En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
29 sayfadaki 37 sayfası
29 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
School Rumble süper ya zavallı Harima XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Eureka seven i bitirdim..Ya ilk 20 bölüm gerçekten sıktı ama sonrası ve özellkle 35. bölümden den sonrs süperrrrdi...
brisingr- Aktif üye
Ruh Hali :
xxxHOLİC shunmuki 10/10 işler iyicene karıştı tsubasayı izlemek için sabırsızlanıyorum yazılacak ve tartışılacak çok şey var aslında ama önce tsubasa ovasını izlemem gerek
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
d.gray man 8/10 puan kırılacak çok yer var aslında ya neyse güzeldi son bölümleri
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera izledi birlikte lavi ve kanda için kyaaaa yaptık. ben de izleyince tam delirrcez sanırım resım paylasımı yetmıo artık kandamı canlı canlı görmek istiyorumsera myu demiş ki:d.gray man 8/10 puan kırılacak çok yer var aslında ya neyse güzeldi son bölümleri
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kanda sana üzüm yedirsin emiyuuki_cross demiş ki:sera izledi birlikte lavi ve kanda için kyaaaa yaptık. ben de izleyince tam delirrcez sanırım resım paylasımı yetmıo artık kandamı canlı canlı görmek istiyorumsera myu demiş ki:d.gray man 8/10 puan kırılacak çok yer var aslında ya neyse güzeldi son bölümleri
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
The Meloncholy of Haruhi Suzumiya (10/9)
Güzel bir animeydi aynı derecede garipti. Asahina Mikuru süper ya "Gizli Bilgi" demesi kawailikti resmen XD Kyona acıdım hiçbir şey yapmak istemiyor zorla yaptırılıyor her şeye. Kapanış şarkısında bile dansı isteğiyle yapmıyor XD
Güzel bir animeydi aynı derecede garipti. Asahina Mikuru süper ya "Gizli Bilgi" demesi kawailikti resmen XD Kyona acıdım hiçbir şey yapmak istemiyor zorla yaptırılıyor her şeye. Kapanış şarkısında bile dansı isteğiyle yapmıyor XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
sumomomomomomo tam olarak neresinden ayırıcağımdan emin olamadığım için birleştirip yazdım 7/10
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
shakugan no shana 9/10 çok güzel bir seriydi yarın filmini izlicem sonra da ikinci sezona başlıcam bu seride ki shana karakterini toradoradaki taiga ve zero no tsukaima daki louis den daha çok sevdim tabi isimleri yanlış yazmış olabilirim
Ruh Hali :
Neon Genesis Evangelion & Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion ___ 10/10
Sıradan bir seri havası ile başlayıp ilerledikçe gerilim ve psikolojik baskısı yükseldi, o kadar ki bazı anlar ve olaylarda kasılmaktan terledim. Bu tempo böyle birde giderek artarken birkaç damarı çatlatıcam dedim. Seride yaşananlardan sonra beynim sulanmışken birde son 2 bölümde izlediklerime hiçbir anlam yükleyemememle nöronlarım çalışmaz faliyete geldi. Kasılmaktan kalan ağrılarım yanıma kaldı.
Neyse o son iki bölümü geride bırakmaya çalışıp gerçek anlamda devamı sayılacak "The End of Evangelion" filmini izlemeye başladım. Tabi bu seferde psikolojik gerilim ve anlam kargaşası kaldığı yerden artarak devam etti, karakterler o denli etkiledi ki bu baş ve kas ağrısına dönüştü. Karakter psikolojisi çok başarılı ve gerçekçiydi, seride sürükleyici.
Neyse severim böyle seriler ama bir süre kafa dinlemek en iyisi...
Birde Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth filmini izledim ama serinin özet tarzı olduğundan pek önemli de değil.
Sıradan bir seri havası ile başlayıp ilerledikçe gerilim ve psikolojik baskısı yükseldi, o kadar ki bazı anlar ve olaylarda kasılmaktan terledim. Bu tempo böyle birde giderek artarken birkaç damarı çatlatıcam dedim. Seride yaşananlardan sonra beynim sulanmışken birde son 2 bölümde izlediklerime hiçbir anlam yükleyemememle nöronlarım çalışmaz faliyete geldi. Kasılmaktan kalan ağrılarım yanıma kaldı.
Neyse o son iki bölümü geride bırakmaya çalışıp gerçek anlamda devamı sayılacak "The End of Evangelion" filmini izlemeye başladım. Tabi bu seferde psikolojik gerilim ve anlam kargaşası kaldığı yerden artarak devam etti, karakterler o denli etkiledi ki bu baş ve kas ağrısına dönüştü. Karakter psikolojisi çok başarılı ve gerçekçiydi, seride sürükleyici.
Neyse severim böyle seriler ama bir süre kafa dinlemek en iyisi...
Birde Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth filmini izledim ama serinin özet tarzı olduğundan pek önemli de değil.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
son iki bölüm animeyi sonlandırmak amacıyla yapılmış bu nedenlede daha önceki bölümlere pek uyumlu olmamış hatta kafa karıştırıcı bi hal almıştı...haliyle konu mangasında devam etmişti ama ordada olaylar sonuçlanmadı...meyday demiş ki:Seride yaşananlardan sonra beynim sulanmışken birde son 2 bölümde izlediklerime hiçbir anlam yükleyemememle nöronlarım çalışmaz faliyete geldi. Kasılmaktan kalan ağrılarım yanıma kaldı.
- Spoiler:
- mangasıda şu an nihayi bi sona sahip değil en son selee nerd e doğrudan saldırıya geçti falan filan yani iş eva vs angel olmaktan çıktı tamamiyle
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Mangasında olanlar şu an End Of Evangelion'da olanlarla aynı. Mangası'nın animesinden öyle çok büyük farkları olduğunu düşünmüyorum.Son 2 bölüm de anlaması zor ama anlayana şaheser gibi gelen 2 bölümdür. Birçok sorunun cevabını almıştım o 2 bölümde. End Of Evangelion ise benim için gelmiş geçmiş en iyi filmdir. Sadece animeler için söylemiyorum bunu dünya üzerindeki bütün filmler için End Of Evangelion'un sonrasını anlatan bir Doujin manga da var.Evangelion: Re-Take. Gerçekten harika bir senaryoya sahip ve beklediklerimi sonuna kadar verdi. Tek sorunu içine h... karıştırılmış olması ki doujinlerin genelinde bu kaçınılmaz bir şey. Artık satış stratejisi midir yoksa adam gerçekten cinsellik mi katmak istemiştir bilinmez ama Re-Take'i benim gibi hardcore Evangelion fanıysanız kesinlikle okuyun.
net bi son için ginede diğer filmleri beklemek zorundayız sanırım ...manga ile olcak iş deil çünkü http://www.onemanga.com/Neon_Genesis_Evangelion_Gakuen_Datenroku
re take dediğin bu değidi sanırım ...
re take dediğin bu değidi sanırım ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Değil benim dediğim manga doujin. Yani resmi değil. Senaryo mükemmeldir ama. Evangelion'un finali içinse End Of Evangelion'u izlemek yeterlidir Oldukça açık ve nettir. İsminden bellidir ne olduğu. Yeni çıkan film serisi ise alternatif bir evrendir ve bir önceki serinin finalini sakın ola o filmlere bağlamayın. Tamamen farklı bir Evangelion evreni o filmler. Eski seri End Of Evangelion'la birlikte sona erdi. Oldukça da harika bir finaldi bana göre.
En son Exile Falcon tarafından C.tesi 25 Tem. - 17:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bence de güzel bi finaldi di
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Cowboy Bebop 10/10
Süper bir seriydi. 4lü takım süperdi. Sonlara doğru üzdü beni ama neyse. Eğlenceli bir anime ve 1998de olmasına rağmen çok güzeldi. Yeni animelere bin basar nitelikteydi. En son bölümde şok oldum böyle olmasını beklemiyordum. Spoileri bitirmeyen okumasın.
Süper bir seriydi. 4lü takım süperdi. Sonlara doğru üzdü beni ama neyse. Eğlenceli bir anime ve 1998de olmasına rağmen çok güzeldi. Yeni animelere bin basar nitelikteydi. En son bölümde şok oldum böyle olmasını beklemiyordum. Spoileri bitirmeyen okumasın.
- Spoiler:
- Spike öldü. Moviesi 2001 yılında yapılmış. Acaba animeyle alakası var mı bu movienin eğer varsa Spike ölmedi
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
maalesef filmi hikayenin devamı değil. Bir yan senaryo. Bleach veya Naruto filmleri gibi
Exile Falcon demiş ki:maalesef filmi hikayenin devamı değil. Bir yan senaryo. Bleach veya Naruto filmleri gibi
Tamam o zaman yazık oldu Faye'ye.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Michiko to Hatchin 7/10
gözümde biras fazla büyütmüşüm izlemeden önce onun verdigi hafif bi hayal kırıklıgı ve sonunun beni tatmin etmemesi dışında güsel bi seri
gözümde biras fazla büyütmüşüm izlemeden önce onun verdigi hafif bi hayal kırıklıgı ve sonunun beni tatmin etmemesi dışında güsel bi seri
isobel- Isınan üye
Hetalia Axis Powers çok vasattı 4/10.
Daha güzel espriler bulmalılardı. Bitirebilmek tam bir işkenceydi.
Daha güzel espriler bulmalılardı. Bitirebilmek tam bir işkenceydi.
En son gundamaster tarafından Paz 26 Tem. - 17:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
tale of genji 7/10 hikaru genji nin yaşamını konu alan bi yapım ve tarihi özellikleri var diye izledim ama...finali pek tatmin edici olmadı açıkçası ....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Zorla bitti FSN...
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Macross Frontiar nostalji arayanları bir nebze tatmin edebilir ama müzikal olarak ele alırsak harika bir seri.
paradise kiss daha önce böyle bir seri izlememiştim ilginç ve güzel bir seriydi beni sıkmadı 7/10
Ruh Hali :
Ga-Rei Zero, mükemmeldi...
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
29 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
29 sayfadaki 37 sayfası