ALUMINIA Fansub Güncelleme (07.09.2009)
+62
Nodame^^
Merhak
tujo
Zax
DFalcon
Hanajima
scoutcrawler
özz
meyday
lafolya
Unde®minE
Kıman
LordCha
4sprz
rcatalkaya
Mss. Pretty Queen
Misafir
eczmeltem
bluetear
zeze
Ryoko Yoichi
kordiseps
bLue-Dragon
sera myu
Shiniko
kazasker
ademania
blackburn
Cemis
sakura hime
kouta
vecitasan
bonjour
Karia_Chan
Darkcity87
savage garden
ozman
BhaskaraLestat
RoMe
alieser
muhtesemmatrix
SeRKaN
RaJeV
Susano'o
Sodakazam
kade
Underfined
lantis
Yaser
rockchu
cynthia
diaboliksword
new_cellie
achie-san
mnyk
CHOBiTS
aoshi
edemirci44
Exile Falcon
mavilynx
spartiate
Voodoo_Baby
66 posters
12 sayfadaki 35 sayfası
12 sayfadaki 35 sayfası • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
Geri: ALUMINIA Fansub Güncelleme (07.09.2009)
En azından yaşasın kötülük :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Çocuğa karşı özel bir garezin varsa bence sonuna kadar dayan XD
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Konu iyice kaymış.School days diyince millet psikopata baglanıyor.Higurashiyi bende tekrar izledim.Oda baya piskopat.Tavsiye edilir.
Higurashi'yi izlemedim ama kızların (özellikle de Sonozaki ikizlerinin) kıreyzi bi' halde resimlerini görünce Moe'lere daha bi başka bakmaya başladım :S
hepsi psikopat.İlk izledigimde pek anlamamıştım ama simdi.Baya bi güzelmiş diyorum.Kaç gündür kafa yoruyorum seri üzerinde.
Rena var Sonozakiler var Furudeler var... Mangalarını okumak isterdim aslında, ama çok fazla mangası var sırasını bilmiyorum, Watanagashi-hen şu hen bu hen vs.
Güncellemeler
* Loveless 12. bölüm eklenmiştir. (SON)
* xxxHOLiC 1. ve 2. bölümler eklenmiştir. (Yeni proje)
* Junjou Romantica 7. ve 8. bölümler eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 5. bölüm eklenmiştir.
Manga;
* Fruits Basket 14. bölüm eklenmiştir.
* Bitter Virgin bölümleri Pazartesi akşam konacak. Gecikme için özür dileriz.
İkinci biten serimiz Loveless hayırlı olsun. Çeviri ve düzenlemesini üstlenen Cherubeem'e teşekkürler.
Loveless'ın ardından, biraz değişiklik yapalım dedik ve xxxHOLiC serisini başlattık. Ne shounen ai, ne de romantizm.
Gizem + CLAMP kalitesi + Yuuko-sama + Watanuki <33 E daha ne isterim ki ben.
Herkese iyi seyirler ve okumalar.
* Loveless 12. bölüm eklenmiştir. (SON)
* xxxHOLiC 1. ve 2. bölümler eklenmiştir. (Yeni proje)
* Junjou Romantica 7. ve 8. bölümler eklenmiştir.
* ef - a tale of memories 5. bölüm eklenmiştir.
Manga;
* Fruits Basket 14. bölüm eklenmiştir.
* Bitter Virgin bölümleri Pazartesi akşam konacak. Gecikme için özür dileriz.
İkinci biten serimiz Loveless hayırlı olsun. Çeviri ve düzenlemesini üstlenen Cherubeem'e teşekkürler.
Loveless'ın ardından, biraz değişiklik yapalım dedik ve xxxHOLiC serisini başlattık. Ne shounen ai, ne de romantizm.
Gizem + CLAMP kalitesi + Yuuko-sama + Watanuki <33 E daha ne isterim ki ben.
Herkese iyi seyirler ve okumalar.
hadi hayırlı olsun 2. biten projeniz arkadaşlar... xxxholic'İn başlamasıda sevindirici bir haber takip etmeyi düşünüyorum:)
Hayırlı olsun.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
xxx holic güzel oldu gercekten temmuza indirirm insallah.elimde avi var simdilik.O zamana kadar sizde coktan seriyi bitirirsiniz heralde.Kolay gelsin.
Kesinlikle çok harika ve büyüleyici bir seri. Ayrıca Yuuko-sama'ya tapın tapın Cherubeem(Karia-chan)'in bir serisi bitti diğer serisi başladı XD Kız uçuyo 8)
Ruh Hali :
Böyle heyecanlı olman heyecan verici vodo, bir şey merak ediyorum "ef a tale of memories"i hangi fansub'a göre çeviriyorsun, [Conclave Mendoi] bana oldukça tatsız gelmişti.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Ben o seride en sevmedigim iki karakterden biri Yuuko ve diğeri mokonadır.En sevdigim ise Westal spirit adlı peri.İkinci sezonu daha güzeldi bence.Voodoo_Baby demiş ki:Kesinlikle çok harika ve büyüleyici bir seri. Ayrıca Yuuko-sama'ya tapın tapın Cherubeem(Karia-chan)'in bir serisi bitti diğer serisi başladı XD Kız uçuyo 8)
beyaz demiş ki:Böyle heyecanlı olman heyecan verici vodo, bir şey merak ediyorum "ef a tale of memories"i hangi fansub'a göre çeviriyorsun, [Conclave Mendoi] bana oldukça tatsız gelmişti.
Ef a tale'yi aslında cynthia çeviriyor. Ben ise kontrolünü yapıyorum ve dediğin gibi [Conclave Mendoi] daha ilk bölümden benim biraz sinirimi bozmuştu. Hatta sende hatırlıyorsundur daha ilk 5 dakkalık bir yerde "minderim için fotoğraf çekiyorum" gibi tuhaf anlamı olan bir cümle çıkıyordu. Tüm sözlüklerde şu minderin farklı bir anlamı varmı diye aradım yokmuş. En sonunda başka bir grubu indirdim ve o günden beri Nuke, Aquastar, Tanoshii gibi gruplardan birini daha indiriyorum ve öyle kontrol yapıyorum. Çoğunluklada değiştiriyorum zaten Hızlı diye Cyn [Conclave Mendoi] grubundan çeviriyor. Beğenmediğimiz bize tamamen alakasız, anlamsız gelen yerleri diğer gruptan bakıyoruz. İşte kısaca böyle
xxxholic'i tavsiye ederim bu arada ve CHOBITS benim en sevdiğim karakterler yuuko ve mokona
Ruh Hali :
Ocakta Tsubasa chronicleyi izlemiştim.Aynı karakterler bu seride avrdiye ondan sonra xxx holice başladımdı.Güzel seri ama clamp kendini aşıyor sopa cizmede.
Evet, evet, demek sadece ben, "bunlar ne saçmalıyor" demiyormuşum. Ben de çeşitli fansublara göre karşılaştırmalı çeviriyorum ama nuke 4 ya da 5 bölümden sonra bırakmış galiba AHQ da avi olarak dağıtmış sanırım, o yüzden baya zorlayıcı bir çeviri oluyor bu film.Voodoo_Baby demiş ki:
Ef a tale'yi aslında cynthia çeviriyor. Ben ise kontrolünü yapıyorum ve dediğin gibi [Conclave Mendoi] daha ilk bölümden benim biraz sinirimi bozmuştu. Hatta sende hatırlıyorsundur daha ilk 5 dakkalık bir yerde "minderim için fotoğraf çekiyorum" gibi tuhaf anlamı olan bir cümle çıkıyordu. Tüm sözlüklerde şu minderin farklı bir anlamı varmı diye aradım yokmuş. En sonunda başka bir grubu indirdim ve o günden beri Nuke, Aquastar, Tanoshii gibi gruplardan birini daha indiriyorum ve öyle kontrol yapıyorum. Çoğunluklada değiştiriyorum zaten Hızlı diye Cyn [Conclave Mendoi] grubundan çeviriyor. Beğenmediğimiz bize tamamen alakasız, anlamsız gelen yerleri diğer gruptan bakıyoruz. İşte kısaca böyle
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Bende çoğunlukla kontrol ederken Aquastar'a göre gidiyorum. İlk bölümde yanlış hatırlamıyorsam Nuke indirmiştim. Sanırım çeviremediği yerleri sallıyor biraz Conclave :S kötü bir huy.
Ruh Hali :
Vudu Holley xxxholic ide gördüm sonunda kaç haftadır bunu bekliordum tşkler
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Aklıma gelmişken bir de bu serinin açılış ve kapanış müziği çok komik ama elimdeki 3 farklı fansubta da farklı sözler içeriyor. Bu arada xxxHolic çeviriniz herkese hayırlı olsun.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Hangisinin xxxHolic'in mi, Ef'in mi Ef'se onu opening'e bayılıyorum xxxholic'se onun opening'e de bayılıyorum ama çevirilerini ben yapmadım
Mibu-Kyo, Cherubeem (Karia-chan)'e teşekkür et herşeyiyle o ilgilendi walla
Mibu-Kyo, Cherubeem (Karia-chan)'e teşekkür et herşeyiyle o ilgilendi walla
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Ben o seride en sevmedigim iki karakterden biri Yuuko ve diğeri mokonadır.En sevdigim ise Westal spirit adlı peri.İkinci sezonu daha güzeldi bence.Voodoo_Baby demiş ki:Kesinlikle çok harika ve büyüleyici bir seri. Ayrıca Yuuko-sama'ya tapın tapın Cherubeem(Karia-chan)'in bir serisi bitti diğer serisi başladı XD Kız uçuyo 8)
Neeeee :O
Yuuko-sama'ya, Larg & Soel Mokona'lara hakaret :O
Neyse şaka yapıyorum zevkler tartışılmaz =3
Benim xxxHOLiC mangasına devam etmem gerek yoksa Vudu'dan spoiler yiyeceğim.
Voodoo_Baby demiş ki:Hangisinin xxxHolic'in mi, Ef'in mi Ef'se onu opening'e bayılıyorum xxxholic'se onun opening'e de bayılıyorum ama çevirilerini ben yapmadım
Ef a tale 'in açılışından bahsediyorum, evet hoş bir melodisi var ama şarkı sözleri ingilizce olduğundan olsa gerek fansub grupları olayı tam çözememiş galiba, [Conclave mendoi], [Nuke] ve [AQS] üç fansub grubu da bazı yerlerde bayağı bir farklı çeviriler yapmışlar. Ben de böyle bir şey ilk defa görüyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
beyaz demiş ki:Voodoo_Baby demiş ki:Hangisinin xxxHolic'in mi, Ef'in mi Ef'se onu opening'e bayılıyorum xxxholic'se onun opening'e de bayılıyorum ama çevirilerini ben yapmadım
Ef a tale 'in açılışından bahsediyorum, evet hoş bir melodisi var ama şarkı sözleri ingilizce olduğundan olsa gerek fansub grupları olayı tam çözememiş galiba, [Conclave mendoi], [Nuke] ve [AQS] üç fansub grubu da bazı yerlerde bayağı bir farklı çeviriler yapmışlar. Ben de böyle bir şey ilk defa görüyorum.
İngilizceyi bile ingilizceye çevirememişler desene
Ruh Hali :
Güncelleme: 20.10.2008
Bu haftaki güncelleme,
ANİME Güncellemesi
Junjou Romantica 9. ve 10. bölümler
xxxHOLiC 3. ve 4. Bölümler
MANGA Güncellemesi
Fruits Basket 14. Bölüm
Bu haftaki güncelleme,
ANİME Güncellemesi
Junjou Romantica 9. ve 10. bölümler
xxxHOLiC 3. ve 4. Bölümler
MANGA Güncellemesi