...Legend of Duo...
+3
CHOBiTS
edemirci44
Harusame
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
...Legend of Duo...
Alternatif bir gelecekte, insanoğlu hızlı bir şekilde dünyadan silinip gitmekte ve ölmektedir; Çünkü insanlar beklenmedik ve çok ani bir şekilde yaşamlarını kaybetmelerine sebep olan ölüm hastalığına tutulmuştur. Sonunda Duo adlı bir vampir, onların yaşaması için gerekli olan yaşam enerjisinin kaynağını açıklar. O, vampirlerin kanında gizlidir. Bunun üzerine insanlar çıldırmışçasına vampir kanı bulmak için arayış içine girecektir. Diğer vampirler Duo’nun ihanetine kayıtsız kalmayarak O’nu öldürmesi için, bir zamanlar Duo’nun öğrencisi ve aynı zamanda en yakın dostu olan Zieg ‘i görevlendireceklerdir.
[[alıntıdır]]
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: ...Legend of Duo...
Tanıtım içimn teşekkürler.İlginç bir hikayesi var...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
rica ederim...ben seyrettim hoştu...bölümler 5 dakikacık olmasına rağmen=))
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
vampir hikayelerini sevmeme fakat konusu diger türlerine göre baya ilginç geldi.
Bu sefer kan için vampirler insanları değil, insanlar vampirleri avlıyorlar.İlginç doğrusu
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
yaa ama öyle awlama sahneleri filan yok Zieg'in Duo'yu bulmasına yoğunlaşılmış...ben wampirli animeleri çok sewiyorum bu da hoşuma gitti çizimleri filan da güzel bence...
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
kötü derken çizimler filan mı yani???nico robin demiş ki:hikaye guzel ama anime kotu. - bence -
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Hikaye güzel ve sıradan kalıpların dışında.Çizimler de hikaye ile birlikte animeye bir orjinallik katmakta.Yani herşey güzel süper.Lakin hem bölümlerin 5dk kısalıkta olması hemde bu kısalıkta gerekli kurguyu sağlıyamamaları ve aksiyondada sınıfta kalmaları animeyi yerlere düşürmüş.
Genede serinin altyazısını bitirdik.Hem dp den hemde sitemizden tegmin edebilirsiniz.Değişik bir anime oldugundan dolayı arkadaşım Akod86 bu projeyi gerçekleştirmiştir.Merak edenler deniyebilir.
Genede serinin altyazısını bitirdik.Hem dp den hemde sitemizden tegmin edebilirsiniz.Değişik bir anime oldugundan dolayı arkadaşım Akod86 bu projeyi gerçekleştirmiştir.Merak edenler deniyebilir.
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası