Torrentle ilgili bir sorum olacaktı
+2
edemirci44
savage garden
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Torrentle ilgili bir sorum olacaktı
illa gerekmiyor..Ben port açmadan indiyorum.En son hızla...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
gerek yok galiba.. ben direk indirip başka bir işlem yapmadan kullanmaya başlamıştım
peki hızını artırmak gibi bir şansımız yok mu strawberry eggsi indiriyorum da - divx formatında ( umarım sorun olmaz)
ayrıca indirme işlemini yarıda kesip yeniden devam edebiliyor muyuz?
savage garden demiş ki:peki hızını artırmak gibi bir şansımız yok mu strawberry eggsi indiriyorum da - divx formatında ( umarım sorun olmaz)
indirme işlemini yarıda kesip devam edebiliyorsun ayrıca port açmanı öneririm sonuçta portlar bilgisayarımızdan açılan sanal kapılardır bu kapılar açık olmadığı zaman utorrent gibi iki bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya transferi yapan programlardan tam verim almamız zor.
tabi sadece port almak değil sabit ip almakta lazım
sabit ip
port açma
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
tabikide açılan port kapatılabiliyor 20 saniyelik bir işlem.
Ruh Hali :
modemimin markası pikatel combomax - fakat port açarken sanla sunucu ismine ne gireceğim - utorrent için özel sunucu mu seçmem lazım - yha çok kötüyüm yha
benim modemin aynısıymış hemen anlatayım.
Gelişmiş kurulumdan nat a geldikten sonra ekle dedin özel sunucu adresine 192.168.1.2 yazacaksın daha sonra port değerini yazacaskın yalnız başta dediğim gibi sabit ip olayını yapmış olman lazım.
Gelişmiş kurulumdan nat a geldikten sonra ekle dedin özel sunucu adresine 192.168.1.2 yazacaksın daha sonra port değerini yazacaskın yalnız başta dediğim gibi sabit ip olayını yapmış olman lazım.
Ruh Hali :
ayarları resimdeki gibi yap ben rast gele bir port yazdım sen farklı bir port yazabilirsin daha sonra kaydet uygula de ondan sonra yönetim bölümüne gel kaydet yeniden başlat yap. 30 saniye kadar sonra modem yeniden başlkatıldı uyarısı alacaksın o zaman tarayıcıdan modemin sayfasını kapat yoksa tekrar tekrar yeniden başlatmaya uğraşıyor. en sonunda da açtığın port değerini u torrente yazıcan
Ruh Hali :
ailenizin yardımsever fansubber'ı selman karşınızda...
kolay gelsin savageeee...
kolay gelsin savageeee...
yha şu sabit ıp ile ilgili problem var çakışma oluyormuş - npacam ?
ağdan mı bağlanıyorsun yada ortak mı kullanıyorsun interneti
Ruh Hali :
ortak ağ yazıyor (:vista kullanıyorum hala bazı şeylere alışamadım :s
ağdan bağlandığını varsayıyorum.
vista için başlat_tüm programlar_donaltılar_çalıştır a ulaş daha sonra cmd yaz karşına msdos ekranı gelecek daha sonra ipconfig yaz karşına aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.
resimdeki değerler fark ettiysen sabit ip almak için biraz önce girmiş olduğun değerler ama ağdan bağlanıyorsan sendeki değerler farklı olacaktır sabit ip almak için sırasıyla bu değerleri girmen gerekiyor ve tabiki yeniden modemin ara yüzüne uğrayıp 192.168.1.2 olarak verdiğin adresi burda ilk sırada çıkan adresle değiştirmen gerekiyor umarım anlatabilmişimdir port açma gibi bir olayın bu kadar uzayacağını sanmıyordum açıkcası
vista için başlat_tüm programlar_donaltılar_çalıştır a ulaş daha sonra cmd yaz karşına msdos ekranı gelecek daha sonra ipconfig yaz karşına aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.
resimdeki değerler fark ettiysen sabit ip almak için biraz önce girmiş olduğun değerler ama ağdan bağlanıyorsan sendeki değerler farklı olacaktır sabit ip almak için sırasıyla bu değerleri girmen gerekiyor ve tabiki yeniden modemin ara yüzüne uğrayıp 192.168.1.2 olarak verdiğin adresi burda ilk sırada çıkan adresle değiştirmen gerekiyor umarım anlatabilmişimdir port açma gibi bir olayın bu kadar uzayacağını sanmıyordum açıkcası
Ruh Hali :
eğer ilk başta görünen ip buysa doğru olması lazım
Ruh Hali :
neyse yapamadım anlaşılan - yapamayacağım da herşey için saolun - "hayal kırıklığı " (:
Zaten bende ortak ağdaki ayarlardan emin değildim dedim herhalde böyledir attım yani
Ruh Hali :
yaaaww saçmalamayın yaww.... ne portu porta gerek bile yok. dl hızı seedlerden kaynaklanıyo(seed=dosya sahibi kişi sayısı) portta upload yapmak için lazım yani herkez bişiler sallamış bana sorsana abi yaw:!!
aaahhh vincettom kurtar benii (: gibisinden bir söz söylemek istiyorum
Vincetto -sama ne yapmalıyım (:
Vincetto -sama ne yapmalıyım (:
Vincent katılıyorum paylaşım programlarında özellikle emule de dedigin oluyor torrette seed olayı hızı etkiliyor...Tabi saçmalamayın lafına degil dikkat vincent...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası