En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
8 sayfadaki 37 sayfası
8 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
kordiseps demiş ki:Exile Falcon demiş ki:kordiseps demiş ki:Zero no tsukaima yı bitirdim ben de... Güzel,komik,eğlenceli bir seriydi... Ama Luizu Taiganın sesini kullandıından bazı yerlerde Toradora izliyorum gibi geldi bana... 2.sezonu bekliorum... Yalnız ben orda hizmetçiyi tutuyodum...
- Spoiler:
Ah o Siesta yok mu direk serideki kötü kadın modunda Az mı bozdu Saito'yla Louise'in arasını.Neyseki en son 3.sezonun finalinde 2 karakterin sevgili olduğunu görebildik yoksa camdan atacaktım kendi mi Siesta da sap gibi kaldı ortada
Yaaa niye öyle diosun ki... Çok tatlı ve temiz kalpli bi kız Siesta...
Asıl Louise kırbaçla filan dövüyo. Yok köpekmiş... İnsan mı o yaaa... 2 öpücükle Saitoyu kendine bağlıo...
- Spoiler:
- Değil.2. sezonda görüyorsun yeteri kadar cadı yüzünü İlk sezonda temiz gibi duruyor ama değil aslında.Ben kraliçeden yanayım aslında.2 ve 3.sezonda bizim elemanla kraliçe arasında baya yakınlaşma oldu.Hatta 3.sezonda nerdeyse sevgili oluyolardı da yine Louise girdi araya
Yok daha neler... Köleye bak ,kraliçeyi götürüyoo....
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
xxx holic sonrası bi death note yapiim dedim.
bi beş dk olmadı biteli.
herşey iyi güzel hoş da insanın içinde yinede böyle bitmemeliydi die bi ukte kalıo bee...
bi beş dk olmadı biteli.
herşey iyi güzel hoş da insanın içinde yinede böyle bitmemeliydi die bi ukte kalıo bee...
Tsubasa Chronicle II.Sezon bitti çok güzeldi çabucak 3.sezon çıksın dayanamıyorum :bom:
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
kurozuka'yı bitirdim... vasat bir anime, anlatımı hiç beğenmedim ve sürekli baş karakterin kellesinin uçuşunu izledik. ama sondaki şu gözlüklü kötü adam baya iyidi konuşmalarına kapılmadım değil hani
şimdi wolf's rain'e başladım daha baştan 'işte anime budur' dedirtiyor. çok iyi bir seri izleyeceğimi düşünüyorum. giriş şarkısınında sözleri ayrı bir güzelmiş yani...
şimdi wolf's rain'e başladım daha baştan 'işte anime budur' dedirtiyor. çok iyi bir seri izleyeceğimi düşünüyorum. giriş şarkısınında sözleri ayrı bir güzelmiş yani...
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
Ichigo % 100
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kamisama Kazoku çok güzel bir animeydi.Çok eğlendim izlerken.Sonuda tahmin ettiğim gibi bitti. Karakterlerden Misa güzeldi
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
XXx holic 1.sezonu bitirdim... Watanuki ve doemeki çok eğlenceliydi... Ama son bölümlerde beklediim güzel bir final olmadı. Seri hep belli bir seviyede devam etti.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zero no tsukaima
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Quiz Magic Academy 1.bölümlük animeydi.Karakterler hoşuma gitti.Bu animeden güzel hikaye çıkardı ama neden 1 bölümle yetindiler anlamıyorum..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
True Tears. Dram ve aşk manyağıyım ve ciddi anlamda beni en çok etkileyen animelerden biri oldu True Tears. Eleştirilecek bir yanınıda bulamıyorum. Çizim, senaryo, hareketler, olay, karakterler... hepsi 10/10
DicLonius- Süper Animeci
DicLonius demiş ki:True Tears. Dram ve aşk manyağıyım ve ciddi anlamda beni en çok etkileyen animelerden biri oldu True Tears. Eleştirilecek bir yanınıda bulamıyorum. Çizim, senaryo, hareketler, olay, karakterler... hepsi 10/10
Öyle bir anlatmışsın ki! Direk izleyesim geldi... NErden indirebilirim fansub halini?
Ben de o tür animeleri çok seviorum...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hellsgin TV serisi
Bi kere izledim doyamadım x) 1 kez daha...
Bi kere izledim doyamadım x) 1 kez daha...
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Güzel bi seridir. Sabahları telefonda izlemek güzel oluyo otobüste. Açılıyosun:D
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordiseps demiş ki:DicLonius demiş ki:True Tears. Dram ve aşk manyağıyım ve ciddi anlamda beni en çok etkileyen animelerden biri oldu True Tears. Eleştirilecek bir yanınıda bulamıyorum. Çizim, senaryo, hareketler, olay, karakterler... hepsi 10/10
Öyle bir anlatmışsın ki! Direk izleyesim geldi... NErden indirebilirim fansub halini?
Ben de o tür animeleri çok seviorum...
malesef bu serinin fansubu yok kordi candy fansub bir ara çevirecekdi ama sonra vazgeçitler umarım yakında bir fansub grubu bu seriyi çevirir
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sonunda claymore serisi bitti ama sonunu sevmedim gene kafamda birçok soru işareti kaldı animlerde böyle sonlardan nefret ediyorum 2.sezonu olacak mı bilen var mı acaba bunların dışında gayet güzel bir anime hayatımın animesi diyemem ama izlenmesi gereken bir seri favori karakterim teressa nasıl bir claymore o ya süper
Ruh Hali :
AAa ben de Tsubasa Chronicles 2 yi bitirmiştim Yazmayı unutmuşum. Bu tüyler daha ne kadar devam edecek ki?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Veee DEAtH Note da bittii...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
xxxholic bitti sırf aluminiaya yetişmek için bitirdim diyebilirm efendim gelelim değerlendirmemize :
başka sezonlarının olduğunu düşünürsek hiçbirşey olmayan bu finali hoşgörebiliriz. çizimleri tuhaftı göze çok hoş gelmesede orjinal bunun dışında hikayedeki hiçbir karakter güzel-çirkin değildi ve insan gibi görünen ruhani şeylerin çizimleri ve gerçek insanların çizimleri farklı bu açıdan bakarsak watanukinin aşık olduğu kızın çizimi insanlara benzemiyor ayrıca bi pislk çıkacak gibi o kızdan ama olmayabilirde sadece tahmin tabii bu arada acaba shonen ai ye kayarmı diye düşünüyorum kaymaz gibi geliyor o zaman evperisi olsun öhöö puana gelince sinir bozucu şeyleri ve durağanlığını ayrıca güzel çizilmeye çalışılan karakterlerin bile güzel çizilemediğini hesaba katarsak:
8/10 diyorum ve bu sezonu noktalayarak 2.sezona geçiyorum
başka sezonlarının olduğunu düşünürsek hiçbirşey olmayan bu finali hoşgörebiliriz. çizimleri tuhaftı göze çok hoş gelmesede orjinal bunun dışında hikayedeki hiçbir karakter güzel-çirkin değildi ve insan gibi görünen ruhani şeylerin çizimleri ve gerçek insanların çizimleri farklı bu açıdan bakarsak watanukinin aşık olduğu kızın çizimi insanlara benzemiyor ayrıca bi pislk çıkacak gibi o kızdan ama olmayabilirde sadece tahmin tabii bu arada acaba shonen ai ye kayarmı diye düşünüyorum kaymaz gibi geliyor o zaman evperisi olsun öhöö puana gelince sinir bozucu şeyleri ve durağanlığını ayrıca güzel çizilmeye çalışılan karakterlerin bile güzel çizilemediğini hesaba katarsak:
8/10 diyorum ve bu sezonu noktalayarak 2.sezona geçiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bence arada filmininde izle 2. sezona öyle geç sera myu
sonunda romeo & juliet bitti çok güzel ve duygusal bir animeydi ah ah bu zamanda nerde öyle aşk sonu herşeye rağmen güzeldi yan, ben animeyi çok sevdim puan değerlendirmesinde bulunursam 9/10 derim
sonunda romeo & juliet bitti çok güzel ve duygusal bir animeydi ah ah bu zamanda nerde öyle aşk sonu herşeye rağmen güzeldi yan, ben animeyi çok sevdim puan değerlendirmesinde bulunursam 9/10 derim
Ruh Hali :
izledim filmi güzeldi ama bu clamp çok çakal yaw değdirmediği serisi kalmadı chobits ten magic knight rayeartha kadar yanlız bu tsubasanın konusu cidden kuşları kurtarmaksa ehemm ben izlemesem daha iyi olacak sanırım ehehe
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ne kuşu yaw sen asıl onu izlememekle hata yapıyorsun sera
Ruh Hali :
ya filmin sonunda kuşları kurtarmakla ilgili bişey söylediler felan neyse ya ccs izlemeden ne biliim elim gitmiyor önce şu ikisi nasıl oraya kadar geldiler aşık oldular falan filan öreniyim sonra izleyim istiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tengen Toppa'yı bitirdim en son.
Aptallık yapıp seriyi bırakmıştım. Çok pişmanım
Seri özellikle sonları harikaydı. Fazla ana karekterlerden ölen oldu ama yinede çok güzeldi sonu. 9/ 10
Aptallık yapıp seriyi bırakmıştım. Çok pişmanım
Seri özellikle sonları harikaydı. Fazla ana karekterlerden ölen oldu ama yinede çok güzeldi sonu. 9/ 10
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
8 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
8 sayfadaki 37 sayfası