En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
34 sayfadaki 37 sayfası
34 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
Black Lagoon bitti. Üstünde durulacak etik, toplumsal ve psikolojik bir çok nokta ve gönderme var. Gayet güzel bir yapım. Ayrıca;
Hala gülüyorum
do you know what jesus said in john, chapter 5, miss?...he said, "don't bring me any trouble, bitch."
Hala gülüyorum
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
K-ON 7,5/10
Tatlı bir animeydi + Mio-chan etkisi vardı tabii ki Yui'nin binbir surat halleri komikti ayrıca. İzlerken hiç yormayan sakin animelerden.
Tatlı bir animeydi + Mio-chan etkisi vardı tabii ki Yui'nin binbir surat halleri komikti ayrıca. İzlerken hiç yormayan sakin animelerden.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
g.ray man...
fruits basket...
fruits basket...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Witchblade 7/10
kötü değildi güzeldi ama "çok süper" diyemem.Müzikleri güzeldi özellikle 1. ending yani mamiko noto nun şarkısını beğendim 1. opening de güzeldi gerçi ama 2. opening ve ending çok hoşuma gitmedi.Dövüş sahneleri tatmin ediciydi ama arada çok gereksiz diyaloglar ve sahneler vardı bu açıdan izlerken biraz sıkıldığımı söyleyebilirim riko ve masane arasındaki bağ çok hoş işlenmişti ve özellikle son bölüm bu açıdan etkileyiciydi.Konu ve olayların işleyişi çok iyi değildi ama idare eder denilebilir.Sadece olaylar çok çabuk gelişti ve sonuçta biraz havada kalmış hissi uyandırdı bende.Çizimler fena değildi bladelerin çizimleri gayet hoştu ama normal insan çizimlerinin çok hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim
kötü değildi güzeldi ama "çok süper" diyemem.Müzikleri güzeldi özellikle 1. ending yani mamiko noto nun şarkısını beğendim 1. opening de güzeldi gerçi ama 2. opening ve ending çok hoşuma gitmedi.Dövüş sahneleri tatmin ediciydi ama arada çok gereksiz diyaloglar ve sahneler vardı bu açıdan izlerken biraz sıkıldığımı söyleyebilirim riko ve masane arasındaki bağ çok hoş işlenmişti ve özellikle son bölüm bu açıdan etkileyiciydi.Konu ve olayların işleyişi çok iyi değildi ama idare eder denilebilir.Sadece olaylar çok çabuk gelişti ve sonuçta biraz havada kalmış hissi uyandırdı bende.Çizimler fena değildi bladelerin çizimleri gayet hoştu ama normal insan çizimlerinin çok hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim
- Spoiler:
- maria karakterinin baya üzerinde durulmasına rağmen çok kolay yenilmesi bende hayal kırıklığı yarattı diyebilirim.Madem orjinalinin yenilmez olduğu biliniyordu neden bu kadar düşman çıktı hepsi bu kadar kolay yenilmese daha güzel olabilirdi
En son Lyn tarafından Perş. 27 Ağus. - 9:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Lyn- Yeni Üye
Ruh Hali :
darker than black 7/10
25 bölüm bu animeye çok fazlaydı
ama animenin ismi çok hoş
25 bölüm bu animeye çok fazlaydı
ama animenin ismi çok hoş
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
haruhi suzumiya 8/10 güzeldi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Chaos;Head
İlk beş bölümü çok güzeldi. 5. bölümden sonrası ise kötü. Sonlara doğru biraz toplarlar gibi oldu ama ilk beş bölümün yanında çok sönük kaldı. 6/10 Kesinlikle çok daha güzel olabilirmiş. Hafif Matrix'i anımsattı bana.
İlk beş bölümü çok güzeldi. 5. bölümden sonrası ise kötü. Sonlara doğru biraz toplarlar gibi oldu ama ilk beş bölümün yanında çok sönük kaldı. 6/10 Kesinlikle çok daha güzel olabilirmiş. Hafif Matrix'i anımsattı bana.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
onegai teacher 4/10 gereksiz bir seriydi bana göre... sırf başladığım için bitirdimm
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
sola 6/10
şarkısı acayip airi andırdı zaten 2 animede kafayı gökyüzüyle bozmuş ama bana biraz saçma geldi çok sevmedim bu anime çizimi bana çok sıradan ve ruhsuz geliyor
şarkısı acayip airi andırdı zaten 2 animede kafayı gökyüzüyle bozmuş ama bana biraz saçma geldi çok sevmedim bu anime çizimi bana çok sıradan ve ruhsuz geliyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Nodame Cantabile, bekldiğimden daha iyi bir sonu vardı ilk sezonun, bazı yerlerde dağıttıkları konuyu sonunda iyi toparladılar bence. (8/10)
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Dogs: Bullet & Carnage...
Animede ana öğeleri kişiliklerinde ve de yaşanmışlıklarında barındıracak olan 4 karakterimizin ortaya çıkış an'larına ana giriş modunda tasarlanmış bu 4 bölümlük Ova izlerken beni Amerikan yapımı bir film izliyormuş hissine büründürdü...
Türünün en iyileri arasında yer alabilecek bir yapım ama Ova'ları bitirdiğiniz an'dan itibaren bir Tv serisinin olması ümidini besleyerek yaşayabilirsiniz siz de,bu Ova'yı her anımışımda içimde kalan soru işaretleriyle yaşamak en kötüsü diye düşünüyorum hele ki böylesine sevgi beslemiş olduğum bir Ova olduğunu da hesaba katarsam oldukça büyük mutsuzluk yaşatacak sanırım...
Şimdi mangası sırasını beklemekte,beni oku diyerek her an gözümün önüne gelecek eminim.Bir Ova olarak nam'ını sürdürmesine karşın ben Tv serisini büyük bir heyecan ve umutla bekliyor olacağım manga'sını okumuş olsam dahi...
Animede ana öğeleri kişiliklerinde ve de yaşanmışlıklarında barındıracak olan 4 karakterimizin ortaya çıkış an'larına ana giriş modunda tasarlanmış bu 4 bölümlük Ova izlerken beni Amerikan yapımı bir film izliyormuş hissine büründürdü...
- Spoiler:
- Her şeyin başlangıcına değinilme amaçlı tasarlanmış olduğunu düşünüyorum çünkü daha mangasını okumadığım için manga ne biçimde ilerliyor neler içeriyor hiçbir fikrim yok ama konuya değinecek olursam; 4 ana karakterimizden biri olan Mihai geçmişinde üyesi olduğu mafya ailesinin oğluna-haklı sebeplerden dolayı- silah çektiği için aileden atılma nedeniyle terk ettiği şehre geri dönen en mert elanımız olarak karşımızda,Naoto ise geçmişinde kötü şeyler geçirdiği için sahip olduğu yaşama tutunan değil de tutanabileceği bir yaşamı bulup ona sahip olan cesur kişi olarak izleyicileri karşılıyor...
Mihai her insanın hayatında sığınabileceği sevecen-mafya ailesine bağlı bir üye ne kadar sevecen olabilirse ondan daha fazla olacak şekilde hatta- bir karakter onu izlerken yüzünün ardındaki masumiyeti yaşadıklarının ardındaki hüznü sanki onunla bağdaşmışçasına anlayabiliyorzunuz.
Naoto ise hayatındaki çoğu şeyi hatırlayamıyor oluşuna rağmen yaşamında güvenebilceği bir kişiye yer veriyor yanında yer alması için daha doğrusu Naoto'ya o yaşamda yer veriliyor,önceleri ürkek bir yaşam sürüyor hissi verse de zaman geçtikçe yaşamında yalnız başına yol alması gerektiğini kabul ediyor dahası kabul etmek zorunda kalıyor.
Yasak hayatlar yaşayan ya da gizli işler çeviren kişilerin bilgilerini toplayarak karşı taraftaki dünyada yer alan kişilere işlerinde kullanıcak bilgileri satarak geçimini sağlayan Badou karakteri ise çılgın ''gerektiğinde'' - sadece nikotin eksikliği yaşadığında sigara içen birisi için elbette gereken bir an - oldukça cesur olabilen karakteri yaşamımıza sokuyor,en son olarak da as'ımızı oluşturan ve ekibin olmazsa olmazlarından olacak gizemli karakteri bizlere yaşatacak
olan Badou çıkıyor karşımıza...Badou olduça eğlenceli bir karakter aslında ilk olarak yaşadığı bir olay yüzünden Mihai'ye sığınmış gibi gözükse de yaşananların sonunda asıl kişiliğini ortaya çıkarıyor bunun sonucunda Mihai dahil ben de oldukça şaşkınlık yaşamadım değil doğrusu.
Haine benliğinde kendine yer edinememiş bir karakter aslında öz'üne ulaşma çabası veriyor ama bir gün kurtardığı bir kız sayesinde az da olsa kendine dönüş yaparak kendini biraz daha izleyiciye açarak nasıl bir karakter olduğunu hissedebiliyoruz.
Konusuna dair çok güzel karakterler tasarlanmış ama ben biraz daha Ian -Mahai'nin üyesi olduğu mafya ailesinin oğlu- izlemek isterdim çünkü bence çok iyi tasarlanmış orjinal diye nitelendirebileceğim ''En iyi(!) kötü'' karakterlerden birisiydi...Biliyorum ki Mahai'ye yaşattıkları için herkes ona karşı az-ya da çok- nefret duyguları beslemiştir ama ben nedense severek izlemiştim Ian'a ait sahneleri...
Müzikleri konusundaysa bence kesinlikle baştan savma bir tarz kullanılmış,özentisiz müzik seçimleri yer almış,sahnelerde özellike aksiyon hissi veren sahnelerde eğreti duran müzik seçimleri çok iticiydi izlerken...
4 bölümlük bir ova olmasına karşın oldukça içine çeken bir serüveni var.Ben bu 4 karakterimizin yaşamlarına daha fazla tanık olmak isterdim.Daha fazla Mihai'nin yaşanmışlığını izlemek istiyorum,daha fazla Badou izleyerek ekran karşısında eğlenceli an'lar geçirmek istiyorum,daha fazla Naoto izleyerek bir şeyleri başarmanın keyfine tanık olmak istiyorum ve daha fazla Haine izleyerek yaşadığı sırlarını çözmek istiyorum...
Türünün en iyileri arasında yer alabilecek bir yapım ama Ova'ları bitirdiğiniz an'dan itibaren bir Tv serisinin olması ümidini besleyerek yaşayabilirsiniz siz de,bu Ova'yı her anımışımda içimde kalan soru işaretleriyle yaşamak en kötüsü diye düşünüyorum hele ki böylesine sevgi beslemiş olduğum bir Ova olduğunu da hesaba katarsam oldukça büyük mutsuzluk yaşatacak sanırım...
Şimdi mangası sırasını beklemekte,beni oku diyerek her an gözümün önüne gelecek eminim.Bir Ova olarak nam'ını sürdürmesine karşın ben Tv serisini büyük bir heyecan ve umutla bekliyor olacağım manga'sını okumuş olsam dahi...
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squişim o ne spoiler ödüm patladı açmamla kapamam bir oldu
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yukişim çok güzel bir Ova tadı damağımda kaldı diyebilirim
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zero no tsukaima sezon 1 .......... eğlenceli bir seriydi..7/10
En son brisingr tarafından Cuma 28 Ağus. - 0:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
brisingr- Aktif üye
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:squişim o ne spoiler ödüm patladı açmamla kapamam bir oldu
sende benim ödümü patlattın
dedim bu kızın bu baslıkta ne işi var
yoksa.... ne cabuk bitirdi dedim
korkutma beni ezgi
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Dogs: Bullets & Carnage | 6,5/10
Kesinlikle çok ilgi uyandıran karakterlere sahip olmasına rağmen potansiyali harcanmış. Aksiyon ve anlatım çok kuruydu bir türlü özümseyemedim.
Kesinlikle çok ilgi uyandıran karakterlere sahip olmasına rağmen potansiyali harcanmış. Aksiyon ve anlatım çok kuruydu bir türlü özümseyemedim.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
K-On 8/10
Kapanış şarkısı ve videosu çok çok güzeldi, Ritsu karakteri aynı bana benziyordu, şarkılar komedi ve animasyon da fena değildi. Ancak, animenin önemli bir kısmı müzikle ilgili olmadığından soğudum biraz. Ama grubun arasındaki arkadaşlık çok iyi anlatılmıştı. Bir de Yui'ye kıl oldum ve animede hiç mi erkek karakter yok yahu.
Anladım ki school & slice of life beni pek açmıyor.
Kapanış şarkısı ve videosu çok çok güzeldi, Ritsu karakteri aynı bana benziyordu, şarkılar komedi ve animasyon da fena değildi. Ancak, animenin önemli bir kısmı müzikle ilgili olmadığından soğudum biraz. Ama grubun arasındaki arkadaşlık çok iyi anlatılmıştı. Bir de Yui'ye kıl oldum ve animede hiç mi erkek karakter yok yahu.
Anladım ki school & slice of life beni pek açmıyor.
Kenichi Bitti dün
Seriyle ilgili söylemek istediklerim.Uzun zamandır bu kadar keyif alarak izlediğim nadir animelerden.İnanılmaz derecede samimi bi seriydi bu yüzden.Tek sorun Miu nun vücut hatları çok belirgin Yani biraz ayıp kaçıyor Birde Kenichi benim 2-3 yıl önceki halime çok benziyor Yani kavgadan kaçan beceriksiz zayıf fln Ama tabi artık öyle değilim bende tam puan 10/10 veriyorum.Mangasından seriye devam edeceğim.Sizde hala izlemediysen hemen deneyin...
Seriyle ilgili söylemek istediklerim.Uzun zamandır bu kadar keyif alarak izlediğim nadir animelerden.İnanılmaz derecede samimi bi seriydi bu yüzden.Tek sorun Miu nun vücut hatları çok belirgin Yani biraz ayıp kaçıyor Birde Kenichi benim 2-3 yıl önceki halime çok benziyor Yani kavgadan kaçan beceriksiz zayıf fln Ama tabi artık öyle değilim bende tam puan 10/10 veriyorum.Mangasından seriye devam edeceğim.Sizde hala izlemediysen hemen deneyin...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
NANA 10/10
- Spoiler:
- 2 kızın arkadaşlıkları güzel şekilde yaşanmıştı. Karakterlerin içinde hep aşk vardı biri birine diğeri diğerini sevmişti. Karakterlerden Nobu aynı bana benziyordu. Sevdiği kızın mutlu olması için ondan vazgeçti. Bu birçok insanın yapabileceği değil. Ama ben yapardım. Ama bazende kendime diyorum neden hayatımda bir kere olsun bencil davranmıyorum Son bölümde gerçeken hüzünlendim ağlamamak için kendimi zor tuttum. Ağlasaydım annem vardı beni görürdü Hachiye gerçekten uyuzum ciddi şekilde 3 aşk yaşadı ama hiçbirini unutamadı. Hiçbiri unutmazsan diğerleri feci şekilde acı çekecektir. Bunu düşünmüyor ve her zaman susmayı tercih ediyor. Belkide bebek Takuminin değil insan bir dna testi yaptırır. Son bölümde biraz geleceğe gittik. Sanki Takumi ile evlenmemişlerdi. Çünkü kızının ismi Sachiko değil farklı bir isimdi ve gelecekte grup üyeleri uzun zamandır görüşmedik diyorlardı. Bu da pro olmadıklarını gösteriyor herhalde. NANA karakteri zaten süper bir karakter eğer pro olamadılarsa hastalığı yüzünden olabilir Neyse dahada uzatmak isterdim ama anılarımı canlandırıyor ve hüzünleniyorum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Offf Özkan sorma ya yaralarım depreşti NANA ile ilgili,gerçekliğe yatkın temasıyla etkilenmemek ne mümkün böyle bir seri'den >.<
Ben de bugün Yamato Nadeshiko Shichi Henge serisini bitirdim final için çok ümitlenmiştim Sunako-chan'ın evrimiyle ilgili ama finali hayal kırıklığı yaşamama sebep oldu.
İzlerken acayip eğlendiğim sahneler oldu özellikle Hiroshi-kun karakteri() beni acayip eğlendiriyordu...
Ben de bugün Yamato Nadeshiko Shichi Henge serisini bitirdim final için çok ümitlenmiştim Sunako-chan'ın evrimiyle ilgili ama finali hayal kırıklığı yaşamama sebep oldu.
İzlerken acayip eğlendiğim sahneler oldu özellikle Hiroshi-kun karakteri() beni acayip eğlendiriyordu...
En son Squaw tarafından Çarş. 25 Ağus. - 20:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ayashi no Ceres bitti. konusu çok güzeldi, çizimlerini de beğendim açıkçası, güzel bir seriydi. 8/10
xxxholic, çok eğlendim açıkçası, ama hep belli bir çizgide gitmesi yer yer sıkılmama sebep oldu. çizimlere bittim, mokonaya bittim, e sırf mokona için 9/10 xD
xxxholic: bir yaz gecesi rüyası, güzel bir filmdi, ama hep aynı çizgi, sıktı yani. 7/10
xxxholic, çok eğlendim açıkçası, ama hep belli bir çizgide gitmesi yer yer sıkılmama sebep oldu. çizimlere bittim, mokonaya bittim, e sırf mokona için 9/10 xD
xxxholic: bir yaz gecesi rüyası, güzel bir filmdi, ama hep aynı çizgi, sıktı yani. 7/10
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Dragon Ball | 8/10
Ne nostaljiydi ama hayalimdeki seriyi tamamlamış oldum. Açılış şarkısını dinlemek bile feci etkiledi. Son Goku ve nice karakteriyle tam bir macera. Hele ki Goku gibi kız cahili bir veledin kızları tanıma çabaları gözden yaş getirir cinstendi.
Serinin, seyredenin kendini kaptırdığı güzel aksiyon anları olsada geneli fazla uzun, absurd ve kendisini çokça tekrar ederek sıkıcı bir hale geliyor. Puanlamaya duygusal yaklaştığım kesin, ama değer. ^^
Şu ana kadar izlediğim en uzun seri oldu ve bir daha vakit ayırıp böyle uzun bir seriye başlamam zor.
Ne nostaljiydi ama hayalimdeki seriyi tamamlamış oldum. Açılış şarkısını dinlemek bile feci etkiledi. Son Goku ve nice karakteriyle tam bir macera. Hele ki Goku gibi kız cahili bir veledin kızları tanıma çabaları gözden yaş getirir cinstendi.
Serinin, seyredenin kendini kaptırdığı güzel aksiyon anları olsada geneli fazla uzun, absurd ve kendisini çokça tekrar ederek sıkıcı bir hale geliyor. Puanlamaya duygusal yaklaştığım kesin, ama değer. ^^
Şu ana kadar izlediğim en uzun seri oldu ve bir daha vakit ayırıp böyle uzun bir seriye başlamam zor.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
night wizard 7/10
seriyi beğendim mizükleri , konunun işlenişi ve gelişmesi güzeldi. Bana göre sonu çabuk geldi ..
seriyi beğendim mizükleri , konunun işlenişi ve gelişmesi güzeldi. Bana göre sonu çabuk geldi ..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
school rumble 1. sezon. ömrümü yedi valla açıkçası izlemesem de olurmuş ama bütün bölümleri indirdikten ve izlemeye başladıktan sonra bitirmek zorunda hissettim kendimi. 2. sezonu da izleyeceğim.
nasıldı? çok komik bulmadım doğrusu, bu serideki komedi unsurları beni tatmin edecek cinsten değildi, böyle espirilere gülemiyorum, ama kahkahalarla izlediğim bölümlerde oldu, özellikle unutmayacağım bir bölüm kızlar ve erkeklerin denize gittikleri ve harimanın
nasıldı? çok komik bulmadım doğrusu, bu serideki komedi unsurları beni tatmin edecek cinsten değildi, böyle espirilere gülemiyorum, ama kahkahalarla izlediğim bölümlerde oldu, özellikle unutmayacağım bir bölüm kızlar ve erkeklerin denize gittikleri ve harimanın
- Spoiler:
- çırılçıplak sarışın kıza yakalandıktan sonra yaptığı saçmalıklar baya komikti
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
henammm sonunda higurashi kai bitti, 10/10 hakediyo dogrusu:D
sonu gayet tatmin ediciydi hatta süperdi,1.sezona gre daha cok çözüme odakllıydı bu sezon bayıldım daha ne diyim, nipaaaaaaaaa <3
sonu gayet tatmin ediciydi hatta süperdi,1.sezona gre daha cok çözüme odakllıydı bu sezon bayıldım daha ne diyim, nipaaaaaaaaa <3
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
34 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
34 sayfadaki 37 sayfası