En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
24 sayfadaki 37 sayfası
24 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
Yavaş be Dost ne Otakusun be abi
REC bitti.
Güzel bir aşk animesiydi her ne kadar kısa olsa. Zaman ve bölüm açısından.
REC bitti.
Güzel bir aşk animesiydi her ne kadar kısa olsa. Zaman ve bölüm açısından.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Beğendin mi önerimi özkan? çok güzel bir anime gerçekten special'ınıda izle
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
one outs 9/10
harika harika hrika diyorum başka bir şey demiyorum... azıcık beyzbol bilsem kesinlikle bu seriyi çeviri listeme atardım... toua tokuchi gibi bir karakter bir daha bu anime alemine gelmez, kaçırmayın:)
harika harika hrika diyorum başka bir şey demiyorum... azıcık beyzbol bilsem kesinlikle bu seriyi çeviri listeme atardım... toua tokuchi gibi bir karakter bir daha bu anime alemine gelmez, kaçırmayın:)
Pugyuru 1-13
Ehhh işte güzeldi. Genede 8/10
Ehhh işte güzeldi. Genede 8/10
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Texhnolyze ....
---Ağır ağır işlenmiş olmasına rağmen çok iyi bir psikolojik seriydi böyle bir psikoloji konulu anime yoktur bence...
Bus Gamer.....
3 bölümlük bir ova aslında Bus Gamer ama süper bir konuyu bu kadar az bölüme sığdırma çabası olunca karşımıza yine mafedilmiş bir yapım çıkıyor yoksa puanım 10/10 olabilecek bir yapımdı...
Şirketler tarafından birbirini hiç tanımayan insanların oluşturduğu 3.erli gruplar halinde oyuna davet edilen takımların oyuna başlayıp da oyunu sürdürme hikayesi anlatılıyor takımdan biri ölürse yarışma kaybediliyor harika bir aksiyon diyorum tek kelimeyle taaki final bölümünü izleyinceye kadar....Ama başroldeki takımımızın aralarındaki diyalogları izlemek acayip keyif veriyordu...
---Ağır ağır işlenmiş olmasına rağmen çok iyi bir psikolojik seriydi böyle bir psikoloji konulu anime yoktur bence...
Bus Gamer.....
3 bölümlük bir ova aslında Bus Gamer ama süper bir konuyu bu kadar az bölüme sığdırma çabası olunca karşımıza yine mafedilmiş bir yapım çıkıyor yoksa puanım 10/10 olabilecek bir yapımdı...
Şirketler tarafından birbirini hiç tanımayan insanların oluşturduğu 3.erli gruplar halinde oyuna davet edilen takımların oyuna başlayıp da oyunu sürdürme hikayesi anlatılıyor takımdan biri ölürse yarışma kaybediliyor harika bir aksiyon diyorum tek kelimeyle taaki final bölümünü izleyinceye kadar....Ama başroldeki takımımızın aralarındaki diyalogları izlemek acayip keyif veriyordu...
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@squaw
adını ilk kez duyduğum serileri bitirmişsin :S ben en son anime bitirdiğimden bu yana kaç... 6 ay mı geçti... öyle bişey galiba. ama son izlediğim seri code geass R2 galiba
adını ilk kez duyduğum serileri bitirmişsin :S ben en son anime bitirdiğimden bu yana kaç... 6 ay mı geçti... öyle bişey galiba. ama son izlediğim seri code geass R2 galiba
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Konu Dışı:
mmd özelikle aksiyon seviyorsan Bus Gamer güzel ama dediğim gibi güzel bir final beklentisi beklemeden izlemeye başla yoksa hayal kırıklığı yaşarsın...
Bus Gamer izle diyorum ve de çıkıyorum konudan
mmd özelikle aksiyon seviyorsan Bus Gamer güzel ama dediğim gibi güzel bir final beklentisi beklemeden izlemeye başla yoksa hayal kırıklığı yaşarsın...
Bus Gamer izle diyorum ve de çıkıyorum konudan
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
texhnolyze süperdir aslında ama çok ağırdır...ginede kutlarım squaw sonunda bitirebilmişsin ...princess tutu 14 -15 ...e devamı ...yarıdan sonrasını ingilizce olarakmı izliycem ... sana diyom mehmet ...şaka bi yana klasik müzikle animenin bir araya gelmesinsen tut bölümleri temaları bile müziklerle okadar uyumlu olmuşki ...hele 13. bölümde resmen kuğu gölü balesini izler gibi oldum (arada trt de raslarsam kaçırmam da...)Orjinal konuyu aynen animeye işlemişler ...
tüh yanlış yere yazdım neyse en son kanon u bitirmiştim 6/10
edit : bu arada kanon a 6 pua vermemin nedeni clanad ı daha önce izlemiş olmam ...büyük hata... ama müzikleri çok güzeldi animenin...ki animede güzel di aaslında
tüh yanlış yere yazdım neyse en son kanon u bitirmiştim 6/10
edit : bu arada kanon a 6 pua vermemin nedeni clanad ı daha önce izlemiş olmam ...büyük hata... ama müzikleri çok güzeldi animenin...ki animede güzel di aaslında
En son zhenya tarafından Cuma 26 Haz. - 6:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
@zhenya
bekle, sakın ingilizce izleme. serinin tadı tuzu kaçar valla. ben ingilizce izlerken irkiliyorum artık, çünkü çevirileri japoncadan türkçeye çevirdiğin zaman ses ile daha uyumlu oluyor ve kendini daha bir yakın hissediyorsun karakterlere. ben temmuz ortasına kadar bitircem bu projeyi. sen benden takip etmeye devam et. hem böyle daha heyecanlı olur. her bölümden sonra bol bol konuşabiliriz.
az önceki dediğim yanlış hatırlamışım. son bitirdiğim seri oniki krallık. juuni kokki.
bekle, sakın ingilizce izleme. serinin tadı tuzu kaçar valla. ben ingilizce izlerken irkiliyorum artık, çünkü çevirileri japoncadan türkçeye çevirdiğin zaman ses ile daha uyumlu oluyor ve kendini daha bir yakın hissediyorsun karakterlere. ben temmuz ortasına kadar bitircem bu projeyi. sen benden takip etmeye devam et. hem böyle daha heyecanlı olur. her bölümden sonra bol bol konuşabiliriz.
az önceki dediğim yanlış hatırlamışım. son bitirdiğim seri oniki krallık. juuni kokki.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Yahu bunu da yazıp öyle kaçıcam konudan dayanamadım yazmamak için zor tuttum kendimi aslında izlemeyi bıraktığımda sen geri dönüş yapmam konusunda bir mesaj yazınca dayanamadım izledim baştan ve de ara vermeyince gerçekten de ilginç bir konuya tanıklık etmiş oldum bu dönüş için teşekkürler sana ....Anime konusunda güveniyorum çünkü sana da..
Texhnonlyze bugün bitti ama sonu çok sakindi biterken ama anlamlıydı açıkçası ben 10/7 verdim çünkü arada aksiyon-sakinlik dengesi kurulamamış gibi geldi bana...Neyse tartışma kısmını buraya taşımayayım bu benim yorumumdu seri için o yüzden de puanlamam o şekilde oldu;
Texhnonlyze bugün bitti ama sonu çok sakindi biterken ama anlamlıydı açıkçası ben 10/7 verdim çünkü arada aksiyon-sakinlik dengesi kurulamamış gibi geldi bana...Neyse tartışma kısmını buraya taşımayayım bu benim yorumumdu seri için o yüzden de puanlamam o şekilde oldu;
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
oke bekliycem ozaman...
@squaw aslında ''texhnolyze süperdir aslında ama çok ağırdır'' ı mdd için söylemiştim ...ki izleyipte 7 puan vermende gayet iyi bence başlayıpta ''amanya baydım'' diyenler çoktur o animede .çok ağır ilerliyor...(ki texhnolyze günde 3 bölümden fazlası zarar bi anime zaten:D)
@squaw aslında ''texhnolyze süperdir aslında ama çok ağırdır'' ı mdd için söylemiştim ...ki izleyipte 7 puan vermende gayet iyi bence başlayıpta ''amanya baydım'' diyenler çoktur o animede .çok ağır ilerliyor...(ki texhnolyze günde 3 bölümden fazlası zarar bi anime zaten:D)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ef- a Tale Of Memories çok sügeee bir animeydi
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Great Teacher Onızuka yı bıtırdım gercekten devam etmesını ıstedıgım cok guzel bı anımeydı
YAGAMI- Yeni Üye
Ruh Hali :
eureka seven bitti yaa baya alışmıştım. karakterleri sevdiğimden animeyi de sevdim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ga-Rei: Zero __ 9,5/10
Mevcut hikeye çoook güzel anlatılmış, harika çizimleri ile izlerken çok keyif aldım ama hüzünlüyüm...
İzlemek için zaman, firsat kolladığım seriyi tek seferde bitirdim ama ben de bittim. Bir animede durumuna, sonuna bu kadar üzüldüğüm, kızdığım, efkarlandığım karakter sayısı fazla olmamıştır. İçim buruk, onun bu durumda pay sahibi olan diğer tüm karakterleri artık pek sevmiyorum. Keşke tek yaşayan o olsaydı. Rahatlayabilmem için sanırım S.Tensei ile bu animeyle alakalı birkaç saat sohbet etmem gerek...
Bu seriyi izlerken sansürlenmemiş videolardan izlemenizi öneririm. Tabi şiddet unsurlarını izlemekten haz almıyorsanız başka.
Mevcut hikeye çoook güzel anlatılmış, harika çizimleri ile izlerken çok keyif aldım ama hüzünlüyüm...
İzlemek için zaman, firsat kolladığım seriyi tek seferde bitirdim ama ben de bittim. Bir animede durumuna, sonuna bu kadar üzüldüğüm, kızdığım, efkarlandığım karakter sayısı fazla olmamıştır. İçim buruk, onun bu durumda pay sahibi olan diğer tüm karakterleri artık pek sevmiyorum. Keşke tek yaşayan o olsaydı. Rahatlayabilmem için sanırım S.Tensei ile bu animeyle alakalı birkaç saat sohbet etmem gerek...
Bu seriyi izlerken sansürlenmemiş videolardan izlemenizi öneririm. Tabi şiddet unsurlarını izlemekten haz almıyorsanız başka.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benimle de sohbet et meyday, Ga-Rei Zero izleyip o kişi için üzülen,, keşke tek yaşayan o olsaydı diyen kişilerden biri olman harika birşey; umarım o kişiden bahsediyorsundur ?
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
vampire night guilty....
sevmedim diyebilirm ama zero süper bir karakter..
sevmedim diyebilirm ama zero süper bir karakter..
Sekirei 7/10
Fena olmayan bir seriydi.Kuu-chan gibi çok tatlı bir karakteri vardı.Kesinlikle izlenesi.Sekireilerin Minato için atışmalarını izlemek de zevkliydi.Fakat bazen çizimler sapıtıyordu.
Code Geass - Hangyaku no Lelouch 9/10
Akıcı bir seriydi.Ucu çok açık kaldı.İkinci sezonu kısa zamanda izlemek gerek.Müzikleri de bayağı güzeldi.Karen ve C.C. resimlerine internette bakınmaya başlasam iyi olacak
Fena olmayan bir seriydi.Kuu-chan gibi çok tatlı bir karakteri vardı.Kesinlikle izlenesi.Sekireilerin Minato için atışmalarını izlemek de zevkliydi.Fakat bazen çizimler sapıtıyordu.
Code Geass - Hangyaku no Lelouch 9/10
Akıcı bir seriydi.Ucu çok açık kaldı.İkinci sezonu kısa zamanda izlemek gerek.Müzikleri de bayağı güzeldi.Karen ve C.C. resimlerine internette bakınmaya başlasam iyi olacak
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Higashi No Eden
Gözümde fazla büyüttüm sanırım.Ama suç bende değil.Çıktığının 2.haftası AniDB'de bir numaraya oturan bir seriden bahsediyoruz sonuçta.İster istemez insanın gözünde büyüyor.Bu kadar güzel olabilir mi diye.Ama beklediğimin çok çok azını verebilen bir animeydi.Yine de ilginç senaryosu ve karakterlerinin hatrına 8/10
Gözümde fazla büyüttüm sanırım.Ama suç bende değil.Çıktığının 2.haftası AniDB'de bir numaraya oturan bir seriden bahsediyoruz sonuçta.İster istemez insanın gözünde büyüyor.Bu kadar güzel olabilir mi diye.Ama beklediğimin çok çok azını verebilen bir animeydi.Yine de ilginç senaryosu ve karakterlerinin hatrına 8/10
special A 7/10 güzel eğlenceli bir seriydi çoğu kişi ouran serisinin çakması olduğunu düşünüyor ama bence iki seri birbirinden çok farklı hiç bir seri ouran'ın yerine tutamaz ama bu seride fena sayılmaz
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben de dün gece 11. bölümü izledim ve seri bitmiş oldu. Sonu düşündüğümden daha basit bitti ama iki adet filmi çıkacak. Aralık ve Ocak ayında çıkacağı açıklandı. Herhalde bir şekilde konuyu güzelce bağlarlar diye düşünüyorumExile Falcon demiş ki:Higashi No Eden
Ben Higasi No Eden'a 9/10 veriyorum.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Angel Sanctuary....
---Çok güzel bir konu bu kadar berbat edilebilir.
Rurouni Kenshin.....
Rurouni Kenshin - Seisouhen 2 OVA.....
Uzun bir zaman Drama izleyebileceğimi sanmıyorum =(
---Çok güzel bir konu bu kadar berbat edilebilir.
Rurouni Kenshin.....
Rurouni Kenshin - Seisouhen 2 OVA.....
Uzun bir zaman Drama izleyebileceğimi sanmıyorum =(
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnTiOkSiDaN demiş ki:Ben de dün gece 11. bölümü izledim ve seri bitmiş oldu. Sonu düşündüğümden daha basit bitti ama iki adet filmi çıkacak. Aralık ve Ocak ayında çıkacağı açıklandı. Herhalde bir şekilde konuyu güzelce bağlarlar diye düşünüyorumExile Falcon demiş ki:Higashi No Eden
Ben Higasi No Eden'a 9/10 veriyorum.
Zaten bütün beklentim orada.Senaryonun devam etmeyeceğini bunun sadece bir giriş hikayesi olduğunu bilmesem notu daha bile düşük olurdu sanırım.Yani düşünsene daha doğru düzgün hiçbir şeye cevap almadan bu şekilde bitmiş olsaydı hikaye ne anlamı kalırdı ki? O iki filmden çok hem de çoook büyük umutlarım var.Beni yanıltmasa iyi olur
Tales of Phantasia - The Animation 5/10
4 bölümlük bir ova serisiydi.Fazlasıyla klasikti.İlk bölümde kötü adamımız ortaya çıktı.Diğer bölümlerde kahramanlarımız toplandılar, güçlendiler.Son bölümde de hooop yendiler kötü adamı.İşte bu kadar
4 bölümlük bir ova serisiydi.Fazlasıyla klasikti.İlk bölümde kötü adamımız ortaya çıktı.Diğer bölümlerde kahramanlarımız toplandılar, güçlendiler.Son bölümde de hooop yendiler kötü adamı.İşte bu kadar
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Vampire Knight...
Açıkçası bir an önce bitsin hevesiyle izliyorum,konusu için bir sözüm yok ama aynı olayı 13 bölümde izlemek sıkıntı verdi 3 karakter arasında durduğu yerde sabit giden olay kurgusu canımı sıktı izlerken 2.sezona geçiyorum bugün umarım bir şeyler değişir artık...
Açıkçası bir an önce bitsin hevesiyle izliyorum,konusu için bir sözüm yok ama aynı olayı 13 bölümde izlemek sıkıntı verdi 3 karakter arasında durduğu yerde sabit giden olay kurgusu canımı sıktı izlerken 2.sezona geçiyorum bugün umarım bir şeyler değişir artık...
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
24 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
24 sayfadaki 37 sayfası