En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
17 sayfadaki 37 sayfası
17 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
FMA 2- Bölüm 4
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yanlış yere yazdın
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bi dünnya romantik-dramatik animenin üzerine izlemiştim black lagoon serilerini oyüzden bana çok ta kötü gelmemişti ama o roberta lı bolümler harbiden saçma olmuştu
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:yanlış yere yazdın
sera varya anasayfada "En Son" gördüm direk yazıp gönderdim neyse özür arkadaşlar
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
hehehe özür dilencek bişey yok yaw
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera başlarda bende sıkılmıştım ama 7.-8. bölümden sonra bitmek bilmeyen bi actionu var , ortada tek bi kötü adamımızda yok ayrıca sürekli yenilenen bi adım ileri giden bi hikayesi var ayrıca , serinin başından beri kötü gibi takılan ama sürekli yardım eden bi papillonumuz var , devamlı seriye eklenen iyi ve kötü karakterlerimiz var ayrıca bide bunların hangisi iyi hangisi kötü belli diil , karakterlerin kişilikleri hakkında bölümler ilerdikçe fikir sahibi olabiliyorsun ancak oda ayrı bi güzelliği olsa gerek , amma yazdım haa bi tanıtım başlığı açsam daha mı iyi olurdu ne ...
edit: öle bi yazmışım ki görende bişi satıyorum sanıcak
edit: öle bi yazmışım ki görende bişi satıyorum sanıcak
hione- Encoder
Ruh Hali :
Chaos Head garip bi seriydi öle bi oluyorsunuz ki bi yerden sonra kim nerde ne zmn moduna giriyorsunuz herşey birbirine giriyor. kafa karıştırıcı anime seviyorsanız tam size göre ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Full Metal Panic! The Second Raid___8,5/10
İlk seriden daha güzel buldum. En çok dikkatimi dövüş anlarının daha özenli hazırlandığı çekti. Hikaye kurguları daha sağlam ve seri ilerleyişi daha heyecanlı idi. "Teletha Testarossa" yı daha iyi işlememiş olmaları beni biraz üzdü (oldukça kızdırdı ).
İlk seriden daha güzel buldum. En çok dikkatimi dövüş anlarının daha özenli hazırlandığı çekti. Hikaye kurguları daha sağlam ve seri ilerleyişi daha heyecanlı idi. "Teletha Testarossa" yı daha iyi işlememiş olmaları beni biraz üzdü (oldukça kızdırdı ).
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
full metal panic! the second raid 9/10
kesinlikle ilk sezondan daha güzel bu sefer olayların kurgusu filan çok hoştu çok sevdim bu seriyi ama daha açıklanmamış bir sürü soru var ya da son bölümlerde ortaya çıkan yeni karakterler var bence 3. sezon yapılmalı
kesinlikle ilk sezondan daha güzel bu sefer olayların kurgusu filan çok hoştu çok sevdim bu seriyi ama daha açıklanmamış bir sürü soru var ya da son bölümlerde ortaya çıkan yeni karakterler var bence 3. sezon yapılmalı
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
chaos head (başladığı gibi gitseymiş çok güzel bi seri çıkarmış...harika bir 1. bolüm vardı)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Chaos;Head bitirdim dün itibariyle....
Demek ki ilk bölüm güzelliğinin devam etmesi konusunda yalnız değilim,Zhenya aynı fikri paylaşıyoruz....son bölümü ve gidişatıyla hayal kırıklığı yaşadığım animelerden birisi....
En son dün bu seriyi bitirdim güzel bir senaryo.yu kötü bir kurguda harcamışlar maalesef...=(
Demek ki ilk bölüm güzelliğinin devam etmesi konusunda yalnız değilim,Zhenya aynı fikri paylaşıyoruz....son bölümü ve gidişatıyla hayal kırıklığı yaşadığım animelerden birisi....
En son dün bu seriyi bitirdim güzel bir senaryo.yu kötü bir kurguda harcamışlar maalesef...=(
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
main karakterin seslendirmesini ve kişiligini hafif bikaç değişikle çok güzel bi psiko-gerilim tarzı anime de çıkardı açıkçası (tabi bunu sadece 1. bolume bakarak soyluyorum)
En son zhenya tarafından Ptsi 4 Mayıs - 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
la corda d oro 7/10 (muzik bakımından pek tatmin etmedi.nodame cantabile ile kıyaslanınca)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bokura ga ita 7/10
ben hayatımda bukadar shoujo bi anime izlemedim
hemde vıcık vıcık shoujoydu başka bişey yoktu ve karakterlerin profil çizimleri berbattı sonra cidden antipatik adamlar var gözlüklü kız başta geliyor ben mizu-chin i çok sevdim finalde uydurduğu bahanede harikaydı
ama serinin bir ana karakteri varki oooof ooooof yano yano diyorum başka bişi demiyorum profil çizimleri berbat olsada suratların çizimi bence çk güzeldi basit ve sadeydi yanonun çzimi haarikaydı çocuk gülünce kalbin ısınıyor final bence çok güzeldi çünkü 2.sezon gelicekmiş sanırım 1.sezon finali için çok güzeldi zaten bitimindede 2.sezonun çok fırtınalı olacaını haber verdiler üstelik çok masum bi hikayeydi ve yanonun kıskançlıklarını izlemekte ayrıca bi zevkti efendim ama ben romantizm sevmem shoujoyla işim olmaz diyenler yaklaşmasın ben bishounen görmek istiyorum havalı ama duygusal çocukları seviyorum diyende kaçırmasın
ben hayatımda bukadar shoujo bi anime izlemedim
hemde vıcık vıcık shoujoydu başka bişey yoktu ve karakterlerin profil çizimleri berbattı sonra cidden antipatik adamlar var gözlüklü kız başta geliyor ben mizu-chin i çok sevdim finalde uydurduğu bahanede harikaydı
ama serinin bir ana karakteri varki oooof ooooof yano yano diyorum başka bişi demiyorum profil çizimleri berbat olsada suratların çizimi bence çk güzeldi basit ve sadeydi yanonun çzimi haarikaydı çocuk gülünce kalbin ısınıyor final bence çok güzeldi çünkü 2.sezon gelicekmiş sanırım 1.sezon finali için çok güzeldi zaten bitimindede 2.sezonun çok fırtınalı olacaını haber verdiler üstelik çok masum bi hikayeydi ve yanonun kıskançlıklarını izlemekte ayrıca bi zevkti efendim ama ben romantizm sevmem shoujoyla işim olmaz diyenler yaklaşmasın ben bishounen görmek istiyorum havalı ama duygusal çocukları seviyorum diyende kaçırmasın
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fate : Stay Night .. ( 6/10 ) ... Animeden Anlamadığımdan değil ama gerçekten, kurgu hariç hiç bir şey yok...Çizimleri ve kurgusu kurtarıyor sadece.Karışık,aşırı karışık bir seri
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Hikaye animede çok özet geçilmiş o yuzden...karakterler hakkında ayrıntılı bilgi verilmemiş...(ama biraz fazla puan kırmışsın:P)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
acımasızım işte ne yapayım..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
konuyu kirletmeyin, bu topiğ enson hangi seriyi bitirdiniz topiğidir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
nana (mangasını hala takip etmekteyim oldukça guzel bi seri)8/10
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ghost hound bitti en son gerçekten güzel seriyi çizimleri hariç her konuda tatmin etti beni MAL da 10 verdim ama 9/10 veriyim burda.
bokura ga ita bitti sen son 8/10 hoş romantik bir seriydi ama bir daha izleyeceğimi sanmıyorum finalini sevdim diyemicem çünkü devam etmesi gerekirdi keşke mangasının türkçesi olsada devam edebilsem neyse artık bir şekilde öğrenicem romantik serileri sevenler rahatlıkla izleyebilir
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tenjou Tenge seriyi burdan okuduğum yazılarda sadece ecchi ağırlıklı bi seri olarak nitelendirmiştim ama , izleyen arkadaşların bi daha izlemelerini tavsiye ediyorum baya bi bölümü es geçmişler sanırım içinde hiçte küçümsenmeyecek ağırlıkta bi dram var bence , tek kötü yanı animede son dövüşü göstermemiş olmaları artık onuda mangasından bakıp öğrenicem ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Hione o son dövüş olarak sandığın şey aslında tamamen başlangıç ne yazıkki
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
17 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
17 sayfadaki 37 sayfası