En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
22 sayfadaki 37 sayfası
22 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
Bende bu resiyi izledim ve süperdir. Animelerin şirinmi, şirin kızları gerektiğinde baya sadistleşebiliyormuş bunu anladım...
Yakında dvd özel sürümünü de indirip izlicem!
Yakında dvd özel sürümünü de indirip izlicem!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Meyday hadi bakalım geçmiş olsun, doğrudur, gerçekten komedi de güzelce yedirilmiş.. Hadi sırada Rei var !!
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code Geass 1. sezon bitti..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
loveless baştan izledim soubiye daha çok aşık oldum
8/10 ama bu sekiz puanda soubinin payı büyüktür söyleyim objektif değerlendirirsem kendi türünde 6.5 verirdim ama soubi var 8 hatta 9 bile veririm ama dürüstüm en azından dimi
hana yori dango 3/10 ne yazıkki burda objektif yaklaşımımı bozacak biri yoktu ama emek verilmiş başroldede her nekadar 1 kelimeyi 50 farklı mimikle ve 5 saatte söylesede tatlı bi kızımız var diye 3 vereyim dedim başkada bişey yok senaryoda bi orjinallik yok rol yeteneği bu diziye zaten uğramamış falan filan işte gerçi anime değil ama içimde kalırdı hele o kızın ailesinin sofra muhabbet ve esprileri
ama sevenide çok
8/10 ama bu sekiz puanda soubinin payı büyüktür söyleyim objektif değerlendirirsem kendi türünde 6.5 verirdim ama soubi var 8 hatta 9 bile veririm ama dürüstüm en azından dimi
hana yori dango 3/10 ne yazıkki burda objektif yaklaşımımı bozacak biri yoktu ama emek verilmiş başroldede her nekadar 1 kelimeyi 50 farklı mimikle ve 5 saatte söylesede tatlı bi kızımız var diye 3 vereyim dedim başkada bişey yok senaryoda bi orjinallik yok rol yeteneği bu diziye zaten uğramamış falan filan işte gerçi anime değil ama içimde kalırdı hele o kızın ailesinin sofra muhabbet ve esprileri
ama sevenide çok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rurouni Kenshin...
Sonunda bitti. Oh be.Son 30 bölümdür sinir krizi geçiriyordum.Neyseki bitti de rahatladım.Potansiyeli harcanmış bir anime serisi daha...
Sonunda bitti. Oh be.Son 30 bölümdür sinir krizi geçiriyordum.Neyseki bitti de rahatladım.Potansiyeli harcanmış bir anime serisi daha...
lamune .dram falan diye izledim ama son bölümlere kadar varlığına hiç raslamadım (romantik olarakta fazla bişey yoktu fazla platonik takıldılar ...) Öteyandan içinde ecchi olmaması (benzeri senaryolarda mutlaka oluyor) ayrıyetten hoşuma gitti yani ..aptal bi karakterin peşinde koşan 4 - 5 kızla karşılaşmamış olmak cidden güzeldi.(bu konuda da düzinelerce örnek verilebilir).Hikayin sonunu birazdaha dramatik biter diyordum ordada beni şaşırttı beklediğim dramatik son olmadı ...6/10
En son zhenya tarafından Cuma 12 Haz. - 17:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Goshuushou-sama Ninomiya-kun tipik standart komedi, ecchii, harem serisi 6/10 ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
p.tesiden beri kimse bişi bitirmedi mi yaff ilginç walla yazında gelmesiyle herkes 50 bölümlük serilere başladı herhalde normal olarak öle hmncecik bitmiyor o seriler ondan olsa gerek neyse konumuza dönelim en son olarak Mahou Sensei Negima ahada bunu bitirdim biraz eski bi yapımdı ama fena diildi 7/10 ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Sayonara, Zetsubou-Sensei
1 kaç bölümde sıkılsamda eğlenceli bir seri...
1 kaç bölümde sıkılsamda eğlenceli bir seri...
texasstorm- Mesaj Sayısı : 4
şu an jigoku shoujo 2nci sezon ortalarındayım.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Kure-nai ___ 6,5/10
Beklentilerimin çok altında kaldı. İyi başlayıp hemen durağanlaşan bir seri oldu. Hele bir 6. bölüm vardı ki tamamen gereksiz ve uyduruktu, beni sadece sinir etti. Karakterler de hiç güzel yansıtılamamış, yansıtılanlarda da saçmalanmış, lüzumsuz karakterler üzerine fazlaca yoğunlaşılmış. Son olarakta tatmin olmadım. Bu puan da küçük tatlı kız hatırına.
Beklentilerimin çok altında kaldı. İyi başlayıp hemen durağanlaşan bir seri oldu. Hele bir 6. bölüm vardı ki tamamen gereksiz ve uyduruktu, beni sadece sinir etti. Karakterler de hiç güzel yansıtılamamış, yansıtılanlarda da saçmalanmış, lüzumsuz karakterler üzerine fazlaca yoğunlaşılmış. Son olarakta tatmin olmadım. Bu puan da küçük tatlı kız hatırına.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code Geass.. Bitti be, vallahi bitti, iyiki bitti.. şükür..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
She and She her cat (gerçi seri değil ama neyse )
Higurashi no naku koro ni kai
melancholy of Haruhi-chan
Higurashi no naku koro ni kai
melancholy of Haruhi-chan
Birkaç gün oldu izleyeli ama yazmamıştım;
~~Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen 4 OVA ....(Nasıl bir adamsın sen Kenshin..)
Bir de bir film izledim ki gayet sakin giden bir konusuna rağmen kendine çeken sonunda ne olacak sorusuyla boğuştuğum bir film oldu,gayet duygusal bir yapım;
~~The Place Promised in Our Early Days...
~~Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen 4 OVA ....(Nasıl bir adamsın sen Kenshin..)
Bir de bir film izledim ki gayet sakin giden bir konusuna rağmen kendine çeken sonunda ne olacak sorusuyla boğuştuğum bir film oldu,gayet duygusal bir yapım;
~~The Place Promised in Our Early Days...
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
daha bitmiş sayılmaz ama bu gece higurashi biter
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
şu anda trigun bitti biraz uzun sürdü ama animeye fazla vakit ayıramıyorum şu aralar,
kesinlikle güzel bir seriydi herkese tavsiye ederim
adamım vash stampede
kesinlikle güzel bir seriydi herkese tavsiye ederim
adamım vash stampede
Bakalım... En son galiba Junjou Romantica 2'yi izledim. Bir Shounen Ai'dır (Boy Love yani. Anladınız)
Bana göre en güzel Shounen Ai animesi budur. Daha güzelini daha bulamadım!
Cinsel içerik filan var biraz ama çok şirin. Açık görüşlü kızlara tavsiye ederim ;D
Erkekler ruhlarına derin yara izleri bırakacak acı dolu anlar yaşamak istemiyorlarsa uzak dursunlar XDD
Cinsel içerik filan var biraz ama çok şirin. Açık görüşlü kızlara tavsiye ederim ;D
Erkekler ruhlarına derin yara izleri bırakacak acı dolu anlar yaşamak istemiyorlarsa uzak dursunlar XDD
hehe bi shounen aici daha gelmiş bencede en iyisi junjou romantica ama loveless bi 12 bölüm daha olsaydı junjoudan daha iyi olurdu görüşündeyim zaten çizim ve müzikleri çok daha başarılı ve hikayeside güzel tek derdi saçma bi zamanda bitmiş olması ama izlemediysen sukishoyuda öneririm ki sukishoya yaş sınırı koysam +7 derdim yani herkes izleyebilir aslında ama hoş bi seriZaete demiş ki:Bakalım... En son galiba Junjou Romantica 2'yi izledim. Bir Shounen Ai'dır (Boy Love yani. Anladınız)
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Loveless'in ilk birkaç bölümünü izledim. Bazı bölümler bana içimdeki KAWAAIII! hormonunun salgılanmasına yol açmış olsa Loveless çiftinin ilişkisi bana göre çok hızlı ilerledi. Loveless salak gibi tanışma anında Soubi'nin onu öpmesine izin vermesi gibi...
Tabii ki bu Kawaaii faktörünü etkilemiyor amaaa... Galiba tekrar izlemeye başlasam iyi olur.
Sukisho'ya baktım (Arkadaşımız vikipedi sayesinde XD) ve kesin izleyeceğime karar verdim. Hikayesi mükkemel gibi görünüyor...
Tabii ki bu Kawaaii faktörünü etkilemiyor amaaa... Galiba tekrar izlemeye başlasam iyi olur.
Sukisho'ya baktım (Arkadaşımız vikipedi sayesinde XD) ve kesin izleyeceğime karar verdim. Hikayesi mükkemel gibi görünüyor...
ya sanırım soubinin ritsukayı öpmesi gücünü artırıyor o yüzden izin verdi aynı şekilde küpe olayı falan vardı hatırlarsan o acınında aralarındaki bağ olcağını düşünüyordu yani lovelessta gücü duygular sağlıyor gibi bişey ama loveless mangası çok güzelmiş ve asıl olaylar lovelessın animesinden sonra başlıyormuş zaten animede öyle çok bi şey yaşanmadı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu sohbetin sonu gelecek mi acaba, konuyu niye böyle kirletiyorsunuz anlamıyorum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sekirei ve zombi loan
zombi loan ı pek beğenmedim sonu havada kaldı gibi. yani birşeye bağlanmaya çalışıldı ama bilemiyoru pekde uymadı gibi. açılış müziğini beğenmedim. çizmler fena deyildi. ana karakterlern olan kız daha az şakın çizilebirdi. fazla tırsak geldi bana
sekirei gerçeketen bazı yerlerinde kahkaha attım eğlencelik bir seri. 2. sezonu bekliyorum..
zombi loan ı pek beğenmedim sonu havada kaldı gibi. yani birşeye bağlanmaya çalışıldı ama bilemiyoru pekde uymadı gibi. açılış müziğini beğenmedim. çizmler fena deyildi. ana karakterlern olan kız daha az şakın çizilebirdi. fazla tırsak geldi bana
sekirei gerçeketen bazı yerlerinde kahkaha attım eğlencelik bir seri. 2. sezonu bekliyorum..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tentai Senshi Sunred: Yok arkadaş beni bu parodi seriler hiç açmıyor. Seriyi sıkıla sıkıla bitirdim. İyiki 13 dk'lıktı bölümlerde yoksa bitiremeden bırakacaktım. Azmettim bitirdim(yarım bırakmayı sevmememin de sebebi var bunda tabi).
Bikaç bölümü komik olabilse de toplamda neredeyse beni hiç güldürmeyen bir animeydi. Zoraki yapılan komedilerden hiç hazetmiyorum. Bu japonların espri anlayışı bana uymuyor bir de sanırım.
Dialoglar daha komik olabilirdi daha çok durum komedisi ile birşeyler yapmaya çalışmışlar.
parodi sevmiyorsanız hiç bulaşmayın derim. 5/10
Tek sevdiğim yanı açılış parçasıydı.
Bikaç bölümü komik olabilse de toplamda neredeyse beni hiç güldürmeyen bir animeydi. Zoraki yapılan komedilerden hiç hazetmiyorum. Bu japonların espri anlayışı bana uymuyor bir de sanırım.
Dialoglar daha komik olabilirdi daha çok durum komedisi ile birşeyler yapmaya çalışmışlar.
parodi sevmiyorsanız hiç bulaşmayın derim. 5/10
Tek sevdiğim yanı açılış parçasıydı.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
"true tears" beğendiğim bir anime, konusu da, çizimleri de, müzikleri de güzeldi. özellikle arada resmedilen hikaye hoşuma gitti. tam düşündüğüm gibi bir sona sahip yalnız sonunda noe'nin abisinin itirafı beni şok etti diyebilirim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Epeydir seri biteremiyorum ama yeni sezon animelerden 13 bölümlük olanların hepsi bitmeye geldi.
ama en son Tsubasa Shunraki Ova bitti.
ama en son Tsubasa Shunraki Ova bitti.
22 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
22 sayfadaki 37 sayfası