Diablo III geliyor.
+7
Unde®kaN
Exile Falcon
edemirci44
Zax
Vincent
spartiate
Moth
11 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Diablo III geliyor.
Sonunda Blizzardın efsane oyunu Diablonun en son oyunu olan Diablo III duyuruldu.(adamların bütün oyunları efsane zaten)
Diablo III'ün ön incelemesini dergiye saklıyorum(ekim ayı gibi okursunuz artık)
http://www.blizzard.com/diablo3/index.xml bu da sitesi video resim falan filan ne varsa bakın burdan.
http://www.blizzard.com/diablo3/index.xml bu da sitesi video resim falan filan ne varsa bakın burdan.
Moth- Yeni Üye
Geri: Diablo III geliyor.
ben oyungezerde okumuştum.. gerçekten büyük bir merakla bekliyorum, sanırım bilgisayarıda yenileyecez diablo 3 çıktığında oyun içi oynanış videosunu gördümde tadından yenmeyecek bir oyun olmuş gibi..
Moth demiş ki:Sonunda Blizzardın efsane oyunu Diablonun en son oyunu olan Diablo III duyuruldu.(adamların bütün oyunları efsane zaten)
Hangi dergiden bahsedıyorsun???
Bu sıtenın cıkardıgı dergıden bahsedıyorsan 2 kere dusun,gruplar var ve benım senle aynı grupta olduguma aıt bı bılgım yok..
Oyun için ben de meraklandım..
Zax yav heycanlanma gruba yeni elemanlarda alınabilir ,ortak çalışırsın..Takım çalışması önemli bizim için Vincent aynısını söyledim
Zax yav heycanlanma gruba yeni elemanlarda alınabilir ,ortak çalışırsın..Takım çalışması önemli bizim için Vincent aynısını söyledim
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Zax arkadaşım dergi bütün siteye açık durumda.İsteyen istediği yazıyı yazabilir.Sen sadece oyun kısmında sürekli yazarsın ama dediğim gibi bu siteye üye olan herkes dergiye yazı göndermekte serbesttir.Verdiğin tepkide doğru değil bu arada insanlara karşı biraz daha nazik ol.
bencede bu oyunnun çıkacağı duyurulalı 2-3 hafta oluyor. Ama buda iyidir bir inceleme haberi geldi.
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Atı alan üsküdarı geçti tabi ama önemli değil Pc lere kesin ekleme şart arkadaşlar helheki düşük ayarda oynamak istemiyorsanız Blizzard'ın çıkardıgı 3 dehşet oyun 1)Warcraft 2)Starcraft ve 3)Diablo...
Blizzard ölmez vatan bölünmez demek istiyorum
Blizzard ölmez vatan bölünmez demek istiyorum
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Serkan abi, bazı oyunlar insana bilgisayarını yeniletir. Hakkıdır da
Ben bu oyunun yüksek kaliteli videolarını indirip izlemiştim. Görüntü ve oynanış özellikleri mükemmeldi. İnşallah benim makine kaldırır.
Ben bu oyunun yüksek kaliteli videolarını indirip izlemiştim. Görüntü ve oynanış özellikleri mükemmeldi. İnşallah benim makine kaldırır.
Diablo çıktıktan bir 8 sene sonra oynamama rağmen karşılaştığım en iyi hack'n slash!!!!!!!
I Love Blizzard
Ich liebe Blizzard
Seni seviyorum blizzard
I Love Blizzard
Ich liebe Blizzard
Seni seviyorum blizzard
yuh bende
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Seifukusha demiş ki:Daha varmış yaa..
Yıllarca bekledik 8-9 ay mı bekleyemicez
Tamı tamına 22 Aralık'ta çıkacak tekrarlıyorum hayatınızın oyunu geri döndü
Similar topics
» El Diablo
» Trigun movie geliyor!
» Witchblade Filmi geliyor...
» Gake no ue no Ponyo sinemalara geliyor...
» Yeni SPAWN Filmi Sonunda Geliyor mu?
» Trigun movie geliyor!
» Witchblade Filmi geliyor...
» Gake no ue no Ponyo sinemalara geliyor...
» Yeni SPAWN Filmi Sonunda Geliyor mu?
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası