Ragnarok Online !!!!!
+2
Zax
Vincent
6 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Ragnarok Online !!!!!
Ro'cu vatandaşlar eski geleneğimizi burda yaşayalım pronteranın ortasında muhabettin tadı gibisi yok!
Geri: Ragnarok Online !!!!!
Hobaaa^^
Anime tadında hos ve cevre bulursan asırı zewk alıcagınız bır oyundur sıddetle tavsıye ederım^,WoElerin verdğiğ zewk hıc bır onlıne oyunda yoktur^^.Ama oyun ne yazikki bıraz eskidi kokten yenılenmeye ıhtıyacı var Ro2 kac senedır beta asamasında ondanda umudumu kestım dıyebılırım.
En sevdiğim karakter ise SinX^^
Anime tadında hos ve cevre bulursan asırı zewk alıcagınız bır oyundur sıddetle tavsıye ederım^,WoElerin verdğiğ zewk hıc bır onlıne oyunda yoktur^^.Ama oyun ne yazikki bıraz eskidi kokten yenılenmeye ıhtıyacı var Ro2 kac senedır beta asamasında ondanda umudumu kestım dıyebılırım.
En sevdiğim karakter ise SinX^^
Way!! SinX'çii adam gibi yapıldıktan sonra üstüne karekter yok HititRo'da oynadınmı? Şuan Bi Serverde oynuyonmu.. ne zamadan beri oynuyon?
Betasından berı oynadım su 5 aydır hıc dokunmuyor 2 sene once Choastakı sınx'ımı bıraktım,Evet bırcok free serverda oynadım buna Hıtıtro'da dağil ama daha sonra hititroda bozdu kendını oynadıgım en ııyı free server AvalonExcalubur'dur bu ıkı server'ı bır serverda bırlestırmısler Chaos'da aldıgım zevke en yakın tadı veren bu server'dı.
SinX'e gelınce cok saglam bır karakterdır az buyusu vardır kullanımı basıt gozuksede taksıksel acıdan baya zordur benım terciğim Agi Crit SinX chaosta 15k breaker koyan tek kısı bendım bır zamanlar
SinX'e gelınce cok saglam bır karakterdır az buyusu vardır kullanımı basıt gozuksede taksıksel acıdan baya zordur benım terciğim Agi Crit SinX chaosta 15k breaker koyan tek kısı bendım bır zamanlar
wuuuu benim gibi geçmişin var^^ benim gelede tercihim sniper veya gunsliger olur ama sinx'te bunların arasında hititro'nun en iyi sinx'i bendeydi mustafa öküzü askerden gelince içine etti herşeyin ne kadar tanıdık admin varsa banladı zate itemleride admin çara girip yazıyoduk item sıkıntımız olmuyodu sonra farkettiler çarları satıp tüydük o zamandan beri oynamıyom işte 7 ay falan oldu en son blackout ta oynadım ordada bottan gittik öle yani düzgün biyer olsa beraber oynucak adam olsa hayır demek :12w:
Oha abı sen hep hıleydı suydu buydu
Hayatımda hıc ro'da bot kullanmadım,bı keresınde can sıkıntısından Hititroda arkadaslar yenş char actık ve gmlere kufretcez^^(sol alt kosede pronda herkes toplanır ya oraya gıdıoz^^)daha sonra bız gıttık basladık sovmeye hepsıne,gmlerden bırı yere bır balta tarzı bı sey attı adını unuttum sımdı thor'un balyozu gıbı uzerınde elektırk var bırde +10du.Ben o kadar cok sovdum ki konusmayı kapama olayını yaptı bana (kırmızı boluncuk ıcınde 3 nokta)tabı ole oluncayerdekınıde alamadım kafedeydık o beraber kufrettıgmle yandakı cocukla konusyordu o dedım olum al sunu al al al al al al al bır kaptı onu ıtem paha bıcılemez^^ God bılmemne denıyor o ıtemlere Woe de kazanılan savaslarda ele gecırılen ıtemlerın bırlestırılmesıyle yapılıyordu unuttum ısmını^^ Daha sonra Champ acıp pvp'ın ıcıne etmıstı cocuk^^
Hayatımda hıc ro'da bot kullanmadım,bı keresınde can sıkıntısından Hititroda arkadaslar yenş char actık ve gmlere kufretcez^^(sol alt kosede pronda herkes toplanır ya oraya gıdıoz^^)daha sonra bız gıttık basladık sovmeye hepsıne,gmlerden bırı yere bır balta tarzı bı sey attı adını unuttum sımdı thor'un balyozu gıbı uzerınde elektırk var bırde +10du.Ben o kadar cok sovdum ki konusmayı kapama olayını yaptı bana (kırmızı boluncuk ıcınde 3 nokta)tabı ole oluncayerdekınıde alamadım kafedeydık o beraber kufrettıgmle yandakı cocukla konusyordu o dedım olum al sunu al al al al al al al bır kaptı onu ıtem paha bıcılemez^^ God bılmemne denıyor o ıtemlere Woe de kazanılan savaslarda ele gecırılen ıtemlerın bırlestırılmesıyle yapılıyordu unuttum ısmını^^ Daha sonra Champ acıp pvp'ın ıcıne etmıstı cocuk^^
ona god like item dioz da pek pvp nin canına okunuyo gibime gelmedi hiç hep canına okuduk arada ibneliğine takıoz gm wingi azura'yı kaptır gitsin
donemler farklı olabılır.Ayrıca evet godlıke ıtem denıyordu^^
tabı arkadas bu ıtemı alırken acıtıg yenı yenı uyelıkte aldı daha sonra eskı uyelıgıne aktardı 1 dakka ıcınde bu olayı gerceklestırdı(aktarma ıslemını^^)ve 5 - 6 dakka sonra tekrar novıce uyelıkle gırmeyı dendıgımızde banlanmıstı o uyelık,ama bız kaptık bı kere ıtemı^^
Ayrıca daha yok mu Ro oynayan:S
tabı arkadas bu ıtemı alırken acıtıg yenı yenı uyelıkte aldı daha sonra eskı uyelıgıne aktardı 1 dakka ıcınde bu olayı gerceklestırdı(aktarma ıslemını^^)ve 5 - 6 dakka sonra tekrar novıce uyelıkle gırmeyı dendıgımızde banlanmıstı o uyelık,ama bız kaptık bı kere ıtemı^^
Ayrıca daha yok mu Ro oynayan:S
yok abı ro'nun yapımcısı gravıty kore fırması^^
Savage olaya fıransız kaldıysan buraya bır tanıtımını yapar oyun sıstemını en ınce ayrıntısına kadar anlatır taktıkler verırım,butun mesleklerın zayıf yonlerını guclu yonlarını ve buıldlerını oyundakı kartların ozellıklerını yazarımda kac sayfa surer bılemıyorum en az 3 emınım,o yuzden zor gelmekte^^
Not;oyundakı karakterler ımzamdakı gıbıdır sırın ve tatlıdırlar^^
Savage olaya fıransız kaldıysan buraya bır tanıtımını yapar oyun sıstemını en ınce ayrıntısına kadar anlatır taktıkler verırım,butun mesleklerın zayıf yonlerını guclu yonlarını ve buıldlerını oyundakı kartların ozellıklerını yazarımda kac sayfa surer bılemıyorum en az 3 emınım,o yuzden zor gelmekte^^
Not;oyundakı karakterler ımzamdakı gıbıdır sırın ve tatlıdırlar^^
neeeeeeeeeeeeeee 3 sayfamııııı dalgamı geçion ya sırf kartlar zate full ayrıntıyla 50 sayfadan fazla tutuyo buna karekterlerin skilleri skill ağaçlarını stat dizilimlerini karekterlerin özel yeteneklerini anlatmaya kalkarsan işin içinden çıkamassın bile benim oyunu tam anlamam 2 sene aldı kim halen eksik yanlarım var !!oyundaki free serverlerden dolayı sistemler değişiyo sürekli sabit bişi yok ...
aslında ole cıdden kart sayısı cok fazla butun kartları tanıtsam sayfalarca alır kı hepsını bılmıyorum sadece onemlılerınden bahsetmıstım ben^^
baba bunun animesi var bende çeviren olursa çok makbule geçer
deathlover- Mesaj Sayısı : 2
uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
anılarım depreşiyor
şu sınav bi bitsin sabahlıcam yine ama bir sürü adam gitti yav o kötü ...
anılarım depreşiyor
şu sınav bi bitsin sabahlıcam yine ama bir sürü adam gitti yav o kötü ...
Engel- Yeni Üye
Sanırım yakında ro2 çıkar nette tonla videosu var bayada şirin olmuş oyun minik, minik tavşanları öldürüyorlardı.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Similar topics
» Avatar : The Legends of the Arena ( Online -MMORPG- )
» The Online English Grammar by Anthony Hughes
» The Online English Grammar by Anthony Hughes
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası