selamlar
+6
CHOBiTS
lantis
spartiate
savage garden
edemirci44
omerbaba18
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
selamlar
sitenize night wizardın bölümlerini ararken üye oldum.umarım iyi vakit geçiririm.
omerbaba18- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: selamlar
Hoş geldin.Eğlenmen dilegiyle..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ahha hoşgeldin sitemizde iyi elenceler sana umarım siteyi didik didik edip okumuşsundur süper yer burası senin mekanın burası ^^ görüşmez üzere ^^(")
teşekkür ederim.birde unutmadan en sevdiğim anime karakteri kisaragi s(z)aemondur.
omerbaba18- Yeni Üye
Ruh Hali :
şimdik night wizardı indiriyorum güzel diye umut ettim birde kaç bölümdür bu?tavsiye ettiğiniz animeler varmı?
omerbaba18- Yeni Üye
Ruh Hali :
seyretmediysen çevirdigimiz bütün seriler kalitelidir yine seyretmediysen claymore,deat note olabilir ayrıca anime serileri kısmında Türkçe yazıları olan animeler var onları incele konusu hoşuna giderse indiririsin...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
yalnız ben biraz dine düşkünümdür night wizardda ayıp 1 sahne warmı?
omerbaba18- Yeni Üye
Ruh Hali :
ben izlemediğim için birşey diyemem ama önceden tanıtımları okursan daha kolay olur bu durum ^^
aslında incelemesinden fantastik.bu arada fark ettim siz bu çevirme işinde ustalaşmışsınız artık.
omerbaba18- Yeni Üye
Ruh Hali :
selam ömerbaba hoşgeldin:) öncelikle nightwizardı ben çevirdim, hiç korkmadan ndirebilirsin içinde rahatsız edici hiçbir sahne yoktur... tavsiye edeceğim animeler ise claymore, fate stay night ve baccano dur... ama şiddet dozu fazla olanlardan hoşlanmıyorsan baccano ve claymore biraz ağır gelebilir
hoşgeldin.Umarım burda eglenirsin.
Dogruyu söylemek gerekirse pc ye format atınca tüm siteler gidiyor.Googledan night wizard tr alt yazı diye bu siteyi buluyorum.Burdanda diger fansub sitelrine rahatça ulaşabiliyorum.
Dogruyu söylemek gerekirse pc ye format atınca tüm siteler gidiyor.Googledan night wizard tr alt yazı diye bu siteyi buluyorum.Burdanda diger fansub sitelrine rahatça ulaşabiliyorum.
Hoşgeldin...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
hoşgeldin kardeşim.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hoşgeldin. Bu ortamı seveceğine eminim..ben bi girdim bir daha da çıkamadım
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :