Blue Dragon Türkiye'de Lisanslandı...
+5
lantis
Underfined
Unde®kaN
Exile Falcon
rockchu
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Blue Dragon Türkiye'de Lisanslandı...
Tanıtım:
Shu, Knight Master olmak isteyen 10 yaşında bir
çocuktur. Bir gün Shu'nun köyü bilinmeyen güçler tarafından saldırıya
uğrar. Shu ile arkadasları Jiro ve Kluke, köyü savunmaya karar
verirler. Kısa bir süre içerisinde Savaşcı Zola ile tanışırlar ve
Gölgelerin gücünü alırlar. Bu güç, onların gölgelerini güçlü
canavarlara dönüştürmelerini sağlamaktadır. Shu, bu canavaların en
güçlüsü olan Blue Dragon'u kontrol etmektedir ve hep birlikte düşmanı köyden atmak için çalışacaklardır.
Aynı adlı XBOX 360 oyunundan uyarlanmıştır. [AGT]
Aslında bu olay uzun süre önce oldu eminimki bilenler vardır ancak baktım forumlarda pek duyurusu yok duyurayım dedim. Daha önce One Piece'i ülkemizde lisanslayan Filma Ltd. serinin lisansını almış... bkz.
Hemen kendileriyle iletişime geçip Tv yayını ve dvd olarak dağıtılıp dağıtılmayacağını sordum ne yazık ki aldığım cevap beni üzdü.
Japon animeleri ne yazık ki kanallar
tarafından çok fazla tercih edilmiyor, şu anda Blue Dragon için DVD çalışmamız
yok, bunun için ayrı bir çalışma yapılması gerekiyor. Dileriz dizi TV’de başarılı olur, o
zaman video dağıtımını da düşünebiliriz. Çünkü belli rakamların altında baskı yapılması durumunda hiç kar elde
edemiyoruz.
FILMA LTD.
Tel: 90 212 352 0960
Fax: 90 212 352 0965
www.filma.com.tr
Yine de belki bir gün Tv kanallarında yayınlanır ve dvd si çıkar(sa) bu güzel seriyi Türkçe izleme imkanımız olur.
En son rockchu tarafından Perş. 14 Ağus. - 16:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: Blue Dragon Türkiye'de Lisanslandı...
Ben bu seriyi izlemek istiyodum şimdi duyunca bi garip oldum.DVDleri çıkarsa alırım yoksa tvde göstericeklerse izlemem
Cidden haber doğruysa havalara uçabilirim :D 1,5 aydır bu animeyi arıyorum. (şu aralar bıraktım aramayı gerçi) Ama gerçekten çok güzel bir haber bu ya!!!1
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
http://www.filma.com.tr/index.asp?id=454
Seri lisanslanalı 2 ay felan olmuştur duyulmamış olması ilginç.
Seri lisanslanalı 2 ay felan olmuştur duyulmamış olması ilginç.
Ruh Hali :
öhh:D 2 ay mı demekki sadece lisanslanıp kaldı... 2 ayda tüm türkiyeye göndermiştim ben olsam:D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
efendim aynı firmanın one piecein lisansını 5 yıldan uzun süre elinde tuttuğu ve serinin lisansının bilmem kaçıncı yılında tv de yayınlanabildiği göz önünde bulundurursak değil 2 ay 2 yıl sonra çıksa bile iyi ayrıca -bu tamamen benim gelen mesajdan çıkardığım fikir- seri yayınlanırsa önce tv de yayınlanır en azından lisans ücretini çıkarırlar yoksa dvd çıkarırlarsa zarar etme riskleri büyük.
- Kod:
ayrıca bu firma dvd leri yayınlanan voltron serisininde lisans sahibidir ek olarak belirtmiş olayım
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:Ben bu seriyi izlemek istiyodum şimdi duyunca bi garip oldum.DVDleri çıkarsa alırım yoksa tvde göstericeklerse izlemem
Valla bende çok istiodum aynen senin gibi yaparım hatta 2.sezonu indirmeye başlasammıki
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Teşekkürler rockhu, exile'e katılyorum tvde çıkarsa izlemem ama dvd'sini alırım.
ben gecen sene arayıp bulmuştum biraz araştırınca çok cocuksu gelmişti
indirmedim.Tv göstersede dvd cıksada ilgilenmem.AmaDigimon ilk sezon dvd cıksa alırım.Diger sezonlar peş para etmez bence.
indirmedim.Tv göstersede dvd cıksada ilgilenmem.AmaDigimon ilk sezon dvd cıksa alırım.Diger sezonlar peş para etmez bence.
evet biraz çocuksu ama şöyle diyeyim narutoda ne kadar çocuksu öğe varsa o kadar çocuksu izlenebilir bir seri 10/7 yani
Ruh Hali :
Rochchu hale avatarın ensevdiklerim arasında.Anime yapsalar keske.oyun oldugu belli ciziminden.
hehe oyunda olmayabilir fan art olma ihtimali hayli yüksek.
edit: avatarı değiştirdim...
edit: avatarı değiştirdim...
En son rockchu tarafından Cuma 15 Ağus. - 14:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ruh Hali :
konu kaydı xD bende rockchu'ya katılıyorum. TV Serisi olarak çıkar ilk başta... Ve bende TV serisi takip edemem. O yüzden henüz bizim 4-5 senemiz var :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
çocuklara yönelik gibi geldi bana(zaten hangi düzgün anime geldiki MTV'dekiler dışındaki zaten çok önceden izlemiştik onları)
Moth- Yeni Üye
evet çocuklara yönelik... Yani 13+ gibi bir sınırlaması yok ama çok eğleneli bir anime gibi gözüküyor bence. nico robin bu arada öyle bir şey galiba
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
evt çocuklara yönelik bir anime ve herhalde 1. sezonu bitti ama arkadaşlar bu animenin çevirisini yapan yok herhalde. ben bulamadım. bildiğiniz bir yer var mı?
1 sayfadaki 1 sayfası