ademania
Sodakazam
Moth
Darklight
LordCha
Rendan
Sonvaynard
Kra_toS
Byakko
Susano'o
Shiniko
bLue-Dragon
Underfined
RaJeV
sempai
lantis
SPAWN-TheUndead
CHOBiTS
spartiate
diaboliksword
geheimnis
aoshi
Exile Falcon
edemirci44
79 posters
15 sayfadaki 22 sayfası
15 sayfadaki 22 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Geri: Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
Bankai, Sembonzakura Kageyoshi her alandan kesin saldırı.
u arada zaraki normalde iki elini kullanmaz,hatta kendo bile bilmiyor.O sadece animesine özel bir sahne idi.Mangada ve gerçekte yok
u arada zaraki normalde iki elini kullanmaz,hatta kendo bile bilmiyor.O sadece animesine özel bir sahne idi.Mangada ve gerçekte yok
Benim mantığıma göre şu an mangadaki hollow Ogichidir ve vasto lordedir.Nedenmi? Bakınız...
- Spoiler:
- son derece iddalıyım bu konuda.Beynimi eritip bulduğum bir gerçeği sizlerle paylaşacağım.Katılırsınız, katılmassınız lakin bana göre doğrusu budur.
Son hali ile karşımızda duran bu hollow bana göre ogihcidir ve vasto lorde'dir.Şimdi... denmiştiki İchigo her savaşında level atlıyor neden n hollow'u ogihci de atlamasın.Ve şu an olan şeye dönüşmesin.Bu doğru bir tespittir ama eskiktir.Tamamlanmamış bir teoridir sadece.Bunu tamamlayıp şu anki hollow işini çözdüğüme inanıyorum.
Şimdi bir eskiye dönelim ve ichigo ile ogihci'nin iç dünyada savaşını hatırlayalım.İchi ban-kai yaptıgında aynı anda ogihci'ninde yapmasına şaşırır ve ogichide 'sen ögrendiğinde ögrendim' der.Bunu hatırlıyorsunuzdur.Burdan rahatça ilk teorideki in hollow gelişimini onaylıyabiliriz işte.Yanı bu tespitin %50 si doğru.Bütün bu savaşlarda sadece ichigo değil ogichi de gelişmiştir.Sonuçta yerinde sayan bir warrior asla kazanamaz.
Lakin sadece bu gelişme olayı şu anki hollow'u açıklamaya tek başına yetmiyor arkadaşlar.Olayın şimdide bu ikinci perdesine bakacağız...
İchigo byakuya ile savaşmadan önce 3 gün gibi kısa sürede ban-kai ögrendi.Dahi çocuk hitsugaya bile 3 günde ban-kai açmamıştır kesin Neyse... Peki dünyaya dönüldüğünde ichigo birden ban-kai açamadı...Hatırlıyorsunuz bu olayı değilmi.Ne olduda SS'de 3 günde ban-kai açan bu genç dünyaya döndüğünde tıkandı?Bunu bir kenara bırakın...
Şimdi birde diğer gençlerimiz Chad ile orihime'ye bakalım.Bu 2 genç'in güçleri sırlar içeriyor.Ve hep hollow benzeri güçler oldugu dayatılıyor biliyorsunuz.Vaizardlar bölümünde Orihime nasıl olduda koruma duvarını hiç birşey yapmadan geçti?O ismini hatırlamadığım vaizard sanki sıvışmış gibi demişti.Peki chad Hm'ye girdiğinde kendini neden farklı hissetti?Sanki birşey değişik vesaire gibi birşeyler söyleyip buna deyinmişti.
Bu 3 olayı bir araya getirdiğimnizde ise ilk olay SS'de 3 günlük bankainin nedeni İchigo'nun shinigami güçleri sayesinde olması.Yani SS shinigami alanı shinigamilerin çöplüğü horozda shinigamiler.İchigo kendi evinde yani.Bunun avantajını kullandı...Orihime nasıl sıvıştı o bariyerden?Çünkü kendisinde hollow gücü var ve vaizard zaten hollow, yani iki aynı güç. Chad de olay aynı, Hm hollowların çöplüğü nasıl SS de shinigamiler öterse Hm de hollowlar öter.Chad'in bu güç'ün de hissettiği farklılık aslında kendi mekanının verdiği avantaj.
Ev avantajını yabana atmamamızın nedenlerini birçok kez gördük.Mesela İshida SS'de ruh parçacıklarını kullanarak daha güçlü savaşmıştı.Evi olmasada kullandığı güç'ü içeriyor...Bu da bir örnektir üsteki örneklerime.
Bütün bu olayları göz önüne aldığımızda, denilen savaştıkça gelişmek teorisini tammalayan kendi teorim ortaya çıkıyor.
İchigo yenildiğinde bir boşluga düşer ve ogihci Hollow olduğu için ve üstüne Hm de kendi evinde olduğu için tamemen salınmış hali ile ortaya çıkar ve kontrolü ele geçirir. Hem bütün savaşlarda gelişmesi üstüne kendi ev avantajı ile karşımızda Vasto Lorde Ogihci durmaktadır.
Neden vasto lord diyorum.Hem o bilinen resime tıpatıp uyan bir profil.O resmi hatırlayalım Boynuzlu eli kolu gövdesi insan gibi olan bir görüntüydü.Bu güne kadar espadalar salındıgında yada arrancarlar salındığında bu görünüme ulaşan kim var?
Hepsi şekil değiştirip farklı boyutlara ve görünüme kavuşuyorlar.Peki ogihciye bakalım salınım yaptıgında bile o şeklini korumakta.Aylardır mangalarda verilen bir ichigo tasfiri var.Tasfirde 2 yanı ichi bir yanı son hali boynuzu en son yanıda ogichi.Yani aslında aylar öncesinden bir ipucu verilmiş.Birde tabiki çok bariz espadalardan kat kat güçlü.Stark'ı bile indireceğine eminim ki Ulqi savaşında güç'ünün bana kalırsa çok küçük bir kısmını görebildik ogihci'nin.
Ayrıca derseniz ki onun Ogichi olduğunu nerden biliyorsun. Bana göre ogihci sonuçta ichi'nin içinde 2 in hollow yok.Ayrıca bu hollow sakin hareketleri ile dikkat çeksede mangada kaç kez bağırıp çıglıklar attığı görülüyor.Vaizard dövüşünde de ogichi bunları yapmıyormuydu?Lakin gelişimin etkisi ile küçük bir değişiklik söz konusu...
Neyse bütün bunların ışığında bu işi çözdüğüme inanıyorum.Yanlış olsa bile üzülmem... Söz sizde...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Ben torrentini arattım sadece yabancı üyelik isteyen reklam dolu yerlerde buldum. Dattebayo'da da bulamadığımdan yol gösteren arkadaşa büyük bir teşekkür edeceğimden emin olabilirsiniz.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
Toruko fansub sağolsunlar bir güzel çeviride yapmışlar Türkçe Fansub olarak vermişler. Benim Gibi aceleden ve sevinçten gözü görmeyenler için buyrun.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/turk-fansub-f32/toruko-fansub-_-t2312-30.htm
https://animemangantr.yetkin-forum.com/turk-fansub-f32/toruko-fansub-_-t2312-30.htm
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
Beni tanıyanlar bilir, Bleach'le hiç aram yoktur ama son yayınladıkları fiiler ile ben de Bleach fanı oldum seriyi takip etmeye karar verdim. KAKURAISER ! HENSHIN !
Akuma_Blade- Moderator
Bence Bleach'İn yayınlanmış en kotü bölümüydü.Espriler ve tarzlarıyla 90'lı yılların tv'de gösterilen tarzı ile biraz karıştırmışlar komik olsun diye ama iyi değildi.Birde daha devamı var bunun:( Ben fillerde Ichigo rukia falan yeni hikaye olur diye düşünmüştüm.Ama şehirde olanlarmış,Uraharyı gösterdiklerinde ilk Aizen'e gidip yüzleşmek için hazırlık yapar diye düşündüm ama sonra o takım geldi.Hadi tamam diyelim ama o gözlüklü kızıl saçlı kızın orada ne işi var??? Başlardan sonra unutulmasın diye koymuşlar anlaşılan.Ichigo'nun kardeşi ve urahara'nın yanında çalışan kızıl saçlı çocuk olsa bile daha anlaşılır olurdu
Ruh Hali :
SPAWN-TheUndead demiş ki:Benim mantığıma göre şu an mangadaki hollow Ogichidir ve vasto lordedir.Nedenmi? Bakınız...
- Spoiler:
son derece iddalıyım bu konuda.Beynimi eritip bulduğum bir gerçeği sizlerle paylaşacağım.Katılırsınız, katılmassınız lakin bana göre doğrusu budur.
Son hali ile karşımızda duran bu hollow bana göre ogihcidir ve vasto lorde'dir.Şimdi... denmiştiki İchigo her savaşında level atlıyor neden n hollow'u ogihci de atlamasın.Ve şu an olan şeye dönüşmesin.Bu doğru bir tespittir ama eskiktir.Tamamlanmamış bir teoridir sadece.Bunu tamamlayıp şu anki hollow işini çözdüğüme inanıyorum.
Şimdi bir eskiye dönelim ve ichigo ile ogihci'nin iç dünyada savaşını hatırlayalım.İchi ban-kai yaptıgında aynı anda ogihci'ninde yapmasına şaşırır ve ogichide 'sen ögrendiğinde ögrendim' der.Bunu hatırlıyorsunuzdur.Burdan rahatça ilk teorideki in hollow gelişimini onaylıyabiliriz işte.Yanı bu tespitin %50 si doğru.Bütün bu savaşlarda sadece ichigo değil ogichi de gelişmiştir.Sonuçta yerinde sayan bir warrior asla kazanamaz.
Lakin sadece bu gelişme olayı şu anki hollow'u açıklamaya tek başına yetmiyor arkadaşlar.Olayın şimdide bu ikinci perdesine bakacağız...
İchigo byakuya ile savaşmadan önce 3 gün gibi kısa sürede ban-kai ögrendi.Dahi çocuk hitsugaya bile 3 günde ban-kai açmamıştır kesin Neyse... Peki dünyaya dönüldüğünde ichigo birden ban-kai açamadı...Hatırlıyorsunuz bu olayı değilmi.Ne olduda SS'de 3 günde ban-kai açan bu genç dünyaya döndüğünde tıkandı?Bunu bir kenara bırakın...
Şimdi birde diğer gençlerimiz Chad ile orihime'ye bakalım.Bu 2 genç'in güçleri sırlar içeriyor.Ve hep hollow benzeri güçler oldugu dayatılıyor biliyorsunuz.Vaizardlar bölümünde Orihime nasıl olduda koruma duvarını hiç birşey yapmadan geçti?O ismini hatırlamadığım vaizard sanki sıvışmış gibi demişti.Peki chad Hm'ye girdiğinde kendini neden farklı hissetti?Sanki birşey değişik vesaire gibi birşeyler söyleyip buna deyinmişti.
Bu 3 olayı bir araya getirdiğimnizde ise ilk olay SS'de 3 günlük bankainin nedeni İchigo'nun shinigami güçleri sayesinde olması.Yani SS shinigami alanı shinigamilerin çöplüğü horozda shinigamiler.İchigo kendi evinde yani.Bunun avantajını kullandı...Orihime nasıl sıvıştı o bariyerden?Çünkü kendisinde hollow gücü var ve vaizard zaten hollow, yani iki aynı güç. Chad de olay aynı, Hm hollowların çöplüğü nasıl SS de shinigamiler öterse Hm de hollowlar öter.Chad'in bu güç'ün de hissettiği farklılık aslında kendi mekanının verdiği avantaj.
Ev avantajını yabana atmamamızın nedenlerini birçok kez gördük.Mesela İshida SS'de ruh parçacıklarını kullanarak daha güçlü savaşmıştı.Evi olmasada kullandığı güç'ü içeriyor...Bu da bir örnektir üsteki örneklerime.
Bütün bu olayları göz önüne aldığımızda, denilen savaştıkça gelişmek teorisini tammalayan kendi teorim ortaya çıkıyor.
İchigo yenildiğinde bir boşluga düşer ve ogihci Hollow olduğu için ve üstüne Hm de kendi evinde olduğu için tamemen salınmış hali ile ortaya çıkar ve kontrolü ele geçirir. Hem bütün savaşlarda gelişmesi üstüne kendi ev avantajı ile karşımızda Vasto Lorde Ogihci durmaktadır.
Neden vasto lord diyorum.Hem o bilinen resime tıpatıp uyan bir profil.O resmi hatırlayalım Boynuzlu eli kolu gövdesi insan gibi olan bir görüntüydü.Bu güne kadar espadalar salındıgında yada arrancarlar salındığında bu görünüme ulaşan kim var?
Hepsi şekil değiştirip farklı boyutlara ve görünüme kavuşuyorlar.Peki ogihciye bakalım salınım yaptıgında bile o şeklini korumakta.Aylardır mangalarda verilen bir ichigo tasfiri var.Tasfirde 2 yanı ichi bir yanı son hali boynuzu en son yanıda ogichi.Yani aslında aylar öncesinden bir ipucu verilmiş.Birde tabiki çok bariz espadalardan kat kat güçlü.Stark'ı bile indireceğine eminim ki Ulqi savaşında güç'ünün bana kalırsa çok küçük bir kısmını görebildik ogihci'nin.
Ayrıca derseniz ki onun Ogichi olduğunu nerden biliyorsun. Bana göre ogihci sonuçta ichi'nin içinde 2 in hollow yok.Ayrıca bu hollow sakin hareketleri ile dikkat çeksede mangada kaç kez bağırıp çıglıklar attığı görülüyor.Vaizard dövüşünde de ogichi bunları yapmıyormuydu?Lakin gelişimin etkisi ile küçük bir değişiklik söz konusu...
Neyse bütün bunların ışığında bu işi çözdüğüme inanıyorum.Yanlış olsa bile üzülmem... Söz sizde...
- Spoiler:
- Sana katılıyorum hatta ogichi demişti.Eğer düşersen yerini alırım.Ulqiye yenildi ve yerini aldı ki bende ogichinin hollowunun tam formu olduğunun düşüncesindeyim..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Dikkatli yıka makinede, resmin parça parça çıkmasını istemezsin sonuçta(not:soğuk suda elde yıkamanı öneririm.Çünkü beyaz olsada resim siyah renli ve renklilerle yıkanırsa beyaz bozulr.Beyazlarla yıkanırsada resmin siyahlığı azda olsa diğerlerine bulaşabilir.Annem acaba benim böyle tişörtlerimi kusursuzca nasıl yıkıyor merak ettim şimdi:)Evet, ev temizlik derslerinden bu haftalıkta bu kadar haftaya tül beyazlatmayı öğrenicez arkadaşlar.Görüşmek üzere XDD)
Bende ankarada kızılayda Bleach tişörtü aramıştım ama tabi ki bulamadım.En son bastırıyıım dedim.Resmi ve kalın bir tişört götürdüm.4 gün sonra resim nasıl olmuş diye bakmaya gittim(benim onayımla basıcaklardı tişörte çünkü.Bir aktım hiç iyi değil,kolayca çıkar ve resim için kullandıkları malzeme kötü.Tişörtü alıp çıktım,resmi basmış kaldılar onlarda ama kötü yapmışlardı ve rengide tam olmamıştı.Resimde benim çizdiğim yarım hollow maskeli Ichigo çizimimdi.55x35 ebadına çizdiğim resim.O yüzden bastırmak yerine hazır ve beğendiğim olursa almaya kara verdim.LCW veya Colins e umarım gelir
Bende ankarada kızılayda Bleach tişörtü aramıştım ama tabi ki bulamadım.En son bastırıyıım dedim.Resmi ve kalın bir tişört götürdüm.4 gün sonra resim nasıl olmuş diye bakmaya gittim(benim onayımla basıcaklardı tişörte çünkü.Bir aktım hiç iyi değil,kolayca çıkar ve resim için kullandıkları malzeme kötü.Tişörtü alıp çıktım,resmi basmış kaldılar onlarda ama kötü yapmışlardı ve rengide tam olmamıştı.Resimde benim çizdiğim yarım hollow maskeli Ichigo çizimimdi.55x35 ebadına çizdiğim resim.O yüzden bastırmak yerine hazır ve beğendiğim olursa almaya kara verdim.LCW veya Colins e umarım gelir
Ben LCW çalışıom zati gelirse haber ederim sana ama hiç sanmam...
Ruh Hali :
Bu son 213. bolum ne gereksiz bolümdür .Tam mangaya donduler sonunda dedim gene yaptılar yapıcaklarını
En son zhenya tarafından Perş. 9 Nis. - 15:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben o bölümü hiç beğenmedim.Tam yeni bir hikayeye başlıycaklar,içinde Ichigo,rukia ve diğerleri ayrıca yeni op ve ed videosuda olucak derken karşıma 'Karakura İnanılmaz Süper Koruyucu Takım'ı çıktı.Hiç bir işe yaramayanlar bile takımdaydı ve o kıyafetleride neydi öyle!Bakın bu fillerin son bölümünde urahara'nın bunları videoya aldığını ve diğer tarafa satıcağını öğrenicez kesinlikle. uffffff
İleri sararaktan bi baktım ama 214. bolumde de bi deişiklik yok. Gene saçma sapan ve gereksiz bi bolum yapmışlar.
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
gereksizdi ama ben eğlendim ^^
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
ben 4 hafta daha bekleyip ondan sonra izliycem, ardı ardına ancak izlenir şu anki bölümler
Sonunda tamamen bıraktım izlemeyi o kadar sıkıcı ki kaldıramadım
Senin görüşün o, ilk bölümler parça parça izlenmeden beraber izlenmelidir.Bleach dövüş,komedi,doğaüstü sevenler için bir animedir ve 214 bölüme kadar gelmiştir çok sevildiği için(devam etmektedir).
En karizmatik karakterlerden birisi Kuchiki Byakuya'dır.Gençliğiyle şu an olduğu halinin hiç ilgisi bile olmasa yinede hiç hareket etmeden dövüşebilmesi hayranlık verici bir yetenektir.Yourichi ile arasında olanlar çok az bilnse ve ileri bölümlerde ortaya çıkıcak olsada insan merak ediyor ^_^
En karizmatik karakterlerden birisi Kuchiki Byakuya'dır.Gençliğiyle şu an olduğu halinin hiç ilgisi bile olmasa yinede hiç hareket etmeden dövüşebilmesi hayranlık verici bir yetenektir.Yourichi ile arasında olanlar çok az bilnse ve ileri bölümlerde ortaya çıkıcak olsada insan merak ediyor ^_^
bende başlarda beğenmemiştim ama genede devam ettim şu an 128.bölümdeyim kuchiki karizmatik ama hitsuyaga daha karizmatik
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:
sonuçta 120 yaşında, haliyle değişecektir
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
Daha küçük canım, yoruchi ondan daha büyük ama hiç değişmedi XD
Değişim dendide çok az görünen ama asla değişmiyen ve değişmiycek olan bir karakter daha var.Ichigonun Hollow yanı
Değişim dendide çok az görünen ama asla değişmiyen ve değişmiycek olan bir karakter daha var.Ichigonun Hollow yanı
Manga da da ulqi savaşı sonlandı.Ve dediğim çıktı
Bu arada hollow saatim, hollow ichigo cüzdanım ve tam salınmış olarak ogihci cüzdanlarımda geldi hehe
Bu arada hollow saatim, hollow ichigo cüzdanım ve tam salınmış olarak ogihci cüzdanlarımda geldi hehe
Ruh Hali :
[quote="LordCha"]Senin görüşün o,[/quote]
Ewt Lord Cha benim görüşüm ve benim yorumum!
Not: öm atıyorum oku lütfen.
Ewt Lord Cha benim görüşüm ve benim yorumum!
Not: öm atıyorum oku lütfen.
evet yaa mangada şu son bölümler neydi yaa
*Sakına bu mesajları okuyan üyeler mangayı açıp okumaya kalkmasın çünkü animesi bin kat dah agüzel olcak(hemde süprizi kaçâyor)
*Sakına bu mesajları okuyan üyeler mangayı açıp okumaya kalkmasın çünkü animesi bin kat dah agüzel olcak(hemde süprizi kaçâyor)
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
15 sayfadaki 22 sayfası • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
15 sayfadaki 22 sayfası