En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
27 sayfadaki 37 sayfası
27 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
trinity blood bitti sonunda
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sayonara Zetusbou Sensei'yi bitirdim dün ^^
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
NHK ni Youkoso 9/10
Benim için gerçekten farklı bir deneyimdi. Listemde her türden anime olsun istiyorum. Komedi için de NHK ni Youkoso'da karar kılmıştım. Ama büyük bir yanılgıya düşmüşüm. Zira bu anime kesinlikle komedi değil. Başlarda 5-6 bölüm gülebilirsiniz, ama Satou'yla kendinizi özdeşleştirdikçe o karanlık odaya kendinizi de hapsediyorsunuz.
Bu da beni daha çok etkiledi. Çünkü seri hayal kurmanıza çok izin vermiyor. Olabildiğince insafsız, "Sen bu animeye gerçeklerden kaçmak için geldin, ben yüzüne gerçeği vuracağım." diyor. Toz pembe sonlara alışkın seyirci, NHK ni Youkoso'nun karanlık dünyasıyla karşılaşınca dengesini kaybediyor. Animeyle çok ilgilenmeyen birini pek etkilemez belki de, ancak bir Satou olma yolunda hızla ilerleyen bizim gibilerin yüzüne inen koca bir tokat NHK ni Youkoso. Yapımında emeği geçen herkese, özellikle orijinal romanın yazarı Tatsuhiro Takimoto'ya burdan saygılarımı sunuyorum. (İsimler aynı olunca yazarın kendi hayatını anlatıp anlatmadığı konusunda şüpheye düştüğmü de itiraf etmeliyim.) Tek tip animelere saplanıp kalmamış, farklı yapımlara açık olan herekese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Benim için gerçekten farklı bir deneyimdi. Listemde her türden anime olsun istiyorum. Komedi için de NHK ni Youkoso'da karar kılmıştım. Ama büyük bir yanılgıya düşmüşüm. Zira bu anime kesinlikle komedi değil. Başlarda 5-6 bölüm gülebilirsiniz, ama Satou'yla kendinizi özdeşleştirdikçe o karanlık odaya kendinizi de hapsediyorsunuz.
- Spoiler:
- Ben seri boyunca hayatından bir çıkış yolu bulabilmesini istemiştim. Bu kadar düştükten sonra Yamazaki'yle yaptıkları oyun birileri tarafından keşfedilecek, finalde hepsini aydınlık bir geleceğe bakarken bırakacaktık. Ama Yamazaki kaçmaya çalıştığı hayatına geri döndü. Satou, Süper Satou'ya dönüşemedi.
Bu da beni daha çok etkiledi. Çünkü seri hayal kurmanıza çok izin vermiyor. Olabildiğince insafsız, "Sen bu animeye gerçeklerden kaçmak için geldin, ben yüzüne gerçeği vuracağım." diyor. Toz pembe sonlara alışkın seyirci, NHK ni Youkoso'nun karanlık dünyasıyla karşılaşınca dengesini kaybediyor. Animeyle çok ilgilenmeyen birini pek etkilemez belki de, ancak bir Satou olma yolunda hızla ilerleyen bizim gibilerin yüzüne inen koca bir tokat NHK ni Youkoso. Yapımında emeği geçen herkese, özellikle orijinal romanın yazarı Tatsuhiro Takimoto'ya burdan saygılarımı sunuyorum. (İsimler aynı olunca yazarın kendi hayatını anlatıp anlatmadığı konusunda şüpheye düştüğmü de itiraf etmeliyim.) Tek tip animelere saplanıp kalmamış, farklı yapımlara açık olan herekese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Birkaç ay önce bitirdiğimde yazmak isteyip de yazamadığım şeyleri yazmış düşüncelerimi aynen dile getirmişsin çok yaşa Kitiara-oneesan!
Çok teşekkürler Ben de çok sevdiğim bir arkadaşımın övgüsü üzerine izlemeye karar vermiştim. Ama karşılaştığım bazı sahnelerde gözlerim yaşardı.
- Spoiler:
- Özellikle Misaki'nin geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrendiğimde çok kötü oldum.
Sengoku Basara (Devil Knights)
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
Higashi no Eden __ 8,2/10
Öyle harika bir giriş bölümünden sonra beklentim çok yükseldi ama ilerledikçe durağanlaştı, finali ise fazla basitti. Umarım çıkacak filmleri bu eksikliği giderir.
Öyle harika bir giriş bölümünden sonra beklentim çok yükseldi ama ilerledikçe durağanlaştı, finali ise fazla basitti. Umarım çıkacak filmleri bu eksikliği giderir.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
K-ON! __ 8/10
Türüne göre oldukça güzeldi, o kadar sevimli çizilmiş ki izlerken eriyesim geldi, sıkıntımı alıp götürdü.
Türüne göre oldukça güzeldi, o kadar sevimli çizilmiş ki izlerken eriyesim geldi, sıkıntımı alıp götürdü.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Macross Frontier....
Uzun zamandır sonunu keyifle izlediğim bir anime olmamıştı...
Uzun zamandır sonunu keyifle izlediğim bir anime olmamıştı...
- Spoiler:
- Sheryl ve de Ranka'nın yaptığı düetleri dinlemek bile ayrı keyif veriyordu izlerken özellikle Sheryl tamamen yok oluyor diye düşündüğüm anda Ranka'nın bir an'lık el uzatışıyla karşıma yepyeni bir Sheryl çıkışıyla ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...
Seri boyunca yüzüne işlemiş olan hüznü'yle Brera benim içime işleyen ayrı bir karakter oldu ama son 2 bölümde içindeki hüznün yüzüne yerleştirdiği o masumiyetin anlamını çözünce (gerçi Zhenya'dan aldığım spoiler ile az buçuk tahmin ediyordum ama ) ne kadar da acı verici bir hüzün olduğunu anlamış oldum....
Tek yaşadığım kötü an olan Michel'in ölümü dışında içime derin yaralar açmadığı için seri sevdiklerim arasına eklendi büyük hüzün'ler yaşadığım serileri yaşamıma soktuğum şu günlerde içimi ferahlatan bir seri izlemiş oldum,şu an içimde bir rahatlık yaşatıyorum Macross Frontier sayesinde...
Şarkıları dinlerken sözlerindeki anlamları yaşarken o derinliği hissetmek bile insanın içine işlemesi'nde büyük bir rol oynuyor Macross F'nin.
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
En son DArker Than black bitti.Gerçekten güzel bir senaryosu vardı.Son ana kadar etkileyiciliğini kaybetmiyordu.Genelde iki bölümlük hikayelerden oluşuyordu ama pek çok sempatik karakter görebildik.Olayların bazısı iyi bazısı kötü bitti.Son olarak ikinci sezon öncesi yeterli bir sondu.Seriye 9,5/10 veriyorum.Favori karkaterim Yin oldu fakat gel görki bir kukla daha çok sey beklerdim ondan romantizm acısından yetersizdi ama ikinci sezonda nasıl olur bilemem.
Naruto Shippuuden Movie 2 Kizuna
Güzeldi. Sasuke ve Narutoyu yan yana görebildik sevdiğim tarafıda bu.
Güzeldi. Sasuke ve Narutoyu yan yana görebildik sevdiğim tarafıda bu.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
claymore bitti dün, harikaydı
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sayonara Zetsubou Sensei 9/10
Çok farklı ve özgün bir seri idi.Karakterlerin her birinin kendisine özgü özellikleri çok ilgi çekiciydi.Fazlasıyla yoğundu.Bu yüzden bölümleri ard arda izlemek bazen çok zor olabiliyordu.Bol bol mesaj ve dokundurma içeriyordu.Zaten ekrandaki yazıları okuyabilmek için çoğunlukla durdurmak zorunda kalıyorsunuz.Itoshiki-sensei'nin yeni umutsuzluklarını görmek için sabırsızlanıyorum
Çok farklı ve özgün bir seri idi.Karakterlerin her birinin kendisine özgü özellikleri çok ilgi çekiciydi.Fazlasıyla yoğundu.Bu yüzden bölümleri ard arda izlemek bazen çok zor olabiliyordu.Bol bol mesaj ve dokundurma içeriyordu.Zaten ekrandaki yazıları okuyabilmek için çoğunlukla durdurmak zorunda kalıyorsunuz.Itoshiki-sensei'nin yeni umutsuzluklarını görmek için sabırsızlanıyorum
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
ShadowFalcon- Yeni Üye
Ruh Hali :
outlaw star'ı izledim. normalde bu tarz uzay macerası serileri çok sevmeme karşın 4/10 diyorum. 6 puanın tamamını konudan kırdım. müzikler güzel, hele açılış parçası "through the night" harika. çizimlere bakmıyorum zaten, benim için önemli değil. tavsiye etmiyorum açıkçası. ben bile bitirirken konsantre olamadım. hiç yapmadığım birşeydir mesela bölüm açıkken cep telefonundan mesaj bile yazdım durdurmadan. sırf başladım diye bitirdim.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Chrno Crusade.. keşke bu kdr dini alıntılar, yüceltmeler olmasaymış ama gene de iyi bi seriydi..
isobel- Isınan üye
Eureka Seven __ 9,5/10
Çok beğendim. En çok beraber görmek istediğim çiftlerden biri oldu "Eureka & Renton". Arada bazı gereksiz bölümler olsada izlerken hiç sıkılmadım. Serideki karakter gelişimi ve duygusallık çok etkileyiciydi.
Çok beğendim. En çok beraber görmek istediğim çiftlerden biri oldu "Eureka & Renton". Arada bazı gereksiz bölümler olsada izlerken hiç sıkılmadım. Serideki karakter gelişimi ve duygusallık çok etkileyiciydi.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ilk ve tek
death note
death note
mavi_61- Aktif üye
Ruh Hali :
Macross Zero...
Yorumlarımı Macross Frontier başlığına yazmayı uygun gördüm
Yorumlarımı Macross Frontier başlığına yazmayı uygun gördüm
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Murder prenses bitti bugun.Gerçekten hoştu aksiyon olay örgüsü 6 bölümlük bir seri için yerli yerinde işlenmiş.Özelliklede acılış ve kapanış şarkıları süper.
Higurashi No Naku Koro Ni Kai 10/10
Diğer sezona göre aksiyonun az ama bana göre güzel olduğu ve herşeyin bir bir açıklandı Rena her zaman ki gibi süper ya " Kawai Eve Götürmek İstiyorum" demesi yok mu Hanyuuda seriye güzellik katmış. Sırada Rei var.
Diğer sezona göre aksiyonun az ama bana göre güzel olduğu ve herşeyin bir bir açıklandı Rena her zaman ki gibi süper ya " Kawai Eve Götürmek İstiyorum" demesi yok mu Hanyuuda seriye güzellik katmış. Sırada Rei var.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
scrapped princess değişik bir animeydi zamanınız varsa izleyin 6,5/10
tytania 5/10 ki 5 de fazla ama ne diyim sevdiğim bi tarz uzay savaşları...starship operators ...7/10
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
27 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
27 sayfadaki 37 sayfası