trtrt
+5
Zax
savage garden
Kermbey
lantis
edemirci44
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: trtrt
senin de çalışmaların var.... Evet başka ben yaparım diyen yok mu????lantis güle güle git hayırlısı olsun inşallah... Malesef bende katılmak çok isterdim ama hem dergi hem çeviri işim var... Yine de düzenleme işi olacaksa katılabilirim... Ya da biraz deneme sürümü gibi bir şey varsa katılabilirim
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Unde®kaN demiş ki:lantis güle güle git hayırlısı olsun inşallah... Malesef bende katılmak çok isterdim ama hem dergi hem çeviri işim var... Yine de düzenleme işi olacaksa katılabilirim... Ya da biraz deneme sürümü gibi bir şey varsa katılabilirim...
teşekkürler Unde®kaN
şimdi bu yazılanlar ayrı bi başlıktamı olcak yoksa dergi gibi bişemi olcak ona göre katılabilirim belki
Kermbey- Aktif üye
Forum sitemiz için olacak..Dolayısıyla da dergi ekibinde olacak..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ahha bu süper fikirmiş bayıldım. Umarım bu konuda samimi arkdaşlarımız çıkar da çok güzel bir işe daha imza atarız. Bayıldım yuppii
hafta sonları bişeler yapabilirim hafta içi altyazı yapıyorum
Kermbey- Aktif üye
Hmm.. sımdı bu guurptakı elamanlara sıtede unvan verılecek ama bız dergıdekılere yok ole mı ? İlginç..
Hmm.. sımdı bu guurptakı elamanlara sıtede unvan verılecek ama bız dergıdekılere yok ole mı ? İlginç..
Bu grup güncel haberler duyuracak.Zaten en fazla 3 kişi olacak tutarsa kaliteli bir ekip olacak.Dergi işine gelecek olursak çalışma yapacak arkadaşlar ve dergide yer alıpta yardım eden arkadaşlar isim aktarılacak sonucunda dergide isimlerini kalıcı kalıyor....
Zax istersen seni yazayım...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Şuanlık ingilizceme guvenmesemde belliki daha cok yıllar devam edecek bunlar bir daha ki yıl yada okulların 2.doneminde... YD(Yabancı Dil) sectim bu sene baya bir geliştirecegim bir yani 5-6 ay en kotu 1 yıl sonra bu grupta olmak isterim suandada yardım edeiblirim fakat cok iyi ceviremem.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
bence çok iyi bir düşünce... Şu ana kadar gönüllü çıkmaması kötü.
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben katılmak isterdim ama ingilizceme güvenmiyorum.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Evet arkadalar haber ekibinden irem arkadaşımız göreve başlamıştır İlgisi ve destegi için teşekkür ediyoruz..Bu işle ilgilenen başka arkadaşlarda varsa bizlerle iletişim kurabilir.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası