gundamaster'dan
+17
Susano'o
zhenya
Squaw
stratospheregirl
Kansu
DicLonius
Desire
sakura
digigirl
armadaxster
ByAkagi
alieser
çamekoo
CHOBiTS
edemirci44
lantis
gundamaster
21 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: gundamaster'dan
Gundamaster süper olmuş yahu, ele gözlerin üstleri kaş ortasındaki çizgiler çok hoşuma gitti benim Ağız, çene süper Ellerine sağlık
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sağol Diconius^^ O bi kaç hatayı da kendimi biraz daha eğiterek gidermem gerekiyor. Uzun zamandır çizim yapmama rağmen hala geliştireceğim çok eksiğim var ama biraz orantıyı kaptım gibi.DicLonius demiş ki:Yetenekli değilim diyorsun ama:
-Gayet açık bir şekilde orantılı çiziyorsun küçük bi kaç hata dışında. Yani göze batmıyor o kadar. Işıklandırmanın ve gölgelendirmenin yerleri tutuyor çizimlerinde ki, Mobil Suit çiziminde belli oluyor=)
@Undermine teşekkür ederim yorumun için.
Holland'ın bu çizimini beğenen herkes Eureka7 izlesin ve okusun:D Çizimleri güzel bir seridir.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Göndermiş olduğun çizim de gerçekten güzel, ben de manga okurken bazı sahnelere aşık oluyorum ve hemen çizmeye başlıyorum sonra dalıp gidiyorum çizime, bu arada manganın en heyecanlı yeriymiş, can alıcı noktasıymış bunu tamamen unutuyorum ama benim için bu yararlı oluyor zira cesaret edemediğim bazı hareketleri böylece çizmiş oluyorum çizime devam
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
sitede ne kadar yetenekli kişiler varmış (keman bile çalan var) kaybedilen hevesler geri kazanılabilir umarım.
neyse asıl konuya dönersek, mecha çizmek yetenek işi gerçekten, ben hiç denemedim, çok başarılı bir çizim olmuş. yaptığın renklendirmeler çok güzel. azmettim ben de şu renklendirme işini çözücem "holland" izlerken sıklıkla sinir olduğum, dövmek istediğim ama sonra sevdiğim bir karakter. mangasını okumadım ya da görmedim ama çizimin mangadan farkı yokmuş gibi geldi bana. eline sağlık, devamını bekleriz.
neyse asıl konuya dönersek, mecha çizmek yetenek işi gerçekten, ben hiç denemedim, çok başarılı bir çizim olmuş. yaptığın renklendirmeler çok güzel. azmettim ben de şu renklendirme işini çözücem "holland" izlerken sıklıkla sinir olduğum, dövmek istediğim ama sonra sevdiğim bir karakter. mangasını okumadım ya da görmedim ama çizimin mangadan farkı yokmuş gibi geldi bana. eline sağlık, devamını bekleriz.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@Sakura manga okumanın faydalarından biri de bu tarz tam çizime yakışır kareler bulmak sanırım Birçok mangayı okurken hep başıma geldi bu durum benim de.
@Özz Animede ben de Holland'a çok sinir oluyordum gerçekten ama mangadaki hali oldukça iyi. Renton'a yüklenmiyor öyle animedeki gibi.
@Özz Animede ben de Holland'a çok sinir oluyordum gerçekten ama mangadaki hali oldukça iyi. Renton'a yüklenmiyor öyle animedeki gibi.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
OOO süper olmuş gundamaster...
Normalde renklendirme pek sevmiyor olmama rağmen gerçekten çok beğendim üstelik canının sıkıldığı bir anda böyle güzel bir çalışma çıkarmak ortaya gerçekten yetenek olayı bence,eline sağlık gerçekten de çok hoş bir renklendirme olmuş.
Normalde renklendirme pek sevmiyor olmama rağmen gerçekten çok beğendim üstelik canının sıkıldığı bir anda böyle güzel bir çalışma çıkarmak ortaya gerçekten yetenek olayı bence,eline sağlık gerçekten de çok hoş bir renklendirme olmuş.
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Squaw teşekkür ederim. Renklendirme yapmayalı uzun zaman olmuştu.Dünde bir takım olaylar beni çok sıktığından değişik birşeyler yapma adına resmi renklendirdim.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
şu renklendirmeyi hiç beceremedim ...çok güzel olmuş bu arada...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
birgün ben de renklendirme yapabileceğim.
eline sağlık güzel olmuş. resim yapmak benim de can sıkıntımı geçiren bir uğraştı. 1-2 saat resim yaptım mı moralim yerine gelirdi.
eline sağlık güzel olmuş. resim yapmak benim de can sıkıntımı geçiren bir uğraştı. 1-2 saat resim yaptım mı moralim yerine gelirdi.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
eee özz resimleri eklesene biz de görelim ^^özz demiş ki:birgün ben de renklendirme yapabileceğim.
ne resmi yavv yeni bişey çizmedim ki. ama eski resimlerimi renklendirme çalışması yaparsam eklerim (belkiii)
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yorumlar için sağolun.
E o zaman be n biraz daha renklendirme yapayim. Daha Haine'yi renklendireceğim...
Özz birgün renklendirme yapabileceğim derken yoksa çok istediğin tableti mi aldın?
Mouse ile renklendirme yapmak zor ama kasınca iyi bir şeyler çıkabiliyor ortaya.
E o zaman be n biraz daha renklendirme yapayim. Daha Haine'yi renklendireceğim...
Özz birgün renklendirme yapabileceğim derken yoksa çok istediğin tableti mi aldın?
Mouse ile renklendirme yapmak zor ama kasınca iyi bir şeyler çıkabiliyor ortaya.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
hee pardon bekliyoruz yenileriniözz demiş ki:ne resmi yavv yeni bişey çizmedim ki. ama eski resimlerimi renklendirme çalışması yaparsam eklerim (belkiii)
ne yazık ki alamadım daha ama photoshop için bir plugin var; akvis coloriage. tam çözemedim daha ama baya kolay renklendirme yapılabiliyor.gundamaster demiş ki:Yorumlar için sağolun.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Renklendirmeyi kolaylaştırıyorsa ben de deneyeyim onu yahu.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası