En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
25 sayfadaki 37 sayfası
25 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
AnTiOkSiDaN demiş ki:Ben de dün gece 11. bölümü izledim ve seri bitmiş oldu. Sonu düşündüğümden daha basit bitti ama iki adet filmi çıkacak. Aralık ve Ocak ayında çıkacağı açıklandı. Herhalde bir şekilde konuyu güzelce bağlarlar diye düşünüyorumExile Falcon demiş ki:Higashi No Eden
Gözümde fazla büyüttüm sanırım.Ama suç bende değil.Çıktığının 2.haftası AniDB'de bir numaraya oturan bir seriden bahsediyoruz sonuçta.İster istemez insanın gözünde büyüyor.Bu kadar güzel olabilir mi diye.Ama beklediğimin çok çok azını verebilen bir animeydi.Yine de ilginç senaryosu ve karakterlerinin hatrına 8/10
Ben Higasi No Eden'a 9/10 veriyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama hepsini moviede toparlayabilirler mi oda var. Bir ihtimal TV Serisi devam edebilir.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
True Teras. Şiirsel anlatımı ve bir sürü metaforla dolu, ilişkilere ayna tutan gayet gerçekçi bir animeydi.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Heyoo sonunda bitirmişsin gundamaster rica'mı dinleyip
Beğenmene de sevindim açıkçası,konuya dönüşüm için;
Vampire Knight Guilty....
En azından ilk sezona göre daha izlenebilir bir işlenişe sahipti...Vampirlerin derinliklerine ve de savaşlarına değinilmesi açısından daha ilgi çekiciydi bu sezonu.
Beğenmene de sevindim açıkçası,konuya dönüşüm için;
Vampire Knight Guilty....
En azından ilk sezona göre daha izlenebilir bir işlenişe sahipti...Vampirlerin derinliklerine ve de savaşlarına değinilmesi açısından daha ilgi çekiciydi bu sezonu.
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kurokami __ 7,4/10
Aksiyon olarak güzel bir animeydi, seri boyunca temposunu korumayı başardı. Final olarakta fazla uzatmadan güzel ve uygun bir şekilde bitirdiklerini düşünüyorum.
Kuro'nun daha güzel çizilmesini, seri ortasından sonra o saçma kıyafeti ile gözükmemesini, senkron sırasındaki o komik duruşu sergilememesini ve senkronda neredeyse kıyafeti değişecek gibi dönüşüm halinin alınmamasını,
Aksiyon olarak güzel bir animeydi, seri boyunca temposunu korumayı başardı. Final olarakta fazla uzatmadan güzel ve uygun bir şekilde bitirdiklerini düşünüyorum.
Kuro'nun daha güzel çizilmesini, seri ortasından sonra o saçma kıyafeti ile gözükmemesini, senkron sırasındaki o komik duruşu sergilememesini ve senkronda neredeyse kıyafeti değişecek gibi dönüşüm halinin alınmamasını,
- Spoiler:
- ayrıca Kuro'nun saygı değer büyüğünün kötü bir karakter olarak kalmasını
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Blade of the İmmortal 5/10
Sıkıcı bir seriydi.Hikayenin ilerleyişi çok yavaştı.Görünüş ve işlev olarak silah çeşitliliği dışında ilgi çekici pek bir yanı yoktu.
Sıkıcı bir seriydi.Hikayenin ilerleyişi çok yavaştı.Görünüş ve işlev olarak silah çeşitliliği dışında ilgi çekici pek bir yanı yoktu.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
xxxHOLiC - Manatsu no Yoru no Yume
Seri değil aslında moviesiydi bu. Normal xxxHOLİC serisinden aldığım tadı nedense movieden alamadım sonunda Syoaranı gördüğüm için 10/9
Seri değil aslında moviesiydi bu. Normal xxxHOLİC serisinden aldığım tadı nedense movieden alamadım sonunda Syoaranı gördüğüm için 10/9
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
animesi sadece ilk 4 volume e dek gelen olayları işlemişti...mangası en son 22 volume de falandı...kötü bi anime değil aslında ama ...daha hikayenin başında bırakmışlar...Gundam 08 th ms team ....eskiler gibisi yokademania demiş ki:Blade of the İmmortal 5/10
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Vampire Knight ın 1.sezonunu bitirdim.... İdare eder. Kötü deil. Ama ii de deil.
Animenin kapanış parçasına ve Maria nın sahneye çıktığı parçaya bayıldım...
Tekrar tekrar dinliorum.... KAVAİİi
- Spoiler:
- Ama o asnimenin en sonunda Kaname ,Zero ya kan verdi yaa! Ne biliim saçma geldi...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Belli ki mangadan animeye kötü bir adaptasyon olmuş.Heralde ondan beğenmedim:)zhenya demiş ki:animesi sadece ilk 4 volume e dek gelen olayları işlemişti...mangası en son 22 volume de falandı...kötü bi anime değil aslında ama ...daha hikayenin başında bırakmışlar...Gundam 08 th ms team ....eskiler gibisi yok Very Happy
İkinci sezonu izle, bence o zaman mantıklı bulacaksın:)kordiseps demiş ki:Vampire Knight ın 1.sezonunu bitirdim.... İdare eder. Kötü deil. Ama ii de deil.
- Spoiler:
Ama o asnimenin en sonunda Kaname ,Zero ya kan verdi yaa! Ne biliim saçma geldi...
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Ga-Rei Zero 12-12 Finish
Animeyi bayadan beri izlemedim hep ilerleyen zamanlara attım vebugün bitirme fırsatı buldum. Çok güzel bir anime herkesin izlemesini tavsiye ederim. Sonu çok güzel ama ben sonunu şöyle bekliyordum.
En sonunda ise;
Animeyi bayadan beri izlemedim hep ilerleyen zamanlara attım vebugün bitirme fırsatı buldum. Çok güzel bir anime herkesin izlemesini tavsiye ederim. Sonu çok güzel ama ben sonunu şöyle bekliyordum.
- Spoiler:
- Kagura Yomiyi kurtarır diye düşündüm.
En sonunda ise;
- Spoiler:
- Kagura biraz Yomiye benzemişti fizik olarak. Tam benzemese bile onu andırıyordu.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Ga-Rei Zero 9/10
Baştan kim,ne falan derken sonlara doğru seri açıldı ve güzelleşti.Kılıçlar ve silahlar yaratıcıydı,kasha harici diğer canavarlar da iyi tasvir edilmişti.Kasha çok yapmacık duruyordu.Serilerin böyle farklı sonlarla bitmesi hoşuma gidiyor.Mangası daha farklı gözüküyor.Şimdi ona başlama zamanı.Ama son zamanlarda izlediğim güzel serilerden biri oldu Ga-Rei Zero.Tavsiye ederim.
Baştan kim,ne falan derken sonlara doğru seri açıldı ve güzelleşti.Kılıçlar ve silahlar yaratıcıydı,kasha harici diğer canavarlar da iyi tasvir edilmişti.Kasha çok yapmacık duruyordu.Serilerin böyle farklı sonlarla bitmesi hoşuma gidiyor.Mangası daha farklı gözüküyor.Şimdi ona başlama zamanı.Ama son zamanlarda izlediğim güzel serilerden biri oldu Ga-Rei Zero.Tavsiye ederim.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
special A 8/10 mantık sınırlarını zorlayan bi finaldi zaten absürd bi anime mantık ararsan sevemezsin ama çok eğlenceliydi herbölümünde eğlendim çokda sevdim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Jigoku Shoujo sezon3 (tam süper natural oldum.cehenneme kapı açabilirim artık)
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
dün bilgisayarımda sorunlar yaşadığım için çeviri yapamadım, ve bunun yerine oturup anime izledim. ne zamandır doğru dürüst yapmadığım birşeydi.
basilisk 1-24 çaat diye izledim ve bitti. ama bana biraz ağır bir darbe oldu bu. tam bir trajedi, romeo ve juliet'in japonya'nın iç savaş 16ncı yüzyıl dönemlerinin hemen ardından başlayan tokugawa rejiminin getirmesi gereken barış henüz tam yerleşmemişken yaşanan çok ağır bir trajedi. başta izlemek istemedim, ninjalı animeler bana göre değil ve çok sevmem, ama konu olarak uzun bir makale yazmayı bile düşünebileceğim bir anime. içinde çok önemli mesajlar var. oturup sayfalarca yazabilirim bu konuda ama, şuanda çok ağır etkisi altındayım, kendimi 10 yıl önce, romeo ve juliet'i orjinal shakespeare ingilizcesi ile okuduğum zamanki gibi hissediyorum. nedir bu nefret, nerden doğar ve niçin kolay kolay silinmez?! neyse... bu animeyi bana tavsiye ederek bu duyguları yaşattığı için blackhydra'ya teşekkür mü etsem, küfür mü etsem... arada kaldım.
