utorrent up speed ?
+2
edemirci44
nico robin
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
utorrent up speed ?
selam arkadaslar. utorrentimin son zamanlarda performansi cok dusuk. normalde default olarak utorrent maximum upload rate 0' dir. yani karsi tarafa sinirsiz download hakki tanir. ben bunu 3 kb/s yaptim ( evt, cok cimriyim ), bu yuzden benim download hizim otomatik olarak duser mi ?
Geri: utorrent up speed ?
Ben µTorrent kullanıyorum 10 kb/s aşagısına indirdigimde downland hızımın düştügüne şahit oldum...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
evet bende genelde 10 yada 12 yapıyorum yoksa hızım düşüyor, ben internet hızımda sınırlama yapmak için net limiter kullanıyorum. sizlerede tavsiye ederim. isteyen olursa buradan linkini verebilirim.
daha önce 7 kb nin altındaki hızlar için download hızınızı düşürdüğünü biliyorum( u torrentin en iyi yani bu) cimrilik yapmamak her zaman için daha iyidir hiçbir şey vermeden almaya çalışmak doğru olmasa gerek
Genede kardeşim ben 3 k ya indireceğim diyorsan Bitcomet kullan böyle bir sınırlaması yok.
Genede kardeşim ben 3 k ya indireceğim diyorsan Bitcomet kullan böyle bir sınırlaması yok.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
bende bitcomet kulanıyorum ve gerçekten çok iyi... Hem aktarım olarak hem alım olarak... Günde 4 film indirebiliyorum çok rahat...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
4 filim hicbisey. benim u torrentim senin bitcometini dover.
sanirim sorunu anladim. up speed dusurunce, benim down limitim de dusuyor.
sanirim sorunu anladim. up speed dusurunce, benim down limitim de dusuyor.
upload düşünce download düşer bunun sebebide gönderilern verinin alınan veriyle denk olmadığıdır
tamam ya bitomet'ımı dövme. Arkadaş bunu yükledi ben de onu kullanıyorum... Utorrent daha mı iyidir gerçekten_??
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Efendim pek bir geyiğide yok aslında işte belli hızın altında up limiti verirsen download hızını düşürüyor ki paylaşım açısından güzel torrent trackerlarına alınan ve gönderilen veriyi adam gibi aktarması ratio oranının düzgün hesaplanmasını sağlıyor web UI denilen eklentisi ile var benim gibi pc yi açık bırakıp gidenlerdenseniz uzaktan pc nize erişip torrentlerinizi yönetebiliyorsunuz he birde basit kullanım sade arayüz.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası