ALUMINIA Fansub Güncelleme (07.09.2009)
+62
Nodame^^
Merhak
tujo
Zax
DFalcon
Hanajima
scoutcrawler
özz
meyday
lafolya
Unde®minE
Kıman
LordCha
4sprz
rcatalkaya
Mss. Pretty Queen
Misafir
eczmeltem
bluetear
zeze
Ryoko Yoichi
kordiseps
bLue-Dragon
sera myu
Shiniko
kazasker
ademania
blackburn
Cemis
sakura hime
kouta
vecitasan
bonjour
Karia_Chan
Darkcity87
savage garden
ozman
BhaskaraLestat
RoMe
alieser
muhtesemmatrix
SeRKaN
RaJeV
Susano'o
Sodakazam
kade
Underfined
lantis
Yaser
rockchu
cynthia
diaboliksword
new_cellie
achie-san
mnyk
CHOBiTS
aoshi
edemirci44
Exile Falcon
mavilynx
spartiate
Voodoo_Baby
66 posters
11 sayfadaki 35 sayfası
11 sayfadaki 35 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35
Geri: ALUMINIA Fansub Güncelleme (07.09.2009)
Exile Falcon demiş ki:3.sezonda tamamen ecchiye bağlıyor Bir Elf Hatun geliyorki öf öf öf yani Ben onu istiyorum.Elf Tifa Aslında bir tane daha var sevdiğim güzellik açısından bir şey vaadetmese de.Tabitha.Şu gözlüklü mavi saçlı asa taşıyan büyücü kızımız.Çok hanım hanımcıktırCHOBiTS demiş ki:Ben ilk izledigimde Siestayı sevmiştim.Lousie ise seiyu olarak cok sevsemde karakter olarak hiç sevmiyorum.İkinci sezon 7. bölümden sonra bıraktım.İkinci sezon paso ecchiye kesmişti.Başrol sapık olmuş cıkmıştı.Siestada bozulmuştu.Masum kız gitmişti ilk sezondaki.Acıkcası serinin gidişatı güzel degila rtık.cynthia demiş ki:Tsukaima'nın Louise'i benimdir ama erkekler Siesta ve Kirche'yi seveceklerdir muhtemelen.
bende kesin izlemeliyim o zaman, elflere saygım sonsuzdur
Heneeeee serkan senide kınadım :silent: :silent: :silent:
Bize shounen ai çevirioz diye laf edenler bakın görün şu yazıları hele bi
Zaten zero no tsukaima'yı ecchi var diye çevirdik. Bi ara shounen ai yerine ecchi çevirmemizi isteyen olmuştu bayaa. Madem bu animede bu kadar ecchi var ecchi sevenlerde izlesin o zaman
Bize shounen ai çevirioz diye laf edenler bakın görün şu yazıları hele bi
Zaten zero no tsukaima'yı ecchi var diye çevirdik. Bi ara shounen ai yerine ecchi çevirmemizi isteyen olmuştu bayaa. Madem bu animede bu kadar ecchi var ecchi sevenlerde izlesin o zaman
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
zero yu pek begenmiyorum ecchi arttıktan sonra hiç.Seride ecchi olcaksa 24 bölümlük bir seride toplasan bir kaç sn yelik üç beş görüntüyü gecmeyen tarzda olanalrı seviyorum.Örnegin FSN yada Suzuka(Voodoo sencede öyle degilmiydi.yok denecek kadar azdı güzellim seride.)Simdi her seride ecchi eksik olmuyor.Nerde eski seriler.
Haklısın hangisini kim seviyorsa o izliyordur zaten, aslında shounen ai ağırlıklı çeviriyi ben de hoş karşılamıyorum ama tabii ki bu benim shounen ai'ye bakışımdan kaynaklı bir durum, bir başkası shounen ai'den hoşlanıyordur o da o açıdan çalışmalarınızı takip eder. Sonuçta önemli olan çeviriyi hoş karşılama meselesi değil çeviriyi takip etme meselesi olmalı. Ancak bir de çoğunluk ne istiyor, meselesi var tabii ki, ama o ayrı bir konu zaten, ve burada tartılşabileceğimiz sanmıyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Voodoo_Baby demiş ki:
Tsukaima'yı seviyorum, hatta çevirelim demiştim ilk ben demek ki ben sapık biriyim.
CHOBiTS demiş ki:Örnegin FSN yada Suzuka(Voodoo sencede öyle degilmiydi.yok denecek kadar azdı güzellim seride.)Simdi her seride ecchi eksik olmuyor.Nerde eski seriler.
Ben zaten ecchi'den tiksinen bir insanım. Çok nadir serilerdeki ecchiden rahatsızlık duymam. İşte zevk meselesi. Herkes aynı şeyi sevemiyor.
Ama haliyle kendi grubumuzda çevrilen tüm animelerin mutlaka son kontrolünü yaptığım için ve zero'nun 2 ve 3. sezonunuda çevirmeyi düşündüğümüz için, haliyle şuan bir vazcayma içerisindeyim
cynthia demiş ki:Tsukaima'yı seviyorum, hatta çevirelim demiştim ilk ben demek ki ben sapık biriyim.
Grubun yarısı ecchi sever diğer yarısı shounen ai,yaoi sever. Ben bu gruptan bişee çıkacağını sanmam. Ne günlere kaldık. Bide 10 kişi olduk şimdi her kafadan bi ses çıkar Daha ne tür severler çıkcak bakalım
Not: Bu site yayılmışmı bana mı öle gelio
Ruh Hali :
Abartmayın Zero No Tsukaima'dan çok daha beterlerini biliyorum Kanokon,To Love-Ru veya Futari Ecchi gibi seriler yanında Zero No Tsukaima masum kalır.İçinde ecchi var ama diğer serilerdeki gibi cart curt kıyafetler yırtılıp herkes çıplak kalmıyor
Exile Falcon demiş ki:Abartmayın Zero No Tsukaima'dan çok daha beterlerini biliyorum Kanokon,To Love-Ru veya Futari Ecchi gibi seriler yanında Zero No Tsukaima masum kalır.İçinde ecchi var ama diğer serilerdeki gibi cart curt kıyafetler yırtılıp herkes çıplak kalmıyor
senin bildiğin serilere gelmyelim dost, site henüz bu konulara hazır değil
neyse vudu işte bahaneyle, kontrol ede ede sende ecchi sever olursun belki:)
ve evet site yayılmış, sabah bende monitör sapıttı sanmıştım:D
spartiate demiş ki:
neyse vudu işte bahaneyle, kontrol ede ede sende ecchi sever olursun belki:)
Pardon ne dedin duyamadım( hadi göremedim olsun bu kısım)Şakası bile kötü
Ruh Hali :
Bende itici buluodum ecchiyi to Love-Ru yüzünden ama Rosario ve Zero no Tsukaima o kadar abartılı değil XD yani Rosario çok az abartılı XD
BhaskaraLestat- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Valla ben de ecchi sevmem sırf Louise için izliyorum yani Tsukaima'yı. Bir de Louise, ecchi bir karakter değil. En fazla ecchi'yi Elfen Lied'de gördüm (hala mangasını bitiremedim ya -_-"). Tabii herkes biliyordur Elfen'deki ecchinin yok Rosario, to Love Ru'daki anlama gelmediğini. Ama kan + ecchi görünce insan dayanamıyor bir süre sonra. 5 ay ara vermiştim Elfen'in mangasına hihih XD
Bu ara Louise karakterinin girmediği film de kalmadı aslına bakarsanız.
Shakugan no shana
Zero no Tsukaime
Toradora
aklıma gelenler, ve ayrıca bunlardaki Louise karakterlerinin seslendirmeleri de aynı.
Shakugan no shana
Zero no Tsukaime
Toradora
aklıma gelenler, ve ayrıca bunlardaki Louise karakterlerinin seslendirmeleri de aynı.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
aynı seiyunun FMA Al ı seslendiriyor
Hayate combat butler dada Nagi yi seslendiriyor.Ama o seiyu bana sevdiren Shana oldu.Urusai urusai urusai demesine bitiyorum.
Hayate combat butler dada Nagi yi seslendiriyor.Ama o seiyu bana sevdiren Shana oldu.Urusai urusai urusai demesine bitiyorum.
The Four Tsundere Wonders: Louise, Shana, Taiga, Nagi
böyle geçer genellikle. ^^ Seiyuuları Kugimiya Rie'dir, hepsi Tsundere'dir, hepsi bol bol "Urusai! Baka! Baka inu!" kelimelerini kullanır.
Ayrıca;
Tsukaima erkeğinin karakteri ve seiyuusu = Shakugan erkeğinin karakteri ve seiyuusu
böyle geçer genellikle. ^^ Seiyuuları Kugimiya Rie'dir, hepsi Tsundere'dir, hepsi bol bol "Urusai! Baka! Baka inu!" kelimelerini kullanır.
Ayrıca;
Tsukaima erkeğinin karakteri ve seiyuusu = Shakugan erkeğinin karakteri ve seiyuusu
Elfen lied ecchi değildi yaw. Yada bizim alışkın olduğumuz komedi+ecchi ikilisinden olmadığı için ona ecchi gözüyle bakamıyorum nedense. Ayrıca elfen lied'ı severim.
Louise'de hoş bir moe karakter. Ama shana daha hoş gibi gelio bana
Louise'de hoş bir moe karakter. Ama shana daha hoş gibi gelio bana
Ruh Hali :
Ben de konusu zayıf olup da bi tek ecchi ögelerle bi kitle oluşturmaya çalışan animelerden nefret ediyorum Şimdi bi anime ismi söylerdim ama fanları beni afaroz eder
Mesela Gantz'ı ele alalım. Hayatımda bu kadar sapık bişey okumamıştım ama olaylar öyle sürükleyici ve zekice ki insan beğenmeden edemiyor yani..
Mesela Gantz'ı ele alalım. Hayatımda bu kadar sapık bişey okumamıştım ama olaylar öyle sürükleyici ve zekice ki insan beğenmeden edemiyor yani..
Karia_Chan- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
yanlış anlama normal erkek kız ilişkileri demek istemiştimVoodoo_Baby demiş ki:Höeeeeeeeeeeeeee :silent: :silent: Kınadım seni muhteşem.
muhtesemmatrix- Soul of Anime
muhtesemmatrix demiş ki:yanlış anlama normal erkek kız ilişkileri demek istemiştimVoodoo_Baby demiş ki:Höeeeeeeeeeeeeee :silent: :silent: Kınadım seni muhteşem.
Sana inat gay'lı çevircem Bi kere biz seviyoruz shounen ai hallahalla
Karia_Chan demiş ki:Mesela Gantz'ı ele alalım. Hayatımda bu kadar sapık bişey okumamıştım ama olaylar öyle sürükleyici ve zekice ki insan beğenmeden edemiyor yani..
Yaw ben 2-3 bölümü zor izledim. Midem ve yüreğim kaldırmadı. Ordaki kızın beyninin içini görünce sandalyeden yere uçuyodum ben Ama bir gün mutlaka bitireceğim.
Ruh Hali :
Voodoo_Baby demiş ki:muhtesemmatrix demiş ki:yanlış anlama normal erkek kız ilişkileri demek istemiştimVoodoo_Baby demiş ki:Höeeeeeeeeeeeeee :silent: :silent: Kınadım seni muhteşem.
Sana inat gay'lı çevircem Bi kere biz seviyoruz shounen ai hallahallaKaria_Chan demiş ki:Mesela Gantz'ı ele alalım. Hayatımda bu kadar sapık bişey okumamıştım ama olaylar öyle sürükleyici ve zekice ki insan beğenmeden edemiyor yani..
Yaw ben 2-3 bölümü zor izledim. Midem ve yüreğim kaldırmadı. Ordaki kızın beyninin içini görünce sandalyeden yere uçuyodum ben Ama bir gün mutlaka bitireceğim.
O zaman izlemeyi deneme bile vudu, daha beyin görmeye dayanamıyosan ondan sonrakilerde kafayı yersin herhalde Ya da mangasını oku, en azından renkli değil Kan görmeye dayanamıyosan yani
Ruh Hali :
Yok kız elfen lied'ı sevmiştim. school days'in sonuna da bayılmıştım XD Olay kan değil beyin beyin :S öğğğ
Ruh Hali :
Voodoo_Baby demiş ki:Yok kız elfen lied'ı sevmiştim. school days'in sonuna da bayılmıştım XD Olay kan değil beyin beyin :S öğğğ
O zaman başka Ben de testere 3'ü izlerken ilk 15 dakkada sinemadan çıkan biriyim ne de olsa Bişe diyemem
Ruh Hali :
Hiii testerede çıkılır mıııııııııııııı ben o seriye ölüp geberiom :twisted: :twisted: :twisted:
Ne tutarsız kızı ben yaaa
Ruh Hali :
school days nasıl izlediniz yav nefret ediyorum o animedeki erkekten ecchideki erkek karakterler bile ondan daha karakterli insanlar en son 1-2 ay önce 7. veya 8. bölümde kaldım izleyemiyorum sonuyla ilgili spoiler almıştım gerisini izlemeye korkuyorum şu ana kadar izledigim animeler arasında çok az anime beni rahatsız etmiştir ama school dayse karşı özel bir nefretim var birde ben o animeyi izledigim sıralarda okul animelerini ard arda izlemiştim onuda normal bir okul animesi beklentisiyle izledigim için psikolojimi bozdu şerefsiz
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Voodoo_Baby demiş ki:Hiii testerede çıkılır mıııııııııııııı ben o seriye ölüp geberiom :twisted: :twisted: :twisted:
Bence de
Ruh Hali :
darkcity87 demiş ki:school days nasıl izlediniz yav nefret ediyorum o animedeki erkekten ecchideki erkek karakterler bile ondan daha karakterli insanlar en son 1-2 ay önce 7. veya 8. bölümde kaldım izleyemiyorum sonuyla ilgili spoiler almıştım gerisini izlemeye korkuyorum şu ana kadar izledigim animeler arasında çok az anime beni rahatsız etmiştir ama school dayse karşı özel bir nefretim var birde ben o animeyi izledigim sıralarda okul animelerini ard arda izlemiştim onuda normal bir okul animesi beklentisiyle izledigim için psikolojimi bozdu şerefsiz
Ya ben o animeyi ilk izlediğimde her seferinde "yuh" "saçmalamışlar" "abartmışlar" "kendilerini aşmış bunlar" hatta bazı yerlerde bakmadığımı bilirim video'ya. Acaip sinir olmuştum. Ama sonu tatmin edici bitiyo. En azından yaşasın kötülük :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ruh Hali :
11 sayfadaki 35 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35
Similar topics
» AnimeOu Fansub 12.07.2009
» Revolution Fansub (21.06.2009)
» AnimeOu Fansub 11.09.2009
» DeFaMu-Yi Fansub
» Revolution Fansub (21.06.2009)
» AnimeOu Fansub 11.09.2009
» DeFaMu-Yi Fansub
11 sayfadaki 35 sayfası