Lantis'in Çizimleri
+8
alieser
nico robin
spartiate
DarkeLia
(^sakura^)
CHOBiTS
RaJeV
lantis
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Lantis'in Çizimleri
En son lantis tarafından Paz 10 Ağus. - 20:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Lantis'in Çizimleri
Senin bu yeteneğininde olduğunu bilmiyordum. Güzel çalışma
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
aynısını ben dicektim.eline saglık .RaJeV demiş ki:Senin bu yeteneğininde olduğunu bilmiyordum. Güzel çalışma
Aslında çizimle ilgili bi' bilgin olduğunu az çok benim çizimlerime eleştri yaparken çınlatmıştın (çizimlerdeki orantı falan...),neden daha önce paylaşmadın,8 yıl ara vermene de üzüldüm ayrıca eğer devam etseydin şuanki çizimlerinden kat kat iyi bi' seviyeye gelmiş olurdun...Eğer böyle bi' yeteneğin varsa geliştir...Güzel çizimler,bakıyorum MARVEL COMİCS hayranıyız 8)
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
evet marvel hayranıyım ama artık onuda okumuyorum, bilmem nedense artık pek çizmiyorum belki tekrar başlarım, nedense resim yapmak zor gelmeye başladı.
Tabii zor gelir bayağı bi' ara vermişin...İçten gelen bi'şey bu istemiyorsa çöp adam bile çizemez ama umarım çizimlerine devam edersin...Yine de devam etmen kanısındayım umarım yeteneğine haksızlık etmezsin ^_^!!
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
bakayım bir ara çizim yapmaya çalışırım, eğer ortaya güzel bir şey çıkarsa o zaman çizim yapmaya başlarım tekrar
...hehehe...Almış olduğun bu karara sevindim o zaman seni anime fanart bölümünde görmek dileğiyle uğurluyorum...
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
umarım hala çizebiliyordurum en kısa zamanda bir çizim yapıp beğenilerinize sunarım
marvel olur da begenmem mı herpsı ayrı ayrı guzeller bır ıkı tanesınde gozum kaldı tekrar cızmeye baslamana sevındım eh artık ben de cızım ısterım
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
vayy bende bilmiyordum lantis sende çizim yeteneği olduğunu.. eline sağlık gerçekten... keşke sakura'Nın dediği gibi devam etseydin çizmeye, şimdiye kadar daha da geliştirirdin yeteneğini ayrıca bende katılıyorum marvel olur da beğenilmez mi:)
DarkeLia demiş ki:marvel olur da begenmem mı herpsı ayrı ayrı guzeller bır ıkı tanesınde gozum kaldı tekrar cızmeye baslamana sevındım eh artık ben de cızım ısterım
tekrar çizmeye başlarsam tabiki istediğin bir şey olursa çizerim
teşekkür ederim
bu arada kenshin ın taslagı bıttı haberın olsun
bu arada kenshin ın taslagı bıttı haberın olsun
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
https://2img.net/r/ihimizer/img206/8138/sssssssssssssssszz2.jpg
ilk surreal calismam. aslinda insan cizmek istemistim..
ilk surreal calismam. aslinda insan cizmek istemistim..
sondakiler çok güzel olmuş ama keşke profilinne yaşını da ekleseydi kendiimle karşılaştırıdım
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
iyi o zaman ben de üzülüyordum çok mu kötü çiziyorum diye.zaten çizimlerimde o kadar iyi sayılmaz eklediğim.geçen yıllarındkilerdi...
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Güzel çizimler lantis, tebrikler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Way way... Benim tarzım değil ama, güzel gerçekten oranlamaları filan. Benim sorunum da zaten hareketleri düzgün verememem. Bi yapıom adamın kolu bacağı yamuluyo :silent:
güzel çizim yapmak biraz yetenek ve çok çalışma gerektiriyor
ben buraya verdiğim resimleri en az 10 yıl önce çizmiştim şu anda bir çizim yapmaya kalktığımda hiç güzel şeyler çıkmıyor yani çalışmak gerekiyor. bence biraz uğraşırsan güzel çizim yapabilirsin
ben buraya verdiğim resimleri en az 10 yıl önce çizmiştim şu anda bir çizim yapmaya kalktığımda hiç güzel şeyler çıkmıyor yani çalışmak gerekiyor. bence biraz uğraşırsan güzel çizim yapabilirsin
Zaten seviyorum çizimlerimi de, benim derdim duruşlar Sen mesela vermek istediğin görüntüyü iyi vermişsin.
lantis vallaha bende şaşırdım ne diyeyim Ellerine sağlık bu arada marvellar için güzel olmuş hepsi :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bütün süper kahramanları çizmişsin gayet başarılısın çizimde neden devam ettirmiyorsun biraz bi kaç yararlı kaynak var çizim için devam etmek istersen senle paylaşabilirim.
Başarılar.
Başarılar.
1 sayfadaki 1 sayfası