Anime Flame Fansub
+28
cynthia
Darkcity87
kazasker
Seifukusha
sakura hime
rockchu
fudy
vecitasan
Rotea
Hitokiri
dombilibili
raijin
RoMe
mnyk
savage garden
SurfSound
achie-san
aoshi
Yaser
mavilynx
lantis
Voodoo_Baby
edemirci44
CHOBiTS
RaJeV
gundamaster
spartiate
Underfined
32 posters
5 sayfadaki 6 sayfası
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Anime Flame Fansub
tamam teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Ellerinize saglık,iyiki varsınız,ara verdiginizi düşünürken 8 bölümü hazırlamışsınız.Çalışmalaınız da kolaylıklar dilerim.İndirelim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Araya sınavlar felan girdi, çevirmen arkadaşın bilgisayarına virüs bulaştı, bütün talihsizlikler bizi buldu
En kısa zamanda arayı tamamlamaya çalışacağız, en geç 15 tatilde arayı kapatacağız
En kısa zamanda arayı tamamlamaya çalışacağız, en geç 15 tatilde arayı kapatacağız
Arkadaşlar, çalışmalarınız için teşekkürler. Angel Sanctuary ovasının 3. bölümünde rar şifresi olarak www.animeflame.org ve www.animeflame.net kullanmama rağmen bölüm bir türlü çıkaramıyorum. Acaba başka bir şifre olma ihtimali var mı?
Teşekkürler, beklediğim bir seriydi. Kazasker bir de com'u dene.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
zaten kendi sunucunuzda barındırdığınız dosyalara neden hem rarın içine birde şifrelediğinizi anlamıyor rapid falan olsa linklerin başka yerde yayınlanmaması için olurda bu şekilde gerek yok bence
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Şifre kullanılmasını ben de hoş karşılamıyorum açıkcası,
bu arada kazasker, dosyayı az önce indirdim ve www.animeflame.org şifresiyle sorunsuz açtım.
bu arada kazasker, dosyayı az önce indirdim ve www.animeflame.org şifresiyle sorunsuz açtım.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Sanırım ben bozuk indirdim. Ama şifre hatası vermesi de ilginç. Tekrar indirmeyi deneyeceğim.
Eğer copy/paste yapıyorsanızda sorun yaratabiliyor. Elinizle yazmayı denediniz mi?
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
www.animeflame.net i deneyin
En son rockchu tarafından Ptsi 5 Ocak - 15:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Tamam arkadaşlar, sorunu hallettim. Tekrar indirince düzeldi. Ama bozuk olunca niye şifre hatası verdiğini anlamadım winrar'ın.
Çalışmalarınız çok güzel. Ancak Burst Angel'ın boyutu yeterli büyüklüğe sahip olmasına rağmen, kalitesinin o boyuta göre kötü olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu kötü demeyeyim de daha iyi olabilirdi diyeyim.
To Aru Majutsu no Index animesinin birkaç bölüm normal versiyonunu da vermişsiniz ama sonrasında hep HD şeklinde devam etmiş. Acaba onların da normal bölümü oalcak mı yoksa bundan sonra HD olarak mı devam edeceksiniz. Normalleri de olsaydı iyi olurdu
Tekrardan teşekkürler.
Çalışmalarınız çok güzel. Ancak Burst Angel'ın boyutu yeterli büyüklüğe sahip olmasına rağmen, kalitesinin o boyuta göre kötü olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu kötü demeyeyim de daha iyi olabilirdi diyeyim.
To Aru Majutsu no Index animesinin birkaç bölüm normal versiyonunu da vermişsiniz ama sonrasında hep HD şeklinde devam etmiş. Acaba onların da normal bölümü oalcak mı yoksa bundan sonra HD olarak mı devam edeceksiniz. Normalleri de olsaydı iyi olurdu
Tekrardan teşekkürler.
kazasker demiş ki:Tamam arkadaşlar, sorunu hallettim. Tekrar indirince düzeldi. Ama bozuk olunca niye şifre hatası verdiğini anlamadım winrar'ın.
Tekrardan teşekkürler.
normalde ben çevirdikten sonra hd olarak yüklüyorum siteye bölümleri sonraki zamanlarda istek olunca boyuttan dolayı raijin normal versiyonlarını hazırlayıp yüklemeye başladı sanırım devam eder bu olaya ama çevrilen bölümleri önce hd olarak yayınlamaya devam edeceğiz
dombilibili- Yeni Üye
Ruh Hali :
To Aru Majutsu no Index 9 ve 10 eklenmiştir.
15 tatilde bütün bölümleri yetiştirmeye çalışacağız
15 tatilde bütün bölümleri yetiştirmeye çalışacağız
Güzel haber serinin yakalanması ve bitmesi önemlidir bu gerçekleşecek gibi.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
13.'ü bölüme kadar eklenmiştir. Seriyi yakalamak için son hızla devam ediyoruz.
Teşekkürler seriyi yakalamanız dilegiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Burst Angel 2. bölümde sorun var. Hata veriyor videoyu açmıyor.İlgilenebilirseniz sevinirim...
fudy- Isınan üye
Ruh Hali :
Bilgilendirme için teşekkürler...
fudy- Isınan üye
Ruh Hali :
Teşekkürler, kolay gelsin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
18. bölüme kadar güncelleme yaptım to aru majutsu no index animesinde henüz çevirdiğim grup yayınlamadığı için 19u onların yayınlamasını bekliyorum bunun dışında special bölüm olan ta aru majutsu no index-tan bölümünüde çevirip yükledim siteye
dombilibili- Yeni Üye
Ruh Hali :
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Soul Of Anime [Anime ve Manga Projeleri]
» [AnS]Fansub
» Soul Of Anime [Anime ve Manga Projeleri]
» [AnS]Fansub
5 sayfadaki 6 sayfası