Your-Mom Fansub
+4
CHOBiTS
lantis
edemirci44
rockchu
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Your-Mom Fansub
Black Lagoon
Blood+
Code Geass Hangyaku no Lelouch
Heroic Age
Kishin Taisen Gigantic Formula
Mai-Otome
Seto no Hanayome
Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome
Tennis no Ouji-sama: Zenkoku Taikai hen - Semifinal
Tsuyokiss Cool x Sweet
Utawarerumono
serilerini bitirmiş.
School Rumble Ni Gakki
Soul Link
Yoake Mae yori Ruri Iro na Crescent Love
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi
serilerini tamamlama başarısını göstermiş nacizane fansub grubudur. Kimsenin çevirisini eleştirebilecek konumda değilim ama dalaktan böbrekten çeviri yaptığım anlarda your-mom'a döndüm diye içimden geçirdiğim çok olmuştur.Bahsi geçen grubumuz fansub tan çok speed sub diye tanımlayabileceğimiz grup olup School Rumble Second Term çevirilerini izlememden sonra kendi çevirilerimi sorgulamamı sağlamayı başarmış ve kaliteyi yükseltmem gerektiğini bana göstermiştir. Şu an için herhangi bir çeviri yapmamakla beraber en kısa zamanda yeni serilere doğru yelken açmaları an meselesidir.
http://your-mom-fansubs.blogspot.com/
Blood+
Code Geass Hangyaku no Lelouch
Heroic Age
Kishin Taisen Gigantic Formula
Mai-Otome
Seto no Hanayome
Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome
Tennis no Ouji-sama: Zenkoku Taikai hen - Semifinal
Tsuyokiss Cool x Sweet
Utawarerumono
serilerini bitirmiş.
School Rumble Ni Gakki
Soul Link
Yoake Mae yori Ruri Iro na Crescent Love
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi
serilerini tamamlama başarısını göstermiş nacizane fansub grubudur. Kimsenin çevirisini eleştirebilecek konumda değilim ama dalaktan böbrekten çeviri yaptığım anlarda your-mom'a döndüm diye içimden geçirdiğim çok olmuştur.Bahsi geçen grubumuz fansub tan çok speed sub diye tanımlayabileceğimiz grup olup School Rumble Second Term çevirilerini izlememden sonra kendi çevirilerimi sorgulamamı sağlamayı başarmış ve kaliteyi yükseltmem gerektiğini bana göstermiştir. Şu an için herhangi bir çeviri yapmamakla beraber en kısa zamanda yeni serilere doğru yelken açmaları an meselesidir.
http://your-mom-fansubs.blogspot.com/
En son rockchu tarafından Ptsi 28 Tem. - 9:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: Your-Mom Fansub
Bilgİ için teşekkürler..bU fansub ekibini çalışmalrının bir kısmını indirmiştim..Ama sitelerinie girmek heralde kısmet olmamaıştı..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bilgi için teşekkürler, güzel bir fansub gurubu çevirilerine devam ederler umarım
Bilgi için teşekkürler.Cevirdigi serielrin cohunu izledim.bir iki tanesi yabancı geldi.
D.Gray-Man çeviriyolardı bi ara.Animanist hatta umarız bunların çevirilerini kullanmak zorunda falan kalmayız demişti.O an bu gruptan uzak durmam gerektiğini anlamıştım zaten
dediğin gibi selman, birazcık dalak-böbrek havası var bu grupta:D mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum kendilerini o yüzden :twisted:
işiniz bu gruba kalırsa bence animeyi izleyip de yanlış çevirilerle ve kötü kaliteyle animeye soğumayın bence felaket bir grup.
Daha çok Gigantic Formula gibi serilere laf sokma babından araya bölüm sokmalarını sevmiyorum. zaten çoğu çalışması bir seri için araya yapılmış (başta değil ortada yada sonda) 1-2 bölümden oluşuyor. Shinsen ayarında bile olmayan bir speedsub grubu.
Akuma_Blade- Moderator
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» smi fansub
» ainex fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» smi fansub
» ainex fansub
1 sayfadaki 1 sayfası