En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
26 sayfadaki 37 sayfası
26 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
How'l Moving Castle
Miyazakinin süper bir filmi daha. Çok beğendim çok çok güzeldi. Miyazaki Pixarda ki İngilizce galasında bu animeyi kalbimden geçenleri yaptım demiştir. Kalbinden geçen buysa aklından geçen nedir ustam Süperdi ya 10/10
Miyazakinin süper bir filmi daha. Çok beğendim çok çok güzeldi. Miyazaki Pixarda ki İngilizce galasında bu animeyi kalbimden geçenleri yaptım demiştir. Kalbinden geçen buysa aklından geçen nedir ustam Süperdi ya 10/10
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
spirited away dır heralde onun aklından geçen...anime değilde gokusen in live action u izledim berbattı...kimseye tavsiye etmem ...anime de kötüydü du zaten...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tayutama Kiss on my Deity
Anime orta dereceliydi ve Nue gelene kadar sıkılıyordum bazen ama Nue gelince seri biraz eğlenceli olmaya başladı. Dövüş sahneleri yerine İnsanlar ve Tayutailerin birlikte yaşayabileceklerini gösterdiler. Dövüş sahneleride vardı ama azdı. Bu animeyi anime yapan karaterlerden biri Nue XD
Anime orta dereceliydi ve Nue gelene kadar sıkılıyordum bazen ama Nue gelince seri biraz eğlenceli olmaya başladı. Dövüş sahneleri yerine İnsanlar ve Tayutailerin birlikte yaşayabileceklerini gösterdiler. Dövüş sahneleride vardı ama azdı. Bu animeyi anime yapan karaterlerden biri Nue XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Ben en son King Of Fighter: Another Day adlı dört bölümlük kısa bir animeyi izledim. Çizimleri güzeldi. Fakat konusu berbattı. İlk 3 bölümde hep farklı karakterler çıkıyordu. 4. bölümde ise düzeleceğini ve iyi bir final olacağını sanmıştım. Ama beklediğim gibi değildi.
3/10
3/10
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
To Love-Ru'yu tercih ederim.
To Love-Ru'yu tercih ederim.
oTa- Yeni Üye
Ruh Hali :
Ef-a tale of melodies.
Millet bu animenin nesine hasta oluyor anlayamıyorum. 6/10 verdim. Birinin kafası kopsaydı 8 verebilirdim
Millet bu animenin nesine hasta oluyor anlayamıyorum. 6/10 verdim. Birinin kafası kopsaydı 8 verebilirdim
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
xxxholic bitti ...
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Kidou Senshi Gundam 00
9/10
Bu seriye başlarken -ki çook uzun süre önce başlayıp 2. bölümde bırakmıştım- bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim hiç. Kendi kendimi mecha'ya ısındırmaya çalışıyordum. Listemde bir tane de olsa mecha türünde bir anime olsun istemiştim. Birden kendimi Gundam dünyasında buluverdim oysa. Başlangıçta yavaş ilerlemiş olsa da hikaye rayına oturduktan sonra finale kadar nasıl geldim ben bile anlamadım.
Animede kendimizi bağdaştırabileceğimiz pek fazla karakter yok. Ancak beğenimizi kazanacak çok kişi çıkıyor karşımıza. Benim favorilerim sırasıyla Lockon ve Allelujah'tı.
24 dizisini çoğunuz bilirsiniz. Bu diziye getirilen en büyük eleştirilerden biri işkenceyi -özellikle Amerikalıların yabancı uyruklulara yaptığı işkeneyi- meşru göstermesi. Savaşı konu edinen animelerde de benzer durumlar hep aklımı kurcalıyor. Acaba bazı şeyleri elde etmek için savaştan başka çare yok mu gerçekten? Marina İsmail, bir şekilde yanıldığını anlayacak gibi gösterildi. Acaba gerçekten öyle mi? Hep onun yoluna ütopya gözüyle mi bakmalıyız? Bu arada serinin en büyük eksikliği de Marina konusundaydı bence. Açılış parçası o konuda seyirciyi yanılgıya sürüklüyor. İlk izlemeye başladığımda Setsuna'yı hayata bağlayan bir sevgili olduğu ya da olacağı görünümü verdi bana. Başarılı erkeğin arkasındaki kadın rolünden ziyade ülkesi için çırpınan prenses kimliğinde izlemekten daha fazla zevk alırdım. Gerçi animede işlenen de bu konuydu ama Marina'ya gerçekten çok az yer verdiler.
Son olarak Setsuna'nın kimliğiyle alakalı bir konuya değinip bitirmek istiyorum. Onun bir Kürt olması rahatsız etmedi beni. Sonuçta hayatının ilk yılları Kürtlerin arasında geçmiş, annesinden onlardan ne kadar yardım gördüğümüzü dinlemiş biriyim. Ama Kürt Cumhuriyeti? Çok emin olmamakla birlikte, yanılmıyorsam Türkiye sınırları yakınında kurulabilecek bir Kürt devletini savaş sebebi olarak kabul ediyor. AGT'nin bloğunda son zamanlarda Japon medyasındaki Türk düşmanlığı-Pkk destekleyiciliğiyle ilgili makaleyi okuduktan sonra bayağı canım sıkılmıştı bu duruma.
Ef - a tale of memories
6/10
İzlemeye başladıktan sonra uzunca bir süre indirmiş olduğum için kendi kendime söylendiğim bir seri oldu bu. Hep Shinkai Makoto aşkı yüzünden. Arka plan çizimlerindeki güzelliği gördükten ve bu işte onun parmağı olduğunu öğrendikten sonra çok uzak tutamadım tabi kendimi. Ama hiç memnun kalmadım izlediğimden. Karakter çizimleri çok iticiydi. Hikaye gereksiz dramla doldurulmuştu ve boğucuydu. School Days'ten iyi olmakla birlikte çoğu yönüyle onu hatırlattı bana. Herhalde ef serisi de bir erotik oyundan uyarlama. Kesin bilgim yok, ama tarzı aynı onlar gibiydi.
Çoğunuz izlemişsinizdir; zamanında baş rollerini Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın paylaştığı Sıcak Saatler diye bir dizi vardı. Hala büyük bir sevgiyle anarım o diziyi. Ancak yönetmenliğine Veli Çelik geldikten sonra dizide olumsuz yönde değişimler olmuştu. Biri denize bakarken diğeri bulutlara bakan ve birbirinden kopuk biçimde konuşan karakterlerle seyirciyi boğmaya başlamıştı yönetmen. İşte bu animeyi izlerken o günleri hatırladım. Tüm seri birbirinden 4-5 adım uzakta duran karakterlerin uzun ve sıkıcı konuşmalarından oluşuyor sanki. Sahne arası geçişler ise çok başarısız. Yine bilinen bir yapımdan örnek vereyim: Dirge of Cerberus filmi, oyundaki animasyonların birleştirilmesiyle oluşturulmuştu. İşte ef'teki sahne geçişleri de aynı bu hissi veriyor. Sahneler çok kopuk.
Gelelim karakterlere...
Hikayesi ve karakterleriyle benden en fazla 4 puan alabilecek bu seriye müzikleri ve harika arka plan çizimleri yüzünden iki puan daha ekledim.
9/10
Bu seriye başlarken -ki çook uzun süre önce başlayıp 2. bölümde bırakmıştım- bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim hiç. Kendi kendimi mecha'ya ısındırmaya çalışıyordum. Listemde bir tane de olsa mecha türünde bir anime olsun istemiştim. Birden kendimi Gundam dünyasında buluverdim oysa. Başlangıçta yavaş ilerlemiş olsa da hikaye rayına oturduktan sonra finale kadar nasıl geldim ben bile anlamadım.
Animede kendimizi bağdaştırabileceğimiz pek fazla karakter yok. Ancak beğenimizi kazanacak çok kişi çıkıyor karşımıza. Benim favorilerim sırasıyla Lockon ve Allelujah'tı.
- Spoiler:
- Zaten sevdiğim karakteri öldürmeseler şaşardım. Aaaaah ah, gitti dağ gibi Lockon
24 dizisini çoğunuz bilirsiniz. Bu diziye getirilen en büyük eleştirilerden biri işkenceyi -özellikle Amerikalıların yabancı uyruklulara yaptığı işkeneyi- meşru göstermesi. Savaşı konu edinen animelerde de benzer durumlar hep aklımı kurcalıyor. Acaba bazı şeyleri elde etmek için savaştan başka çare yok mu gerçekten? Marina İsmail, bir şekilde yanıldığını anlayacak gibi gösterildi. Acaba gerçekten öyle mi? Hep onun yoluna ütopya gözüyle mi bakmalıyız? Bu arada serinin en büyük eksikliği de Marina konusundaydı bence. Açılış parçası o konuda seyirciyi yanılgıya sürüklüyor. İlk izlemeye başladığımda Setsuna'yı hayata bağlayan bir sevgili olduğu ya da olacağı görünümü verdi bana. Başarılı erkeğin arkasındaki kadın rolünden ziyade ülkesi için çırpınan prenses kimliğinde izlemekten daha fazla zevk alırdım. Gerçi animede işlenen de bu konuydu ama Marina'ya gerçekten çok az yer verdiler.
Son olarak Setsuna'nın kimliğiyle alakalı bir konuya değinip bitirmek istiyorum. Onun bir Kürt olması rahatsız etmedi beni. Sonuçta hayatının ilk yılları Kürtlerin arasında geçmiş, annesinden onlardan ne kadar yardım gördüğümüzü dinlemiş biriyim. Ama Kürt Cumhuriyeti? Çok emin olmamakla birlikte, yanılmıyorsam Türkiye sınırları yakınında kurulabilecek bir Kürt devletini savaş sebebi olarak kabul ediyor. AGT'nin bloğunda son zamanlarda Japon medyasındaki Türk düşmanlığı-Pkk destekleyiciliğiyle ilgili makaleyi okuduktan sonra bayağı canım sıkılmıştı bu duruma.
Ef - a tale of memories
6/10
İzlemeye başladıktan sonra uzunca bir süre indirmiş olduğum için kendi kendime söylendiğim bir seri oldu bu. Hep Shinkai Makoto aşkı yüzünden. Arka plan çizimlerindeki güzelliği gördükten ve bu işte onun parmağı olduğunu öğrendikten sonra çok uzak tutamadım tabi kendimi. Ama hiç memnun kalmadım izlediğimden. Karakter çizimleri çok iticiydi. Hikaye gereksiz dramla doldurulmuştu ve boğucuydu. School Days'ten iyi olmakla birlikte çoğu yönüyle onu hatırlattı bana. Herhalde ef serisi de bir erotik oyundan uyarlama. Kesin bilgim yok, ama tarzı aynı onlar gibiydi.
Çoğunuz izlemişsinizdir; zamanında baş rollerini Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın paylaştığı Sıcak Saatler diye bir dizi vardı. Hala büyük bir sevgiyle anarım o diziyi. Ancak yönetmenliğine Veli Çelik geldikten sonra dizide olumsuz yönde değişimler olmuştu. Biri denize bakarken diğeri bulutlara bakan ve birbirinden kopuk biçimde konuşan karakterlerle seyirciyi boğmaya başlamıştı yönetmen. İşte bu animeyi izlerken o günleri hatırladım. Tüm seri birbirinden 4-5 adım uzakta duran karakterlerin uzun ve sıkıcı konuşmalarından oluşuyor sanki. Sahne arası geçişler ise çok başarısız. Yine bilinen bir yapımdan örnek vereyim: Dirge of Cerberus filmi, oyundaki animasyonların birleştirilmesiyle oluşturulmuştu. İşte ef'teki sahne geçişleri de aynı bu hissi veriyor. Sahneler çok kopuk.
Gelelim karakterlere...
- Spoiler:
- Biri bana açıklasın lütfen; hafızasındaki hayatı 12 seneden ibaret olan Chihiro nasıl oluyor da sabah uyanıp, o travmayı yaşayıp, günlüğünü okuyup birden 16 yaşında olgun bir kıza dönüşebiliyor? Bizim izlediğimiz karakter her sabah yeniden doğan birine pek benzemiyordu. Onun hikayesini izlerken 50 First Kisses filmini de bol bol andım. Bir de o elini ağzına götürüp utangaç gözlerle Renji'ye bakış yok mu? En nefret ettiğim kız tipi. Bu tür bakışlar daha ziyade işim olmaz'lerde karşımıza çıkar diye biliyordum ben. Bkz. Tamete Eyes Neşeli görünümünün ardında kırık bir kalp saklayan (!) Miyako seride en sinir olduğum karakterdi herhalde. Lise tecrübesi yaşamış pek çok bayan arkadaşın kendisine sinir olacağı bir tip bu Miyako. Aslında çok iyi kalpliymiş de, öyle de, böyle de.. Külahıma anlatsınlar.
Hikayesi ve karakterleriyle benden en fazla 4 puan alabilecek bu seriye müzikleri ve harika arka plan çizimleri yüzünden iki puan daha ekledim.
Ef a tale of memories
'Eh işte' diyeyim.Serinin benim için zaman kaybı olmasını önleyen tek şey Chihiro'nun hikayesiydi.
'Eh işte' diyeyim.Serinin benim için zaman kaybı olmasını önleyen tek şey Chihiro'nun hikayesiydi.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
princess tutu 8/10
harika bir animeydi ama sonunu ve baleyi sevmediğimden 2 puan kırdım ama harikaydı
harika bir animeydi ama sonunu ve baleyi sevmediğimden 2 puan kırdım ama harikaydı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
princess tutu 9/10
- Spoiler:
- sonu hakkında sevmediğim şey ahirunun insan olmayışıydı burdan 1 puan kırdım bunun dışında harika bir seriydi
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sakura hime; neden spoiler butonu kullanmadığını soruyor ve buradan en içten sevgilerimi yolluyorum. Daha serinin ilk bölümünü izlemiş olan ben, artık sonunu merak etmiyorum.
Garei Zero bitti. Güzel seri ama sonunda insanın aklında hala bazı sorular kalıyor. 8/10
Garei Zero bitti. Güzel seri ama sonunda insanın aklında hala bazı sorular kalıyor. 8/10
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
AnTiOkSiDaN demiş ki:Sakura hime; neden spoiler butonu kullanmadığını soruyor ve buradan en içten sevgilerimi yolluyorum. Daha serinin ilk bölümünü izlemiş olan ben, artık sonunu merak etmiyorum.
çok özür dilerim bir anlık dalgınlığıma geldi halbuki diğer başlıkda kullanmıştım çok çok özür dilerim umarım izlersin çünkü çok farklı olaylar oluyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
az önce fate stay night ı bitirdim amaaa :
- Spoiler:
- o nasıl sondur öyle ya ! aglamamk için zor tuttum kendimi. saber ölmemeliydi
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cowboy Bebop over.
See you next time space cowboy
See you next time space cowboy
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
prenses tutu çok güzeldi.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Night Wizard daha yeni biti 10 üserdine 7,6 bence konu ve anlantimda bazi -ler var ama genel olarak yelenceli ve hoş iyi vakit gecimek isteyenler izlemeli ama gülmekten sizi katyamayacai kesin
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
zero no tsukaima güzel eğlenceli bir seriydi. bazı yerlerinde güldürdü beni. canı sıkkın olanlar izlemeli..
ga rai zero süper bir seriydi özellikle son bölünde ağlıyacaktımm. çizimler, müzikler gerekse konu olarak güzel bir seriydi..
ga rai zero süper bir seriydi özellikle son bölünde ağlıyacaktımm. çizimler, müzikler gerekse konu olarak güzel bir seriydi..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
princess tutu 10/10 sadece müzikleri bile yeter bana...güzel bi kurguya sahipti sadece sonunu biraz...
- Spoiler:
- mytho ve rue yi daha enbaştan tahmin etmiştim ki zaten princess tutu nun kaderinde prens ile bi birliktelik söz konusu değildi ama ahiru ve fakir içinde bişeyler bekliyodum açıkçası ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Fate Stay Night-Full Metal Alchemist
ShadowFalcon- Yeni Üye
Ruh Hali :
favori iki serimi bitirmissin begendiğini düşünüyorum.ShadowFalcon demiş ki:Fate Stay Night-Full Metal Alchemist
Seri denmesede en son XXX holic Ova bitti.
Hoshi No koe (7/10)
Gerçekten çok hoştu. Çizimleri biraz kötü olsada konusu ve sunduğu atmosfer çok güzeldi ama... ama belki daha güzel bi son iyi olurdu.
Ristorante Paradiso (9.9/10)
Gerçekten güzel bir seriydi. Çizimler çok kaliteliydi ve özellikle arkaplanlar çok özel hissettiriyodu. Konusu ve karekterlerde çok iyiydi. Birbirine benziyen hiç bi karekter yoktu. Tamamiyle özel ve gerçeksiydi. Ayrıcı opening ve enging şarkılarıda övgüye değer. 0.1 puanı kırma sebebim ise son ending te tüm karekterleri göstermesini istiyodum ama duvarda restoranla ilgi fotorafları gösterdiler :/ Ama o da güzeldi. Tamamiyle İtalya havasını verdi seri. Bazen Japonca konuştuklarını ( ki bol bol italyanca kelime geçiyo da ) bile tamamiyle italyanca sanıp iyici sarıyo seri Umarım karşıma böyle kaliteli karekterlerin olduğu bir anime daha çıkar
Gerçekten çok hoştu. Çizimleri biraz kötü olsada konusu ve sunduğu atmosfer çok güzeldi ama... ama belki daha güzel bi son iyi olurdu.
Ristorante Paradiso (9.9/10)
Gerçekten güzel bir seriydi. Çizimler çok kaliteliydi ve özellikle arkaplanlar çok özel hissettiriyodu. Konusu ve karekterlerde çok iyiydi. Birbirine benziyen hiç bi karekter yoktu. Tamamiyle özel ve gerçeksiydi. Ayrıcı opening ve enging şarkılarıda övgüye değer. 0.1 puanı kırma sebebim ise son ending te tüm karekterleri göstermesini istiyodum ama duvarda restoranla ilgi fotorafları gösterdiler :/ Ama o da güzeldi. Tamamiyle İtalya havasını verdi seri. Bazen Japonca konuştuklarını ( ki bol bol italyanca kelime geçiyo da ) bile tamamiyle italyanca sanıp iyici sarıyo seri Umarım karşıma böyle kaliteli karekterlerin olduğu bir anime daha çıkar
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
xxxholic:kei
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Full Metal Panic 8/10
Eğlenceli bir seriydi.Yer yer çok güldürdüğü oldu.Özellikle Sousuke'nin okula alışma çabalarında.Yeni sezonunu izlemek zamanıdır şimdi.
Eğlenceli bir seriydi.Yer yer çok güldürdüğü oldu.Özellikle Sousuke'nin okula alışma çabalarında.Yeni sezonunu izlemek zamanıdır şimdi.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Ga-Rei Zero
ShadowFalcon- Yeni Üye
Ruh Hali :
26 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
26 sayfadaki 37 sayfası