AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?

+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters

26 sayfadaki 37 sayfası Önceki  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Sonraki

En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Empty Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?

Mesaj tarafından bLue-Dragon Perş. 2 Tem. - 9:07

How'l Moving Castle

Miyazakinin süper bir filmi daha. Çok beğendim çok çok güzeldi. Miyazaki Pixarda ki İngilizce galasında bu animeyi kalbimden geçenleri yaptım demiştir. Kalbinden geçen buysa aklından geçen nedir ustam Very Happy Süperdi ya Very Happy 10/10
bLue-Dragon
bLue-Dragon
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 1946
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Olgun10

En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Empty Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?

Mesaj tarafından zhenya Perş. 2 Tem. - 9:14

spirited away dır heralde onun aklından geçen...anime değilde gokusen in live action u izledim berbattı...kimseye tavsiye etmem ...anime de kötüydü du zaten...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Karisi10

Mesaj tarafından bLue-Dragon Perş. 2 Tem. - 16:28

Tayutama Kiss on my Deity

Anime orta dereceliydi ve Nue gelene kadar sıkılıyordum bazen ama Nue gelince seri biraz eğlenceli olmaya başladı. Dövüş sahneleri yerine İnsanlar ve Tayutailerin birlikte yaşayabileceklerini gösterdiler. Dövüş sahneleride vardı ama azdı. Bu animeyi anime yapan karaterlerden biri Nue XD
bLue-Dragon
bLue-Dragon
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 1946
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Olgun10

Mesaj tarafından jack123 Cuma 3 Tem. - 10:11

Ben en son King Of Fighter: Another Day adlı dört bölümlük kısa bir animeyi izledim. Çizimleri güzeldi. Fakat konusu berbattı. İlk 3 bölümde hep farklı karakterler çıkıyordu. 4. bölümde ise düzeleceğini ve iyi bir final olacağını sanmıştım. Ama beklediğim gibi değildi.

3/10
jack123
jack123
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 70
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Keyifl10

http://animefantr.forum-log.com/forum.htm

Mesaj tarafından oTa Cuma 3 Tem. - 13:12

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

To Love-Ru'yu tercih ederim.
oTa
oTa
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 66
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Centil10

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN Cuma 3 Tem. - 15:16

Ef-a tale of melodies.

Millet bu animenin nesine hasta oluyor anlayamıyorum. 6/10 verdim. Birinin kafası kopsaydı 8 verebilirdim Very Happy
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Tembel10

Mesaj tarafından riflem@n Cuma 3 Tem. - 15:25

xxxholic bitti ...
riflem@n
riflem@n
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 191
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Idaree11

Mesaj tarafından Kitiara Cuma 3 Tem. - 17:49

Kidou Senshi Gundam 00
9/10

Bu seriye başlarken -ki çook uzun süre önce başlayıp 2. bölümde bırakmıştım- bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim hiç. Kendi kendimi mecha'ya ısındırmaya çalışıyordum. Listemde bir tane de olsa mecha türünde bir anime olsun istemiştim. Birden kendimi Gundam dünyasında buluverdim oysa. Başlangıçta yavaş ilerlemiş olsa da hikaye rayına oturduktan sonra finale kadar nasıl geldim ben bile anlamadım.

Animede kendimizi bağdaştırabileceğimiz pek fazla karakter yok. Ancak beğenimizi kazanacak çok kişi çıkıyor karşımıza. Benim favorilerim sırasıyla Lockon ve Allelujah'tı.

Spoiler:
Ancak karşımıza çok az çıkan Lasse gibi karakterler bile kendisini sevdirmeyi başaracak cinsten. 25 bölüm boyunca pek çok karakterin dünyasına ve onları devam etmeye zorlayan güdülerine çok iyi biçimde değindiler. Bu değinme yeterli düzeyde olmadı belki, gizliliğini koruyan onlarca şey var. Ancak, her şey sanki ikinci sezon için yapılmış gibi. Bu yüzden bu durumu bir eksiklik olarak görmüyorum. Uzun süre boyunca ne işe yarayacaklarını merak ettiğim Saji ve Louise bile yeri geldiğinde varlıklarının önemini ortaya koymayı başardılar. Hatta animede beni en çok etkileyen olaylardan biri ikisinin arasında yaşandı. Seri boyunca çoğu yerde gözlerim yaşardı. Çok sulu gözlüyüm herhalde.

24 dizisini çoğunuz bilirsiniz. Bu diziye getirilen en büyük eleştirilerden biri işkenceyi -özellikle Amerikalıların yabancı uyruklulara yaptığı işkeneyi- meşru göstermesi. Savaşı konu edinen animelerde de benzer durumlar hep aklımı kurcalıyor. Acaba bazı şeyleri elde etmek için savaştan başka çare yok mu gerçekten? Marina İsmail, bir şekilde yanıldığını anlayacak gibi gösterildi. Acaba gerçekten öyle mi? Hep onun yoluna ütopya gözüyle mi bakmalıyız? Bu arada serinin en büyük eksikliği de Marina konusundaydı bence. Açılış parçası o konuda seyirciyi yanılgıya sürüklüyor. İlk izlemeye başladığımda Setsuna'yı hayata bağlayan bir sevgili olduğu ya da olacağı görünümü verdi bana. Başarılı erkeğin arkasındaki kadın rolünden ziyade ülkesi için çırpınan prenses kimliğinde izlemekten daha fazla zevk alırdım. Gerçi animede işlenen de bu konuydu ama Marina'ya gerçekten çok az yer verdiler.

Son olarak Setsuna'nın kimliğiyle alakalı bir konuya değinip bitirmek istiyorum. Onun bir Kürt olması rahatsız etmedi beni. Sonuçta hayatının ilk yılları Kürtlerin arasında geçmiş, annesinden onlardan ne kadar yardım gördüğümüzü dinlemiş biriyim. Ama Kürt Cumhuriyeti? Çok emin olmamakla birlikte, yanılmıyorsam Türkiye sınırları yakınında kurulabilecek bir Kürt devletini savaş sebebi olarak kabul ediyor. AGT'nin bloğunda son zamanlarda Japon medyasındaki Türk düşmanlığı-Pkk destekleyiciliğiyle ilgili makaleyi okuduktan sonra bayağı canım sıkılmıştı bu duruma.

Ef - a tale of memories
6/10

İzlemeye başladıktan sonra uzunca bir süre indirmiş olduğum için kendi kendime söylendiğim bir seri oldu bu. Hep Shinkai Makoto aşkı yüzünden. Arka plan çizimlerindeki güzelliği gördükten ve bu işte onun parmağı olduğunu öğrendikten sonra çok uzak tutamadım tabi kendimi. Ama hiç memnun kalmadım izlediğimden. Karakter çizimleri çok iticiydi. Hikaye gereksiz dramla doldurulmuştu ve boğucuydu. School Days'ten iyi olmakla birlikte çoğu yönüyle onu hatırlattı bana. Herhalde ef serisi de bir erotik oyundan uyarlama. Kesin bilgim yok, ama tarzı aynı onlar gibiydi.

Çoğunuz izlemişsinizdir; zamanında baş rollerini Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın paylaştığı Sıcak Saatler diye bir dizi vardı. Hala büyük bir sevgiyle anarım o diziyi. Ancak yönetmenliğine Veli Çelik geldikten sonra dizide olumsuz yönde değişimler olmuştu. Biri denize bakarken diğeri bulutlara bakan ve birbirinden kopuk biçimde konuşan karakterlerle seyirciyi boğmaya başlamıştı yönetmen. İşte bu animeyi izlerken o günleri hatırladım. Tüm seri birbirinden 4-5 adım uzakta duran karakterlerin uzun ve sıkıcı konuşmalarından oluşuyor sanki. Sahne arası geçişler ise çok başarısız. Yine bilinen bir yapımdan örnek vereyim: Dirge of Cerberus filmi, oyundaki animasyonların birleştirilmesiyle oluşturulmuştu. İşte ef'teki sahne geçişleri de aynı bu hissi veriyor. Sahneler çok kopuk.

Gelelim karakterlere...

Spoiler:

Hikayesi ve karakterleriyle benden en fazla 4 puan alabilecek bu seriye müzikleri ve harika arka plan çizimleri yüzünden iki puan daha ekledim.
Kitiara
Kitiara
Onursal üye

Kadın Mesaj Sayısı : 184
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Asik10

http://www.cnbce.tv/forum/default.asp

Mesaj tarafından MetatroN Cuma 3 Tem. - 22:09

Ef a tale of memories
'Eh işte' diyeyim.Serinin benim için zaman kaybı olmasını önleyen tek şey Chihiro'nun hikayesiydi.
MetatroN
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 452
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Nerdey10

Mesaj tarafından sera myu C.tesi 4 Tem. - 4:35

princess tutu 8/10
harika bir animeydi ama sonunu ve baleyi sevmediğimden 2 puan kırdım ama harikaydı ok1
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Dagini10

Mesaj tarafından sakura hime C.tesi 4 Tem. - 14:33

princess tutu 9/10
Spoiler:
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2020
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Eglenc10

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN C.tesi 4 Tem. - 14:45

Sakura hime;  neden spoiler butonu kullanmadığını soruyor ve buradan en içten sevgilerimi yolluyorum. Daha serinin ilk bölümünü izlemiş olan ben, artık sonunu merak etmiyorum.

Garei Zero bitti. Güzel seri ama sonunda insanın aklında hala bazı sorular kalıyor. 8/10
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Tembel10

Mesaj tarafından sakura hime C.tesi 4 Tem. - 14:58

AnTiOkSiDaN demiş ki:Sakura hime; neden spoiler butonu kullanmadığını soruyor ve buradan en içten sevgilerimi yolluyorum. Daha serinin ilk bölümünü izlemiş olan ben, artık sonunu merak etmiyorum.

Garei Zero bitti. Güzel seri ama sonunda insanın aklında hala bazı sorular kalıyor. 8/10

çok özür dilerim bir anlık dalgınlığıma geldi halbuki diğer başlıkda kullanmıştım çok çok özür dilerim umarım izlersin çünkü çok farklı olaylar oluyor
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2020
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Eglenc10

Mesaj tarafından yuuki_cross C.tesi 4 Tem. - 15:16

az önce fate stay night ı bitirdim aglama1 amaaa :
Spoiler:
yuuki_cross
yuuki_cross
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1289
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Ssstt10

Mesaj tarafından blackhydra C.tesi 4 Tem. - 17:36

Cowboy Bebop over.

See you next time space cowboy
blackhydra
blackhydra
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 136
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Pusuda10

Mesaj tarafından özz C.tesi 4 Tem. - 20:12

prenses tutu huaa çok güzeldi.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Keyifs10

Mesaj tarafından ishak C.tesi 4 Tem. - 20:53

Night Wizard daha yeni biti 10 üserdine 7,6 bence konu ve anlantimda bazi -ler var ama genel olarak yelenceli ve hoş iyi vakit gecimek isteyenler izlemeli ama gülmekten sizi katyamayacai kesin
ishak
ishak
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 335

Mesaj tarafından lafolya Paz 5 Tem. - 8:42

zero no tsukaima güzel eğlenceli bir seriydi. bazı yerlerinde güldürdü beni. canı sıkkın olanlar izlemeli..

ga rai zero süper bir seriydi özellikle son bölünde ağlıyacaktımm. çizimler, müzikler gerekse konu olarak güzel bir seriydi..
lafolya
lafolya
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 943
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Uykum210

Mesaj tarafından zhenya Paz 5 Tem. - 17:00

princess tutu 10/10 sadece müzikleri bile yeter bana...güzel bi kurguya sahipti sadece sonunu biraz...
Spoiler:
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Karisi10

Mesaj tarafından ShadowFalcon Paz 5 Tem. - 20:20

Fate Stay Night-Full Metal Alchemist
ShadowFalcon
ShadowFalcon
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 44
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Images12

Mesaj tarafından CHOBiTS Paz 5 Tem. - 20:39

ShadowFalcon demiş ki:Fate Stay Night-Full Metal Alchemist
favori iki serimi bitirmissin begendiğini düşünüyorum.
Seri denmesede en son XXX holic Ova bitti.
CHOBiTS
CHOBiTS
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 3289
Nerden : Çanakkale'de artık askerim.Mesaj atarken bunu unutmayın.
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Anlayi10

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Paz 5 Tem. - 22:09

Hoshi No koe (7/10)

Gerçekten çok hoştu. Çizimleri biraz kötü olsada konusu ve sunduğu atmosfer çok güzeldi ama... ama belki daha güzel bi son iyi olurdu.

Ristorante Paradiso (9.9/10)

Gerçekten güzel bir seriydi. Çizimler çok kaliteliydi ve özellikle arkaplanlar çok özel hissettiriyodu. Konusu ve karekterlerde çok iyiydi. Birbirine benziyen hiç bi karekter yoktu. Tamamiyle özel ve gerçeksiydi. Ayrıcı opening ve enging şarkılarıda övgüye değer. 0.1 puanı kırma sebebim ise son ending te tüm karekterleri göstermesini istiyodum ama duvarda restoranla ilgi fotorafları gösterdiler :/ Ama o da güzeldi. Tamamiyle İtalya havasını verdi seri. Bazen Japonca konuştuklarını ( ki bol bol italyanca kelime geçiyo da ) bile tamamiyle italyanca sanıp iyici sarıyo seri Very Happy Umarım karşıma böyle kaliteli karekterlerin olduğu bir anime daha çıkar Very Happy
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1477

Mesaj tarafından riflem@n Ptsi 6 Tem. - 15:29

xxxholic:kei
riflem@n
riflem@n
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 191
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Idaree11

Mesaj tarafından ademania Salı 7 Tem. - 2:22

Full Metal Panic 8/10
Eğlenceli bir seriydi.Yer yer çok güldürdüğü oldu.Özellikle Sousuke'nin okula alışma çabalarında.Yeni sezonunu izlemek zamanıdır şimdi.
ademania
ademania
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 473
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Deli10

Mesaj tarafından ShadowFalcon Salı 7 Tem. - 13:16

Ga-Rei Zero
ShadowFalcon
ShadowFalcon
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 44
Ruh Hali : En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz? - Sayfa 26 Images12

26 sayfadaki 37 sayfası Önceki  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Sonraki

- Similar topics