Masaüstü resimlerimiz
+76
Sonvaynard
Walrus
kisuke
Ownd
juvenil
brisingr
PinkLemonade
bLue-Dragon
Mahlas_Kafkef
Çubuk Kraker xD
yuuki cross
yuuki_cross
kanade
Kouu Shizuku.
özz
riflem@n
doumeki
DicLonius
zhenya
hayalettt
hione
HitsugayaTaichou
Devonie
aoshi
bluetear
scoutcrawler
WalkRie
SheaN
meyday
+L+
mikan sacura
hibertansiyar
Tonwer
Nodame^^
wiL-
KaranlıK
SeRKaN
Seifukusha
Unde®minE
Kansu
SPAWN-TheUndead
digigirl
kordiseps
sera myu
AnTiOkSiDaN
ihtome
sakura hime
Hanajima
lafolya
Squaw
S.Tensei
pikeruchan
bonjour
Unde®kaN
resurgam
Ryoko Yoichi
mavilynx
Borastus
Hitokiri
cynthia
alieser
savage garden
omerbaba18
Desire
Susano'o
Sevimli Hırsız
kakashifan
Vincent
gundamaster
rockchu
Exile Falcon
Zax
lantis
DarkeLia
CHOBiTS
DFalcon
80 posters
1 sayfadaki 27 sayfası
1 sayfadaki 27 sayfası • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Geri: Masaüstü resimlerimiz
İlginç benimki manzara resmi anime koysam evdekilerle atışırız heralde.Kıyıda bir geyik ve etrafı daglarla çevrili bir göl manzarası.Müsait bir zamanda bende koyayım.
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
boyle bır konu acmayı bende dusnuyordum ama benden hızlı cıkmısınız suan bıraz yorgunum yarın koyarım wallpaper'ımı bu arada lantıs guzelmıs masa ustun^^
bosuna sayfa kaplamasın dıe spoıler ıcıne aldım ufak nasıl yapılır bılmıorum^^
buyrun arkadaslar dagınık magınık ıdare edın kıra fanı felan degılım sadece o adamın wallpaperları hos oluyor.Herneyse herekse ıyı geceler^^
- Spoiler:
buyrun arkadaslar dagınık magınık ıdare edın kıra fanı felan degılım sadece o adamın wallpaperları hos oluyor.Herneyse herekse ıyı geceler^^
Çok sıradan ama evdekilerle anime resmi korsam kavga ederiz.Ben oyun oynamam ve pc de kardeşimin oynadıgı silkroaddan başkada oyun bulunmuyor.
- Spoiler:
bende senin gibi oyun oynamıyorum chobits aynı zamanda anime resimleri fazla koyamıyorum evdekiler yüzünden ama arada sırada koyuyorum kaçamak olarak,
bu arada zax senin masa üstü resmin gerçekten çok hoş olmuş
bu arada zax senin masa üstü resmin gerçekten çok hoş olmuş
Tesekkurler lantıs^^
Arkadaslar bır sey sorucam anıme resımlerı koysanız nıye aılenız laf yapcak kı anlamadım k.bakmaın^^
Arkadaslar bır sey sorucam anıme resımlerı koysanız nıye aılenız laf yapcak kı anlamadım k.bakmaın^^
Yaş biraz büyk olunca zaten aile bu ne be çocuk musun sen tarzı muhebbetlerin dönmesi muhtemel hele aile bir kenera arkadaşlarda aynı tepkiyi verebiliyor yaş biraz daha küçükse zaten vampirli vs. bir şey koysan vah yavrum ne oldu sana böyle tarzı garip muhabbetlere girilebiliyor tabi bunun yanında hiç bu resimleri takmayan yada çok beğenen ailelerde mevcut...
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
en son anime resmini gecen sene yugiohtaiki üç tanrı kartını koymuştum.bunde diyordu babam adam gibi bişey koy dediktyen sonra doga manzaraları koymaya başladım.
ablamla ortak olarak bılgısayarı kullanıyorum ve kendısı bazı objelerın benım tarafımdan sahıplenılmış hıssınden hazetmez bu yuzden bazı seylerı ortaklasa karaklastırıp kullanıyoruz
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Zax demiş ki:Tesekkurler lantıs^^
sanırım anime resimler garip geliyor onlara, mesela seninki gibi bir masa üstü resmi koysam herhalde beni evden kovarlar. bu ne biçim resim onun yerine daha güzel şeyler koy derler
Benım sorunum yok allahtan bızımkıler odaya bıle gırmıyorlar^^
ki girselerde onların dedıklerını umursamam yanı degıstır bu ne felan derlerse tınlamam,onemlı olan benım mutlulugum onlar ole dıyor dıye zewkımden mahrum kalmam anlıcagınız^^
ki girselerde onların dedıklerını umursamam yanı degıstır bu ne felan derlerse tınlamam,onemlı olan benım mutlulugum onlar ole dıyor dıye zewkımden mahrum kalmam anlıcagınız^^
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
https://2img.net/h/oi35.tinypic.com/57ded.jpg
buda benimki istediğim zaman istediğim çeşit resim koyarım evdekiler hiçbişi demez deselerde ben takmıyom zate makinama oturan veya yanına yaklaşanı fena haşlıyom 10 metre uzaktan geçiyolar küçükken bi misafir çocuğu dövdüğümü hatırlıyom bilgisayarım herşeyim!!
buda benimki istediğim zaman istediğim çeşit resim koyarım evdekiler hiçbişi demez deselerde ben takmıyom zate makinama oturan veya yanına yaklaşanı fena haşlıyom 10 metre uzaktan geçiyolar küçükken bi misafir çocuğu dövdüğümü hatırlıyom bilgisayarım herşeyim!!
Güzel wp.Lulu ile C.C yakışıyor ama çift olarak Kallen ile daha çok yakışıyor Lulu.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
evet ben de öyle düşünüyorum.Ama son dönem o ikisi konusunda umudumu kaybettimgundamaster demiş ki:Güzel wp.Lulu ile C.C yakışıyor ama çift olarak Kallen ile daha çok yakışıyor Lulu.
1 sayfadaki 27 sayfası • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
1 sayfadaki 27 sayfası