Merhaba
+7
new_cellie
DarkeLia
edemirci44
spartiate
CHOBiTS
RoMe
lantis
11 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Merhaba
Merhaba lantis, hoş geldin sen şu vampire
Knight'ları çeviren kişisin değil mi? Umarım hoş vakit geçirirsin burada.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
beyaz demiş ki:Merhaba lantis, hoş geldin sen şu vampire
hoşbulduk, evet vampire knight'i çevirmeye çalışıyorum.
Hoş geldin.Forum sitemize inşallah sitemizde eğlenirsin..Çalışmalarında da başarılar dilerim..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Lantis, çeviriler devam ediyor mu? Yoksa ara mı verdin?
RoMe- Admin
Ruh Hali :
hos geldın lantıs
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
şu an için ara verdim ama tekrar başlamayı düşünüyorum, kpsss den sonra tekrar başlayabilirim herhalde bide bazı arkadaşlar çevirilerim için çok kötü olmuş demişlerdi ve moralimi bozmuşlardı. ben zaten mükemmel çeviri yaptığımı söylemiyorum, tabiki hatalarım olacaktır çeviriye daha yeni başlayan birisiyim. elimden geldiğince güzel yapmaya çalışmıştım.
Lantis, yazıların bazılarında sorunlar vardı ama, bir gözden geçirmeyle halledebileceğin şeylerdi. Abartılmayacak şeyler yani, hevesini kaybetme bence. DP altyazıları neye göre değerlendiriyor onu hala çözebilmiş değilim zaten.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldiin lantis ( biraz geç bi karşılama oldu ama )
çevirilerin laf söleyenlere kalkıp kendiniz çevrin diorum ya bu iş çok kolaymış yada bu işi yapanlar buna zorunluymuş gibi davranılmasına sinirim açıkası
nese sitee güzel vakit geçirceğine eminim
çevirilerin laf söleyenlere kalkıp kendiniz çevrin diorum ya bu iş çok kolaymış yada bu işi yapanlar buna zorunluymuş gibi davranılmasına sinirim açıkası
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Hoşgeldin lantis.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
new_cellie demiş ki:hoşgeldiin lantis ( biraz geç bi karşılama oldu ama )
Sana katılıyorum, hoşbulduk
HoşgeLdin..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hoşgeldin Lantis bu isim magic knights'tan değil mi?Bu animede zaten lantis'i ve bi'de adını hatırlayamadığım,lantis'in arkadaşı olan beyaz saçlı karakteri çok beğenirdim
Çeviri de yapıyosun tebrikler arkadaşlarının eleştrilerine moralin bozulmuş zamanında zaten yaptığmız her eylem başta ağır eleştriler alır tıpkı benim 15 yaşımda ilk anime çizim girişimlerim gibi çok gülen olmuştu ama zamanla aynı tempoda eylemini sürdürünce verimini alıyosun bi' seviyeye ulaşıyorsun anlayacağın .Neyse fazla felsefe koktu bu yazı tekrardan aramıza HOŞGELDİN...
Çeviri de yapıyosun tebrikler arkadaşlarının eleştrilerine moralin bozulmuş zamanında zaten yaptığmız her eylem başta ağır eleştriler alır tıpkı benim 15 yaşımda ilk anime çizim girişimlerim gibi çok gülen olmuştu ama zamanla aynı tempoda eylemini sürdürünce verimini alıyosun bi' seviyeye ulaşıyorsun anlayacağın .Neyse fazla felsefe koktu bu yazı tekrardan aramıza HOŞGELDİN...
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
(^sakura^) demiş ki:Hoşgeldin Lantis bu isim magic knights'tan değil mi?Bu animede zaten lantis'i ve bi'de adını hatırlayamadığım,lantis'in arkadaşı olan beyaz saçlı karakteri çok beğenirdim
Evet öyle bir karakter vardı ama adını hatırlayamadım, hatırlayınca buraya yazarım sen lantis karakteriyle beraber gelen ve robot kullanan adamımı söylüyorsun,
Desteğin için teşekkürler, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve bu siteyi bulmadan önce çeviri yapmayı bırakmayı düşünüyordum. Burayı bulduktan sonra sizlerin desteğiyle tekrar yapmaya karar verdim.
Hepinize çok teşekkür ederim
Bende yapmak istiyorum, önce vampire knight 13 ve kaze no stigmayı bitiriyim, başka serileride çevirmeyi deneyeceğim.
Yüklenmeyin lantise çevirileri içinde vampire knight kanımca iyi tercihti risk aldı yeni bir seriydi.....Ama kaze no stigmayı acele etmişşsin çok iyi bir anime olmadıgı görülüyor çizimler müzikler hiç hoşuma gitmedi....Çeviri yapacaksan işleride bu sitede olmasını isterim arkadaşlarla birlikte ayrıca sağlam bir araştırma ve iyi bir anket işini kolaylaştırır...Ayrıca nyuu-chan, gibi geri bildirim almalısın birileri çevirleri kontrol etmeli bu sitede de bu işi yapacak baya eleman var böylece birçok problemi haledersin...
Yine dedigim gibi bazıları kızsa da :joker:YAZ GELDİ BİRAZ DİNLEN....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
kaze no stigmatayı bir ben begendim ilk izledigim animelerdendir.tabi pcde indirirp izlediklerim arasında.genel tabirle orta halli bir seri.
bedifeci demiş ki:Yüklenmeyin lantise çevirileri içinde vampire knight
kanımca iyi tercihti risk aldı yeni bir seriydi.....Ama kaze no
stigmayı acele etmişşsin çok iyi bir anime olmadıgı görülüyor çizimler
müzikler hiç hoşuma gitmedi....Çeviri yapacaksan işleride bu sitede
olmasını isterim arkadaşlarla birlikte ayrıca sağlam bir araştırma ve
iyi bir anket işini kolaylaştırır...Ayrıca nyuu-chan,
gibi geri bildirim almalısın birileri çevirleri kontrol etmeli bu
sitede de bu işi yapacak baya eleman var böylece birçok problemi
haledersin...
CHOBiTS demiş ki:kaze no stigmatayı bir ben begendim ilk izledigim animelerdendir.tabi pcde indirirp izlediklerim arasında.genel tabirle orta halli bir seri.
aslında öyle geri bildirim almam iyi olur tabiki, yardım edebilecek arkadaşların kimler olduğunu bilmiyorum ve başlarken böyle kaliteli bir siteyi ve buradaki arkadaşları bilmiyordum, eğer yardım edebilecek arkadaşları söyleyebilirseniz onlarla irtibata geçebilirim yada bu sitede sizlerle ortak birşeyler yapmak için elimden geleni yaparım.
evet bende başlayınca sıkıldım kaze no stigmadan ama başlamışken bitiriyim diyorum.
Kontrollerde yardımcı olabilirim...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası