En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
7 sayfadaki 37 sayfası
7 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
cidden ya bilmeyen kaldımı merak ediyorum burdan duyrulur bu sitedeki en büyük tsubasa hayranlarından biri benim ona göre
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
beni unutmayın bende varım..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
full metal alchemist
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
daha bitirmemişim bide filmi varmış
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Angel Sanctuary! Çok etkileyiciydi, kısa seriler üstümde nedense daha çok etki bırakıyor ^^
AIR bitti. keşke... neyse, ilerde devamını yaparlar mı acaba?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rosario vampire 1. sezonu ve 2. sezonu başlarda çok hoşuma gitmişti ama 2. sezonda hayal kırıklığına uğradım3. sezonun ne zaman çıkacağı bilen var mı ?
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
Az önce FLCL bitti. Finali fena değildi
- Spoiler:
- ama düzgün bi aşk olayı olmadı
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:Az önce FLCL bitti. Finali fena değildi
- Spoiler:
ama düzgün bi aşk olayı olmadı
- Spoiler:
- valla aşk arıyosan yanlış seriyi izlemişsin Ryoko.Ben de her serinin içinde romantizm olmasını seven bi insanım.Evet keşke FLCL'deki romantizm biraz daha fazla olsaydı ve bir sonuca ulaşsaydı.Ama anime çok çok farklı bi konu işlediği için yapacak bir şey yok
- Spoiler:
- Napalım o kadarıda yetti doğrusu
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
En son bitirdiğim seri Lovely Complex'ti... Keşke hiç bitmeseydi
code geass 1. sezonu bitirdim. 2. sezonu baya merak ediyorum
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
baccano bitti 10/10 veriyorum herşeyiyle güzeldi çizim hikaye müzik karakterler derinlik herşeyiyle iyiydi bölüm sayısıdayerindeydi fazla olsa sıkardı zaten biraz yoruyor adamı ama kesinlikle izlenmesi gereken bir anime özellikle7.bölümden sonra sıkılmak imkansız
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
geçde olsa ki aslında geç değil anime olayına yeni girmiş bir kişi için 4.izlediğim anime olan death note dün itibariyle bitmiş bulunmaktadır,arz ederim ...
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
bus gamer bitti izlediğim en saçma animeydi basmakalıp karakterler hikayeler ve saçma bir son yani sevmedim ama bir anime daha izlemiş olmaktan dolayı mutluyum 1/10 veririm oda siyah saçlı olanın göz çizimi için
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu senin anime izlemene kesinlikle yetişemem bu ne hızdır ne ara bu kadar anime indirip izliyorsun şuan elimde tüm bölümleri inmiş olan 5 tane seri var ama ben diğerlerinden onları bitirecek zaman bile bulamıyorum tebrik ederim seni
Ruh Hali :
ehe bende tüm bölümleri inmiş olan 72 seri var şuan onları alfabetik sıraya göre izlemeye çalışıyorum mesela şimdiki sıra busou renkinde onun dışındada 58 tanede fansub olarak indirdiğim seriler var şimdi bu serilerin 21 ini aktif olarak takip edebiliyorum çouda çok uzun aralıklarla güncelleniyor o yüzden elimde bitmiş olan serileri izlemeye vakit kalıyor eğer yapmazsam çok geride kalabilirim çünkü gittikçe tamamlanmış serilere yenisi ekleniyor en son zero no tsukaimayı ekledim yakında kannagi eklenecek vb. o yüzden elimdekileri takip etmek ve sizinle ve başkalarıyla animeler hakkında konuşmak ve kendimide bu alanda ilerletmek için animeye çok fazla vakit ayırıyorum üstelik 4 haftadır okul yoktu bununda çok etkisi var bu haftadan sonra bende rutinime dönücem ve bukadar fazla izleyemicem o yüzden şimdiki zamanı iyi değerlendirmek istiyorum
death note director's cut bitti çokda bişey yoktu atlaya atlaya izledim zerono tsukaima bitti eğlenceli bir seriydi
death note director's cut bitti çokda bişey yoktu atlaya atlaya izledim zerono tsukaima bitti eğlenceli bir seriydi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Mobile Suit Gundam 00'ın ilk sezonu bitti. Lanet olsun ki bitmez olaydı T_T Ağlamaktan öldüm sabaha kadar gözlerim şişti T_T Ooof ooff!
zero no tsukaima serisini dün bitirdim gayet eğlenceli ve hoş bir seri 2. sezonunun çevrilmesini merakla bekliyorum umarım ilk sezon kadar güzel olur
2. olarak da vampire knight guilty bitti ben ilk sezonu daha çok sevmiştim ama bu sezonu da güzeldi finalinde bir sürü cevap bekleyen soru var bence 3. bir sezon gerekiyor ve mangasında baya bir soruna yol açan rido adındaki karakterin anime hemen ölmesi hiç de mantıklı değildi
2. olarak da vampire knight guilty bitti ben ilk sezonu daha çok sevmiştim ama bu sezonu da güzeldi finalinde bir sürü cevap bekleyen soru var bence 3. bir sezon gerekiyor ve mangasında baya bir soruna yol açan rido adındaki karakterin anime hemen ölmesi hiç de mantıklı değildi
Ruh Hali :
üst üste mesaj yazmayı pek sevmiyorum ama
bugün natsu no sora bitti gayet güzel bir seriydi böyle sakin sessiz arada bir iki tane böyle anime izlemek gayet güzel oluyor
bugün natsu no sora bitti gayet güzel bir seriydi böyle sakin sessiz arada bir iki tane böyle anime izlemek gayet güzel oluyor
Ruh Hali :
Zero no tsukaima yı bitirdim ben de... Güzel,komik,eğlenceli bir seriydi... Ama Luizu Taiganın sesini kullandıından bazı yerlerde Toradora izliyorum gibi geldi bana... 2.sezonu bekliorum... Yalnız ben orda hizmetçiyi tutuyodum...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordiseps demiş ki:Zero no tsukaima yı bitirdim ben de... Güzel,komik,eğlenceli bir seriydi... Ama Luizu Taiganın sesini kullandıından bazı yerlerde Toradora izliyorum gibi geldi bana... 2.sezonu bekliorum... Yalnız ben orda hizmetçiyi tutuyodum...
- Spoiler:
- Ah o Siesta yok mu direk serideki kötü kadın modunda Az mı bozdu Saito'yla Louise'in arasını.Neyseki en son 3.sezonun finalinde 2 karakterin sevgili olduğunu görebildik yoksa camdan atacaktım kendi mi Siesta da sap gibi kaldı ortada
kordiseps demiş ki:Zero no tsukaima yı bitirdim ben de... Güzel,komik,eğlenceli bir seriydi... Ama Luizu Taiganın sesini kullandıından bazı yerlerde Toradora izliyorum gibi geldi bana... 2.sezonu bekliorum... Yalnız ben orda hizmetçiyi tutuyodum...
Merhabalar, geçenlerde bu iki animeyi peş peşe izlemiştim ve senin gibi benimde dikkatimi çekti..
İnternette araştırma yaptım..
Sonuç: Taiga ve Loise'ye ses veren kişi Rie Kugimiya'ymış. Özellikle aptal dediği zamanlar belli oluyor...
http://myanimelist.net/people/8/Rie_Kugimiya adresinden bakabilirsiniz...
Evet nihayetinde bende Slam Dunk'ı buldum izledim ve bitirdim..ortaokul zamanlarımda aldığımdan daha fazla keyif aldım diyebilirim:)espriler olsun zamanına gore çizimleri olsun gercekten guzel,karakterlerini zaten anlatmayacağım bilebence tek eksi(k) yonu ulusal turnuvanın animede olmayışı..bunun telafisi içinde mangasını buldum bile:)
bol eglenceli ve içinde sportif adrenalin arayan arkadaşlara tavsiye ederim,kesinlikle izleyin.zaten muhtemelen birçok kişi izlemiştir ama olsun:D
bol eglenceli ve içinde sportif adrenalin arayan arkadaşlara tavsiye ederim,kesinlikle izleyin.zaten muhtemelen birçok kişi izlemiştir ama olsun:D
feryalet- Mesaj Sayısı : 5
Exile Falcon demiş ki:kordiseps demiş ki:Zero no tsukaima yı bitirdim ben de... Güzel,komik,eğlenceli bir seriydi... Ama Luizu Taiganın sesini kullandıından bazı yerlerde Toradora izliyorum gibi geldi bana... 2.sezonu bekliorum... Yalnız ben orda hizmetçiyi tutuyodum...
- Spoiler:
Ah o Siesta yok mu direk serideki kötü kadın modunda Az mı bozdu Saito'yla Louise'in arasını.Neyseki en son 3.sezonun finalinde 2 karakterin sevgili olduğunu görebildik yoksa camdan atacaktım kendi mi Siesta da sap gibi kaldı ortada
Yaaa niye öyle diosun ki... Çok tatlı ve temiz kalpli bi kız Siesta...
Asıl Louise kırbaçla filan dövüyo. Yok köpekmiş... İnsan mı o yaaa... 2 öpücükle Saitoyu kendine bağlıo...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
7 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
7 sayfadaki 37 sayfası