DAtorrents
+2
savage garden
sephirothmmd
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
DAtorrents
ben sizlere datorrents.com'u tavsiye ederim üyelik gerektirmeyen hoş bir anime torrent sitesi, saygılar...
sephirothmmd- Yeni Üye
Geri: DAtorrents
doo itashimashite どお いたしまして
sephirothmmd- Yeni Üye
Hımm aslında Japonca bilen arkadaşalrla İngilizce fansub gruplarından bile hızlı fansub yapabiliriz site için teşekkürler.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
site için teşekkürler, güzel bir siteye benziyor. ayrıca rockhu'ya katılıyorum bu arkadaşların yardımıyla çok güzel işler yapılabilir
sephirothmmd demiş ki:doo itashimashite どお いたしまして
domou arigatou gozaimasu nee (:
sep - san anata ha nan sai desu ka? ore ha shirimasen - animemangantr mo (: haha
ahh gomen ore ha mienai anata no nan sai ----> 20
ehhe (:
ahha sore wa gokai da yo.. ore wa nihongo o chotto hanashimasu.. nihongo no honyaku o dekimasen demo eigo no honyaku o dekimasu... japonca bilgim çok sınırlı altyazı çevirileri için bi yararı olacağını düşünmüyorum. ancak ingilizceden altyazı çeviri olayına her an girişebilirim. vaktim olsa onu da hızlı yapabileceğimi düşünüyorum ingilizcem çok iyidir.. umarım vaktimiz olur da bi kaç serinin altyazısını da biz yaparız
sephirothmmd- Yeni Üye
ahha sore wa gokai da yo.. ore wa nihongo o chotto hanashimasu.. nihongo no honyaku o dekimasen demo eigo no honyaku o dekimasu...
ahha bu iyiyimiş yha.. ben japonc az konuşabiliyorum - japonca dilbilgim - yanlış olabilir- ii değil :S attım biraz - fakat ingilizcem iyi (:
ahha bu iyiyimiş yha.. ben japonc az konuşabiliyorum - japonca dilbilgim - yanlış olabilir- ii değil :S attım biraz - fakat ingilizcem iyi (:
hha sore wa gokai da yo.. ore wa nihongo o chotto hanashimasu.. nihongo no honyaku o dekimasen
demo eigo no honyaku o dekimasu... japonca bilgim çok sınırlı altyazı
çevirileri için bi yararı olacağını düşünmüyorum. ancak ingilizceden
altyazı çeviri olayına her an girişebilirim. vaktim olsa onu da hızlı
yapabileceğimi düşünüyorum ingilizcem çok iyidir.. umarım vaktimiz olur
da bi kaç serinin altyazısını da biz yaparız
İnşallah 1-2 seri çevirisine kalkışırsın..Ne kadar çeviri o kadar anime severin sayısının artması demektir...Seni Aramızda görmek dilegiyle....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası