Japoncadan anime altyazısı çevirmek istiyorum
+6
lantis
(^sakura^)
spartiate
CHOBiTS
Exile Falcon
savage garden
10 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Japoncadan anime altyazısı çevirmek istiyorum
Arkdaşlar japoncadan anime çevirmek istiyorum fakat duyma yeteneğim zayıf olduğu için - protez kullanıyorum ehhe ^^ - japonca altyazısı olan bir anime arıyorum. Biraz garip aama japonca karakterle yazılmış altyazı bulabilir miyiz? eğer varsa bildiğiniz bana yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler.
Ayrıca ben bu konuda ciddiyim.
Ayrıca ben bu konuda ciddiyim.
Geri: Japoncadan anime altyazısı çevirmek istiyorum
Japonca karakterlerle yazılmış bir altyazıyı nasıl çeviriceksin anlamadım.Japon alfabesini mi biliyosun ?
Bütün karakerleri bilmiyorum ama dilbilgisi yönünden eksiğim az. Sözlüğümü elime alırım ve çeviririm - eksik kalırsam diye -
ilginç doğrusu.Şuana kadar hiç öyle bir altyazı görmedim.
Çok ilginç bir fikir.Alt yazı oalcagını sanmam sayet amerikan yapımı animelerde japonca alt yazı belki bulabilirsin.
Bu arda Dost gifin cok güzel ama baya kasıyor bende n söylemesi.Bu ikisinide cok severim araalrında bir aşk falan kıvılcımı varsa seriye başlarım yoksa Lulouchtan dolayı bıraktımdı.
Bu arda Dost gifin cok güzel ama baya kasıyor bende n söylemesi.Bu ikisinide cok severim araalrında bir aşk falan kıvılcımı varsa seriye başlarım yoksa Lulouchtan dolayı bıraktımdı.
keşke olsa hemen dalarım - amacım -belki de ilk deneyenlerden birisi olurum bilmiyorum da - japoncadan da sitemizin çeviri yapabildiğini herkese göstermek.
Eğer japonca karakterli altyazısı olan varsa irtibarta geçebilir miyiz?
Yeniden tekrar etme hissiyatı duyuroum - kulağımda işitmek için protez var - bu nedenle japoncada kelimeleri zor ayırt ediyorum bazen -
Eğer japonca karakterli altyazısı olan varsa irtibarta geçebilir miyiz?
Yeniden tekrar etme hissiyatı duyuroum - kulağımda işitmek için protez var - bu nedenle japoncada kelimeleri zor ayırt ediyorum bazen -
valla bende hiç denk gelmedim japonca altyazıya savage
Ben de oldukça hızlı çalışıyor gif
- Spoiler:
- Abi aralarında henüz bişi yok ama engin abi olacağını iddia ediyor bilmiyorum.Kallen Lelouch'a aşıktı en son baktığımda.Lelouchta bunlar bittiğinde gel birlikte yaşayalım falan diyodu.Bakalım yarın izleyeceğim bölümde Suzakuyla Lelouch aynı tarafa geçerse aralarında bir şeyler yaşanması muhetemel.Eğer Suzaku Lelouch için bir düşman olmaktan vazgeçerse alsın Kallen'i tepe tepe kullansın banane Hatta ben LelouchxSuzakuyu destekliyorum.Kızları boşverelim erkekler mutlu olsun dimi
Savage bizlerden çıkmaz sen yabancı formalrda iste bunu.Çeviri gruplarına sormayı dene elbet onalr buluyordur bir yerden.
Çok iyi fikir peki öyle yapayım saol Celal abi ^^
Waow... cesaret isteyen bi' girişim savage kolay gelsin,cesaretini kırma ve bu fikrini uygula,japonca alt yazıya gelince de bi' bakayiim eğer bulursam haberdar ederim.Başarılar....
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
ehhe saol sakura chwannn (: desteklerinize bayılıyorum ehhe
ben şimdiye kaadar karşılaşmadım ama tekrar elimdeki serilere ve bazı sitelere bakıyım eğer bulursam sana haber veririm.
hmm... ben mümkün mertebe japoncadan çevirmeye çalışıyorum, ama dinleyerek, japonca altyazı bulmak zor olabilir, kore yapımı animelerde sanırım bulabilirsin, ayrıca kanji konusunda yardımcı olabilecek bi program biliyorum, 'wakan'. hoşuna gidebilir.ben sözlük niyetine kullanıyorum
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ehhe ben wakan kullanmıyorum başka bir sözlük olan jcepwin -sanırım ismi böyle laptopumda çünkü ee ^^ - kullanıyorum. wakanı biliyorumda kullanışsız geliyor bana - ayrıca bir ara virüs kapmıştım wakan yüzünden ^^
sen de japoncadan çeviriyorsan eğer senle irtibata geçelim ^^ tenk yüü
sen de japoncadan çeviriyorsan eğer senle irtibata geçelim ^^ tenk yüü
basarilar dilerim savage garden.
bende ingilizce altyazilari hazir olan serileri direkt turkce'ye cevirmeyi dusunuyorum. indirdigi animenin tr altyazisini bulamadigi icin fansub gruplarindan animeyi tekrar indirme zahmetine girmez animesever. ayrica eve dondugumde de bedava anime dagitmayi dusunuyorum. bendeki anime sevgisi boyle bisey.
bende ingilizce altyazilari hazir olan serileri direkt turkce'ye cevirmeyi dusunuyorum. indirdigi animenin tr altyazisini bulamadigi icin fansub gruplarindan animeyi tekrar indirme zahmetine girmez animesever. ayrica eve dondugumde de bedava anime dagitmayi dusunuyorum. bendeki anime sevgisi boyle bisey.
öyle bişiy varsa çok müthiş olur bu çeviri işi
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben de öyle umuorum varsa sitemiz için de süper sansasyonel bir olauy olur ^^
çünkü ingilizceden türkçeye çewrim yapıldığında bir çok hata oluyor dil özellikleri yüzünden ama japonca türkçeye benzediği için hatalar olmaz
Ruh Hali :
evet çok haklısın - böylece japonca altyazı bulabilirsem süper olcak (:
Ruh Hali :
Japonca altyazı bulmak zormuş yaa..Ama araştırırken şunu buldum
http://www.isdb.cz/index.php?lang=english bence buna bi' gözat isdb=internet subtitles database bu adres 50'den fazla altyazı dili içeriyormuş ve yararlanabilmek için ilk önce üye olmalısın (bi' çek sitesi) belki işine yarar...
http://www.isdb.cz/index.php?lang=english bence buna bi' gözat isdb=internet subtitles database bu adres 50'den fazla altyazı dili içeriyormuş ve yararlanabilmek için ilk önce üye olmalısın (bi' çek sitesi) belki işine yarar...
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
http://kitsunekko.net/JapaneseAnimeSubtitles.aspx
bak bakalım savage işine yarayan birşey çıkacak mı?
bak bakalım savage işine yarayan birşey çıkacak mı?
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası