En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
10 sayfadaki 37 sayfası
10 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
ben de ef-a tale of memories izledim... Vallaha bana o kadar güzel geldi ki anlatamam ya... Hele o sonu yok mu off offf yani hayatta 2 kere izlemedim aynı seriyi ama ef-a tale of memoriesi izleyebilirim...(sadece anime serisi değil izlediğim bir filmi asla bir kere daha izlemedim(GORA ve AROG dışında ki arog'a da arkadaş zoruyla gittim xD))
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
En son True Tears.ı bitirdim ortada iki gözyaşı olayıyla ilgili olan kız ve de bu iki kıza ilgi duyan bir erkek karakterimiz var birinin hiç bitiremediği hüzünden dolayı devamlı akıttığı göz yaşlarını yok etme,diğer kızımızda da yıllar önce kaybettiği göz yaşlarından dolayı ağlamanın ne demek olduğunu bilmediğinden dolayı ona göz yaşlarını bulma hevesindedir....
İkisi arasında karar vermek zorunda kalması ise çok acı çünkü iki kızımız da çok masum ve hüzünlü....
seri biraz hüzünlendiriyor izlerken,açılış şarkısı harika bir müzik,konusu da çok iyi bir tema da ama kurgulanışı biraz zayıf olmuş yine de izlenir bence günüzmüzdeki çoğu kırdılı dövdülü savaşlı animeye göre içlerinden bu farklı konusuyla rahatlıkla sıyrılabiliyor yani o yüzden benim favorilerimde yerini almıştır...
İkisi arasında karar vermek zorunda kalması ise çok acı çünkü iki kızımız da çok masum ve hüzünlü....
seri biraz hüzünlendiriyor izlerken,açılış şarkısı harika bir müzik,konusu da çok iyi bir tema da ama kurgulanışı biraz zayıf olmuş yine de izlenir bence günüzmüzdeki çoğu kırdılı dövdülü savaşlı animeye göre içlerinden bu farklı konusuyla rahatlıkla sıyrılabiliyor yani o yüzden benim favorilerimde yerini almıştır...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
türkçeye çevrildimi bu anime ??
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:türkçeye çevrildimi bu anime ??
Sanırım çevirmiş bir grup var ama ben hangi grup bilmiyorum İngilizce alt yazı izledim ama yakın zamanda Animeou Fansub yayınlanacak bildiğim kadarıyla çünkü şu anda onların projeleri içerisinde yer alıyor hazırlık aşamasında olduğunu biliyorum Animeou Fansub grup içerisinde,tavsiye ederim True Tears.ı çünkü ruhen olarak çok fazla yormuyor izleyiciyi hatta rahatlatıyor izlerken...yani sakinlik yaşamak istiyorsan izleyebilirsin hoş bir yapım çok düşündürücü bir derinliği yok....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
10 dk önce amatsuki yi bitirdim seri gayet güzeldi ama sonunda ne olduğunu anlamadım yani o nasık bir sondur hiçbir şey açıklanmadı bir soru kaldı kafamda bu seriye kesinlikle 2.sezon gerekiyor bu konuda bir bilgisi olan var mı
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:10 dk önce amatsuki yi bitirdim seri gayet güzeldi ama sonunda ne olduğunu anlamadım yani o nasık bir sondur hiçbir şey açıklanmadı bir soru kaldı kafamda bu seriye kesinlikle 2.sezon gerekiyor bu konuda bir bilgisi olan var mı
çoğu seri gibi onun içinde devamı gelecek diyorlar ama ben de izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım açıkçası çünkü Edo dönemi Japonya'sını çok güzel anlatmış bir yapım ama son kötü açık bırakılmış,devamı gelecek mi ben de bilmiyorum
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:sakura hime demiş ki:10 dk önce amatsuki yi bitirdim seri gayet güzeldi ama sonunda ne olduğunu anlamadım yani o nasık bir sondur hiçbir şey açıklanmadı bir soru kaldı kafamda bu seriye kesinlikle 2.sezon gerekiyor bu konuda bir bilgisi olan var mı
çoğu seri gibi onun içinde devamı gelecek diyorlar ama ben de izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım açıkçası çünkü Edo dönemi Japonya'sını çok güzel anlatmış bir yapım ama son kötü açık bırakılmış,devamı gelecek mi ben de bilmiyorum
aynen katılıyorum sonu bu kadar açık bırakılmış bir seri daha önce izlemedim
Ruh Hali :
Arkadaşlar tartışma konusunun açılma amacının dışında tartışma yapmayalım. (Amatsuki'nin tartışılacağı yer burası değil.)
RoMe- Admin
Ruh Hali :
En son Air Gear bitti, taa 1.5-2 sene önce başlamıştım izlemeye sıkılıp sıkılıp bırakmıştım (E bunda haklıymışımda sıkıcıydı çünkü) Neyse bitirmek nasip oldu hele şükür.
Sonuçta verdiğim puan 6 oldu ve ortalamaydı. Yeni serilere açılma vaktidir
- Spoiler:
Bol ecchiye kaçtığı için antipatimi başından kazandı. Ah o kargalarda olmasaydı.. XD Yaratıcı olmuşlar. Ama evet, genel havası hoş olmasına karşın çok bayıyodu. Sürekli aynı şeylerin tekrarı, sürekli bir parts war... Değişik şeyler katılabilirdi, farklı aksiyon sahneleri. En çokta Ikki ve Ringo arasında birşey olmasını istemiştim ama o da olmadı. Sonu da çok açık bitti. Mangası devam ediyormuş herhal, aklıma gelirse ordan takibe geçerim.
Sonuçta verdiğim puan 6 oldu ve ortalamaydı. Yeni serilere açılma vaktidir
Lovely Complex bitti... Aksanı çok komikti...
Omaaynaaa!
Omaaynaaa!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Spice and Wolf bitti
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ya ben bu aralar hiç seri bitiremiyom
Ruh Hali :
School Rumble 1. sezon bitti. Gayet eğlenceli bir seri
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Dizi değil ama anime film onlar da en son iki anime film izledim;
Cowboy Bebop
Zamanda Yolculuk Eden Kız
ve ikisi de çok hoşuma gitti
Cowboy Bebop
Zamanda Yolculuk Eden Kız
ve ikisi de çok hoşuma gitti
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
az önce wolf rain'i bitirdim. bayadan beri böyle iyi bir seri izlememiştim. özellikle son dört bölüm çok iyidi aşırı duygusal ve sorgulayıcı bir anime herkese tavsiye ederim...
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
biraz önce code geass R2 bitti ne seriydi be bittiğine inanamıyorum hele o son bölüm beni bitirdi ağlayacakdım nerdeyse bu seri hakkında tek bir şey söyleyebilirim all hail lelouch
Ruh Hali :
romeo x juliet
bir umut sonunun düşündüğümden farklı olmasını dilemiştim.
bir umut sonunun düşündüğümden farklı olmasını dilemiştim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bounen no xamdou. guclu karakterlere sahip hic slklLmadan izleyeceginiz kaliteli bir anime bekledigimden az aksiyon sahneleri olsada cok guzel bir hikaye idi OP parcasida cok uymus animeye. sonu sanki biraz aceleye getirilmis hissi birakti genede iyi bir sondu.
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
Vampire Knight Guilty , birinci sezonun kaldığıyerden devam ediyor ama hala değişen bir şey yok, karakterler çok fazla dağınık, kimin hangi rolde olduğu belirsiz, ve sonu berbattı bence.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Ben en son Code Geass'i bitirdim sonunu hiç beğenmedim.Bana tavsiye edebileceğiniz Code Geass yada Death Note benzeri bir anime var mı
Sercan- Isınan üye
Ruh Hali :
tsubasa chronicle 2. sezon bitti. açıkçası bana göre bu sezon biraz durağandı 1. sezonu izlerken daha çok keyif almıştım.
d.gray-man izlerken bu kadar keyif aldığım heyecanlandığım ve güldüğüm bir anime olmadı. en ciddi sahnede bile komedi unsurunu kullanmışlar ve bunu mükemmel yapmışlar,beni hiç rahatsız etmedi.ve bir de noah ailesine bayıldım çok sempatik bunun yanında son derece acımasız insanlar. en çok onlarla olan savaş sahnelerinde tırstım. baştan sona hiç sıkılmadan izlediğim bir anime oldu 1000 bölüm daha olsa (keşke) izlerim
d.gray-man izlerken bu kadar keyif aldığım heyecanlandığım ve güldüğüm bir anime olmadı. en ciddi sahnede bile komedi unsurunu kullanmışlar ve bunu mükemmel yapmışlar,beni hiç rahatsız etmedi.ve bir de noah ailesine bayıldım çok sempatik bunun yanında son derece acımasız insanlar. en çok onlarla olan savaş sahnelerinde tırstım. baştan sona hiç sıkılmadan izlediğim bir anime oldu 1000 bölüm daha olsa (keşke) izlerim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
black cat bitti animeouya teşekkürler
puanımda 7.5/10
2 puan niye gitti hemen söyleyim bazen animede komik duracak şekilde gaza gelerek konuşulduğu için ve hareketlerde hani mangada olurda animede komik geliyor mesela işte ödül avcıları böyledir gibisinden gaza gelinmiş sahneleri komik buldum yada birini profilden gösteriyolar diğerini arkadan gösteriolar diğerini altttan hepsi farklı artiz cümleler kuruyor sonra bide hepsini birden aynı sahneye alıyorlar hepsi birden poz vermiş aynı cümleyi aynı anda söylüyorlar ama bunu yaparlarken savaşın ortasındalar e haliyle komik geliyor bunu saymazsal animenin çizimleri harikaydı eğlenceliydi hikaye fena değidi müzik güzeldi yanibi eksiği yoktu ama trainin çizimi harikaydı cidden tabii bazı havada kalan yerler var oda 0.5 puan götürür
puanımda 7.5/10
2 puan niye gitti hemen söyleyim bazen animede komik duracak şekilde gaza gelerek konuşulduğu için ve hareketlerde hani mangada olurda animede komik geliyor mesela işte ödül avcıları böyledir gibisinden gaza gelinmiş sahneleri komik buldum yada birini profilden gösteriyolar diğerini arkadan gösteriolar diğerini altttan hepsi farklı artiz cümleler kuruyor sonra bide hepsini birden aynı sahneye alıyorlar hepsi birden poz vermiş aynı cümleyi aynı anda söylüyorlar ama bunu yaparlarken savaşın ortasındalar e haliyle komik geliyor bunu saymazsal animenin çizimleri harikaydı eğlenceliydi hikaye fena değidi müzik güzeldi yanibi eksiği yoktu ama trainin çizimi harikaydı cidden tabii bazı havada kalan yerler var oda 0.5 puan götürür
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code Geass R2 süper bir finaldi.Finali tekrar izlediğimde yine gözlerim doluyor.Birçok tartışmaya açık bir seri.Sonu biraz açık kalmıştı ama oda ayrı bir tat veriyor.Strateji tipi animelerin hastası oldum sayesinde.
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
evet sonunda black cat bitti çok güzel bir seriydi sera'ya katılıyorum train'in çizimi süperdi seri olarak eğlenceli ara sıra dönüp bakabileceğim bir seri canım sıkıldığında izlerim
Ruh Hali :
10 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
10 sayfadaki 37 sayfası