Zero no Tsukaima 3nd seson başladı
+3
lantis
RoMe
wanhalsng
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Zero no Tsukaima 3nd seson başladı
ilk 5 bölümü izlemiştim biraz oldu, ama ikinci sezondan daha iyi gibi geldi bana.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
ben hiç izlemediğim için yorumyapamayacağım, ama haber için teşekkürler
7.bölüme kadar izledim ben her sezonki gibi tam gaz gidiyor yine
- Spoiler:
- Saito 7.bölümde Louise'i kaptı sonunda
ben ikinci sezon 7 bölüme kadar gelebildim.Seri biraz sapıtınca ara vedim dahada devam edemedim.
bende 2. sezon 5. bölüme kadar gelebildim sonra ara verdim
seri güzel ancak düzgün macera+dram yoktu bence saitonun biraz daha asi bi karakter olmasını isterdim dogrusu en azından o kadar eziyet üzerine louiseye bu kadar iyi davranması biraz sıktı beni sanki köpek gibi davranılmasını kabullenmiş bi karakter
ama yinede genel olarak idare eder diyebilicegim bir seri,elimde düzgün anime kalmazsa devam edebilirim
seri güzel ancak düzgün macera+dram yoktu bence saitonun biraz daha asi bi karakter olmasını isterdim dogrusu en azından o kadar eziyet üzerine louiseye bu kadar iyi davranması biraz sıktı beni sanki köpek gibi davranılmasını kabullenmiş bi karakter
ama yinede genel olarak idare eder diyebilicegim bir seri,elimde düzgün anime kalmazsa devam edebilirim
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
sana katılıyorum Dei, ancak saito'nun daha asi değil de daha asil davranması animeye daha fazla renk katardı kanımca.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Beyaza katılıyorum.Asil davransa güzel olurdu.ikinci sezon ilk 7 bölüm sapık gibi davrandı dogrusu.Ama lousie insanı cileden cıkartır dogrusu cok sinir bozucu bir akrakter ondada degişiklikler olsa güzel olurdu.bencil bir çocuktan farkı yoktu.İlk sezonda bir siestayı sevmiştim onuda bozdular ikiden itibaren.SEriyi buraya kadar izlemememin tek nedeni seiyularıydı.
asil daha iyi olurdu sanırım ama ben dram çok sevdigimden animeye bi yandan dram katmaya çalıştıgımdan ilk aklıma gelen asi oldu
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
ÜÇÜNÇÜ SEZON VAR AMAM ALT YAZI YOK NERDEN BULABİLİRİZ
onurlevent- Mesaj Sayısı : 12
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası