En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
33 sayfadaki 37 sayfası
33 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
lovely complex an itibariyle bitti. 24 bölüm animeyi 1 günde bitirdim.
kahretsinnnn,olamazzzzz böyle tatlı bi anime olamaz . hayatımın animesi bu olmalı, müthişşşşşş . izlediğim en harika shoujo animeydi.
izlerken bu kadar güldüğümü bi yandan da bu kadar hüzünlendiğimi aynı anıme ıcınde yaşadığımı hatırlamıyorum . inanılmaz komikti. gülmekten ne hallere girdiğimi bi ben bilirim.
risa çok cesaretli .çok acıdım bu kıza ya... sonunda otaninin aptallığı geçtide anladı herşeyi. otani de çok şekerr . o küçücük boyuyla inanılmaz kawai,kawai,kawaiiiiiii o yuvarlak tokaları saçına taktığında bittim,nasıl bir şekerlik yaaa.
diğer shoujolardan farklı olarak aşk itirafını son bölüme saklayıp animeyi bitirme gibi sıradan bi yola başvurmamasına bayıldım. bikaç bölüm içinde ortaya çıktı ve anime komikliğini buna borçlu bence. klasik olarak kızların saçını tek tip yapıp aynı saç ve kıyafetlerle bitirme alışkanlıgı bunda yoktu. risayı şekilden şekile somuşlardı. iyi de olmuştu.
ayrıca 2.sezonun kapanış parçası çok cici. BON BON BON.....
kahretsinnnn,olamazzzzz böyle tatlı bi anime olamaz . hayatımın animesi bu olmalı, müthişşşşşş . izlediğim en harika shoujo animeydi.
izlerken bu kadar güldüğümü bi yandan da bu kadar hüzünlendiğimi aynı anıme ıcınde yaşadığımı hatırlamıyorum . inanılmaz komikti. gülmekten ne hallere girdiğimi bi ben bilirim.
risa çok cesaretli .çok acıdım bu kıza ya... sonunda otaninin aptallığı geçtide anladı herşeyi. otani de çok şekerr . o küçücük boyuyla inanılmaz kawai,kawai,kawaiiiiiii o yuvarlak tokaları saçına taktığında bittim,nasıl bir şekerlik yaaa.
diğer shoujolardan farklı olarak aşk itirafını son bölüme saklayıp animeyi bitirme gibi sıradan bi yola başvurmamasına bayıldım. bikaç bölüm içinde ortaya çıktı ve anime komikliğini buna borçlu bence. klasik olarak kızların saçını tek tip yapıp aynı saç ve kıyafetlerle bitirme alışkanlıgı bunda yoktu. risayı şekilden şekile somuşlardı. iyi de olmuştu.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
natsu no sora
lamune
ikisinin de sonunu zor getirdim. benim için zaman kaybıydı.
lamune
ikisinin de sonunu zor getirdim. benim için zaman kaybıydı.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
black lagoon2nd 9/10 tek diyeceğim 1.sezonu sadece 2.sezona hazırlık olsun die izlein
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ıtazura na kiss : çizimleri beni pek tatmin etmesede güzel bir seriydi. 6/10
to love -ru : yeryer komik olan bana göre zamanı olan arkadaşların izlemesi biraz neşelenmesi için izlenebilir ama seriden çokta birşey beklemeyin 5/19
to love -ru : yeryer komik olan bana göre zamanı olan arkadaşların izlemesi biraz neşelenmesi için izlenebilir ama seriden çokta birşey beklemeyin 5/19
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Black Cat 8/10
bu kdr begenicegimi düşünmemiştim açıkçası boş zamanda izlenir diodum ama karakterleri, esprileri, absurdlugu() beni kendine bagladı Tengen Toppa.ya benzettim ztn çogu yerini
bu kdr begenicegimi düşünmemiştim açıkçası boş zamanda izlenir diodum ama karakterleri, esprileri, absurdlugu() beni kendine bagladı Tengen Toppa.ya benzettim ztn çogu yerini
isobel- Isınan üye
cobra bitti ne kadar fantastik olduğunu unutmuşum; kum denizinde falan yüzmeler vs. sonunu hatırlamıyordum tekrar izlemek iyi oldu. güzel bir son yapmışlar ama son bölümde harcananlara üzüldüm doğrusu.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
GTO bitti çok güzel bir seriydi 9/10 eski serilerin yeri bir ayrı
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Darken Than Black. Amcalar yapmış bizde oturup zevkle izledik başalarda bu kadar sevecegimi düşünmemiştim konu kopuk gibi gelmişti. Ancak en saçmamsı gelen diyalog bile daha sonra anlam kazanıyor. Aksiyon seviyesi doyurucu herşeyi yapabilecek gibi duran yüklenicilerinde basit hataları olabiliyor buda bana göre gerçekciligi destekliyor...
10/8
10/8
haganeno- Mesaj Sayısı : 7
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:lovely complex an itibariyle bitti. 24 bölüm animeyi 1 günde bitirdim.
hihehehihhihiheh!!!!!!!!! Katılıyoruumm!! Benim de son bitirdiğim animedir, dün bitti ve ben de çok beğendim. Otani kadar tatlı bi şey nasıl gelmiş dünyaya yaaa HAN-YAN!
- Spoiler:
- Risa nın verdiği kazağı giyince çok şirin olmuuştuu
- Spoiler:
- son bölümdeki model halina hayran oldum, ama bizim doğal risamız daha tatlı galiba
Haibane Renmei 7/10
Konusu ilginç bir anime.Rakka adlı bir haibanenin kozasını kırıp dışarı çıkması ile başlıyor.Haibaneler hakkında genel bilgiler ve günlük yaşamdan kesitler tadında ilerliyor seri.Başları sıkıcı gelebilir bu yüzden.Sonlara doğru tam ilginçleşecek seri derken de hop bitiveriyor.Ucunda Abe Yoshitoshi olunca daha farklı şeyler bekliyor insan.Hikaye daha fazla dallanıp budaklanabilirdi.Çoğu konu bir kez açılıp kapandı gitti.Yine de kafa dinlemek için ideal bir seri bence.
Not:Ana karakterlerden Rakka dış görünüş itibari ile Lain'e benziyor.
Konusu ilginç bir anime.Rakka adlı bir haibanenin kozasını kırıp dışarı çıkması ile başlıyor.Haibaneler hakkında genel bilgiler ve günlük yaşamdan kesitler tadında ilerliyor seri.Başları sıkıcı gelebilir bu yüzden.Sonlara doğru tam ilginçleşecek seri derken de hop bitiveriyor.Ucunda Abe Yoshitoshi olunca daha farklı şeyler bekliyor insan.Hikaye daha fazla dallanıp budaklanabilirdi.Çoğu konu bir kez açılıp kapandı gitti.Yine de kafa dinlemek için ideal bir seri bence.
Not:Ana karakterlerden Rakka dış görünüş itibari ile Lain'e benziyor.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
sekirei'yi bitirdim dün gece.
güzeldi ama sanki yarım kaldı böyle, devamı gelir sanırım
güzeldi ama sanki yarım kaldı böyle, devamı gelir sanırım
PinkLemonade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Devamı manga olarak geliyor ışıl.animesini bekleyen de çok zaten.
Ownd- Isınan üye
Ruh Hali :
bu gece de elfen lied'e başlayıp bitirdim.
ne seriydi ya öyle, ağla ağla işim bitti. tek kelimeyle mükemmeldi
ne seriydi ya öyle, ağla ağla işim bitti. tek kelimeyle mükemmeldi
Ruh Hali :
Black Lagoon 10/9
Süper bir seriydi. Ne zamandan beri bu kadar süper aksiyon izlememiştim. Gerçekten güzel oldu. Openingde bir harika süper ötesi şarkı. Karakterler desen onlarda muhteşem. Revy ve Rock hepsi süperler. 1 puanı nereden kırdın derseniz Rock şu gömleğini değiştirmediği için ve madem o grupta birkaç şey öğrenip aksiyona girmesi lazım. Sigara ve bira iç aklını kullan nereye kadar
Süper bir seriydi. Ne zamandan beri bu kadar süper aksiyon izlememiştim. Gerçekten güzel oldu. Openingde bir harika süper ötesi şarkı. Karakterler desen onlarda muhteşem. Revy ve Rock hepsi süperler. 1 puanı nereden kırdın derseniz Rock şu gömleğini değiştirmediği için ve madem o grupta birkaç şey öğrenip aksiyona girmesi lazım. Sigara ve bira iç aklını kullan nereye kadar
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bu gece de fruits basket'i bitirdim. çok masum bi seriydi iyi diyelim
Ruh Hali :
gece toradorayı bitirdim güzeldi ama sonu pek iyi değildi ama yine güzel bi seri tavsiye ederim
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
death note'u bitirdim. çok heycanlı,sürükleyici bir seriydi. ancak
- Spoiler:
- L nin ölümünden sonra beni sıkmaya başladı,fakat son 3 bölümü harikaydı.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yehhu yeni bir Lci
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Witchblade bitti dün. Seslendirme kadrosu için izlenmesi gerekir ama çok ümit bağlanması beğenisizliğe sebep olabilir. Uyarmadı demeyin.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Black Lagoon: The Second Barrage 10/9
İlk seriye göre dahada sevdim bu sezonu ancak. Hala Rock kıyafetini değiştirmedi o yüzden 9
İlk seriye göre dahada sevdim bu sezonu ancak. Hala Rock kıyafetini değiştirmedi o yüzden 9
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Kanka sende yani 1 puanı kırdığın yere bak Zaten Rock öyle giyindiği için bile ayrı bi hava katıyor Bence 10 üzerinden 10 luktur
Underfined- animeso
Ruh Hali :
higurashi no naku koro ni 1 bitti:D
başlarda kafam karışsada sonradan seriye alıştım
ayrıca sezon finali yapmalarına ragmen güzel bi sondu bence
9-10 veryorum^^
başlarda kafam karışsada sonradan seriye alıştım
ayrıca sezon finali yapmalarına ragmen güzel bi sondu bence
9-10 veryorum^^
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Bitireli birkaç gün oldu ama buraya yazmadım sanıyorum
Kara No Kyoukai'nin 6 filmini de izledim...
Filmlere gelince her şey mükemmel,ilk sahne merak uyandırıyor videoyu açıp da izlemeye başladığınız an'da,sonrası zaten daha da içine çekiyor diyebilirim izlerken evet belki kopukluk hissetmiş olabilir izleyenler ama benim için asla böyle bir sorun yoktu diyebilirim...İzlerken verilen tarihleri benimsedği sürece izleyici kesinlikle nerde hangi olayın yer aldığını anımsayabilecektir.Filmlerin hepsi çok güzeldi ama benim için 5.film tam bir zirveydi o binanın sarmalında ben de kendime yer edindim diyebilirim,kötü karakter tasarımları her zamanki gibi süperdi,Type Moon kesinlikle kötü karakter tasarımında en iyi yapımcı bence,bu işi gerçekten de özümlemişler çünkü bana göre kötü karakterler daha çok önemli bir anime yapımında...
Konu zaten ilgimi çektiği için başlamıştım bu filmler serisine,müzik konusuna gelince her filmde ayrı bir şölen sunuyor sanki bize,ortak müzikler olsa da sanki ilk defa dinliyormuş hissi verdi bana her yeni bir olayda dinlediğim için kesinlikle melodileri cezbediyordu...
Geçişler konusuna gelince geçmiş-gelecek olgusunu çok iyi işlemişler zaman arası ya da olaylar arası geçişler gerçekten de mükemmeldi,diğer sahneye atlarken hiçbir noksanlık yaşamadım diyebilirim..
Kara No Kyoukai'nin 6 filmini de izledim...
Filmlere gelince her şey mükemmel,ilk sahne merak uyandırıyor videoyu açıp da izlemeye başladığınız an'da,sonrası zaten daha da içine çekiyor diyebilirim izlerken evet belki kopukluk hissetmiş olabilir izleyenler ama benim için asla böyle bir sorun yoktu diyebilirim...İzlerken verilen tarihleri benimsedği sürece izleyici kesinlikle nerde hangi olayın yer aldığını anımsayabilecektir.Filmlerin hepsi çok güzeldi ama benim için 5.film tam bir zirveydi o binanın sarmalında ben de kendime yer edindim diyebilirim,kötü karakter tasarımları her zamanki gibi süperdi,Type Moon kesinlikle kötü karakter tasarımında en iyi yapımcı bence,bu işi gerçekten de özümlemişler çünkü bana göre kötü karakterler daha çok önemli bir anime yapımında...
Konu zaten ilgimi çektiği için başlamıştım bu filmler serisine,müzik konusuna gelince her filmde ayrı bir şölen sunuyor sanki bize,ortak müzikler olsa da sanki ilk defa dinliyormuş hissi verdi bana her yeni bir olayda dinlediğim için kesinlikle melodileri cezbediyordu...
Geçişler konusuna gelince geçmiş-gelecek olgusunu çok iyi işlemişler zaman arası ya da olaylar arası geçişler gerçekten de mükemmeldi,diğer sahneye atlarken hiçbir noksanlık yaşamadım diyebilirim..
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Great Teacher Onizuka | 8,7/10
Seriye başlayıp Onizuka'yı tanıyınca dumur oldum resmen.
Serinin ortasındaki gereksiz bölümlerde ise sıkıldım. Van kedisi gibi gözleri olan Urumi Kanzaki karakterinin o harika potansiyalinin birkaç bölüm dışında hiç kullanılmaması ve Kikuchi gibi bir karakterin gölgesinde kalarak serinin ilerlemesini hoş bulmadım, bende hayal kırıklığı yarattı.
Seriye başlayıp Onizuka'yı tanıyınca dumur oldum resmen.
Serinin ortasındaki gereksiz bölümlerde ise sıkıldım. Van kedisi gibi gözleri olan Urumi Kanzaki karakterinin o harika potansiyalinin birkaç bölüm dışında hiç kullanılmaması ve Kikuchi gibi bir karakterin gölgesinde kalarak serinin ilerlemesini hoş bulmadım, bende hayal kırıklığı yarattı.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Lovely Complex te benimde hoşuma giden taraflarından itiraf işi bitince animenin devam etmesiydi. Ama bu konudayuuki_cross demiş ki:lovely complex an itibariyle bitti. 24 bölüm animeyi 1 günde bitirdim.
Itazuraa Na Kiss e yetişecez Aşk,itiraf,üniversite,evlilik, çocuk diye devam ediyor olaylar. Vallah uzatsalar torununu gösterceklerdi O konuda çok hoşuma gitmişti.
ferman3- Mesaj Sayısı : 2
33 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
33 sayfadaki 37 sayfası