flashgetle torrentle indirim yapılabiliyor mu?
+3
lantis
edemirci44
savage garden
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
flashgetle torrentle indirim yapılabiliyor mu?
yapılabiliyorsa ne yapmammız gerek bilen var mı? tenk yü animemangantr - chwann (:
Geri: flashgetle torrentle indirim yapılabiliyor mu?
Yapılıyor.Sadece torent sitelerinden indirmek istdigin animeye tıklayıp flash getle açıyosun...Bne uzun zaman flash geti kullandım ama daha sonra µTorrent geçtim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
torrent ile indirmek için µTorrent bence daha sağlıklı, tabi bedfeci'nin dediği gibi flashget ile indirebilirsin, ben µTorrent tercih ediyorum.
utorrent le indir flashgetle falan uğraşma o tam olarak dht leri görmüyo o yüzden biraz ağır kalıyo flashget kullanma bence torrent dl yapacaksan
En son Vincent tarafından Ptsi 7 Tem. - 10:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ben utorrentte dhtleri etkinleştirmiyorum hızdan kaybım olur mu?Vincent demiş ki:utorrent le indir flashgetle falan uğraşma o tam olarak dht leri görmüyo o yüzden biraz ağır kalıyo flashget kullanma bende torrent dl yapacaksan
Misafir- Misafir
kaybın olur çünkü diğer tracklerin kuyruğa eklenmesini engelliyosun bunun sonucundada seedler az olduğu için download hızı düşer.bu dht kapatmayı private torrent kulananlar yapıyo yani mininova gibi demonoid gibi siteler kullanıyosan dht yi aç
kaybın olur çünkü diğer tracklerin kuyruğa eklenmesini engelliyosun bunun sonucundada seedler az olduğu için download hızı düşer.bu dht kapatmayı private torrent kulananlar yapıyo yani mininova gibi demonoid gibi siteler kullanıyosan dht yi aç
Aynen katılıyorum..
Aynen katılıyorum..
rcatalkaya- Isınan üye
1 yıldan fazladır torrent kullanıyorum yeni öğrendim valla bunu teşekkürler:)
Misafir- Misafir
bittorrent kulanıyorum gayet memlunum
Moth- Yeni Üye
ben şu torrentlerden sonra utorrente geçiyorum vallaha birde onu deneyelim bakalım çok övüldü sitede...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası