Kovboy Bebop
+3
spartiate
RaJeV
lantis
7 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
1 sayfadaki 1 sayfası
Kovboy Bebop
| ||
Büyük bütçeli ve kanlı canlı Cowboy Bebop projesinde Keanu Reeves'in rol alacağı söyleniyor... (1 Ağustos 2008) Cowboy Bebop'ın çok zengin bir dünyası var. Animeler, uzun metraj animasyon, mangalar ve hatta video oyunları. Şimdi de kanlı canlı bir sinema filmi yola çıkmaya hazırlanıyor. 2010 için düşülen projenin beyin takımı henüz belli olmadı. Fakat kulağımıza gelen bir haberi hiç düşünmeden sizinle paylaşmak istedik. Projede, Spike Spiegel'ı Keanu Reeves'in canlandıracağı söyleniyor. Yapım 2071 yılında ödül avcısı Spike'ın sıradan bir işin ardından geçmişiyle yüzleşeceği çılgın olaylara adım atmasını anlatacak. Ne diyelim, bu rol Reeves'e fena halde yakışır. Oyuncu bilim kurgu projelerine çok yakışıyor. Beyazperde.com'dan alıntı. Ben kovboy Bebop izlemedim ancak bakalım bu film nasıl olacak. |
Geri: Kovboy Bebop
Bekleyim. Ama bu filmden önce Blood'u bekliyorum.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon Yönetmen : Chris Nahon Senaryo : Ronny Yu , Kenji Kamiyama Yapım : 2008, Hong-Kong |
|
Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da. El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen’ i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur. Bu esnada yüzyıllardır ilk defa bir insanla ilişki kurar ki o da Onigen’ in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kızıdır. |
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
sağolun arkadaşlar bilgiler için... benim ikisinden de haberim yoktu.. ama ben daha çok keanu reeves ve cowboy beboptan ümitliyim.. umarım yanıltmaz beni..
cowboy bebop'ı da hiç beğenemedim....filmi nasıl olacak bakalım..diğerini daha çok merak ettim
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Blood'u bilmiyordum ama Bebop için bekleyişteyiz bakalım Reeves'in büyük başarı göstereceğinden hiç şüphem yok, her rolün adamı bence <3 Dragonball ile birlikte, anime filmlerine iyicene ağırlık gösteriyor Hollywood sineması. Dilerim ki bütün çıkacak filmler başarılı olur ^^ Ve başarının devamı gelir.
Harusame sana bir hafta odadan çıkmama cesası veriyorum, koboy bebop sevilmezmi ya bakalım filim yeterince tatmin edebilecekmi.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
En sevdiğim karakterlerden birine ait bir seri,aslında serisini daha izleyemedim ama movie.sini izledim sanırım seriye de el atmak gerekiyor hele ki çok iç gıcıklayıcı OST:lara sahip olan bu yapım bence izlenmeli diyorum,geç kalınmış bir zamanda izledim ve de bu kadar geç kaldığım için pişman oldum....
Böyle bir karakteri olan bir yapım sadece içindeki güzel ve anlamlı kurgulardan dolayı da izlenmeli bence...
Umarım sinema filmi de yanıltmaz bizi ^^
Böyle bir karakteri olan bir yapım sadece içindeki güzel ve anlamlı kurgulardan dolayı da izlenmeli bence...
Umarım sinema filmi de yanıltmaz bizi ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Sinema
1 sayfadaki 1 sayfası