basilisk 1-24 çaat diye izledim ve bitti. ama bana biraz ağır bir darbe oldu bu. tam bir trajedi, romeo ve juliet'in japonya'nın iç savaş 16ncı yüzyıl dönemlerinin hemen ardından başlayan tokugawa rejiminin getirmesi gereken barış henüz tam yerleşmemişken yaşanan çok ağır bir trajedi. başta izlemek istemedim, ninjalı animeler bana göre değil ve çok sevmem, ama konu olarak uzun bir makale yazmayı bile düşünebileceğim bir anime. içinde çok önemli mesajlar var. oturup sayfalarca yazabilirim bu konuda ama, şuanda çok ağır etkisi altındayım, kendimi 10 yıl önce, romeo ve juliet'i orjinal shakespeare ingilizcesi ile okuduğum zamanki gibi hissediyorum. nedir bu nefret, nerden doğar ve niçin kolay kolay silinmez?! neyse... bu animeyi bana tavsiye ederek bu duyguları yaşattığı için blackhydra'ya teşekkür mü etsem, küfür mü etsem... arada kaldım.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ne güzel animedir o basilisk...heleki o açılış varya ....sevenler ölücek...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Basilisk kadar açık sözlü anime bulamazsınız.Adamlar direk girişte sonunu söylüyorlar daha ne olsun
- Spoiler:
- Sevenler ölecek bitti! O kadar gerisini düşünmeyin...
Steam Boy 10/9
Çok güzeldi.
Metropolis 10/7
Eh işte sıkıldığım yerlerde oldu.
Çok güzeldi.
Metropolis 10/7
Eh işte sıkıldığım yerlerde oldu.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
kurokami 9/10 bence bu yılın en güzel serilerinde biriydi çizimlerinde ilk başta alışamamıştım güzeldi ama ne biliyim biraz itici gelmişti ama konusu bakımından çok sevdiğim ve her bölümünü merakla beklediğim bir seri oldu çok güzeldi
not: blue_dragon imzana bayıldım
not: blue_dragon imzana bayıldım
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Strait Jacket (Ova)
3 bölümlük bir ovaydı ve güzeldi yani aksiyon falan. Sıkılmadımda hatta gözlüklü kız kawai 10/8
EDİT: Sakura o senin imzanın güzelliği XD blue-dragon deme ya tanıyoruz artık birbirimizi
3 bölümlük bir ovaydı ve güzeldi yani aksiyon falan. Sıkılmadımda hatta gözlüklü kız kawai 10/8
EDİT: Sakura o senin imzanın güzelliği XD blue-dragon deme ya tanıyoruz artık birbirimizi
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Çok güzel animeydi. Harika birşey ya. Son zamanlar izlediğim en iyi animelerden biriydi. 10/10
Çok güzel animeydi. Harika birşey ya. Son zamanlar izlediğim en iyi animelerden biriydi. 10/10
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
evet, kısa ama gerçekten güzel. katıldım ^^
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:bLue-Dragon demiş ki:Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
evet, kısa ama gerçekten güzel. katıldım ^^
Kısaydı ama hiç kısa olduğunu hissetirmedi bana.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Benim favori animelerimdendir çok güzeldi bende de yeri 10/10..
Ben de bugün;
Ouran High School Host Club...
Ortlalama bir puan verdim o da son 10 bölüm (son 10 bölümü çok sevdim yoksa bazı bölümlerde sıkıldım izlerken) ve de karakterlerin tatlığına özellikle ikizler çok kawai karakterdi bayıldım onlara yahu hepsi ayrı şekerdi ama gönlüm ikizlerde kaldı
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tayutama: Kiss on my Deity __ 6/10
Hoş bir seriydi, yanlız ilerledikçe durgunlaştı.
Hoş bir seriydi, yanlız ilerledikçe durgunlaştı.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
25 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
25 sayfadaki 37 sayfası