Anime Türkiye Ağustos Sayısı
+33
nico robin
Lyzard
Microp
Susano'o
Sonvaynard
rcatalkaya
Voodoo_Baby
SPAWN-TheUndead
diaboliksword
nyuu
Zax
RoCCo
bushybrow
RoMe
renji
Yaser
Unde®kaN
gundamaster
ademania
geheimnis
DarkeLia
(^sakura^)
CHOBiTS
Underfined
lantis
Exile Falcon
aoshi
mavilynx
SeRKaN
Vincent
spartiate
savage garden
edemirci44
37 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Anime Türkiye Ağustos Sayısı
Şuan gecenin 4'ü ve ben 29uncu sayfadayım XD Kapatmadım tahmin ediyorsunuzdur müzik eşliğinde yorumlarımı sıcağı sıcağına yetiştirmem lazım. Sonra da uyuyacağım. Bir kere kullanım açısından gerçekten bir dergi havasını yansıtmış. Ayrıca bazı sayfalarda duruma göre çıkan şarkılarda ayrı bir hava katmış =) Özellikle bana göre en güzel parçayı kendi tanıtımınızda kullanmışsınız" givmiiiiiiiiiiiiiiiiii yooo ekstasiiiiiiiiiiiiiiiiii" bir an witchblade izleyesim geldi Neyse nerde kalmıştık. Anime türlerinin bir kaçının eksik olduğunu gördüm. Ve sözlük kısmında açıklaması yapılmış şeyin aslında (bir, iki tanesinde) açıklanmadığını gördüm.(yani bilmeyen insan yine pek birşey anlamaz.) Anime tanıtımları süper olmuş. Üstelik bu kadar çeşitli olması da süper. (ama toplu olanın isimleri yoktu sanırım :S Yoksa ben mi görmedim.) Oyun kısmıda güzel olmuş dantenin oyundaki halini görebildim sonunda. Bu arada renk değiştirme olayınıda canlı canlı gösterilmesi acayip yaratıcı ve yararlı. Şuan dediğim gibi gecenin 4ü. Ve okuduklarımıda unuttum. XD Yarın sabah uyanır uyanmaz hepsi gözümün önüne gelcek şimdi... Neyse şimdilik söyleyeceğim şeyler bunlar. Bence harika bir düşünce ve takım çalışması. Gelecek ayı sabırsızlıkla bekliyorum. Emeğinize sağlık...
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
gelecek ay emin ol daha güzel bir dergiyle karşılaşacaksın... İlk dergi aceleye gelmiş çünkü (bende dedikoduları duydum ). Ama bu sayıya 1 ay kadar bir sürede hazırlandık ve kadro fazlalığımız bile vardır. :D Bu güzel yorumların için çok teşekkürler...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tebrikler .Dha önce indirmiştim ama yorum yapmamıştım..Müzikler hoş plmuş.Anime hakkında tarih biligi çok hoş olmuş.Ayrıca sözlük,sevdigim anime olan claoymorede iyi incelenmiş.Geçmişe yolculuk ta hoş olmu ya süper olmuş.Eksikleri söylüyeyim bazı sayfalar başklasının elinden çıkmış gibi.Son sayfadaki bleach resmi ve müzik gereksiz.Noktalama da yanlışlıklar var.Tabi bunlar ufak tefek hatalar.Eylül sayınıı merakla bekliyorum.Çalışmalrınızda başarılar dilerim.
rcatalkaya- Isınan üye
Eheheh bazı sayfalar gerçekten başkalarından çıktı çünkü Siteden bazı arkadaşlar D.Falcon'a yardım etmişti dergiyi tamamlamasında.
Ben yazarımda bıraz uzun surer suanda ısım var yarına bırakıyorum xd
EDİT:Pardon yanlıs yere yazmısım anıme manga sıtelerının eksıklerı yerıne yazıcaktım xD
EDİT:Pardon yanlıs yere yazmısım anıme manga sıtelerının eksıklerı yerıne yazıcaktım xD
Yeni sayı'yada az kaldı yahu ...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Hıc sormayın demın salak gıbı kapıda cıkan dergı resmıne kanıp bır anda heycanla yenı dergı cıktı sandım ve ındırdım :S:S:S bıde heycanlandım sakıl gıbı acaba mıllet yazıma ne dıcek felan xD bır baktım agustos ayınınkı.E tabı sok gecırdı bosu bosuna gıttı 20 - 30 mb :S ondan onemlısı kendımı salak ıbı hıssettım,bu aralar kafam cok dagınık hep su dersane yuzunden xD herneyse cok konustum su dergı cıksada rahatlasak^^
sanırsam bu sayı 20-30mb cok daha büyük olcak.Ekip baya genişledifi cünkü.
Hehehehehehehehe...
Ruh Hali :
Zax demiş ki:Hıc sormayın demın salak gıbı kapıda cıkan dergı resmıne kanıp bır anda heycanla yenı dergı cıktı sandım ve ındırdım :S:S:S bıde heycanlandım sakıl gıbı acaba mıllet yazıma ne dıcek felan xD bır baktım agustos ayınınkı.E tabı sok gecırdı bosu bosuna gıttı 20 - 30 mb :S ondan onemlısı kendımı salak ıbı hıssettım,bu aralar kafam cok dagınık hep su dersane yuzunden xD herneyse cok konustum su dergı cıksada rahatlasak^^
O değilde birde sabah yeni uyanıpda çapaklı gözlerle bakıcak olan üyeleri düşün.Eminim onlarda senin gibi atlıyacaklardır düşünsen sabah olucakları İşte size algıda seçicilik.
Ruh Hali :
Ahaa daha 4 gün var. Bence bu sayıda çıldırcaz çünkü dehşet şeyler yaptığımıza inanıyorum XD en azından kendi yazımdan şüphem yuok XD tabi diğer arkdaşların çalışmalarını daha bilmiyorum xD öğrencez sabredin gençlik XD
Aynen valla Biraz daha kontrol edeyim en iyisi...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Anime Türkiye Ağustos Sayısı
İndirrr
Anime_Tuerkiye_A__286_USTOS__SON(2).rar
altarnatif link 2
http://rapidshare.com/files/134691428/Anime_Tuerkiye_A__286_USTOS__SON.rar.html
Bu sayımız Baya aceleye geldi ;hataların bol oldugu bir sayı oldu ama Eylül sayısına iyi bir ders oldu.Baya olumlu tepki topladı.Birçok anime severden öneriler geldi ve bu önerileri de dikkate alarak Eylül sayısını daha sağlam hale getirdik.Bizlere destek veren bütün anime sever dostlarımıza teşekkür ederiz...
En son bedifeci tarafından Ptsi 6 Ekim - 9:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ilk sayıyı çok beğendim, ikinci sayınında bundan daha güzel olacağına inanıyorum, hem dergiye katılanlar arttı hemde ilk sayıdan dergi çalışanları eksiklikleri olan yerleri gördüler. şimdiden eylül sayımız hayırlı olsun
son 3 gün xD merak ediyorum ya acaba benimki kesildi mi_?? İnşallah kesilmemiştir...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
hadi hayırlısı, merakla bekliyorum yeni sayıyı!
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ohoo çok güzel olmuş ya bu konu... İlk sayı gerçekten çok güzeldi. Çok kısa zamanda çok güzel bir iş ellerinize sağlık...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
harika! tek kelimeyle. çok teşekkür ederiz calısmalarınız için. derginin dizaynı tasarımı cok hosuma gitti. yalnız bazen takılmalar oluyor gorevi sonlandir demek zorunda kalıyorm bu sadece bednde yaşanan bir sorun mu? çözmenin bir yolu varmı?
senden kaynaklanan bır sorun bırseyı yuklemen gerekıyordu ama ne hatırlamıyorum ^^
Arkadaslar yardımcı olucaktır..
Arkadaslar yardımcı olucaktır..
Sanıyorum "Macro Media Flash"
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
4 sayfadaki 5 sayfası