Anime Öneri?
+5
cynthia
Zax
nico robin
CHOBiTS
AkumA
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Anime Öneri?
arkadaşlar baktım baktım bu konuyu en düzgün buraya açabilirim diye düşündüm(yardım bölümü vardı ama orası genellikle link isteme yada başka şeyler için kullanıyor sanırım o yüzden burası daha uygun geldi)
arkadaşlar aradıgım tarz şu
school days,ef a tale of memories,h2o yada bunun gibi romantizm dram animeleri arıyorum ama mümkünse özellikle istedigim bi nokta var
izledigim çogu animede dramatik olaylar ana karakterin sevdigi kişide oluyordu,benim istedigim bu sefer ana karakterin sorunları olsun millet biraz onla ugraşsın(tabi tüm anime öyle sürecek degil ama bari son 2-3 bölümde ana karakterlerimizle ugraşsınlar güzin abla gibi ana karakter ordan oraya koşmasın)
yada ana karakterin başından bir olay geçsin yani demek istedigim diger karakterlerle iyice yakınlaştıktan sonra diger karakterler bizim ana karakter için biraz endişelensin
pek yazamadım demek istedigimi ama umarım anlamışsınızdır,bu arada fazla savaşlı birşeyler olmasın büyü dogaüstü güçler macera aksiyon falan içinde bulunabilir tabi ama çok aşırıya kaçmasın bunlar
çok şey istedim sanırım ama eger bildiginiz böyle bir anime varsa ve söylerseniz çok sevinirim
arkadaşlar aradıgım tarz şu
school days,ef a tale of memories,h2o yada bunun gibi romantizm dram animeleri arıyorum ama mümkünse özellikle istedigim bi nokta var
izledigim çogu animede dramatik olaylar ana karakterin sevdigi kişide oluyordu,benim istedigim bu sefer ana karakterin sorunları olsun millet biraz onla ugraşsın(tabi tüm anime öyle sürecek degil ama bari son 2-3 bölümde ana karakterlerimizle ugraşsınlar güzin abla gibi ana karakter ordan oraya koşmasın)
yada ana karakterin başından bir olay geçsin yani demek istedigim diger karakterlerle iyice yakınlaştıktan sonra diger karakterler bizim ana karakter için biraz endişelensin
pek yazamadım demek istedigimi ama umarım anlamışsınızdır,bu arada fazla savaşlı birşeyler olmasın büyü dogaüstü güçler macera aksiyon falan içinde bulunabilir tabi ama çok aşırıya kaçmasın bunlar
çok şey istedim sanırım ama eger bildiginiz böyle bir anime varsa ve söylerseniz çok sevinirim
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Anime Öneri?
i my me'yi izlemiştim sen önerdigin gece
güzel bir seriydi gerçekten ama tam aradıgım tarz oldugu söylenemez,biraz daha fazla dram arıyorum ben
dram derken ana karakterin herşeyi bırakıp gitmeye kalkışması herkesin onun arkasından endişelenmesi en sonunda ikna etmeleri yada ana karkaterin ölümden dönmesi gibi
güzel bir seriydi gerçekten ama tam aradıgım tarz oldugu söylenemez,biraz daha fazla dram arıyorum ben
dram derken ana karakterin herşeyi bırakıp gitmeye kalkışması herkesin onun arkasından endişelenmesi en sonunda ikna etmeleri yada ana karkaterin ölümden dönmesi gibi
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
izlemedim ama izlemeyi düşünüyordum,sen böyle diyince daha çok merak ettim bugün başlarım sanırım
başka varsa arkadaşlar siz önerin yinede benim boş zamanım çok var izleyecek zaman bulurum
başka varsa arkadaşlar siz önerin yinede benim boş zamanım çok var izleyecek zaman bulurum
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Sana cok ıyı bır onerım var ama sadece sen gor dıe spoıler ıcıne alıyorum cok sevecegınde bılıyorum^^
- Spoiler:
- Hellsıng! heh bu anımeye ne kadar gıcık oldugunu bılıyorum^^ herneyse bılıyorsun kotalıyım o yuzden ızledııgm anıme sayısı kısıtlı ama manga dersen 666 satanı onerebılırım(bu aralar herkese onerıom ^^)
Cizimleri sorun olmazsa Nana ve paradise kiss cok iyi diyorlar.İkisinide izlemedim ve izlememde ben.
Shuffle yi tavsiye edebilirim o zaman sana.Biraz ecchi var ama güzel seri özellikle 15 bölümden sonra inanılmaz zevk alıyorsun.
Shuffle yi tavsiye edebilirim o zaman sana.Biraz ecchi var ama güzel seri özellikle 15 bölümden sonra inanılmaz zevk alıyorsun.
OOoo Echi ise dei kesınlıkle ızler kacırmaz dıcem ama o dedıgını coktan ızlemıstır kesın.Izlemedıgın echı var mı dei? ^^
izledigini sanmıyorum fazla bilinen bir anime degil Türkiye de.Tabi yanılıyor olabilirimde belki izlemiştir.ecchi olmasa daha güzel olurdu seri ama böyle yapmışlar.Zax demiş ki:OOoo Echi ise dei kesınlıkle ızler kacırmaz dıcem ama o dedıgını coktan ızlemıstır kesın.Izlemedıgın echı var mı dei? ^^
ewt shuffle olabilir birde myself yourself olabilir Da Capo yu çok öneriyoorum izleyen beğenmezse bana ne isterse söyleyebilir
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
shuffleyi izliyordum siz söylemeden birkaç saat önce başlamıştım 8. bölüme geldim henüz ama biraz sıkıyor gibi yer yer yani tek tek herkesle birer bölüm ilgilendi,sonra tamam düzgün olaylara girer artık dedim sanırım yine tektek bir tur daha milletle ilgilenicek ondan sonra olaylar başlıyacak
neyse yinede izliyeyim bakalım
da capoyada başlamayı düşünüyordum ama grafikler pek güzel gelmedi,yinede sen güzel diyorsan başlarız
bu arada nananın konusuna grafiklerine falan baktımda pek saracak birşey degil gibi görünüyor herkes çok güzel diyor ama,elimdeki animeler biterse başlarım sanırım ona
paraside kiss hakında bi bilgim yok henüz
yorumlar için teşekkürler devamını bekliyorum
neyse yinede izliyeyim bakalım
da capoyada başlamayı düşünüyordum ama grafikler pek güzel gelmedi,yinede sen güzel diyorsan başlarız
bu arada nananın konusuna grafiklerine falan baktımda pek saracak birşey degil gibi görünüyor herkes çok güzel diyor ama,elimdeki animeler biterse başlarım sanırım ona
paraside kiss hakında bi bilgim yok henüz
yorumlar için teşekkürler devamını bekliyorum
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
valla 8-15e gelmeden bıraktım,çok sıkmıştı gerçekten
başka varsa arkadaşlar bekliyorum izleyicek animem bitti cidden
başka varsa arkadaşlar bekliyorum izleyicek animem bitti cidden
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
o.0 Cok dram,Romantizim izlemem fakat "Claymore" de var idi sanıyorum.(Dram)Kesin izlemişsindir gerci izlenmiyecek gibi degil çünkü Kan govdeyi goturuyor zaten neyse anime`nin son bolumu izliyimde düşüneyim istedigin turde anime...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Da capo yu izle çok güzel herkes izlesin şu animeyi
Ruh Hali :
Elfen Lied demiş ki:Da capo yu izle çok güzel herkes izlesin şu animeyi
Şunu izleyin bunu izleyin demekle kalmayıp Da Capo'nun hangi türlerden hoşlanan birisine önerdiğin de yazılmalı tabi.
pardon kimse izlememiş bu animeyi konuşacak birini arıyorum
Ruh Hali :
Sonvaynard kardeşim izledim claymorey'i çok güzeldi gerçekten saol
elfen lied kardeşim sen izle tam bitir da capo'yu eger mutlu sonla bitiyorsa bende başlıyayım x)
başka varsa bildiginiz söyleyin arkadaşlar
elfen lied kardeşim sen izle tam bitir da capo'yu eger mutlu sonla bitiyorsa bende başlıyayım x)
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
-DeidarA- demiş ki:
Aynen DeidarA Mutlu sonla bitiyosa ben de izliycem Elfen Lied haber ver bana.Sonlardan çabuk etkilenip depresyona giren bir insanım biliyorsun
Solaya dün gece başladım ve bugun öğlene kadar bitirdim.Güzel cizimler ve müziklerle süslenmiş iyi bir seri denebilir.Sonu mutlu ama Exile sana göre gitmez.Biraz agır bir spoier oldu etkilenmme diyorsanız okuyun yoksa yanaşmanızı tavsiye etmem.
- Spoiler:
- Seri başladıgı yerden cok farklı sekilde bitiyor.Karakterleri cok güzelken sayısı cok az tüm seride 8 karakterden fazla kimse yoktu.Ana karaktere gelince öğrendiği geçmişi ve istedigi gelecege karar vermesi var olma amacını yok ediyor sonsuz mutlulugu ölümle buluyor.İşin dogrusu ana karakterimiz Yorito insan oldugunu sanıyordu bunca zaman ama gercekte ablasının kardeşinin ölümü üzerine yeniden yarattıgı bir parça kagıttı.Bir parça kagıt olmasına akrsın Matsuri adlı yaka nın(yaka: vampir) sevgisini kazanmış ve birlikte bu dünyadan göcüp gitmeyi dilemişlerdir.
En son CHOBiTS tarafından Çarş. 3 Eyl. - 15:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Seri güzel dogrusu.iki tane speciali kaldı izlemedigim.Dram agırlıklı bir yapım fazla gülemiyorsunuz oldukçada duygusal.10 bölüme kadar Matsuri yi H2o daki Hayami ye benzettim biraz.kızın basına gelen pişmiş tavugun başına gelmiyordu.Ayrıca cok güzel gökyüzü manzaraları görmek sitiyorsanız kacırılmaz dogrusu.Serinin ilerleyişinde gökyünün önemi büyük.Hiçbir vampir gündüz gökyüzünü göremiyor cunkü.
Not:Lantis sen ne ara bitirdin bakayım Utawarerumono yu hiç caktırmıyorsunda.
Not:Lantis sen ne ara bitirdin bakayım Utawarerumono yu hiç caktırmıyorsunda.
ya bitirmedim daha indirdiklerimi yani elimde bulunan serileri yapıyorum
hemen izlediklerim şeklinde düzeltiyim
hemen izlediklerim şeklinde düzeltiyim
1 sayfadaki 1 sayfası