tek seferde en fazla kac gb lik anime indirdiniz ?
+3
lantis
edemirci44
nico robin
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
tek seferde en fazla kac gb lik anime indirdiniz ?
cok merak ediyorum gercekten. ben tek seferde 65 gb' lik bir anime indirmistim. yanlis anlasilmasin. o an inen animelerin tamamini sormuyorum.
Geri: tek seferde en fazla kac gb lik anime indirdiniz ?
Hiç hesaplamadım ama aylık okadar idremiyorum herade...6,5 gb olacak herelde o anime..65 gb anime şimdiye kadar görmedim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ben tek seferde one piece'nin 300 bölümünü torrentten başlattım 60 küsür gb idi.
One Piece'in Dvd Rip Dual Audio 121 gblık torrentini indiriyorum hala bitmedi başlatalı 2 ay oldu herhalde İsteyenlere gönderirim torrenti
bende en fazla 4 civarı indirdim... 30 bölümlük d-grayman torrentiydi..
lantis demiş ki:ben tek seferde one piece'nin 300 bölümünü torrentten başlattım 60 küsür gb idi.
asagi yukari 65 gb tutuyor. ben bunu indirmistim. benimki 3 haftada inmisti. ama kendi rekorumu kirmak istiyorum.
65 gb boş yer açmak için format atmam lazım:D
lantis, su an aklimda bisey yok. senin aklinda var mi ?
En son nico robin tarafından Salı 29 Tem. - 10:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben o konuda cok rahatim.spartiate demiş ki:65 gb boş yer açmak için format atmam lazım:D
ben bu ve 65 gb lik olani arasinda cok tereddut etmistim. ama keske 121 gb olani indirseydim diyorum simdik. su anlik rekor sende 8)Exile Falcon demiş ki:One Piece'in Dvd Rip Dual Audio 121 gblık torrentini indiriyorum hala bitmedi başlatalı 2 ay oldu herhalde İsteyenlere gönderirim torrenti
yok belki dedektif conan olabilir, onu indirmeyi düşünüyorum uzun zamandırnico robin demiş ki:lantis, su an aklimda bisey yok. senin aklinda var mi ?
1 sayfadaki 1 sayfası