Herkese Selam
+9
Harusame
DarkeLia
RaJeV
savage garden
edemirci44
spartiate
CHOBiTS
lantis
Exorcist
13 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Herkese Selam
Tanıtmam gerçi biraz geç oldu kendimi ama ancak zaman bulabildim herkese selamlar adım Mustafa.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine foruma üye oldum kendisi cyinthia oluyor ( sb'de anime bölümünü göremiyorum daha ben Alara nerede o izin çıkmadı mı yoksa ? ).14 yaşındayım.Birkaç aydır anime izleyemiyordum pek fazla ama tekrardan kavuştum animelerime En sevdiğim animeler arasında Hellsing,D.Gray-man,Tenjou Tenge vs. yer alıyor.Bilim-kurgu animelerini (ergo proxy hariç) ve manga okumayı pek sevmem.Bu kadar...
Exorcist- Mesaj Sayısı : 9
Geri: Herkese Selam
Bir hoşgeldin de benden ;samimi insanların oldugu bu site ye katıldıgın sürece eğleniğine inanıyorum...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldin, iyi eğlenceler.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
hos geldın exorcist
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşbulduk arkadaşlar Söylemeyi unutmuşum en sevdiğim animeler arasında Claymore da yer alıyor. 2. Sezonu çıkmazsa ben çıkartırım işte hıh dediğim bir animedir Claymore
...hoşgeldin...
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin exorcist
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:hep beraber elele verip yakında 2. sezonu çıkartıcaz inanıyorum:D
Evet mutlaka çıkarmamız lazım 2. sezon olmadan yaşayamam ki ben :dil1:
Mangasını oku. Bekleme 2. sezonu.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
RaJeV demiş ki:Mangasını oku. Bekleme 2. sezonu.
Bilgisayardan herhangi birşey okuyamama gibi bir ilginçliğim var Elimde tutmam lazım okuyacağım şeyi O yüzden zaten manga okumayı sevmiyorum pek.
savage garden demiş ki:Exoristto sama, imzandaki şahsiyetler de kim merak etim -
Descendants of darkness animesinden muraki ve tsuzuki adlı karakterler imzamdaki şahsiyetler ezeli düşmanlar normalde
hoşgeldin mustaaffffffffffffffffaaaaaaaaaaa
imzandaki animeyi biliorum hatta şu ara izliorum ama aşk olsun yanii tsuzuki ye muraki yi mi yakıştırdın nıck nıckkk Hisoka varken oldumu senceeee
imzandaki animeyi biliorum hatta şu ara izliorum ama aşk olsun yanii tsuzuki ye muraki yi mi yakıştırdın nıck nıckkk Hisoka varken oldumu senceeee
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Hoşgeldin...
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
new_cellie demiş ki:hoşgeldin mustaaffffffffffffffffaaaaaaaaaaa
Hoşbulduk.Yakışma değil ama ilginç oluverdiği için koydum tabi hisoka ile ve muraki'nin tsuzuki ile olan ilişkisi sayesinde 18 ve üzeri oluyor anime azıcık Benim de en son izlediğim seri descendants of darkness çok da sevdiğim bir anime haline geldi.Açılışına bayılıyorum
İmzadaki anime Shounen ai mi yoksa bana uzak olsun.Zaten bugun sadece bir resme bakrak anime indirmeye başladım.Bilen varmı kurenai adlı seriyi.
Evet Shounen Ai'ymiş şimdi sordum kendisine, "konu güzel oldukça her şeyi izlerim" dedi kendileri.
cynthia demiş ki:Evet Shounen Ai'ymiş şimdi sordum kendisine, "konu güzel oldukça her şeyi izlerim" dedi kendileri.
Msnden sana yazmıyorum artık :dil1: Evet konusunu sevdim ya dediğim gibi konusu güzel oldukça her şeyi izlerim
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası