Sinema Bölümü Hayırlı Olsun....
+14
Squaw
sera myu
aoshi
meyday
Çubuk Kraker xD
Ryoko Yoichi
silentwarior
Harusame
edemirci44
rockchu
lantis
savage garden
DarkeLia
spartiate
18 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Sinema Bölümü Hayırlı Olsun....
evet arkadaşlar... birazcık sinema konusunda da konuşalım istedik... sinema ile aklınıza ne geliyorsa burada konu açıp yazabilirsiniz..(son izlediğiniz filmler, tavsiyeleriniz, beğendiğiniz oyuncular, sevdiğiniz film türleri vs.)... hayırlı olsun
Geri: Sinema Bölümü Hayırlı Olsun....
oo tam benım konumm anıme ve mangayla ugrasmadan once delı gıbı sınemayla ugrasırdım
hemen en son ızlenımlerımı paylasmak ıstıyorum
hemen en son ızlenımlerımı paylasmak ıstıyorum
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
tabıkı ne demek
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Komedi: Norbit - Recep Abi (:
Dram: İstanbul... (ismini tam hatırlıyamadım bende sorun var heralde bu aralar )
En favorim: Kabadayı
Gerilim/korku: Tabiki de Testere serisi
Benim favori filmlerim (:
Dram: İstanbul... (ismini tam hatırlıyamadım bende sorun var heralde bu aralar )
En favorim: Kabadayı
Gerilim/korku: Tabiki de Testere serisi
Benim favori filmlerim (:
Bölüm hayırlı olsun burada film tanıtımı yapabilirmiyiz acaba
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Bence film tanıtımı yapmak güzel fikir, açılan bu topik böylece amacına ulaşmış olur.
Tantım yapabilirsiniz.Kendi hatırladıklarınızı yazı daha güzel olur...Bi de arkadaşlardan ricam link vermeyin...Zaten nasıl bu işleri halledceginizi de biliyorsunuz..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:Tantım yapabilirsiniz.Kendi hatırladıklarınızı yazı daha güzel olur...Bi de arkadaşlardan ricam link vermeyin...Zaten nasıl bu işleri halledceginizi de biliyorsunuz..
link derken download linki herhalde imdb felan değildir değilmi Engin abi
bayağıda saçma oldu soru ama olsun
En son rockchu tarafından Salı 29 Tem. - 22:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
ok...Sen anladın onu
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
sonunda açılmış bu bölüm
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
En iyi savaş filmi:Rüzgarla konşanlar
En iyi bilim kurgu/korku:Resident evil sersi
Prestik,piyanist, aklıma şimdilik bunlar geldi ilerde daha yazarım.Bide recep ivedik filmini beğenenler varmı ben hiç beğenmedim ilk izlediimde güldüm 2.de güldüğüm sahneleri galiba filmden çıkartmışlardı.
En iyi bilim kurgu/korku:Resident evil sersi
Prestik,piyanist, aklıma şimdilik bunlar geldi ilerde daha yazarım.Bide recep ivedik filmini beğenenler varmı ben hiç beğenmedim ilk izlediimde güldüm 2.de güldüğüm sahneleri galiba filmden çıkartmışlardı.
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
recep ivedik'i ben izlemedim, izlemiycem de benim gönlümde hala en iyi komedi filmleri ilk hababam sınıfı serisidir... ardından sanırım gora gelir...
-Ateş, su, torak, tahta
-Tahta mı?
-Zoruna mı gitti
Çok kaliteli espiriler vardı Gora'da. Komedi olarak ilk beşimdedir
-Tahta mı?
-Zoruna mı gitti
Çok kaliteli espiriler vardı Gora'da. Komedi olarak ilk beşimdedir
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Abi komik ama eskiden tahtanında dierleri gibi bir element sayıldığnı biliyorsun deilmi xD
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ona lafım yok, ben sahneye gülüyorum XD
Ruh Hali :
ya böyle forumca Gazanfer Özcanı anmak için avatarları aynı falan yapsak çok güzel olur aslında :S ama nerde :S
Ruh Hali :
Birader benimkini kullan işte ama nerde
Ruh Hali :
bende suan güzel bir tane imza için arıyorum ama :S
Ruh Hali :
Sınavlar başlamadan gnctrkcll indirim fırsatından da yararlanarak sinemaya gittik. Anime'yi öğrendiğimden bu yana geçen 6 ay zarfında hiç sinemaya gitmediğimi farkkettim. Acısını çıkaralım dedim ve 2 sinemaya girdik 1 günde.
"Revep İvedik 2" (6/10)
Ne yazıkkı pek memnun kalmadım. O kadar çok güldürmeye odaklanmışki karakterin doğallığı bozulmuş. Yaptığı yapmacık, aşırıya kaçan hareketler ve diyaloglarla fazla seviyesiz ve cıvık hale getirilmiş. Ara ara gelen güzel diyaloglar dışında bana soytarıyı hatırlattı. Ben Hababam Sınıfı (eski model) serilerindeki güldüren, eğlendiren ama aynı zaman da izleyenin içini sıcacık yapan ve kendisinden hiç usandırmayan havayı alamadım. Gece tesadüfen izlediğin "Yalancı Romantik" dizisinde bile daha çok eğlendim.
"Milyoner / Slumdog Millionaire" (9/10)
Kesinlikle çok güzel bir senaryo, harika bir kurgu ve dikkate değer bir yönetmeklik örneği. Son zamanlarda izlediğim övgüye layık ender filmlerden biri. Akademisyenlerin bu yıl "Oscar" ları "Slumdog Millionaire" vererek doğru bir karar verdiklerini düşünüyorum.
"Revep İvedik 2" (6/10)
Ne yazıkkı pek memnun kalmadım. O kadar çok güldürmeye odaklanmışki karakterin doğallığı bozulmuş. Yaptığı yapmacık, aşırıya kaçan hareketler ve diyaloglarla fazla seviyesiz ve cıvık hale getirilmiş. Ara ara gelen güzel diyaloglar dışında bana soytarıyı hatırlattı. Ben Hababam Sınıfı (eski model) serilerindeki güldüren, eğlendiren ama aynı zaman da izleyenin içini sıcacık yapan ve kendisinden hiç usandırmayan havayı alamadım. Gece tesadüfen izlediğin "Yalancı Romantik" dizisinde bile daha çok eğlendim.
"Milyoner / Slumdog Millionaire" (9/10)
Kesinlikle çok güzel bir senaryo, harika bir kurgu ve dikkate değer bir yönetmeklik örneği. Son zamanlarda izlediğim övgüye layık ender filmlerden biri. Akademisyenlerin bu yıl "Oscar" ları "Slumdog Millionaire" vererek doğru bir karar verdiklerini düşünüyorum.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Slumdog Millionaire gerçekten güzel bir film olmuş. Farklı bir tarzı var diğer holywood filmlerine göre.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
"Güneşi Gördüm"
Yaşanmış olaylardan yola çıkılarak çekilen bir film. Bu yaşanmış olaylar bizim süre gelen toplumsal sorunlarımızı, acıları, umutları ve bence en önemlisi beklentileri anlatıyor.
Herkesin kendi başrolunu oynadığı bu hayatta hiç bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz rollerinde olduğunu farketmemiz için güzel bir şans.
Mahsun Kırmızıgül hiç tahmin edemeyeceğim bir şekilde güzel bir film yapmış. Film başlangıcında sonuna kadar iyi kurgulanmış ve karelenmiş. Seçilen müzikler isabetli ve yerinde olmuş. Duygusal anlar gereksiz uzatılmamış.
Böyle filmleri sinema da izleyerek Türk sinemasında böyle ciddi ve güzel yapımlara destek olmakta ayrı bir mutluluk.
Yaşanmış olaylardan yola çıkılarak çekilen bir film. Bu yaşanmış olaylar bizim süre gelen toplumsal sorunlarımızı, acıları, umutları ve bence en önemlisi beklentileri anlatıyor.
Herkesin kendi başrolunu oynadığı bu hayatta hiç bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz rollerinde olduğunu farketmemiz için güzel bir şans.
Mahsun Kırmızıgül hiç tahmin edemeyeceğim bir şekilde güzel bir film yapmış. Film başlangıcında sonuna kadar iyi kurgulanmış ve karelenmiş. Seçilen müzikler isabetli ve yerinde olmuş. Duygusal anlar gereksiz uzatılmamış.
Böyle filmleri sinema da izleyerek Türk sinemasında böyle ciddi ve güzel yapımlara destek olmakta ayrı bir mutluluk.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya izlemeyi çok istiyorum bitaraftanda mahsun kırmızıgül diyorum sarı sarı diyorum izleyemiyorum bigün önyargılarımı yenicem
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ya izlemeyi çok istiyorum bitaraftanda mahsun kırmızıgül diyorum sarı sarı diyorum izleyemiyorum bigün önyargılarımı yenicem
al benden de o kadar... bende aynı nedenlerle izlemiyorum:S o kadarda olumlu konuşuyorlar hakkında
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
1 sayfadaki 2 sayfası