En iyisi hangisi?
+3
Yaser
edemirci44
silentwarior
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
En iyisi hangisi?
BU sıralar anime izle imkanım arttı.(tatil olduğu için)Dolayısıyla daha fazla indirme yapıyorum.Ve birden fazla indirme yöneticisi kullanıyorum flashget,internet download manager...Ama fazla indirdiğim için her linke tıkladığımda indirme penceresi açılıyo ayrıca bir sürü program simgesi var alt satırda.Sİzce hangi indirme yöneticisi kullanmalıyım?
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: En iyisi hangisi?
ikisinide kulandım flahgetin torret indirme özellliğide var ama hız konusunda ve sorun çıkarmama konusunda internet download manager şaşmam..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
internet download manager
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
Bencede İnternet Download Maneger. Hatta kesmezse ADP mi ne vardı indirme hızını 4 katına çıkarıyordu onu kullanmanı tavsişye ediyorum...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
vallaha ben uzun süredir free download manager kullanıyorum... askerdeyken proxy sorunlarını aşabilen birtek bu vardı, o zaman alıştım değiştiremedim... güzel ve basit bir program
DAP arkadaşlar programın ismi...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
flashget kullanmanı tavsiye etmem.. gerçi ben onu kullanıyorum, ama sadece torrent için
özellikle rapidshare'de hiçbir downloadım düzgün gitmiyo flashget kullanınca..
özellikle rapidshare'de hiçbir downloadım düzgün gitmiyo flashget kullanınca..
Rapidshare'da premium kullanıcı değilsen FlashGet programıyla indiremezsin. FlashGet'de her download'a tıkladığımızda otomatik açıldığından rapid de sorun yaşatabiliyor. Ama bana kalırsa FlashGet kullanıyorum çok da memnunum
evet, kotalılar dikkate alsın bunu ^^ teşekkür ederim açığa kavuşturduğun için sorunumu
kotalıyken, kotamın yarısını %99da durmuş rapidshare dosyaları oluşmakturmaktaydı, flashget sağolsun
kotalıyken, kotamın yarısını %99da durmuş rapidshare dosyaları oluşmakturmaktaydı, flashget sağolsun
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası