bir çok torrent sitesi..
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: bir çok torrent sitesi..
ben bunlar arasında mininova.org şaşmam raw konusundada http://www.nyaatorrents.org/?term=&cat=1&listorder=0&ascdesc=0&page=search adresim
teşekkürler
teşekkürler
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
aynen bende mininovayı kullanıyorum genel olarak...sadece diğerlerini de paylaşıyim dedim..
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
teşekkürler wizard.. torrent ile aram fazla yoktur, neden bilmiyorum(hakkatenneden acaba).. ama arada cidden lazım oluyor.. gerektiğinde kullanılacaklar kısmından sık kullanılanlara atıyorum..
ne demek her zaman....
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
Teşekkürler wizard.Serkan bende senin gibiyim torentlere mecbur kalamdıkça yaklaşmıyorum.Benim nedenim var ama boyutu büyük ve cok zaman alıyorlar.
valla yeni ve popüler animelerde çok hızlı indiryor her zaman direk link bulamıyorsan bide grup meselesi var.İkiside lazım dll yosa torent no rapid artık bide kotalılar kızmasın gerekmediği ürece arşiv yaptığım için no rmvb
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
önemli değil..bu arada daha önce aranızda hiç veoh tv yi deneyeniniz var mı..o da baya kullanışlı bi indirme metodu...
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
Hehe bende eskiden veohtan indirirdim programla.10-15 bölüm atardım aksama kadar inerdi.Ama sua ralar fazla kullanmıyorum sadece yeni serileri takipe diyorum.Seriler bitinçe toptan indirecem.
VEOH TV DERKEN ACABA küçük bir program yükleyip sonra anime indirmesi film indirmesimi yapılıyor..
Böyleyse kanımca bu şekilde tehlikeye girebilirsiniz reklam ,ajan programları iyi bir İnternet securiity yoksa bilgisiyarınızdaki bütün dökamanları gözetleyebilir..vs vs
Böyleyse kanımca bu şekilde tehlikeye girebilirsiniz reklam ,ajan programları iyi bir İnternet securiity yoksa bilgisiyarınızdaki bütün dökamanları gözetleyebilir..vs vs
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
evet bir program..bilmiyorum..ben bi sorun yaşamamıştım ama..gayet de iyi bi programdı..veoh.com için bi program...
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
ben bazı bu tip programlarımın antivirüs programıma takıldığını biliyorum tabii ben kullanmadım temizde olabilir...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ben Viedogeti kullanıyorum.Program sorun verirse ne akdar yeniden yüklesende çalışmıyor.Formatlayıp yüklemen lazım.Bu pro için kaç kez formatladım.
1 sayfadaki 1 sayfası